Την πήρα μπροστά στην αδελφή της (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είχαμε κανονίσει να περάσουμε 5 ημέρες στο εξοχικό του πεθερού μου. Έχει ένα τεράστιο σπίτι, διώροφο, μέσα σε μια μεγάλη έκταση. Η διαδρομή μακρινή, τουλάχιστον 5 ώρες οδήγησης.

Η ιστορία:

Ξεκινήσαμε κατά τις 11 τη νύχτα και θα φτάναμε ξημέρωμα. οδηγούσα σχεδόν 3 ώρες όταν άρχισα να νυστάζω, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη γυναίκα μου.

-    Κουράστηκες μωρό; Ρώτησε.

-    Νύσταξα, θα οδηγήσεις;

-    Μπα... σκέφτομαι κάτι καλύτερο όμως για να σε ξενυστάξω,

είπε και με χάιδεψε πάνω από το παντελόνι. Άνοιξε αργά το φερμουάρ, πέρασε το χέρι της μέσα και έβγαλε έξω την πούτσα μου. άρχιζε να την παίζει με το χέρι της στην αρχή και μετά έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μου. Έπαιξε τη γλωσσίτσα της γύρω-γύρω στο πουτσοκέφαλο μου και μετά άρχισε να με ρουφάει.

-    Θέλω να μου πεις πότε πλησιάζεις να τελειώσεις, μου είπε.

Ένιωθα την ανάσα της πάνω στον πούτσο μου. Η γλώσσα της υγρή, μαλακή με πίεζε ενώ ταυτόχρονα με ρουφούσε με δύναμη.

-    Μωρό μου, ψιθύρισα, θα με κάνεις να χύσω,

και εκείνη τραβήχτηκε.

-    Αυτό δεν το θέλουμε, αλλά για να είμαι σίγουρη ότι δε θα κοιμηθείς, θα φροντίσω σε όλη τη διαδρομή να μη σου πέσει καθόλου.

Έτσι με άφησε στα κρύα του λουτρού με τον πούτσο έξω από το παντελόνι κάγκελο. Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της να μην ανησυχεί και του είπε ότι θα φτάσουμε το πολύ σε 2 ώρες. Η αλήθεια είναι ότι με την καύλα που είχα , είχα τσιτώσει το αμάξι στα 200. Ομολογώ ότι πέρασε σχεδόν μισή ώρα για να αρχίσει να μου πέφτει. Μαζί έπεσε και η ταχύτητα. Το κατάλαβε αμέσως.

-    Μωράκι πέσαμε; Στο υποσχέθηκα, δεν θα χύσεις μέχρι να φτάσουμε, αλλά δε θα σε αφήσω και να σου πέσει σε όλη τη διαδρομή!

Άρχισε πάλι να με χαϊδεύει με το χέρι της, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Χωρίς να σταματήσει να με χαϊδεύει, απάντησε το τηλέφωνο.

-    Έλα μπαμπά, τι έγινε;

-    κορίτσι μου, ακούστηκε ο πατέρας της στην ανοικτή ακρόαση, αν είστε κουρασμένοι, σταματήστε να ξεκουραστείτε στην διαδρομή.

-    Όχι μπαμπά, ο Νίκος είναι ακμαιότατος, είπε και έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μου.

-    Σε έχω σε ανοικτή ακρόαση μπαμπά, πες Νίκο, είπε σε εμένα, μπορείς να οδηγήσεις;

και σκύβοντας ανάμεσα στα πόδια μου ξεκίνησε μια αργή πίπα με δυνατό ρούφηγμα.

-    Καλησπέρα σας κύριε Κώστα, είπα εγώ δυνατά προσπαθώντας να μην προδοθώ. Όλα καλά…

η κόρη σας μου κάνει κάτι τσιμπούκια τώρα που μιλάμε, σκέφτηκα.

-    Αν νυστάζεις να κοιμηθείς έστω μισή ώρα στην άκρη και να συνεχίσετε μετά.

Η γυναίκα μου προφανώς έκρινε από τον φουσκωμένο πούτσο μου ότι ήμουν πάλι κοντά στο να χύσω και σηκώθηκε.

-    Σου είπα μπαμπά, δεν έχουμε πρόβλημα, ο Νίκος δεν νυστάζει καθόλου.

-    Κορίτσι μου, σου έχω μια έκπληξη, ακούστηκε ο πεθερός μου, αλλά εκείνη την ώρα χάθηκε το σήμα.

-    Θέλω να χύσω στο στόμα σου, της είπα.

-    Αυτό να το ξεχάσεις αγάπη μου. Θα χύσεις όταν φτάσουμε, δεν το ρισκάρω να χαλαρώσεις και να σε πάρει ο ύπνος. Επειδή σε βλέπω όμως πολύ καυλιάρη, και για να μην πέσεις, μπορείς να ασχοληθείς και λίγο μαζί μου,

είπε και άνοιξε τα πόδια της. Πέρασα το χέρι μου κάτω από την φούστα της. Τράβηξα το κιλοτάκι της μέχρι τα γόνατα και άγγιξα το μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα, η κλειτορίδα της είχε φουσκώσει και εγώ με κυκλικές κινήσεις την χάιδευα κυκλικά. Μέσα στο αυτοκίνητο, απελευθερωμένη τελείως στην μέση του πουθενά, άφηνε δυνατά βογγητά.

-    Χάιδεψε με, έτσι, αργά, το νιώθεις; Το νιώθεις πως έχει γίνει;

Πριν προλάβει να πει τίποτα άλλο ξέσπασε σε κραυγές χύνοντας. Την χάιδευα για όλο το υπόλοιπο ταξίδι, κάνοντας την να χύσει 16 φορές. Όταν φτάσαμε εμένα ο πούτσος μου ήταν κάγκελο, και εκείνη ράκος έτοιμη για ύπνο.

Ο πεθερός μου μας άνοιξε την πόρτα, η γυναίκα μου πήγε στο δωμάτιο και ξεράθηκε όπως ήταν με τα ρούχα στο κρεβάτι. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, αλλά πραγματικά είχε ξεραθεί και δεν καταλάβαινε τίποτα. Σηκώθηκα λοιπόν και πήγα να κάνω ένα κρύο ντους. στο διάδρομο έπεσα πάνω στην κουνιάδα μου.

-    Έκπληξη… μου είπε. Σας το είπε ο μπαμπάς ότι σας είχε μια έκπληξη, έτσι;

-    Πότε ήρθες;

-    Ήρθα; Ήρθαμε να λες με τον Τάκη. Τα ξαναβρήκαμε.

Ο Τάκης ήταν ο αρραβωνιαστικός της. Όλο τα χαλάγανε και όλο τα φτιάχνανε.

-    Που είναι ο Τάκης;

-    Στο δωμάτιο, έλα να του πεις ένα γεια.

Πήγαμε μέχρι το δωμάτιο της, μπήκαμε μέσα και βρήκαμε τον Τάκη να κοιμάται με ένα κουτί lexotanil δίπλα του.

-    Αχ.... πάλι τον πήρε ο ύπνος. Όλο παίρνει αυτά τα χάπια, κοιμάται και με αφήνει μόνη μου, είπε ναζιάρικα.

Σκύβοντας να τον σκεπάσει ξεπρόβαλαν μπροστά μου οι τεράστιες βυζάρες της μέσα από το νυχτικό της. Ο πούτσος μου είχε θεριέψει πάλι, θόλωσα. την άρπαξα από πίσω και την έριξα μπρούμυτα στο κρεβάτι δίπλα του.

-    Τι κάνεις; Ψιθύρισε.

-    Θα σε πηδήξω δίπλα στον άχρηστο την ώρα που κοιμάται,

της είπα τραβώντας και σκίζοντας το στρινγκάκι της. Προσπάθησε για λίγο να ξεφύγει.

-    Θα ξυπνήσει, θα μας ακούσει ο μπαμπάς, θα...

εκείνη την ώρα της άνοιξα τα πόδια και καρφώθηκα μέσα της κάνοντας την να αφήσει μια κραυγούλα. Είχα σκαρφαλώσει πάνω στο κώλο της, είχα καρφώσει την πούτσα μου στο μουνί της και έχοντας περάσει το χέρι μου από μπροστά της χάιδευα την κλειτορίδα. Ο άλλος δίπλα της λιώμα, κοιμόταν του καλού καιρού.

-    Κοίτα τον, σε ξεσκίζω στο κρεβάτι δίπλα του και ο μαλάκας κοιμάται. Ωραίος σύντροφος.

Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Η κουνιάδα μου άφηνε βογγητά καύλας και ενώ νόμιζα ότι εγώ θα τέλειωνα. Σε μία έκρηξη καύλας άρχισε να χύνει προσπαθώντας να πνίξει την κραυγή της. Πολύ αργά όμως γιατί ο Τάκης εκείνη την ώρα έκανε να γυρίσει πλευρό. Η κουνιάδα μου στα τέσσερα, μου τράβηξε μια βιαστική σπρωξιά και με πέταξε από το κρεβάτι στο πάτωμα στην δική της πλευρά.

-    Τι κάνεις;

ρώτησε ο άλλος μέσα στον ύπνο του.

-    Προσπαθώ να βολευτώ μονάχη μου είπε η κουνιάδα μου…

και γυρνώντας προς την πλευρά του τον κώλο της, έβαλε ανάμεσα στα πόδια της το ένα χέρι της και άρχισε να χαϊδεύεται. Ο Τάκης όμως κοιμόταν πάλι και αυτή τη φορά ροχάλιζε.

Εγώ θεωρώντας ότι παρατράβηξε το παιχνίδι και φοβούμενος ότι θα μας κάνουν τσακωτούς, την έκανα γρήγορα-γρήγορα για το μπάνιο. Μπήκα μέσα και άναψα το φώς. Η ντουζιέρα ήταν τεράστια. Πραγματικά μεγάλη, τουλάχιστον 2,5 μέτρα επί ενάμισι και είχε μέσα μέχρι και χτιστό πάγκο για να κάθεσαι. Γύρω-γύρω είχε γυαλί χοντρό φιμέ που δούλευε σαν καθρέφτης για όποιον έμπαινε στο μπάνιο. Μια στιλιστική παρέμβαση που τεχνητά μεγάλωνε το χώρο, εξυπηρετούσε σαν καθρέφτης και προστάτευε από ατυχήματα και αδιάκριτα βλέμματα.

Μπήκα στη ντουζιέρα. Το κρύο νερό άρχισε επιτέλους να με χαλαρώνει, όταν ξαφνικά έσβησε το φώς. πάγωσα, μέσα στο σκοτάδι. Τι να έγινε πάλι; Κάποια διακοπή; Εκείνη την ώρα άκουσα την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει και αμέσως μετά η πόρτα της ντουζιέρας.

-    Έκπληξη… είπε η γυναίκα μου. Να μην σε αφήσω έτσι...

είπε και άρχισε να μου τον παίζει με το χέρι. Μόλις μου τον σήκωσε έπεσε στα γόνατα.

-    Τώρα θα σε βοηθήσω να τελειώσεις, μου είπε.

-    Θέλω να σε γαμήσω και να χύσω μέσα σου.

-    Αυτό να το ξεχάσεις... Η αυτό ή τίποτα, είπε.

Εκείνη την ώρα άναψε πάλι το φώς του μπάνιου. Κρυμμένοι μέσα στη ντουζιέρα, πίσω από τα διακριτικά κρύσταλλα που προς τα έξω λειτουργούσαν σαν καθρέφτες, είδαμε τον πατέρα της να μπαίνει στο μπάνιο. Πήρε την οδοντόβουρτσα του, άπλωσε λίγη οδοντόκρεμα πάνω και άρχισε να βουρτσίζει τα δόντια του.

Την άρπαξα απότομα από το μπράτσο, έκατσα στον πάγκο της ντουζιέρας και την τράβηξα πάνω μου. Στη θέα του πατέρα της είχε παγώσει. Της άνοιξα τα πόδια, την σήκωσα και την έβαλα να καθίσει πάνω στην σηκωμένη πούτσα μου. Έσφιξε τα χείλη της. Άρχισα να γλείφω τις ρόγες πάνω στα τεράστια στήθη της. Εκείνη άρχισε να κουνιέται αργά και κοφτά πάνω-κάτω στην πούτσα μου. Ο πατέρας της απ' έξω είχε τελειώσει το βούρτσισμα και τώρα έκανε στοματικό διάλυμα. Η μικρή μέσα είχε επιταχύνει. Η ώρα που θα έχυνε ήταν κοντά.

Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και δαγκώνοντας με έχυσε με σπασμούς. Σηκώθηκε, μου άρπαξε με το ένα χέρι τα αρχίδια και με το άλλο την βάση της πούτσας μου και την έχωσε στο στόμα της. Άρχισε να με ρουφάει και να μου τη μαλάζει. Έχυσα σχεδόν αμέσως στο στόμα της. Ο πατέρας της δυο μέτρα πιο πέρα έβγαινε από το μπάνιο χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι ότι η κόρη του μόλις γαμήθηκε, ρούφηξε την πούτσα μου και τώρα σηκωνόταν με τα χύσια μου να τρέχουν από το πρόσωπο της.

(Copyright protected OW ref: 61788)