Η κοπέλα μου και η σκλάβα της

Δημοσιεύθηκε από rodelero
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πως μια απλή μέρα, κατέληξε σε παρτούζα.

Η ιστορία:

Είναι η πρώτη ιστορία που στέλνω και ελπίζω να σας αρέσει. Τα ονόματα είναι τυχαία και η ιστορία έγινε πριν 2 χρόνια.

Εκείνο το διάστημα, είχα σχέση με μια κοπέλα (ας την πούμε Μαρία) και δούλευε σε ένα ζαχαροπλαστείο. Μου έλεγε ότι έρχεται μια πελάτισσα (ας πούμε Ελένη) η οποία είναι στα 19, με πολύ πρόστυχο βλέμμα, σχετικά αδύνατη, με μικρό βυζάκι, αλλά υπέροχο κωλαράκι και την καύλωνε μόνο από τον τρόπο που την κοιτούσε.

Κάποια μέρα, πήγα στο σπίτι της Μαρίας (είχα κλειδιά του σπιτιού της) και τις βρίσκω και τις δυο γυμνές. Η Μαρία να φοράει μόνο τις μπότες της και η Ελένη να είναι στα 4 δεμένη στον λαιμό με ένα μακρύ φουλάρι το οποίο τραβάει η Μαρία και να τη σέρνει μέσα στο σπίτι. Μόλις μπήκα μέσα τα έχασα. Με κοιτάζει η Μαρία και μου λέει.

-    Δες τι σκλαβάκι σου έχω σήμερα.

Τραβάει την Ελένη, τη φέρνει μπροστά μου και την διατάζει να μου πάρει μια πίπα.

-    Μάλιστα Κυρία... απαντά η Ελένη.

Διστακτικά αρχίζει να μου τον γλείφει, ενώ η Μαρία της έχει πιάσει το κεφάλι και το καρφώνει πάνω στον πούτσο μου. Άρχισε να μου παίρνει μια τέλεια πίπα και έτσι όπως τις έβλεπα και τις δυο μου έρχεται μια τρελή ιδέα.

Πιάνω την Ελένη, την ξαπλώνω στο κρεβάτι, της δένω χέρια και πόδια ώστε να μην την πονάει αλλά και να μην μπορεί να κουνηθεί και αρχίζω να γαμιέμαι με την Μαρία δίπλα της. Η Ελένη είχε καυλώσει κι έτρεχαν υγρά από το μουνάκι της. Εμείς όσο γαμιόμασταν, απλά τσιμπούσαμε τις ρόγες της και της δίναμε να γλείψει τα υγρά που έσταζαν από το μουνάκι της. Η Ελένη μας παρακαλούσε να τη γαμήσουμε, αλλά εμείς συνεχίζαμε σαν να μην την ακούμε.

Αυτό συνεχίστηκε για κανένα δεκάλεπτο μέχρι που πήγα από πάνω της και της κάρφωσα τον πούτσο στο στόμα, ενώ η Μαρία είχε βάλει την γλώσσα της στο μουνάκι της. Πλέον η Ελένη ήταν εκτός εαυτού. Μας παρακαλούσε…

-    Γαμήστε με, βρίστε με την πουτάνα σας, σκίστε όλες μου τις τρύπες, είμαι η πουτάνα σας και θέλω να με κάνετε να πονέσω...

Με αυτά τα λόγια δεν άντεξα και άρχισα να την χύνω στο πρόσωπο. Ξαφνικά βλέπω την Μαρία να σηκώνεται όρθια, να πηγαίνει πάνω στο πρόσωπο της Ελένης και να την κατουράει. Η Ελένη άρχισε να φωνάζει.

-    Ταπεινώστε με, κάντε με ότι θέλετε, αλλά γαμήστε με σας παρακαλώ.

Της λύνω τα χέρια και την πηγαίνω στο μπάνιο. Την καθαρίζω και την πηγαίνω πάλι στο δωμάτιο όπου είναι η Μαρία ξαπλωμένη και της κολλάω το πρόσωπο στο μουνί της Μαρίας. Αρχίζει να γλείφει την Μαρία και όπως είναι στα 4 με το κωλαράκι μπροστά μου αρχίζω να της γλείφω και τις 2 τρύπες. Έπαιρνα τα υγρά από το μουνί της και τα άλειφα στο κωλαράκι της. Ξαφνικά, με μια κίνηση, μπαίνω στο κωλαράκι της και αρχίζω να την γαμάω. Πόνεσε πολύ αν κρίνω από την κραυγή της, αλλά καύλωνε ακόμα περισσότερο.

-    Αχ ναι... πονάω. Τι μου κάνετε... ναι... ναι... γαμήστε με, σκίστε με από παντού.

Έβαζα τον πούτσο μου μια στο μουνί της και μια στον κώλο της. Είχε τρελαθεί από την καύλα. Άρχισε να σπαρταράει μπροστά μας και να χύνει δυνατά.

-    Ναι... ναι... χύνω Κύριε, χύνω... ναι, ναι...

όσο η Ελένη έχυνε ένιωθα τον πούτσο μου να τρέμει καθώς ήμουν έτοιμος κι εγώ. Της τον κάρφωσα δυνατά στον κώλο και άρχισα να χύνω δυνατά. Μόλις τον έβγαλα από μέσα της, ήρθε η Μαρία, ρούφηξε ότι είχε στάξει έξω από το κωλαράκι της και της το έφτυνε στο στόμα. Ήταν η αρχή από τις πολλές παρτούζες που θα έκανα με αυτές τις κοπέλες.

Η συνέχεια κάποια άλλη στιγμή.

(Copyright protected OW ref: 61731)