Η αδελφή του κολλητού μου (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Stavros25
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το τρίτο και τελευταίο μέρος της ιστορίας.

Η ιστορία:

 

Αφού τα μαζέψαμε και φύγαμε άρον-άρον μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου και μας έπιασε ένα σπαστικό γέλιο. Σαν να είχαμε κάνει μια σκανταλιά και δεν μας ανακάλυψε κανείς. Ξεκινάω να φύγουμε και μου έχει σηκωθεί πάλι. Πριν λίγα λεπτά την έχυσα αλλά πάλι την έβλεπα και καύλωνα. Το φορεματάκι της είχε σηκωθεί και έβλεπα το μουνάκι της. Τα βυζιά της μεγάλα, έτοιμα να σκίσουν το φόρεμα. Έρχεται προς το μέρος μου και μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

-    Είσαι ήδη έτοιμος;

-    Για ‘σένα πάντα.

Ξεκουμπώνει το παντελόνι, τον βγάζει έξω και αρχίζει να μου τον παίζει. Εγώ να έχω απογειωθεί από την καύλα. Σε κάποια φάση τον βάζει στο στόμα της και από την καύλα μου εγώ ξεχάστηκα και κάνω μια στραβοτιμονιά.

-    Σταμάτα γιατί αν συνεχίσεις θα πάθουμε κανένα ατύχημα.

Με παραπονιάρικο ύφος σταματάει και κάθετε στην θέση της. Παίζει με τις βυζάρες της, παίζει με το μουνάκι της, βγάζει μικρές κραυγές ηδονής για να με τυραννήσει το πουτανάκι.

-    Αφού δε θέλεις, θα την βρω μόνη μου, μου λέει.

Πατάω το γκάζι και φτάνουμε σε χρόνο ρεκόρ στο σπίτι μου. Ακόμα δεν έχω βάλει το κλειδί στην πόρτα και ήδη έχει ξεκουμπώσει το παντελόνι μου και τον έχει βγάλει έξω και μου τον παίζει.

-    Περίμενε να μπούμε τουλάχιστον μέσα και θα δει τι έχεις να πάθεις μικρή.

-    Μόνο λόγια είσαι, μου λέει και με κοιτάει με πουτανίστικο ύφος.

Αυτό ήταν δεν ήθελα άλλο για να τα πάρω. Μπαίνουμε μέσα και την στήνω στον τοίχο. Με κοιτάει με ένα βλέμμα ότι γούσταρε το παιχνίδι. Δεν χάνω ευκαιρία και την γυρίζω να κοιτάει τον τοίχο και της βγάζω το φόρεμα και την έχω γυμνή μπροστά μου. Εκείνη έχει βάλει τα χέρια της στον κώλο της και τον ανοίγει όσο μπορεί. Εγώ κάθομαι στα γόνατα και αρχίζω να την γλύφω την κωλοτρυπίδα και εκείνη αναστενάζει.

-    Θέλω να μου πάρεις και τον κώλο μου, θέλω να γίνω δική σου ολοκληρωτικά.

-    Όλα θα γίνουν μην ανησυχείς.

Της έγλειφα τον κώλο και έπαιζα με το μουνάκι της. Της έβαζα δάχτυλο, έπαιζα με την κλειτορίδα της και έβαζα δάχτυλο στο κωλαράκι της. Εκείνη φώναζε και με παρακαλούσε να την γαμήσω. Σε κάποια φάση σταματάω απότομα και κάθομαι στον καναπέ. Εκείνη έχει σαστίσει. Δεν κατάλαβε τι έγινε. Γδύνομαι κι εγώ και της λέω…

-    Έλα και γλείψ' τον τώρα, όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Στήνεται στα 4, έρχεται γονατιστή και αρχίζει να με πιπώνει. Η πίπα της ξεπερνάει την φαντασία. Τον έγλειφε ακριβώς όπως μου αρέσει αργά στην αρχή και πιο γρήγορα μετά. Εγώ έχω πιάσει τα μαλλιά της και την κατευθύνω όπου θέλω εγώ. Της λέω πως θα χύσω και εκείνη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Την έχυσα και τα ήπιε όλα.

-    Κέρδισες το γαμήσι σου μικρή.

Την ξαπλώνω ανάσκελα στο πάτωμα και μπαίνω σιγά-σιγά μέσα της. Εκείνη σηκώνει την λεκάνη της για να μπω πιο βαθιά αλλά εγώ κάνω παιχνίδι και θα πάει με τον δικό μου ρυθμό. Αρχίζω σιγά-σιγά να επιταχύνω και αρχίζει να φωνάζει πιο δυνατά.

-    Σκίσε με αγόρι μου. Κάνε με δική σου, σκίσε μου την μουνάρα μου, είναι δική σου.

Εγώ να καυλώνω με τα βρομόλογα που μου λέει και να την σκίζω πιο δυνατά. Αλλάζουμε στάση και έρχεται αυτή από πάνω μου και αρχίζει να χτυπιέται μόνη της δυνατά. Χτυπιέται και φωνάζει. Αν δεν μας ακούγανε πριν οι γείτονες μας άκουσαν τώρα σίγουρα…

-    χύνω, χύνω η πουτάνα. Για σένα χύνω…

-    χύσε μωρή σκύλα χύσε,

της έλεγα (της άρεσαν κι αυτής τα βρομόλογα). Σηκωνόμαστε και πάμε στην κουζίνα. Την βάζω να ακουμπήσει στο τραπέζι και να έχω σε μεγάλη θέα τον κώλο της.

-    Άνοιξε τον κώλο σου. Ήρθε η ώρα να τον σκίσω κι αυτόν.

Χωρίς να πει τίποτα, τον ανοίγει με τα χέρια της και μπαίνω μέσα σιγά-σιγά και βασανιστικά. Πρώτα το κεφαλάκι και αρχίζει να μου λέει πως πονάει, αλλά να μην σταματήσω. Αφού έβαλα το κεφάλι τον καρφώνω τον υπόλοιπο με μια κίνηση. Εκείνη έβγαλε μια κραυγή και έχυσε αμέσως.

-    Σου αρέσει πουτανάκι. Το έχεις ξανακάνει;

-    Όχι εσύ είσαι ο πρώτος μου. Σκίσε με σαν πουτάνα, κάνε με ότι θέλεις.

Της έχω πιάσε τα μαλλιά και την γαμάω από τον κώλο με δύναμη. Εκείνη να φωνάζει και να χύνει.

-    Σκίσε μου τον κώλο, άνοιξε μου την τρύπα. Θέλω να μου τον σκίσεις τόσο πολύ που να μην μπορώ να κάτσω αύριο.

Εγώ την έσκιζα με δύναμη αλλά να χύσω ούτε λόγος. Εκείνη να μην προλαβαίνει, τόσο πολύ το γούσταρε. Την γυρίζω και την βάζω να κάτσει στο τραπέζι. Βάζω το ένα πόδι της στον ώμο μου και το άλλο το κρατάω στην μέση μου και μπαίνω πάλι από την πίσω πόρτα. Εκείνη βρήκε ευκαιρία και παίζει με το μουνάκι της και τις βυζάρες της. Εγώ βλέπω τα βυζιά της να πηγαίνουν πάνω κάτω και καυλώνω.

-    Σήκω πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί θα σε χύσω.

Τη στήνω στα τέσσερα και την γαμάω μια στον κώλο μια στο μουνί. Δεν αντέχει άλλο και παίρνει να δαγκώσει ένα μαξιλάρι. Αφού κουραστήκαμε κι οι δύο και εκείνη έχασε τον λογαριασμό πόσες φορές έχυσε, ξαπλώνω στο κρεβάτι και της λέω να μου πάρει μια πίπα να χύσω. Έχυσα μετά από λίγο και τα ήπιε όλα.

Έξω ξημέρωσε και έπρεπε όντως να την πάω σπίτι πριν γυρίσουν οι υπόλοιποι. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα κάναμε πάρα πολλά ακόμα και σε πολλά μέρη και ως μικρότερη ήθελε από μένα να διαλέγω τις τοποθεσίες. Το κάναμε σε πάρκα, στάσεις λεωφορείων, απομακρυσμένα δασάκια και άλλα τέτοια μέρη. Χωρίσαμε όταν τελείωσε το καλοκαίρι, όμως το επόμενο την περιμένω και είπε πως θα φέρει και μια φίλη που είναι παρθένα να της μάθω μερικά πράγματα. Για να δούμε τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι.

(Copyright protected OW ref: 62391)