Η εισαγγελέας και το ώριμο "μπιλντέρι" (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από emano
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καθώς κάπνιζα το τσιγαράκι, μάταια προσπαθούσα να ηρεμήσω κάπως από την ατελείωτη κάβλα μου. Έβλεπα τη σάρκα τής Κατερίνας και 1000 φαντασιώσεις ερχόντουσαν στο μυαλό μου μαζεμένες.

Η ιστορία:

Αυτό το κορμί πρέπει να το κάνω δικό μου με όλους τους τρόπους. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι υπάρχουν γυναίκες που για να τις γαμήσεις χωρίς όρους, πρέπει πρώτα να γαμήσεις το μυαλό τους και να χύνουν εγκεφαλικά, μόνο με την ιδέα και την παρουσία σου.

Έμελλε λοιπόν να δοκιμάσω όλα μου τα κόλπα για να προσεγγίσω την Κατερίνα εγκεφαλικά, έτσι ώστε να μην στηρίζομαι μόνο σε μια σεξουαλική έλξη, αλλά σε άσβεστο και άρρωστο πάθος. Πάντως ήμουν έτοιμος να τρελαθώ από την αγωνιά και την ένταση τής στιγμής. Πρέπει να σκεφθώ όμως γρήγορα, ή να αφήσω το ένστικτο μου να με οδηγήσει στο να γεμίσω την Κατερίνα με λαγνεία; Δεν ήξερα αν μετά από αυτό το τελείωμα που έκανε, θα ήθελε ή αν θα μπορούσε να καυλώσει καλά για να την πάρω έντονα και ζωντανά για να με νοιώσει μέσα στο κορμί και στο μυαλό της και να αφήσω το αποτύπωμα του πρωτόγνωρου πάθους.

-    Έλα μωρό μου, σ’ άρεσε καυλιάρα μου; Μίλα μου δεν αντέχω...

-    Αχ είμαι μουδιασμένη, ήταν υπέροχο, είναι πάρα πολύς καιρός που δεν...

-    Μα εσύ μωρό μου... πώς στην ευχή; Εσύ είσαι τόσο θερμή, τόσο έγκαυλη, τόσο γυναίκα ( και ξεκίνησα να χαϊδεύω απλά τα υπέροχα πόδια της ανεβαίνοντας πολύ σιγά προς το πάνω μέρος των μηρών τής ).

-    Τι να σου πω, από που να αρχίσω; Η ζωή μου δεν είχε έρωτες εδώ και 8-9 χρόνια. Αφιερώθηκα στο παιδί μου και στη δουλειά μου και ο καιρός πέρναγε.

-    Θέλω να μάθω για σένα, θέλω να σε μάθω, θέλω να σε νιώσω, θέλω να ξέρω κάθε μυστικό του κορμιού σου.

Τα χάδια μου έγιναν πια σοβαρά και με σημασία. Είχα αδράξει καλά αυτές τις Θεϊκές μπουτάρες με το σφριγηλό δέρμα και τούς σχετικά σφιχτούς μυς και με μια αποφασιστική κίνηση έχωσα τη μύτη μου το στόμα μου και τα μάγουλα μου ανάμεσα στα αυτοκρατορικά κωλομάγουλα τής Κατερίνας. Με την γλώσσα μου έψαχνα να βρω τα μουνόχειλα της και να μπορέσω επιτέλους να βάλω τη γλώσσα μου στην είσοδο του μουνιού της για να ξεκινήσω να προσπαθώ να την τρελάνω.

-    Αχ… τι μου κάνεις Ανέστη μου, ωχ είναι... είναι... είναι καυτή η γλώσσα σου.

-    Έλα εδώ μωρό μου…

τής λέω και τη γυρνάω ανάσκελα. Τώρα όλα τα κάλλη της είναι εκεί μπροστά στα μάτια μου, στα χέρια μου και την γλώσσα μου. Αφού έβαλα ένα μαξιλαράκι στο κεφάλι της την έστησα λίγο πιο πίσω για να έχω χώρο να βάλω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της.

-    Αχ Κατερίνα μου, νοιώθω ότι μου ‘ρχεται ο ντουβρουτζάς. Θα σε ρουφήξω καύλα μου, θα σε στραγγίξω.

Άρχισα να πιλατεύω απαλά την κλειτορίδα της με την γλώσσα μου. Δεν ζορίστηκα πολύ στο να βρω πώς τής άρεσε, γιατί σχεδόν ότι κι αν τής έκανα είχε άμεση ανταπόκριση.

Το μουνί της είχε πρηστεί και είχε μαλακώσει σε σημείο που να μπορώ να ρουφάω τα έξω χείλια ένα-ένα και να τα τραβάω. Ακόμα και τα μέσα χειλάκια, είχαν την τοπική υπεραιμία τής ανείπωτης καύλας και η κλειτορίδα της που το κεφαλάκι ξεπρόβαλε υπερήφανο και τεντωμένο, είχε αρχίσει να παίρνει ένα σκούρο κόκκινο χρώμα με αποχρώσεις του μωβ. Τα ζουμιά της έτρεχαν ακατάπαυστα και τώρα πέραν των καθαρών εκκρίσεων, υπήρχε και ένα πιο λευκό υγρό που στο κάτω μέρος μπρος τα μπούτια της, είχε δημιουργήσει μικρές φυσαλίδες.

Με μία κίνηση έβγαλα τη φόρμα μου και το φανελάκι. Απελευθέρωσα το καβλί μου από το εσώρουχο, το οποίο είχε κάνει μια υγρή στάμπα από τα δικά μου υγρά καύλας. Χωρίς να σταματήσω να τη γλείφω, άρχισα να χαϊδεύω λάγνα όλο το κορμί τής και τα απλά χάδια είχαν πλέον αλλάξει σε δυνατή εξερεύνηση των ποδιών της, της μέσης της, του στήθους της, ενώ δεν παρέλειπα να χαϊδεύω τον τέλειο λαιμό της, όσο ψηλά έφταναν τα χέρια μου.

Κάποιοι μικροί σπασμοί και κάποια άναρθρα επιφωνήματα μου αποκάλυψαν πώς μάλλον ήταν έτοιμη να έρθει ξανά, οπότε σταμάτησα για μια στιγμή και τής είπα σηκώνοντας το κεφάλι μου.

-    Έτσι σε θέλω, θέλω να μου τα δώσεις όλα στο στόμα, θέλω να πιω τα ζουμιά σου, χύσε μου το στόμα και θέλω να με χύσεις πολύ. Θέλω να σε πιω, να σε γευτώ έλα...

-    Ωχ, είσαι πολύ βρώμικος, είσαι πρόστυχος, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω, το θέλω πολύ…

Εκείνη τη στιγμή, άρχισα να πιπιλάω και να βυζαίνω τήν κλειτορίδα της και φυσικά δεν κράτησε αυτό ούτε μισο λεπτό και...

-    Αχ… χύνω, χύνω, χύνω όπως ποτέ…

-    Δωσ’ τα μου μωρό μου, δώσε μου όλα σου τα ζουμιά…

-    Ναι… παρ’ τα αγόρι μου, παρ’ τα άντρα μου, παρ’ τα γαμιά μου, παρ’ τα και ξανα πάρ’ τα, έρχομαι πάλι στο στόμα σου. Μα τι λέω η πόρνη… τι κάνω η βρομιάρα, αχ τι μου κάνες;… εγώ ποτέ δεν μιλάω έτσι… αχ… καίγομαι παρ’ τα παρ’ τα…

-    Ναι Κατερίνα μου, επιτέλους λύθηκε η γλώσσα σου. Πάνω στην πούτσα και στο χύσιμο δεν υπάρχουν κανόνες. Έτσι... έτσι γαμιόλα, τώρα να δεις τι έχει να γίνει.

Είναι σχεδόν ανήμπορη να αντιδράσει και φυσικά εγώ νοιώθω τόσο ζαβλακωμένος από την καύλα που δεν ξέρω πόσο έχω έλεγχο και πόσο όχι. Ανεβαίνω από πάνω της και ανάμεσα της και παραμερίζω τις μπουτάρες της, ενώ είμαι έτοιμος να τις σηκώσω προς το πλάι στην αρχή.

-    Σιγά Ανέστη μου, γιατί είμαι σφικτή μετά από τόσο καιρό και το εργαλείο σου μου φαίνεται πολύ χοντρό και μεγάλο.

-    Μη σε νοιάζει τίποτα. Σαφώς και θα σε προσέξω , αλλά θέλω να ξέρεις ένα πράγμα και βαλ’ το καλά στο μυαλό σου. Πάνω στην πούτσα την καλή, δεν υπάρχει έλεος. Θέλω να σε κάνω δική μου και θα σε κάνω, δεν θέλω απλά να σε πηδήξω. Θέλω να σε σκάψω και να το επιζητάς.

Ακουμπάω το πρησμένο και μπλαβισμένο κεφάλι της πούτσας μου στην τρυφερή και μαλακωμένη είσοδο του μουσκεμένου αυτού κόλπου και...

-    Α… σιγά, είναι μεγάλο…

-    Έτσι, έτσι… σε λίγο θα τον πάρεις όλο. Σε λίγο θα φτάσω βαθιά και μπορέσω επιτέλους να σε πάρω όπως θέλω.

-    Ναι άντρα μου, ναι κάρφωσε με τώρα καλά, σε αντέχω, αχ τι παλιογυναίκα έγινα...

-    Πω, πω, τι γαμιόλα είσαι, όλον τον πήρες μωρή καργιόλα, όλον τον έχεις μέσα σου, σε νοιώθω, σε νοιώθω που τον σφίγγεις…

Όντως αυτό που ένοιωθα ήταν σπάνιο. Έχω γαμήσει κι άλλα στενά κι ευαίσθητα, εκπαιδευμένα μουνιά, αλλά αυτό εδώ στα τελευταία 3-4 εκατοστά διείσδυσης, ένοιωθα ότι μπαίνω σε ένα δεύτερο μουνί στο βάθος του μουνιού της και περίπου στην μέση κάτι κουνιόταν και έσφιγγε σαν να ήταν μέσα μία μικρή χούφτα και μου έσφιγγε το καβλί.

-    Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, δεν μπορώ. Θα τελειώσω πάλι άντρα μου.  Αχ… τι έχεις κάνει, αυτό δεν μου ‘χει ξανασυμβεί ποτέ…

-    Ναι μωρή Εισαγγελέα, ναι μωρή Δικαστίνα, μαζί θα χύσουμε και θα μου λες τα πάντα, θα μου κάνεις ότι σου ζητάω και εγώ θα σου δίνω πούτσα.

Είχα πλέον πάρει τη θέση του απόλυτου κυρίαρχου. Τής είχα βάλει το πόδια ψηλά στους ώμους μου και η μέση τής ήταν στον αέρα. Όλο το μουνί στο πιάτο και αντιμέτωπο με το πρησμένο καβλί μου. Μουνί που το είχα ανοίξει καλά, η είσοδος έχασκε μέσα στα ζουμιά που τρέχανε στον κώλο της, γλείφανε ακριβώς στη σχισμή, καταλήγανε να σταματούν για λίγο στην κωλοτρυπίδα της και από εκεί να στάζουν στο κρεβάτι. Μαζί με τις φωνές της και το μουγκρητό μου, ακουγόταν και το δυνατό πλατσούρισμα από το σφυροκόπημα, ενώ που και που ακούγονταν και λίγος αέρας που έβγαινε από τη μουνάρα της, καθώς είχε φυλακιστεί από το διαρκές τρομπάρισμα με το έμβολο του μπιλντερά.

-    Ναι… τη θέλω την πούτσα σου να με γαμάει δυνατά και να με ανοίγει, χύνω…

-    Κι εγώ μαζί… παρ’ τα μουνάρα μου, παρ’ τα όλα και τα πηχτά και τα αραιά...

φυσικά ήταν αδύνατο να βγω από μέσα της. Με κράταγε με χέρια και πόδια και τα νύχια της είχαν αφήσει εκδορές ενώ σε κάποια σημεία είχε ματώσει τούς γλουτούς μου. Εκεί κουνηθήκαμε για μισο λεπτό και χύσαμε μαζί. Ήταν απίστευτο το χύσιμο αυτό και φυσικά ούτε λόγος να προσπαθήσω να κρατηθώ. Ήταν απλά αδύνατον. Μείναμε αμίλητοι για μερικά λεπτά, μαλλιά κουβάρια. Απορούσα πως άντεχε το βάρος μου πάνω της, καθώς είχαμε και οι δυο λαχανιάσει και προσπαθούσαμε να βρούμε την αναπνοή μας.

Τέτοια κάβλα, ειλικρινά δεν την περίμενα. Την έβαλα στο πλάι και καθώς ξάπλωσα στο από πίσω της, άρχισα να τη φιλάω θωπευτικά και τρυφερά στο λαιμό και στα μαλλιά. Αυτή τη στιγμή το πάθος προσωρινά είχε κοπάσει και ήθελα απλά να την κρατάω και να την νοιώθω. Φυσικά οι γυναίκες οι καυλιάρες, είναι πάντα γυναίκες και χωρίς να πει κουβέντα πήρε το μαλαπερδιασμένο καυλί μου και το έβαλε να ξαποστάσει ανάμεσα στα κωλομάγουλα της. Ούτε κουνήθηκε, ούτε το έσφιξε. Απλά το τοποθέτησε να ξεκουραστεί, ανάμεσα στην τρομερά λάγνα και υπέροχη αυτή χαράδρα, όπως ήταν ζεστή και μέσα στα ζουμιά.
Ήμασταν εκεί μαζί, κουρασμένοι, αποτελειωμένοι, ιδρωμένοι, χυμένοι και ευτυχισμένοι. Αχ Κατερίνα και να ‘ξερες τι σου ετοιμάζω.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 61746)