Ιντερνετική γνωριμία με υποτακτική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι πραγματική, αλλά με φανταστικά ονόματα.

Η ιστορία:

Η γνωριμία μου με την Άννα (αυτή 30 χρονών και εγώ 33) έγινε πριν 7 χρόνια μέσω ίντερνετ και είχε από την αρχή σκοπό την ερωτική συνεύρεση. Ήταν επίσης από την αρχή γνωστό ότι και οι δυο μας είχαμε ιδιαίτερα γούστα. Και οι δυο μας είχαμε εμπειρία σε αυτό που ψάχναμε χωρίς όμως να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό και χωρίς να μας τρώει πολύ χρόνο από την καθημερινότητα μας. Η Άννα είχε καιρό να ασχοληθεί με το bsdm γενικά και μάλλον από έμπνευση είχε μπει στο ίντερνετ για να ξαναθυμηθεί τον παλιό της εαυτό για λίγο. Εγώ από την άλλη ήμουν σε φάση που αναζητούσα τέτοιες φάσεις πιο συστηματικά εκείνη την εποχή.

Η προκαταρκτική διαδικασία ήταν μάλλον σύντομη αφού και οι δυο ξέραμε τι ψάχναμε και αυτό φαίνονταν από την αρχή. 2-3 ανταλλαγές email και 2-3 συνομιλίες μέσω internet μέχρι να βρεθεί και πρακτικά ο χρόνος της συνάντησης ήταν αρκετά. Η συνάντηση έγινε παρασκευή βράδυ. Μόλις είχε τελειώσει την δουλειά της και είχαμε κανονίσει πρώτη συνάντηση στην Πειραιώς για να πάμε με το αυτοκίνητο μου πρώτα στην καφετέρια και κατόπιν για ότι άλλο προκύψει. Την περίμενα έξω από το αυτοκίνητο μου και όταν την πρωτοείδα μου έδωσε καλή εντύπωση χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό. Σχετικά ψηλή και καλό σώμα, λευκό δέρμα και κόμμωση τύπου Αμελί. Αρκετά ερεθιστική εικόνα ακόμα και με τα απλά ρούχα της δουλειάς της.

Μετά τις πρώτες συστάσεις, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μέσα σε χαλαρό κλίμα καταλήγουμε σε καφετέρια στο Σ.Ε.Φ. Στην καφετέρια μιλάμε μάλλον γενικά και κάνουμε λίγες αναφορές σε αυτά που θέλουμε και οι δυο. Η συζήτηση είναι ήρεμη και χαλαρή και είναι προφανές και στους δυο μας ότι κανείς μας δεν έχει εκπλήξεις. Μετά από καμιά ώρα αποφασίζουμε να φύγουμε από την καφετέρια. Ξαναμπαίνοντας στο αυτοκίνητο προτείνω χωρίς περιστροφές να πάμε σπίτι μου και δέχεται άνετα. Η διαδρομή κρατάει περίπου ένα τέταρτο το οποίο είναι αρκετό για να μου επαληθεύσει και από κοντά τις προτιμήσεις της και τις εμπειρίες της σε σχέση με το bdsm. Ο πόνος είναι κάτι που αντέχει με κάποια σχετική άνεση αφού η τελευταία της εμπειρία ήταν δέσιμο στήθους με καλώδιο τηλεφώνου. Τελικά βέβαια γίνεται σαφές ότι το να είναι κάποιο είδους ερωτικής σκλάβας της είναι μάλλον πιο οικείο οπότε και εγώ της βάζω όσο είμαστε στο αυτοκίνητο το χέρι μου μέσα από τα παντελόνι για να χαϊδέψω το μουνί της. Αδιαμαρτύρητα το δέχεται λέγοντας μου ότι τώρα που δεν έχει κόσμο δεν την πειράζει να την χαϊδεύω. Φοράει καλσόν και αυτό με εμποδίζει να της πιάσω τα μουνόχειλα οπότε της ζητάω να κατεβάσει το παντελόνι της με το εσώρουχα της ώστε να έχω πρόσβαση στη μουνότρυπα της. Χωρίς δισταγμό το κάνει και απολαμβάνω πλέον ένα ωραίο απαλό μουνάκι όσο οδηγώ, ενώ πλέον έχω καθαρή εικόνα για το πως θα κινηθώ την υπόλοιπη βραδιά.

Φτάνοντας στο σπίτι μου μετά από λίγο το πρώτο πράμα που της ζητάω είναι να γδυθεί εντελώς, όπως και γίνεται χωρίς καθυστερήσεις. Στο σημείο αυτό έρχεται η πρώτη έκπληξη όχι γιατί το σώμα της ήταν θεϊκό αλλά η αλήθεια είναι ότι όλη η επιδερμίδα της ήταν τόσο λευκή και τόσο απαλή λες και είχε βγει από πίνακα της αναγέννησης. Με πιο αυστηρό ύφος πλέον χωρίς όμως να ανεβάζω τον τόνο της φωνής μου της λέω να γυρίσει με το πρόσωπο στον τοίχο και να ανοίξει ελαφρά τα πόδια της. Υπακούει άμεσα και αρχίζω με το ένα μου χέρι να βάζω ένα-ένα τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνί της και να προσπαθώ να το ξεχειλώσω όσο μπορώ περισσότερο, ενώ με το άλλο τους χουφτώνω με δύναμη το σχετικά πλούσιο στήθος. Αρχίζει να βογκάει από ευχαρίστηση αλλά χωρίς να μιλάει. Προσπαθεί όσο μπορεί να πνίξει τα βογγητά της ενώ εγώ πλέον έχω ήδη έχω βάλει 4 δάχτυλα ολόκληρα στη μουνότρυπα της και οργώνω όλο τον κόλπο της μέχρι βαθειά τον τράχηλο της.

Έχω πλέον καυλώσει απίστευτα. Το καυλί μου είναι έτοιμο να σκίσει το παντελόνι μου και αποφασίζω να πάμε στην κρεβατοκάμαρα μου όπου της λέω να ξαπλώσει ενώ βγάζω και εγώ πλέον όλα μου τα ρούχα. Τα βυζιά της είναι ακόμα σχετικά στητά παρότι έχει ξαπλώσει και αποφασίζω να πιάσω την μια καυλωμένη ρώγα της και να την τραβήξω με αρκετή δύναμη με το ένα μου χέρι, ενώ με το άλλο αρχίζω να της σφαλιαρίζω το βυζί από το κάτω μέρος του. Αυτή αδιαμαρτύρητα δέχεται ότι της κάνω χωρίς να αντιδρά ή να αναλαμβάνει οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Μετά από λίγο και αφού δεν αντέχω να έχω άλλο το καυλί μου μόνο του κάθομαι πάνω στο πρόσωπο της και της ζητάω να μου γλείψει τον πούτσο. Η πίπα της δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, αλλά το γεγονός ότι επιτέλους είχα μια σκλάβα που δεχόταν όλες τις επιθυμίες μου πιο άνετα και από μια καλοπληρωμένη πουτάνα ήταν αρκετή για να με τρελάνει από την καύλα.

Πλέον έχω το καυλί μου στο στόμα της και με τα χέρια μου τις πιέζω το κεφάλι για να τον χώσει όλο μέσα. Έχω πλέον φτάσει σχεδόν στο λαρύγγι της και αυτή αδιαμαρτύρητα τον έχει στο στόμα της παρότι είναι σαφές ότι έχει αρχίσει να την πνίγει. Βγάζω το καυλί μου από το στόμα της και της χώνω αμέσως τα αρχίδια μου ζητώντας της να βάλει και τα δύο μαζί στο στόμα της όπως και γίνεται. Η ζέστη που περιβάλει τα αρχίδια μου μέσα στο στόμα της με έχει καυλώσει τόσο πολύ που της λέω ότι σε λίγο θα αρχίσει να γλείφει την κωλοτρυπίδα μου. Είναι η πρώτη φορά σε όλη την συνάντηση που αισθάνομαι ότι δυσανασχετεί λίγο, αλλά είμαι καθισμένος πάνω στο πρόσωπο της και ελέγχω απόλυτα τις κινήσεις του κεφαλιού της με τα χέρια μου οπότε χωρίς καθυστέρηση της βάζω την κωλοτρυπίδα μου στο στόμα της και της ζητάω να την γλείψει. Μη έχοντας άλλη επιλογή αρχίζει διστακτικά να την γλείφει ενώ η καύλα μου έχει φτάσει στο ζενίθ.

Γυρίζω το σώμα μου ώστε να βλέπω το μουνί της αλλά εξακολουθώ να έχω την κωλοτρυπίδα μου στο στόμα της και να της ζητάω να την γλείφει εναλλάξ με τα αρχίδια μου. Έχει τα πόδια της ελαφρώς ανοιχτά και χωρίς να την προειδοποιήσω της σφαλιαρίζω τα μουνόχειλα ενώ αυτή έχει την γλώσσα της πάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Ταράζεται ολόκληρη και πριν το καταλάβει της σφαλιαρίζω ξανά τα μουνόχειλα με περισσότερη δύναμη, λέγοντας της ότι αν σταματήσει πάλι το γλείψιμο, τότε θα το μετανιώσει πικρά. Συνεχίζει να γλείφει τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου, ενώ εγώ αποφασίζω να της ξαναβάλω τα δάχτυλα μου στο μουνί της και να της το οργώσω. Πλέον είμαστε σε στάση 69 όπου αυτή με γλείφει όπου βρει, πούτσο, αρχίδια και κωλοτρυπίδα, ενώ εγώ έχω τρία δάχτυλα να οργώνουν το μουνί της και το στόμα μου μια να γλείφει και μια να δαγκώνει την κλειτορίδα της και τα απαλά της μουνόχειλα. Πολύ σύντομα και χωρίς να έχω άλλα περιθώρια αντοχών της ζητάω να βάλει το καυλί μου στο στόμα της και να μην το βγάλει αν δεν της το πω εγώ.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα χύνω όλο το σπέρμα μου μέσα στο στόμα της ενώ της τρώω κυριολεκτικά ολόκληρο το μουνί. Σχεδόν φτύνει τον πούτσο μου που δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο στο στόμα της αφού την έχουν πνίξει τα χύσια μου. Σηκώνομαι με δυσκολία λόγω της καύλας όρθιος και της ζητάω να καθίσει στο κρεβάτι και να μου καθαρίσει τον πούτσο. Μετά από λίγο της λέω να σταματήσει και να ντυθεί. Σαστίζει για λίγο αλλά μόλις της δίνω τα ρούχα της καταλαβαίνει ότι δεν έχει άλλη επιλογή και ντύνεται όσο πιο γρήγορα μπορεί και αμέσως μετά με ρωτάει που είναι το μπάνιο για να ξεπλύνει λίγα χύσια μου που είχε στο πρόσωπο της. Την πιάνω από το χέρι και πάμε μαζί προς την εξώπορτα και ανοίγοντας την της λέω "Καλό βράδυ". Σκουπίζει πρόχειρα με το χέρι της τα χύσια που είχε στο πρόσωπο της και αφού τα γλείφει μου απαντάει "Ευχαριστώ" και φεύγει.

(Copyright protected OW ref: 62031)