Ο παχουλός πηδούσε απίστευτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αν ελέγξετε το προφίλ μου θα δείτε ότι αναφέρω πως είμαι παχουλός. Δεν είμαι χοντρός αλλά παχουλός. Η ιστορία που θα διαβάσετε δεν είναι πρόστυχη αλλά είναι η πρώτη μου ερωτική εμπειρία.

Είμαι ο Μπάμπης, είμαι δεκαεννιά ετών και όταν συνέβη αυτό που θα σας διηγηθώ, ήμουν παρθένος. Η Έφη είναι μια καστανομάλλα με κοντά μαλλιά και ωραίο σώμα, κωλαράκος για γαμήσι. Με την Έφη γνωρίστηκα σε ένα πάρτι και γίναμε κολλητάρια (βέβαια άλλου αποσκοπούσα εγώ) και γενικά κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Μια μέρα για να μπαίνω και γρήγορα στο θέμα, συζητώντας της είπα χύμα ότι την θέλω. Εκείνη γέλασε και είπε:

-    «Με αυτήν την κοιλίτσα Μπάμπη δεν νομίζω ότι μπορείς…»

Εκείνη βέβαια το είπε αστεία αλλά εγώ πληγώθηκα. Έτσι, τις άλλες μέρες ήμουν σκεφτικός. Με είδε η Έφη αλλά δεν ήξερε γιατί και έτσι με ρώτησε:

-    «Μπάμπη τι έχεις;»

Εγώ την κοίταξα και είπα:

-    «Τίποτα…»

Εκείνη δεν πείστηκε και είπε

-    «Αφορά στο γεγονός ότι με θέλεις, έτσι;»

Εγώ ξεροκατάπια και είπα:

-    «Ναι Έφη…»

Εκείνη δεν είπε τίποτα άλλο και προσπέρασε το θέμα. Μια μέρα λοιπόν πήγα και μέθυσα, όχι τόσο πολύ, απλά ζαλισμένος, και πήγα σπίτι. Η Έφη με περίμενε εκεί. Είχε ανησυχήσει γιατί δεν απαντούσα στο κινητό. Την κοίταξα… έδειχνε θυμωμένη. Πλησίασα και είπε:

-    «Που ήσουν ρε μαλακισμένε;»

Την κοίταξα και της είπα:

-    «Γιατί ενδιαφέρεσαι;»

Εκείνη απάντησε:

-    «Τι είναι αυτά που λες; Έχεις πιει;»

Με μύρισε στο στόμα και είπε:

-    «Κακομοίρη… εγώ ανησυχούσα και εσύ τα έπινες. Ηλίθιε!»

Πήγε να φύγει. Την έπιασα από το χέρι και την τράβηξα, την έφερα κοντά μου και την φίλησα ασυναίσθητα. Αν μη τι άλλο να έχω να θυμάμαι ένα φιλί. Εκείνη με έσπρωξε και εγώ την έσπρωξα στον καναπέ, την φίλησα πάλι και τότε μου είπε:

-    «Με πονάς. Φύγε!»

Αλλά εγώ συνέχισα να την φιλάω. Της φιλούσα στον λαιμό και κατέβηκα στο στήθος της. Η Έφη με κοίταξε και με άφησε να συνεχίσω. Της έβγαλα την μπλούζα και της δάγκωσα ελαφρά τις ρώγες.

Είχε τρελαθεί από καύλα, μου έβγαλε την μπλούζα και πήγαμε στο κρεβάτι. Ήξερα ότι θα την πηδούσα. Η κοιλιά μου της φαινόταν τώρα πιο χαριτωμένη. Εγώ ξάπλωσα, η Έφη από πάνω μου καβάλησε και ο κωλαράκος της έκατσε πάνω στον πρησμένο μου πούτσο. Η Έφη τρίφτηκε πάνω μου, με φιλούσε και της είπα:

-    «Κάνε μου πίπα μωρό μου…»

Εκείνη έπιασε το μποξεράκι και έγλυψε από πάνω του, ο πούτσος μου αν και μέσα στο μποξεράκι, είχε νιώσει κάθε καυτή ανάσα της, έγλυψε τα αρχίδια μου, πάντα πάνω από το μποξεράκι, εγώ αναστέναζα και εκείνη συνέχιζε. Μου κατέβασε το μποξεράκι στα μπούτια μου, και ο πούτσος μου τεντώθηκε. Η Έφη με κοίταξε εκστασιασμένη

-    «Μπάμπη τι είναι αυτό και το έκρυβες;»

-    «Τα πάντα στην ώρα τους μωρό μου…»

Τον πήρε στο στόμα της και ρούφαγε. Κόντευα να τρελαθώ από καύλα! Τον πήρε βαθιά στο στόμα της. Η μύτη της άγγιξε τις αξύριστες πουτσότριχες μου. Δάκρυσε και μόνο τότε τον άφησε να βγει από το στόμα της. Έγλυψε τα αρχίδια μου και ανέβηκε στο πουτσοκέφαλο. Με τρέλαινε αλλά εγώ ήθελα να τελειώσω μέσα της. Έτσι κρατήθηκα. Της είπα:

-    «Μωρό μου σταμάτα..»

Η Έφη σταμάτησε και της είπα να ξαπλώσει μπρούμυτα. Έπεσα πάνω της και άρχισα να της γλύφω τον λαιμό και τα αυτιά. Ο πούτσος μου ακουμπούσε τα τρυφερά κωλομέρια της. Την φιλούσα και μετά έπιασα τον πούτσο μου και τον έχωσα στο μουνάκι της που ήταν έτοιμο να στάξει. Μπήκε μέσα και άρχισα τις γρήγορες κινήσεις. Η Έφη κρατιόταν στο μαξιλάρι καθώς έβαζα το "τέρας" μου στο μουνάκι της. Την ρωτούσα συνεχώς αν πονάει αλλά εκείνη έλεγε:

-    «Πήδα με! Πήδα με!!!»

Έτσι άρχισα να βάζω ταχύτητα. Ο πούτσος μου έμπαινε στο μουνάκι της και την έσκιζε. Η Έφη βογκούσε. Της είχα πιάσει τα χέρια και έμπαινα μέσα απίστευτα δυνατά. Της δάγκωσα το αφτί. Το υγρό μουνάκι της με υποδεχόταν με λιγότερη αντίσταση σε κάθε είσοδο. Τι γαμήσι! Είχα τρελαθεί στην καύλα. Πηδούσα την Έφη, την γκόμενα που ήθελα να πηδήξω.

Εκείνη είχε ακινητοποιηθεί από το βάρος μου και γούσταρε όπως είπε "αυτό το στυλ βιασμού". Μπήκα μια ακόμη φορά και έχυσα. Η Έφη είπε "όχι" αλλά η καύλα της ήταν απίστευτη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")