Το ξεπάτωμα της Αλβανίδας απο τον πατέρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πρόκειται για την γνωστή πλέον Φράνκα, που γαμούσα...

Η ιστορία:

Εδώ και αρκετό καιρό, γαμάω την καθαρίστρια που φέρνει στο σπίτι η γυναίκα μου, την Φράνκα 48 ετών. Ο πατέρας μου, είναι χήρος από τη μαμά εδώ και δύο χρόνια. Είναι 1.65 ύψος 68 χρονών ενώ στη ζωή του υπήρξε μεγάλος γυναικάς και επίσης διέθετε ένα υπερφυσικό παλαμάρι.

Η γυναίκα μου, μου έλεγε εδώ και πολύ καιρό να πάω τη Φράνκα στο πατρικό μου να καθαρίσει. Ένα Σάββατο την πήγα στο πατρικό μου, τη σύστησα στον πατέρα μου και τους είπα ότι θα φύγω και θα έρθω το μεσημέρι να την πάρω για να την πάω πίσω στο σπίτι της στον Υμηττό. Φεύγοντας χωρίς να με δουν μπήκα στο τελευταίο δωμάτιο που ήταν σκοτεινό και κρύφτηκα στην ντουλάπα γιατί με έτρωγε η περιέργεια για το τι θα γίνει. Το ότι θα της ριχνόταν το θεωρούσα σίγουρο, αλλά δεν ήξερα αν θα του καθόταν, ή αν θα μπορούσε να τη γαμήσει. Μέτα από λίγο άκουσα συζήτηση και να της κάνει κομπλιμέντα. Της έταζε και λεφτά αν του καθόταν. Τότε η Φράνκα τον ειρωνεύτηκε ότι και να καθόταν δεν θα μπορούσε να τη γαμήσει γιατί ήταν γέρος.

Αφήνω το δωμάτιο που είχα κρυφτεί και πλησίασα στο σαλόνι γιατί κατάλαβα ότι κάτι θα συμβεί. Τότε αντίκρισα, χωρίς να με αντιληφθούν, τον πατέρα μου γυμνό από τη μέση και κάτω να της δείχνει την τεράστια ψωλή του. Η αλβανίδα γούρλωσε τα μάτια και του έλεγε ότι αυτή ήταν πούτσα γαϊδάρου και ότι δεν θα καθόταν να τη γαμήσει. Πράγματι ήταν ένα τεράστιο παπάρι γεμάτο φλέβες μελανές και ένα πουτσοκέφαλο βγαλμένο έξω εντελώς. Του ήταν καυλωμένος, αλλά από το τεράστιο μέγεθος του κρεμόταν κάτω από το γόνατο.

Πήγε να την ακουμπήσει και εκείνη η μαλακισμένη, έκανε το λάθος να τον γρατζουνίσει. Ο πατέρας μου, συνταξιούχος οικοδόμος, απάντησε με δύο σφαλιάρες που την ζάλισαν για τα καλά. Την έγδυσε, την κυλόττα της την κουρέλιασε και άρχισε να της γλείφει το μουνί ενώ αυτή τον παρακάλαγε να σταματήσει. Της έριξε άλλες δυο σφαλιάρες και συνέχισε το γλειφομούνι. Τα υγρά της Aλβανίδας έτρεχαν στο μουστάκι του πατέρα μου. Μετά από μισή ώρα γλείψιμο, η Αλβανίδα σπαρτάραγε, είχε έρθει η ώρα της. Της άνοιξε τα πόδια τα πήρε στου ώμους και της έβαλε αργά το τεράστιο σε μήκος και πάχος παλούκι και άρχισε να τη γαμάει αργά, αλλά με μεγάλη δύναμη ενώ αυτή έβγαζε άναρθρες κραυγές.

Εγώ ακριβώς από πίσω, έβλεπα ότι μουνί και κωλοτρυπίδα είχαν γίνει ένα από το τεράστιο καυλί, ενώ γύρω από το μουνί της έβγαιναν άσπρα υγρά τα οποία άφριζαν. Αφού τη γάμησε σ' αυτή τη στάση για πάνω από μισή ώρα την γύρισε πισωκολλητά, όπου πλέον η αλβανίδα κρατούσε την κοιλιά της και σιγόκλαιγε παρακαλώντας τον να σταματήσει. Είχα καυλώσει τρομερά και δεν έκανα τίποτα για να το σταματήσω. Τη γάμησε και πισωκολλητά πολλή ώρα και ξαφνικά βγάζει έξω τον ψώλαρο κάτασπρο από τα υγρά της Αλβανίδα ενώ το μουνί της έκλανε από τον αέρα που είχε μαζέψει.

Έβρεξε το χοντρό του δάχτυλο στα υγρά του μουνιού της και το έβαλε στη κωλοτρυπίδα της ενώ αυτή παρακολουθούσε μισολιπόθυμη. Σε λίγο την γαμούσε από τον κώλο και τα παπάρια του χτυπούσαν στο μουνί της. Μετά από δέκα λεπτά τον βγάζει λερωμένο από τα σκατά της και την έχυσε παντού.

Η Αλβανίδα είχε πέσει κάτω για να συνέλθει. Τότε εμφανίστηκα εγώ και της είπα…

-    είδες ο παππούς;

ενώ στον πατέρα μου υποσχέθηκα να την ξαναπάω μαζί με το γιό της. Περιττό να σας πω ότι στον γυρισμό, καθόταν στο ένα κωλομέρι.

(Copyright protected OW ref: 62190)