Την πήρα μπροστά στην αδελφή της (4o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Στο μεσημεριανό τραπέζι την επόμενη μέρα όλοι μαζί. Ο πεθερός μου, η γυναίκα μου δίπλα μου, η αδελφή της απέναντι και δίπλα της ο αρραβωνιαστικός της.

Η ιστορία:

Τρώγαμε σε ένα εύθυμο κλίμα, έχοντας κατεβάσει το τρίτο μπουκάλι κρασί. Η προηγούμενη νύχτα μαζί με το κρασί, είχαν εκτοξεύσει την καύλα μου στα ύψη πάλι. Δυστυχώς το σορτσάκι που φορούσα, είχε παγιδεύσει την πούτσα μου στο μπατζάκι. Να ένας σοβαρός λόγος να φοράς εσώρουχα, σκέφτηκα. Προφανώς ήταν αδύνατο να σηκωθώ, να ταχτοποιηθώ. Όταν μου έφυγε το πιρούνι από το χέρι και η γυναίκα μου αντανακλαστικά άπλωσε το χέρι της να το πιάσει, ακούμπησε πάνω στην σκληρή μου πουτσα. Σήκωσε το πιρούνι και στην συνέχεια κατέβασε το χέρι της στο πόδι μου.

Στο τραπέζι ο πεθερός μου συζητούσε με τον Τάκη για το ποδόσφαιρο, η γυναίκα μου με την αδελφή της έλεγαν για το ταξίδι το χθεσινό.

-    Πώς ήταν το ταξίδι σας χτες; ρώτησε η κουνιάδα μου. Ταξιδεύατε αργά. Δεν νύσταξε ο Νίκος;

-    Ε, άμα έχεις καλή παρέα, πετάχτηκα εγώ χαμογελώντας.

-    Καλά, τόσα χρόνια παντρεμένοι, ακόμα δεν τα έχετε πει όλα;

-    Εγώ καλή μου, είπε η γυναίκα μου, άμα δεν θέλω να κοιμηθεί, θα βρω θέμα...

και λέγοντας αυτό κουνώντας μόνο τα δυο της δάκτυλα ανέβασε λίγο το μπατζάκι, ίσα να ξεσκεπάσει το πουτσοκέφαλο μου και άρχισε να το χαϊδεύει κυκλικά.

-    Καλά, εσύ γλώσσα δεν βάζεις μέσα σου, πετάχτηκε η κουνιάδα μου. Θα του πήρες το κεφάλι του ανθρώπου.

Ναι, το κάτω κεφάλι στο στόμα της και μου το έγλειφε σε όλη τη διαδρομή, σκέφτηκα εγώ, πράγμα που με καύλωσε κι άλλο.

-    Νύσταξες καθόλου αγάπη μου χτες; Δεν σου κράτησα καλή παρέα;

ρώτησε η γυναίκα μου σφίγγοντας με το χέρι της την πούτσα μου.

-    Ε…, όχι έκανα ξαφνιασμένος από την κίνηση της.

-    Ναι, πετάχτηκε η κουνιάδα μου. Χαλάρωσες μετά όμως που φτάσατε, έτσι;

Είπε πονηρά. Η γυναίκα μου την κοίταξε και χαμογέλασε αινιγματικά. Η κουνιάδα μου έσκασε στα γέλια και με μια αδέξια κίνηση έριξε κάτω το μπουκάλι με ότι υπόλοιπο είχε μέσα. Όλη αυτή την ώρα η γυναίκα μου εξακολουθούσε να χαϊδεύει τον πούτσο μου με τα δυο της δάκτυλα, πράγμα που δεν σταμάτησε να κάνει ούτε όταν έσκυψε η αδελφή της να μαζέψει το μπουκάλι που είχε κυλίσει στα πόδια μου. Κοίταξα κάτω από το τραπέζι ανάμεσα στα πόδια μου. Ήταν η κουνιάδα μου με τις τεράστιες βυζάρες της να φαίνονται στο βαθύ ντεκολτέ. Έγλυψε το στόμιο του μπουκαλιού και το πίπωσε μια φορά κοιτώντας προς το μέρος μου πονηρά και ξαναβγήκε από τη δική της πλευρά.

-    Πάει, άδειασε το μπουκάλι. Αδελφούλα πάμε να φέρουμε ακόμα ένα ποτήρι σε όλους. Άντε σήκω, είπε και τραβώντας τη γυναίκα μου από το μανίκι, πήγαν στην κουζίνα.

Στο πεντάλεπτο που ακλούθησε, προσπάθησα να ηρεμίσω την καύλα μου. Τα κορίτσια εμφανίστηκαν κρατώντας τα ποτήρια με το κρασί.

-    Πάμε να καθίσουμε στο σαλόνι, είπε η κουνιάδα μου.

Ο Τάκης με τον πεθερό μου ακολούθησαν. Όλη αυτή την ώρα δεν είχαν πάρει χαμπάρι, από ότι είχε γίνει. Κάθισαν σε δύο πολυθρόνες με ψηλές πλάτες που κοίταζαν προς την θάλασσα, πήραν το κρασάκι τους και συνέχισαν τη συζήτηση. Ο Πεθερός μου είχε ιδιαίτερη συμπάθεια στον Τάκη, ενώ εμένα με είχε συνέχεια στην απ' έξω.

-    Πώς πάνε παιδί μου Τάκη οι δουλειές;

-    Μα για δουλειές θα μιλήσετε πατέρα τώρα, είπε η κουνιάδα μου.

Αλλά κανείς δεν της έδωσε σημασία. Παθιασμένοι συζητούσαν τώρα, πίνοντας το κρασάκι τους και χαζεύοντας τη θάλασσα. Η κουνιάδα μου ακούμπησε με την πλάτη στα κάγκελα της βεράντας και τους κοίταζε. Στο σαλόνι με γυρισμένη την πλάτη προς αυτούς καθισμένοι στον καναπέ εγώ με τη γυναίκα μου.

-    Μ… θέλω να σε γλείψω εδώ, έκανε η γυναίκα μου στο αυτί μου, απλώνοντας το χέρι της μέσα στο σορτσάκι μου.

-    Θα μας δουν,

της είπα σίγα, αλλά εκείνη ακάθεκτη έσκυψε πάνω μου και άρχισε να μου τον γλείφει και να τον παίζει.

-    Η αδελφή σου μας κοιτάει, της είπα πάλι, θα μας καταλάβει.

-    Η αδελφή μου έχει κάνει στο παρελθόν περισσότερα από το να κοιτάει μόνο, είπε και συνέχισε με λύσσα να μου τον παίζει.

-    Νίκο, που πήγε η γυναίκα σου;

Ακούστηκε ο πεθερός μου. Από τη θέση που ήταν δεν μπορούσε να δει παρά μόνο το δικό μου κεφάλι να εξέχει από την πλάτη του καναπέ.
-    Κάπου εδώ γύρω θα είναι,

είπα όσο μπορούσα πιο ψύχραιμα, ενώ η γυναίκα μου απτόητη τώρα μου έγλειφε τα αρχίδια.

-    Εγώ πάω να κάνω παρέα στον Νίκο, είπε η κουνιάδα μου.

Πάγωσα. Για κάποιο παράξενο λόγο, η γυναίκα μου συνέχιζε να με πιπώνει και να μου τον παίζει σαν να μην έπαιρνε χαμπάρι. Προσπάθησα να την τραβήξω, αλλά μου άρπαξε το χέρι και το έβαλε πάνω στο στήθος της. Εκείνη την ώρα ήρθε και έκατσε δίπλα μου η κουνιάδα μου.

-    Λοιπόν, Νίκο... είπε χαμογελώντας, που την πέτυχες τη γυναίκα σου; Όλο τέτοια κάνει, μου είπε σιγά.

Η γυναίκα μου γύρισε και την κοίταζε καθώς με πίπωνε.

-    Ξέρεις, συνέχισε, όταν ήμασταν φοιτήτριες, γαμιόμουν στο διπλανό δωμάτιο και ούρλιαζα επίτηδες για να ακούει. Ήξερα ότι ήταν μόνη της και γούσταρα να της κάνω σπάσιμο. Είναι ένα παιχνίδι που έπαιζα από μικρή μαζί της. Προφανώς τώρα προσπαθεί να μου κάνει τα ίδια.

Η Γυναίκα μου τώρα έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και σε ένα τρελό ρυθμό έπαιζε το μουνάκι της εγκαταλείποντας την πουτσα μου στην τύχη της, κλείνοντας σφιχτά τα μάτια.

-    και βέβαια πάντα, συνέχισε η κουνιάδα μου, αφήνει τις δουλειές στη μέση, είπε και άρπαξε τον πούτσο μου με το χέρι της.

-    Μη… είναι δικό μου αυτό,

έκανε σιγά η γυναίκα μου, που είχε ανοίξει τα μάτια της τώρα, και χαϊδεύοντας σε τρελό ρυθμό το μουνάκι της άρπαξε με το άλλο χέρι τον πούτσο μου.

-    Εγώ πάντως δεν το αφήνω,

είπε γελώντας τη κουνιάδα μου και άρχισε να μου τον παίζει.

-    Εγώ, εγώ είπε σιγά η γυναίκα μου και άρχισε και αυτή να κάνει το ίδιο.

-    θα χύσω έκανα σιγά εγώ.

-    Όχι πάνω στον καναπέ μου,

είπε η κουνιάδα μου και σκύβοντας πάνω στον πούτσο μου, τράβηξε το χέρι της γυναίκα μου και άρχισε μια τρελή πίπα. Έχυνα... έχυνα συνέχεια και η κουνιάδα μου συνέχιζε να με πιπώνει ρουφώντας και γλείφοντας, περιστρέφοντας τα χύσια μου μέσα στο στόμα της για 20 δευτερόλεπτα στο στόμα της, ενώ δίπλα με σπασμούς έχυνε η γυναίκα μου. Σηκώθηκε η κουνιάδα μου και άφησε τα χύσια να κυλήσουν μέσα στο ποτήρι με το κρασί. Οι άλλοι έξω συζητούσαν μεγαλόφωνα...

-    Νίκο, πετάχτηκε ο Τάκης, βάλε μας ένα ακόμα ποτήρι κρασί... άντε κάνε και εσύ τίποτα, είπε υποτιμητικά.

-    Καλά είναι τελείως άχρηστος αυτός ο γαμπρός σου, είπε ο Τάκης χαμηλόφωνα νομίζοντας ότι δεν τον ακούω.

-    Δεν τον μπορώ ούτε εγώ, συμπλήρωσε ο πεθερός μου.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 62327)