Στα πόδια μου

Δημοσιεύθηκε από night_fighter
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία που έκρινα ότι του άξιζε. Νέος, όμορφος, πρόθυμος και υπάκουος, είχε πλέον αυτό που εδώ και καιρό αποζητούσε υπομονετικά.

Η ιστορία:

Την ευκαιρία να με υπηρετήσει. Μόνο ένα μήνυμα.

"Δωμάτιο 208, αύριο στις 11. Να είσαι έτοιμος."

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η απάντησή του.

"Μάλιστα, Κυρία. Σας ευχαριστώ."

Είναι Πέμπτη απόγευμα. Γύρω στις 9 αρχίζω να ετοιμάζομαι. Ανοίγω τη ντουλάπα μου και σκέφτομαι τι θα πάρω μαζί μου. Μαστίγιο ιππασίας, φλόγγερ, σχοινιά... στραπόν; Όχι.. Όχι, ακόμα τουλάχιστον. Μια μικρή σφήνα, ναι, ίσως χρειαστεί. Και συνεχίζουμε. Μεταλλικά κλιπς, ένα μεταξωτό μαντήλι και φυσικά το σημαντικότερο: κολάρο με αλυσίδα για το καινούριο μου ζώο. Μαύρο φόρεμα με δερμάτινη ζώνη. Χωρίς εσώρουχα. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως θα καυλώσω πολύ. Μαύρα πέδιλα, τσάντα και στις 11 παρά δέκα ξεκινάω από το σπίτι στέλνοντας μήνυμα... "Να σε βρω όπως πρέπει κι ένα ουίσκι με πάγο."

Στις 11.20 χτυπάω την πόρτα του δωματίου 208. Ανοίγει διστακτικά ενώ είναι γυμνός, πεσμένος στα τέσσερα με το κεφάλι του χαμηλωμένο. Ακουμπάει τα χείλη του στα πόδια μου, του χαϊδεύω το πρόσωπο και του δίνω το χέρι μου να το φιλήσει. Προχωράω στο δωμάτιο κι εκείνος με ακολουθεί μπουσουλώντας. Κάθομαι σε μια πολυθρόνα και πιάνω το ποτήρι με το ουίσκι.

-    Φέρε την τσάντα μου, ζώο.

-    Ναι.

Τον χαστουκίζω.

-    Τι είπες;

-    Μάλιστα, Κυρία, συγγνώμη.

Παίρνω από την τσάντα μου το κροπ, ένα αυθεντικό μαστίγιο ιππασίας κι όπως είναι δίπλα στα πόδια μου, πεσμένος στα τέσσερα αρχίζω να τον μαστιγώνω αργά αλλά με αυξανόμενη δύναμη. Όσο κοκκινίζει το δέρμα του, αρχίζω να καυλώνω. Βγάζει μικρές κραυγές πόνου που με ερεθίζουν απίστευτα.

-    Γονάτισε κι έλα μπροστά μου.

Το κάνει αμέσως χωρίς σκέψη. Με ένα σχοινί δένω τους καρπούς του πίσω από την πλάτη του. Όπως είμαι καθισμένη στην πολυθρόνα, ανοίγω τα πόδια μου και κολλάω το πρόσωπό του στο μουνί μου.

-    Κάνε με να χύσω.

Ο σκλάβος μου να γλείφει το μουνί μου λυσσασμένος, λατρεύοντάς το κι εγώ να συνεχίζω να τον χτυπάω με το μαστίγιο στην πλάτη και στον κώλο. Δακρύζει και νιώθω τα δάκρυά του να σκουπίζονται στα χείλη του μουνιού μου.

-    Ευχαριστώ Αφέντρα, ευχαριστώ,

ψιθυρίζει ανάμεσα σε κραυγές και λυγμούς. Αφήνω το ποτήρι και το μαστίγιο, σπρώχνω το κεφάλι του πάνω μου και αδειάζω το μουνί μου πάνω στο στόμα του. Χύνω με δυνατούς σπασμούς ουρλιάζοντας. Τον τραβάω από τα μαλλιά και τον φιλάω στο στόμα. Λύνω τα χέρια του.

-    Το ομορφότερο δώρο Κυρία είναι να σας νιώθω να κυλάτε μέσα μου.

Ξαπλώνω στο κρεβάτι κι ο μικρός μου σκλάβος μου γλείφει τα πόδια.

-    Βγάλε μου τα παπούτσια.

Συνεχίζει να με γλείφει και να με χαϊδεύει. Περνάω το πόδι μου ανάμεσα στα δικά του κι αρχίζω να τρίβω τον πούτσο του με τη γάμπα μου. Του στρίβω τις ρώγες και τις τραβάω, όλο και πιο δυνατά. Κλαίει.

-    Κλάψε όσο θες!

Του περνάω το κολάρο και την αλυσίδα και τον τραβάω στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Τον δένω εκεί, στο δεξί πόδι του κρεβατιού. Βγάζω τη ζώνη μου κι αρχίζω να τον χτυπάω με αυτήν. Σταματάω μόνο για να τον χαστουκίζω και να τον φτύσω στο πρόσωπο.

-    Είσαι ο σκλάβος μου, το ζώο μου, το πουτανάκι μου και μπορώ να σε κάνω ό,τι θέλω. Το κατάλαβες;

-    Μάλιστα, Αφέντρα, Σας ανήκω."

Όταν τα σημάδια από τη ζώνη μου άρχισαν να κοσμούν την πλάτη του σταμάτησα να τον χτυπάω κι άρχισα να του την παίζω πολύ δυνατά και γρήγορα.

-    Ο οργασμός σου μου ανήκει και θα έρχεται μόνο όταν τον ζητάω εγώ.

-    Μάλιστα Κυρία.

Η καύλα του δεν έχε όρια, τρέμει ολόκληρος. Βγάζω την αλυσίδα από το κρεβάτι και τον γονατίζω.

-    Και τώρα ήρθε η ώρα το σώμα σου να μου δώσει τον οργασμό του. Έτσι θα ολοκληρώσεις την προσφορά σου σε μένα.

Πιάνω το λαιμό του και με τα δυο μου χέρια αρχίζω να τον σφίγγω.

-    Τώρα εκτός από τον οργασμό σου, θα ελέγχω και την αναπνοή σου.

Αρχίζει να δυσκολεύεται. Τα μάτια του δακρύζουν ξανά.

-    Πιάσε την πούτσα σου και παιξ' τη δυνατά. Ετοιμάσου να χύσεις μόλις σε διατάξω.

Προσπαθεί να γνέψει καταφατικά αλλά δυσκολεύεται πλέον τόσο πολύ να αναπνεύσει που του είναι αδύνατον. Παίζει τον πούτσο του αδιάκοπα με δύναμη και ταχύτητα. Σφίγγω μια τελευταία φορά και του φωνάζω…

-    Χύσε! Τώρα…

χαστουκίζοντας τον. Νιώθω αμέσως τα χύσια του να κυλάνε στα πόδια μου. Καταρρέει αγκαλιάζοντας τους αστραγάλους μου. Τον αφήνω να επανέλθει και ύστερα του ζητάω να τα καθαρίσει. Με υπακούει και γλείφει τα πόδια μου πρόθυμα. Τον παίρνω από την αλυσίδα και τον οδηγώ στο μπάνιο. Πλένω το κουτάβι μου που τόσο πρόθυμα με ικανοποίησε. Δε θέλω να τον παιδέψω άλλο προς το παρόν, είμαι κουρασμένη. Τον βάζω στο κρεβάτι και απλώνω λίγη κρέμα στην ερεθισμένη του πλάτη.

Κάνω ένα γρήγορο ντους και αμέσως μετά αποκοιμάμαι με τον όμορφο υποτακτικό μου ξαπλωμένο στα πόδια μου.

(Copyright protected OW ref: 62813)