Τρίο στην παραλία γυμνιστών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Για τη γυναίκα μου έχω μιλήσει και σε προηγούμενες ιστορίες. 42, ψηλή, καστανόξανθη, ωραίο στητό βυζί, μεγαλούτσικη και σφιχτή κωλάρα και ωραίο πρόσωπο που αναδίδει κάβλα.

Η ιστορία:

Πέρσι τέτοιο καιρό, είχαμε πάει με την γυναίκα μου την Φένια στη Νάξο και την αράζαμε καθημερινά σε γνωστή παραλία γυμνιστών του νησιού.

Μια ημέρα ήμασταν αραχτοί μέχρι το βράδυ στην παραλία γυμνοί. Η Φένια σε φοβερές φόρμες, μαυρισμένη, με τα πόδια ανοιχτά. Κάποια στιγμή είχαμε μείνει σε εκείνο το σημείο της παραλίας εμείς και ένας νεαρός λίγο παραπέρα. Ωραίο παιδί, γυμνασμένος και απ' ότι φαίνονταν με ωραίο μεγάλο καβλί. Πρόσεξα ότι η Φένια τον χάζευε και τη ρώτησα.

-    Τι έγινε μωρό μου, μας γυάλισε ο μικρός;

-    Καλός φαίνεται… μου απαντά.

Μετά αρχίζουμε το χαμούρεμα. Φιλιά με γλώσσα, χάδια, της χάϊδευα το μουνάκι και εκείνη μου έπαιζε τον πούτσο που ήταν ήδη πέτρα. Τη βάζω ανάσκελα, της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω ένα τρελό γλειφομούνι στο υγρό μουνί της. Όσο έγλειφα τα χείλη και την κλειτορίδα της γινόταν ακόμα πιο υγρά. Βογκούσε όλο κάβλα και οι ρώγες είχαν καυλώσει τρελά.

Κάποια στιγμή και ενώ ήμουν βυθισμένος στο μουνί της και έπινα τα υγρά της, καταλαβαίνω ότι είχε σταματήσει να βογκάει. Σηκώνω το κεφάλι και βλέπω τη Φένια με το καβλί του νεαρού στο στόμα ο οποίος καθόταν γονατιστός πάνω από το κεφάλι της. Της κρατούσε τα μαλλιά πίσω από το κεφάλι και το έσπρωχνε μπρος πίσω στο όρθιο καβλί του, το οποίο ήταν τουλάχιστον 20 πόντους και ιδιαίτερα χοντρό.

Συνέχισα το γλειφομούνι μέχρι που η Φένια έχυσε με σπασμούς στο σώμα. Σηκώθηκα και σήκωσα και την Φένια στα γόνατα και άρχισε να ρουφάει εναλλάξ τις πούτσες μας. Μας έγλειφε τα αρχίδια, τις ρούφαγε με λύσσα φτύνοντας και παίζοντας ‘τες. Τη βάλαμε μετά πάλι ανάσκελα και ενώ συνέχισε να τσιμπουκώνει τον νεαρό, εγώ την κάρφωσα στο υγρό μουνί και άρχισα να την σφυροκοπώ κυριολεκτικά χώνοντας όλο το καβλί μου μέχρι τα αρχίδια με δύναμη, ανοίγοντας της τελείως τα πόδια. Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα, ώσπου κάποια στιγμή τη γυρίσαμε και την στήσαμε στα τέσσερα. Ο νεαρός, πήγε από πίσω και την κάρφωσε στο μουνί, ενώ εγώ της γαμούσα το στόμα. Τα χαστούκια στα κωλομέρια και τα πουτσοσκάμπιλα στη μάπα έπεφταν βροχή. Το γαμήσι ήταν άγριο και η Φένια το ευχαριστιόταν πολύ. Κάποια στιγμή φώναξε…

-    Γαμήστε μου τον κώλο…

Τότε ο νεαρός της χώνει βίαια το καβλί του στην κωλοτρυπίδα της, κάνοντας την να ουρλιάξει από πόνο, ενώ εγώ συνέχιζα να της γαμάω κυριολεκτικά το στόμα. Ενώ ο νεαρός της άνοιγε την κωλάρα και ακουγόταν ο ήχος από τα αρχίδια του να βαράνε τα κωλομέρια της, εγώ ξάπλωσα ανάσκελα από κάτω της και τον έβαλα στο μουνί της. Την γαμούσαμε έτσι τουλάχιστον 20 λεπτά. Με δύναμη τα καβλιά να της γεμίζουν τις τρύπες και με το στόμα ελεύθερο πλέον να λέει τα πάντα. "Σκίστε με γαμιάδες μου, ξεκωλιάστε με την καργιόλα", "έτσι δώστε μου πούτσο και ξύλο".

Την γαμήσαμε άγρια, ρίχνοντας της χαστούκια στα κωλομέρια, στη μάπα, στα βυζιά και ενώ ο μικρός έχυσε μουγκρίζοντας στην κωλοτρυπίδα της, εγώ της έριξα πηχτό, άφθονο χύσι στη μάπα. Το γαμήσι το επαναλάβαμε με τον Νίκο (έτσι έλεγαν το νεαρό) άλλες τρεις φορές. 2 στο δωμάτιο μας και άλλη μια στην παραλία.

(Copyright protected OW ref: 62389)