Η γυναίκα μου θέλει κι άλλα γαμήσια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Την προηγούμενη ιστορία που αφορούσε το πρώτο γαμήσι μου με ξένο την έγραψε ο σύζυγος μου. Μου άρεσε πολύ που το διάβασα και θέλω να γράψω εγώ την συνέχεια, γιατί αναφέρομαι και είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια.

Η ιστορία:

Αυτό που κάνω σήμερα, περιγράφοντας δημόσια μέρος της ιδιωτικής μου ζωής, δεν θα μπορούσα ούτε στα χειρότερα όνειρα μου να το φανταστώ μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα το κάνω με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Στα 48 μου μεταμορφώθηκα και άλλαξαν τα σεξουαλικά δεδομένα της ζωής μου. Για πρώτη φορά γαμήθηκα με έναν άλλο άνδρα και αυτό έδωσε καινούργια αξία και υπόσταση στις σχέσεις μου με τον Λεωνίδα τον άνδρα μου. Χρόνια τώρα με προέτρεπε να κάνουμε μια αλλαγή στις σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτική και δεν δεχόμουν τίποτα άλλο πέρα από τις ερωτικές ιστορίες που διαβάζαμε των άλλων, που και για αυτές πίστευα πως όλες είναι παραμύθια, φαντασιώσεις και κρυφές επιθυμίες όπως του άνδρα μου. Να όμως που μας συνέβη κι εμάς και δεν είναι φαντασίωση, είναι αλήθεια. Είναι μία πραγματικότητα που έζησα και με πήγε σε άλλους πιο όμορφους κόσμους. Μετά από το γρήγορο γαμήσι που κάναμε με τον Νίκο, άλλαξε τελείως η συμπεριφορά μου. Είχε ξεκινήσει και λίγο πριν, όσο διαρκούσαν οι διακοπές μας. Εγώ έγινα ένα πουτανάκι όπως με ήθελε ο άνδρας μου και όπως τελικά ήθελα κι εγώ. Σε αυτό συμπαρέσυρα και την Αλέκα την γυναίκα του Νίκου.

Στην θάλασσα πηγαίναμε πλέον με το στρινγκ και για πρώτη φορά κάναμε και γυμνόστηθες. Στις εξόδους μας ειδικά τα βράδια μ’ άρεσε πολύ να προκαλώ πρώτα τον άνδρα μου και τον Νίκο, αλλά και άλλα παλικάρια. Μ’  άρεσε το παιχνίδι, μόνο που μερικά παιχνίδια από αυτά θα ήθελα να έχουν και συνέχεια. Από τον Λεωνίδα είχα πλήρη ελευθερία να κάνω ότι ήθελα. Δεν ήξερα όμως μερικά πράγματα κι έτσι τον ρωτούσα. Τον ρώτησα πως θα ξαναγαμηθώ με τον Νίκο, μου είπε πως θα με βρει αυτός και έτσι έγινε. Το βράδυ σε ένα μπαράκι κάθισε δίπλά μου. Μόλις έφυγε για λίγο ο Λεωνίδας και η Αλέκα δεν παρακολουθούσε, με ρώτησε στο αυτί για το πως θα γίνει να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε μισό στην σπηλιά. Του απάντησα να σκεφτεί αυτός κάποιο τρόπο, και πράγματι βρήκε λύση.

Σε πρώτη φάση λέρωσα εγώ επίτηδες την φουστίτσα μου και ο Νίκος σκέφτηκε να πάρει τη φωτογραφικά του μηχανή από το δωμάτιο.  Μου πρότεινε να έλθω μαζί του για να πάω και εγώ στο δωμάτιο μας και να αλλάξω. Αυτό ήταν. Φύγαμε στα γρήγορα, δεν φτάσαμε καλά-καλά να μπούμε στο δωμάτιο των παιδιών, και βρεθήκαμε στο διάδρομο του ξενοδοχείου κολλημένοι στον τοίχο να μου ρουφάει τον λαιμό. Κι εγώ ήμουν ασυγκράτητη. Του έπιασα αμέσως τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Δεν μας είδε κανείς και προλάβαμε όπως ήμασταν να μπούμε μέσα χωρίς καμιά κουβέντα. Με έριξε στο κρεβάτι, όπως ήμουν με τα ρούχα, σήκωσε τη φούστα, παραμέρισε το βρακάκι μου και μου τον έχωσε. Τρελάθηκα. Με ξέσκιζε. Μου τον έχωνε πολύ βαθιά χωρίς να βγάλει το παντελόνι του. Έχυσε γρήγορα επάνω στο βρακάκι μου, μα δεν σταμάτησε.

Κατέβασε το παντελόνι του και ξέντυσε κι εμένα. Μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα. Γλιστρούσε από τα χύσια του και μου άρεσε πολύ. Με τράβηξε απότομα και με έβαλε στα τέσσερα. Ήλθε από πίσω και τον έβαλε απότομα και με βία. Η κάβλα μου έφτασε στα ουράνια. Έχυσε μέσα μου. Έκανα ένα γρήγορο ντους κι επιστρέψαμε. Ο Λεωνίδας τα κατάλαβε όλα και φυσικά εγώ το βράδυ τα είπα όλα, χωρίς να θέλω να ξαναγαμηθώ γιατί ήθελα να κρατήσω την μαγεία του πηδήματος που κάναμε με τον Νίκο.

Η προκλητικότητα μου και η πουτανιά μου, όπως σας είπα, δεν εξαντλήθηκε με τον Νίκο. Στην κεντρική πλατειά και ενώ καθόμασταν σε ένα καφέ ξεσήκωσα δύο νεαρούς που καθόντουσαν απέναντι μου. Φρόντιζα να σηκώνεται η φούστα μου και να βλέπουν μέχρι και τις μουνότριχες μου. Η παρέα μου δεν κατάλαβε τίποτα. Οι νεαροί έπιαναν διακριτικά τους πούτσους τους και άρχισαν να μου κάνουν νοήματα. Τούς χαμογελούσα και αυτό τους άναβε περισσότερο. Κάποια στιγμή μου κάνει νόημα ο ένας νεαρός να ανοίξω τα πόδια μου κι εγώ δεν του χάλασα χατίρι. Τα άνοιξα και τα έκλεισα ναζιάρικα. Τα παλικάρια μου έδειξαν πως κάτι έγραφαν και φεύγοντας το άφησαν στο τραπέζι τους και μέσα στον κατάλογο. Δεν απομακρύνθηκαν και μου έκαναν πάλι νόημα να το πάρω και εγώ με το πρόσχημα του τιμοκαταλόγου σηκώθηκα και πήρα τον κατάλογο τους. Μέσα είχε ένα τηλέφωνο και ένα σημείωμα να τους τηλεφωνήσω οπωσδήποτε.

Το βράδυ και στην ταβέρνα που ήμασταν, είπα στους δικούς μου, πως αν θέλει η γυναίκα βρίσκει ότι ώρα θέλει άντρα και αυτό το έλεγα γιατί ο Νίκος στη συζήτηση, έλεγε πως δεν μπορούν να βρουν άντρα εύκολα οι γυναίκες οι "μεγάλες" και επειδή επέμεναν τους έδειξα το τηλέφωνο που είχα. Απορούσαν πως δεν κατάλαβαν τίποτα, και τότε άρχισαν τα κομπλιμέντα πως εμείς εξαιρούμαστε γιατί είμαστε μουνάρες. Όταν μείναμε μόνοι μας στο κρεβάτι με τον Λεωνίδα μου είπε για άλλη μια φορά πόσο πουτάνα έγινα. Τον ρώτησα αν ήθελε να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο και ο Λεωνίδας άνετος μου είπε να κάνω ότι θέλω εγώ και πως οι διακοπές ήταν για μένα. Θα τους πάρω τηλέφωνο του λέω. Τέτοιο μεγάλο θράσος ή τόσο θάρρος πως το απέκτησα ούτε που το κατάλαβα. Θαρρείς και ήμουν ναρκωμένη, μια άλλη Κάτια.

Έγραψα πολλά σήμερα. Σίγουρα θα σας μεταφέρω αργότερα τη συνέχεια, γιατί είχα εκπληκτική συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 62744)