Φαντασίωση (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ενώ είσαι στα γόνατα μου χαϊδεύω απαλά την κωλοτρυπίδα σου που ακόμα καίει από το ξέσκισμα που της έκανα πριν από λίγο. Τα δάχτυλα μου είναι γεμάτα βαζελίνη και βυθίζονται αργά και βασανιστικά στον κωλαράκο σου που έχει πάψει να είναι σφιχτός αφότου σε ξεκώλιασα.

Αισθάνθηκες τον κόσμο να χάνεται αλλά παρόλα αυτά δέχτηκες την τιμωρία σου όπως σου άξιζε. Έγινες το πουτανάκι μου, η γαμιόλα μου και το τσουλάκι μου. Μπορώ να σε κάνω ότι θέλω και το ξέρεις.

Η συνεχής κίνηση του χεριού στην τρυπούλα σου σε έχει κάνει να καυλώσει ξανά. Μικροί απαλοί αναστεναγμοί προδίδουν την καύλα σου καθώς είσαι μπρούμυτα στα γόνατα μου και απολαμβάνεις το μασάζ στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα σου.

Το μουνάκι σου έχει αρχίσει να υγραίνεται για μια ακόμη φορά, ενώ ο πούτσος μου έχει αρχίσει να σκληραίνει από το θέαμα.

Καθώς είμαι καθισμένος σε γυρνάω έτσι ώστε το μουνάκι και το κωλαράκι σου να έρθουν κοντά στο στόμα μου και το πρόσωπο σου να είναι στραμμένο προς τα κάτω, αγγίζοντας το καυλί μου. Αρχίζω να γλύφω το μουνάκι σου ενώ με την γλώσσα μου διασχίζω όλη την διαδρομή μέχρι την κατακόκκινη κωλοτρυπίδα σου και την χώνω όσο πιο βαθιά μπορώ. Βάζεις το πουτσοκέφαλο στο στόμα σου και στριφογυρίζεις την γλωσσίτσα σου πάνω του. Αυτό με καυλώνει απίστευτα και ο πούτσος μου είναι έτοιμος να σε ξεσκίσει για μια ακόμη φορά. Το ξέρεις και φοβάσαι ότι δεν θα αντέξεις να σε κωλογαμήσω πάλι. Όμως είναι στη φύση σου να είσαι πουτάνα, οπότε θα υποταχθείς σε αυτή, και φυσικά θα υποταχθείς σε μένα, αφού δεν σου δίνω άλλη επιλογή. Αρχίζεις να τρομπάρεις δυνατά τον πούτσο μου και μου χαϊδεύεις τα αρχίδια με το χέρι σου, ελπίζοντας ότι θα τελειώσω στο στόμα σου για να καταφέρεις να γλιτώσεις. Όμως έχω άλλα σχέδια για σένα μικρή μου ξεκωλιάρα.

Τα υγρά σου έχουν αρχίσει να τρέχουν ποτάμι από το μουνάκι σου. Η μυρωδιά σου με τρελαίνει, θέλω να σε ξεσκίσω ξανά, αλλά όχι χωρίς πρώτα να τιμωρηθείς που προσπάθησες να με κάνεις να τελειώσω στο στόμα σου.

Φοράς ακόμη το τοπάκι σου και τη φουστίτσα σου. Σε διατάζω να γδυθείς εντελώς. Το κάνεις χωρίς αντίρρηση. Έρχομαι κοντά σου και θαυμάζω το ερεθισμένο στήθος σου. Τα βυζάκια σου έχουν φουσκώσει και οι ρώγες σου είναι σκληρές. Σκύβω και δαγκώνω την δεξιά σου ρώγα. Σε πόνεσα λίγο και άφησες μια κραυγούλα διαμαρτυρίας. Φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποιος κάνει κουμάντο εδώ ! Σου ρίχνω δυο χαστουκάκια στα βυζάκια σου που παίρνουν ένα απαλό ροζ χρώμα...σε αγκαλιάζω, τυλίγεις τα πόδια σου στη μέση μου και τα χέρια σου στο σβέρκο μου. Το καυλί μου κατακόκκινο και σκληρό από τον ερεθισμό χώνεται με δύναμη στο μουνάκι σου που σήμερα φαίνεται να είναι αδικημένο. Αφήνεις μια ανάσα ανακούφισης που αμέσως μετά αλλάζει σε μουγκρητά ευχαρίστησης. Σε πηδάω στα όρθια και σε κοιτάω στα μάτια. Τα μάτια σου έχουν την λάμψη της απόλυτης ευχαρίστησης. Νιώθω την γρηγοράδα της ανάσας σου και τους χτύπους της καρδιάς σου. Νιώθω τα υγρά από το μουνάκι σου να τρέχουν πάνω στα αρχίδια μου και να με καυλώνουν ακόμη περισσότερο.

Χωρίς να αλλάξουμε στάση πέφτουμε και οι δύο στο κρεβάτι. Είσαι ανάσκελα και εγώ από πάνω σου ξεσκίζω το μουνάκι σου, γρήγορα και δυνατά. Σιγά σιγά μειώνω τον ρυθμό μου για να σε αφήσω να πάρεις ανάσα. Σε φιλάω στον λαιμό και δαγκώνω τις ρώγες σου, ενώ πολλές φορές κλείνω το στόμα σου με το δικό μου για να μην ακούγονται οι κραυγές ηδονής. Συνεχίζω σε πιο αργό ρυθμό για κάποια λεπτά. Ξαφνικά σηκώνω τα πόδια σου και τα βάζω στους ώμους μου...αυτό μου επιτρέπει να μπω όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα σου. Ο ρυθμός μου ανεβαίνει ξανά...αρχίζω πάλι να σε πηδάω ανελέητα. Η καύλα σου είναι ατελείωτη...δεν ξέρεις πόσες φορές έχεις χύσει, αλλά δεν θες να τελειώσει ποτέ αυτό το γαμήσι. Σιγά σιγά μειώνω πάλι τον ρυθμό μου...κατεβάζω τα πόδια σου από τους ώμους μου και σε ανασηκώνω ώστε ο κωλαράκος σου να έρθει μπροστά στον γεμάτο από τα υγρά σου πούτσο μου. Καταλαβαίνεις τι σε περιμένει και φοβάσαι λίγο γιατί η τρυπούλα σου είναι ακόμη ευαίσθητη από το τελευταίο ξεκώλιασμα. Σπρώχνω αργά το πουτσοκέφαλο να μπει στην τρυπούλα σου. Δεν πονάς ιδιαίτερα, αλλά δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν μπήκα ολόκληρος μέσα σου. Παίρνω τον δονητή, τον θέτω σε λειτουργία και αρχίζω να ερεθίζω την κλειτορίδα σου, ενώ έχω μείνει ακίνητος με το πουτσοκέφαλο μου μέσα στο κωλαράκι σου. Νιώθεις την καύλα σου να φουντώνει ξανά, καθώς ο δονητής κινείται πάνω στα μουνόχειλά σου και στην κλειτορίδα σου, χωρίς να μπαίνει μέσα σου ούτε εκατοστό.

Αρχίζεις να με παρακαλάς να σε γαμήσω, αλλά εγώ απλώς συνεχίζω να σου ερεθίζω το μουνάκι σου. Προσπαθείς με τα χέρια σου να πιάσεις τον δονητή και να τον χώσεις στο μουνάκι σου κοιτάζοντας με ικετευτικά. Σου δίνω ένα χαστούκι για την αυθάδεια σου αυτή. Αυτά δεν περνάνε σε μένα μικρή μου ψωλίτσα. Αν θες να γαμηθείς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Με την καύλα σου να χτυπάει κόκκινό με αρπάζεις από τα μπράτσα και τραβάς το σώμα σου πάνω μου. Ο πούτσος μου απότομα μπαίνει στον κωλαράκο σου και ο δονητής χώνεται στο μουνάκι σου. Δεν ξέρεις αν πρέπει να φωνάξεις από την καύλα ή την ανακούφιση. Απέδειξες ότι είσαι μεγάλο πουτανάκι και γι\'αυτό θα γαμηθείς όπως σου αξίζει για μια ακόμη φορά.... αρχίζω πάλι να πηδάω το κωλαράκι σου με το καυλί μου και το μουνάκι σου με τον δονητή. Αυτή η στάση μου δίνει την δυνατότητα να φτάνω μέχρι τον πάτο σου και να σε κάνει να νιώθεις τον κώλο σου απελπιστικά γεμάτο.

Και εσύ η ίδια δεν μπορείς να πιστέψεις ότι καρφώθηκες μόνη σου πάνω σε δυο καυλιά, αλλά ξέρεις ότι πια θα κάνεις τα πάντα για την ικανοποίηση σου. Έχεις ολοκληρωθεί ως γυναίκα και ως πουτάνα.

Κάθε τόσο τραβιέμαι και σου δίνω να γλύψεις τον πούτσο μου για να γευθείς το κωλαράκι σου. Μετά από λίγο βγάζω τον δονητή από το μουνάκι σου και σου τον δίνω να τον γλύφεις. Αρχίζω να γαμάω μια το μουνάκι σου και μια το κωλαράκι σου, ενώ εσύ φαντάζεσαι ότι έχεις μια πραγματική ψωλή στο στόμα σου και προσπαθείς να την στραγγίξεις. Μετά από μερικά λεπτά σφυροκοπήματος τραβιέμαι και σου δίνω το καυλί μου στο στόμα σου. Αρχίζεις να το γλύφεις με την άκρη της γλώσσας σου σε όλο του το μήκος, ενώ μου χαϊδεύεις και μου γλύφεις τα αρχίδια. Χύνω στο στόμα σου και δεν αφήνεις ούτε σταγόνα να πάει χαμένη. Σου αρέσει η γεύση του σπέρματος και σε καυλώνει πολύ το να κάνεις τσιμπούκια.

Σε παίρνω αγκαλιά και σε πάω στο μπάνιο. Μπαίνουμε μαζί στο ντους και ξεκινάω να σε σαπουνίζω απαλά με ένα σφουγγάρι. Το νερό που τρέχει κυλάει πάνω σου σε κάνει να φαίνεσαι πανέμορφη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")