Με ξέσκισε στην σκοπιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας κι από μένα. Είμαι η Χρύσα, 23 ετών, μελαχρινή, 1.65, και 57 κιλά. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν δυο χρόνια.

Η ιστορία:

Γεια σας κι από μένα. Είμαι η Χρύσα, 23 ετών, μελαχρινή, 1.65, και 57 κιλά. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν δυο χρόνια.

Είχα σχέση με τον Αλέξη, ο οποίος ήταν φαντάρος. Εκείνη την περίοδο οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο όπως κάθε καλοκαίρι. Τον παρακαλούσα τα βράδια να το σκάσει από το στρατόπεδο για να γαμηθούμε και με την πρώτη ευκαιρία το έκανε. Ένα βράδυ όμως αποφάσισα να πάω εγώ να τον επισκεφτώ γιατί εκείνος είχε σκοπιά. Το κανόνισε με την πύλη κι έτσι πήγα, αφού ήταν φύλακας ένας φίλος του.

Ήταν γύρω στις έντεκα το βράδυ και έμπαιναν οι υπόλοιποι εξοδούχοι. Όταν λοιπόν το στρατόπεδο ερήμωσε, άρχισα να χαϊδεύω τον Αλέξη και να τρίβομαι πάνω του διακριτικά, μέχρι που μου είπε να απομακρυνθούμε από την πύλη. Πήγαμε πίσω από κάτι πεύκα μέσα στο στρατόπεδο και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Δεν έβλεπα την ώρα να με σκίσει. Η πούτσα του ήταν πλέον πέτρα και αφού του έβγαλα το χιτώνιο και του ξεκούμπωσα το παντελόνι, άρχισα να τον τσιμπουκώνω με λύσσα.

Έστρωσε το χιτώνιο στο χώμα και ξάπλωσε με εμένα πάνω του, καρφώνοντας το μουνάκι μου την πουτσα του. Σε λίγο ήταν έτοιμος να χύσει. Σηκώθηκε και τα ήπια όλα. Η καύλα μου από την αγωνιά μήπως μας βλέπει κανένας φαντάρος δεν περιγραφόταν. Αμέσως στήθηκα στα τέσσερα με τα χέρια στον κορμό ενός δέντρου και με κάρφωσε με δύναμη μέχρι που έχυσα μια φορά κι εκείνος δεύτερη. Η ώρα πέρασε και ήρθε η στιγμή να φυλάξει σκοπιά, με εμένα να έχω ακόμα πολύ υγρό μουνάκι και να θέλω σαν τρελή και τρίτο γύρο.

Μου είπε ότι θα με πάρει μαζί του στο φυλάκιο. Αρχικά καθόμασταν πίσω από το φυλάκιο και φασωνόμασταν απλά γιατί φοβόμασταν μήπως έρθει κάνεις. Εγώ, μην αντέχοντας άλλο την καύλα, τον παρακαλούσα να με ξεσκίσει. Μπήκαμε στο φυλάκιο, άφησε το όπλο σε μια γωνιά και μου είπε πως υπήρχε κάποιος στην πύλη που μπορούσε άνετα να μας δει, αλλά και μια κεντρική κάμερα που θα μπορούσε να μας καταγράφει. Έτσι μην έχοντας πολλές επιλογές, ακούμπησα την πλάτη μου στον τοίχο στο κάσωμα της πόρτας, έβγαλα από το ένα πόδι το σορτσάκι μου, κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο του Αλέξη και όπως ήταν όρθιος, πέρασα τα πόδια μου πίσω από την πλάτη του και καρφώθηκα άγρια στο καυλί του.

Άρχισε να με ξεσκίζει φτάνοντας στη μήτρα μου μέχρι που έχυσα πιο έντονα από ποτέ και προσπαθούσα να πνίξω την φωνή μου. Ο Αλέξης ήταν έτοιμος να χύσει. Του τράβηξα μια γρήγορη μαλακία κι έχυσε στον τοίχο. Την επόμενη μέρα ο φαντάρος από την πύλη είπε στον Αλέξη ότι μας άκουσε. Ο καημένος θα έχυσε σίγουρα κι αυτός στον τοίχο μόνος του.

Μετά από λίγο καιρό χωρίσαμε κι εγώ έπιασα δουλειά σε ένα στρατόπεδο. Κάθε φορά που περνούσα την πύλη, καύλωνα σκεπτόμενη αυτή την ιστορία. Η παραλλαγή πάντα θα με καυλώνει.

(Copyright protected OW ref: 62582)