Δύο άγνωστοι και η γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από giorgos43
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας και πάλι. Όπως σας έχω ξαναπεί με τη γυναίκα μου τη Χριστίνα είμαστε πολλά χρόνια μαζί και πολύ αγαπημένοι. Γουστάρουμε ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και νοιώθουμε σίγουροι για τη σχέση μας. Για τον λόγο αυτόν δεν φοβόμαστε, εδώ και χρόνια να βάζουμε κατά διαστήματα και άλλους στη σχέση μας, ώστε να διατηρούμε πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η ιστορία:

Μία από τις αγαπημένες φαντασιώσεις της Χριστίνας ήταν να κάνει σεξ με δύο αγνώστους κι εγώ να την παίρνω μάτι, χωρίς οι τύποι να το ξέρουν. Η Χριστίνα είναι σχετικά ψηλή, με μικρό και σφικτό στήθος, ωραία μακριά πόδια και υπέροχο κωλαράκι, τρελαίνεται δε για πίπες, είναι η σπεσιαλιτέ της και η αδυναμία της. Φέτος το καλοκαίρι μας δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει τη φαντασίωση της.

Το ξενοδοχείο που μέναμε ήταν καλό αλλά σχετικά παλιό και είχε για πόρτες στις ντουλάπες κάτι παλιά σχέδια με γρίλιες που κοιτάζουν προς τα κάτω, έτσι ώστε να βλέπεις μόνο από τη μια πλευρά, όπως οι πόρτες στα αποδυτήρια των πλαζ. Μόλις το είδα, σκέφτηκα ότι είναι ιδανική ευκαιρία και το είπα στη Χριστίνα η οποία ενθουσιάστηκε. Έτσι λοιπόν, το βράδυ το πουτανάκι μου ετοιμάστηκε για τη μεγάλη νύχτα. Έφτιαξε το μαλλί, φυσικό ξανθό μακρύ, βάφτηκε, φόρεσε ένα υπέροχο σέξι κιλοτάκι κι ένα κοντό μαύρο φόρεμα που με δυσκολία το έκρυβε, έβαλε και κάτι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ξεκίνησε για το μπαρ. Είχαμε συμφωνήσει ότι αν έβρισκε κάτι, πριν ξεκινήσουν για το δωμάτιο, θα μου έκανε μια κλήση για να κρυφτώ στη ντουλάπα. Στους τύπους θα έλεγε ότι είχα βγει να δω κάτι φίλους μου από τον στρατό και ότι θα αργούσα να γυρίσω.

Όντως, μετά από μερικές ώρες αναμονής και αφόρητης καύλας, το τηλέφωνο χτύπησε. "Ερχόμαστε", μου λέει και το κλείνει. Το πουτανάκι είχε κάνει το θαύμα του. Κλείνομαι στην ντουλάπα, με την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή. Μετά από λίγο, ακούω την πόρτα να ανοίγει κα σε λίγο μπαίνει στο οπτικό μου πεδίο η Χριστίνα με δύο τύπους που την χουφτώνανε άγρια. Ευτυχώς, η ντουλάπα ήταν φάτσα στο κρεβάτι. Πολύ γρήγορα, την είχαν γδύσει τελείως, αφήνοντας την μόνο με τα ψηλά πέδιλα, ένα θέαμα υπέρ-καβλωτικό. Την ξαπλώνουν στο κρεβάτι και ο ένας αρχίζει να της γλείφει το μουνί, ενώ ο άλλος πέταξε έξω την ψωλή του και της την έφερε μπροστά στο στόμα. Η δικιά μου άρχισε να τον παίζει ενώ τον κοίταζε λαίμαργα και σε λίγο άρχισε να του γλείφει το πουτσοκέφαλο απαλά με την γλώσσα. Το ‘χει αυτό η καριόλα, όσο καυλωμένη και να ‘ναι, θα σε παιδέψει στην πίπα. Θέλει να απολαμβάνει το τσιμπούκι της. Κάποια στιγμή όμως ο τύπος δεν άντεξε άλλο από την καύλα, πιάνει τον πούτσο του και της τον χώνει με τη μία βαθειά στο στόμα. Άλλο που δεν ήθελε η πουτάνα. Άρχισε να τον ρουφάει με λύσσα. Σε λίγο, την πιάνει από το μαλλί και την σηκώνει όρθια στήνοντας την στα τέσσερα. Αλλάζουν θέση οι τύποι και πάει ο άλλος στο στόμα της ενώ ο φίλος του πάει από πίσω της, της ανοίγει τα κωλομέρια και αρχίζει να της τον τρίβει στα μουνόχειλα της και να τον κτυπάει στα κωλομάγουλα της.

Αυτό την τρελαίνει και αρχίζει να βογκάει και να τους βρίζει. "Γαμήστε με μαλάκες, ξεσκίστε με την πουτάνα". Μόλις τα ακούνε οι τύποι, φρενιάζουν και αυτός που την τσιμπούκωνε, ξαπλώνει στο κρεβάτι και την καρφώνει με δύναμη στην πούτσα του. Ταυτόχρονα, ο άλλος πάει από πίσω, την πιέζει στην πλάτη ώστε να σκύψει πάνω στον γαμιά της και να προβάλει το κωλαράκι της. Μόλις πήρε θέση, σαλιώνει το δάκτυλο του και αρχίζει να της το δουλεύει, στην αρχή με ένα και μετά με δύο κωλοδάκτυλα. Όταν το ένοιωσε έτοιμο, πιάνει τον πούτσο του και αρχίζει να της τον γλιστράει αργά στον κώλο της. Βόγκηξε στην αρχή, μόλις όμως μπήκε για τα καλά, άρχισε το πανηγύρι. Γαμιόταν σαν τρελή, ήταν εκτός εαυτού, όπως και οι τύποι άλλωστε. Την έβριζαν, λέγοντας την πουτάνα, καριόλα, τσιμπουκλού, ψωλοαρπάχτρα και της έχωναν χαστούκια, ο ένας στο πρόσωπο και ο άλλος στα κωλομέρια.

Μετά από λίγο, μη αντέχοντας άλλο, ήρθε η ώρα του χυσίματος. Βγήκαν και οι δύο από τις τρύπες της, ήρθαν μπροστά της και άρχισαν να τον παίζουν ρίχνοντας της χαστούκια και πουτσοσκάμπιλα. Όταν ήρθε η στιγμή, την πιάνει ο ένας από το μαλλί, της χώνει τον πούτσο του στο στόμα και αρχίζει να αδειάζει μέσα της. Μετά από λίγο, ήρθε και η ώρα του άλλου, ο οποίος της τα έριξε βρίζοντας την στη μάπα. "Πάρτα μωρή πουτάνα, όλα δικά σου". Αφού έχυσαν, τους πήρε τους πούτσους, τους έγλυψε για να μαζέψει και τα υπόλοιπα χύσια και ξάπλωσε στο κρεβάτι, κάνοντας τους νόημα να φύγουν.

(Copyright protected OW ref: 62240)