Την πήρα μπροστά στην αδελφή της (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις Αποστολέα: Έπεσα για ύπνο τελικά στον καναπέ. Βέβαια εννοείτε ότι δεν μπορούσα να κλείσω μάτι από την καύλα. Με ξύπνησε το πρωί η γυναίκα μου. Είχε σηκωθεί και η αδελφή της.

Η ιστορία:

-    Πήγαινε στο δωμάτιο να ξαπλώσεις. Θα έρθει μια φίλη της αδελφής μου να την πάρει.

Πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η γυναίκα μου. Άρχισε πάλι τα χάδια και εγώ δεν ήθελα πολύ. Όμως είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της. Με έδεσε στο κρεβάτι χέρια πόδια, μου έδεσε τα μάτια και άρχισε ένα παιχνίδι... φαντασίας.

Αρχικά άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο λαιμό. μου έλεγε ότι της άρεσε έτσι όπως ήμουν ακινητοποιημένος γιατί θα με έκανε ότι ήθελε. Καβάλησε τον πούτσο μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Δεν έβλεπα τίποτα όπως μου είχε δεμένα τα μάτια και αυτό εκτόξευσε την κάβλα μου στα ύψη. Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος και κυριολεκτικά έσκιζε το μουνάκι της την ώρα που εκείνη κουνιόταν πάνω του. Βογκούσε σιγά, όσο χρειαζόταν για να ακούγεται. Ξαφνικά άκουσα την αδελφή της να τη φωνάζει στο σαλόνι.

-    Η καγριολίτσα ούτε να γαμηθώ με την ησυχία μου δε μ' αφήνει. Μην πάς πουθενά,

μου είπε ειρωνικά και με άφησε δεμένο. Άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει από το σαλόνι, ότι κατεβαίνει για λίγο στον πατέρα της που μένει στον κάτω όροφο και θα γυρίσει.

Πέρασαν 5 λεπτά άκουσα το κουδούνι και την πόρτα να κλείνει. Η πόρτα του δωματίου άνοιξε και πάλι. Ένα χέρι μου βούτηξε τον πούτσο και άρχισε να μου τον παίζει. Άκουγα μικρά βογγητά.

-    Θα σε ακούσει η αδελφή σου, της είπα. Τώρα δεν είναι μεθυσμένη να κοιμάται όπως χθες.

Ένιωσα τη ρόγα της μπροστά στο στόμα μου. Την έπιασα με τα δόντια και τη πιπίλισα. Ένιωσα πάλι το μουνάκι της να με καβαλάει. Αυτή τη φορά όμως χοροπήδαγε πάνω μου. θα ορκιζόμουν ότι άκουσα μέσα στο δωμάτιο άλλη μια φωνή να βογκάει. Εκείνη την ώρα άκουσα να χτυπάει ένα κινητό.

-    Έλα αδελφούλα, θα αργήσεις πολύ στον μπαμπά; Έχει έλθει και η Λώρη εδώ, να σε περιμένουμε;

άκουσα τη φωνή της κουνιάδας μου. Έμεινα κόκκαλο. Άνοιξα το στόμα μου χωρίς να το σκεφτώ και εκείνη τον ώρα με καβάλησε ένα ξυρισμένο μουνάκι. Το μαντήλι έφυγε από τα μάτια μου και είδα μια άγνωστη κοπέλα να έχει καβαλήσει το κεφάλι μου και να προσπαθεί να με βάλει να τις κάνω γλειφομούνι. Πάνω στον πούτσο μου κάποιος χοροπηδούσε χτυπώντας τα αρχίδια μου ανελέητα σε κάθε κατέβασμα.

-    Αχ... ναι αδελφούλα... αχ... όχι τίποτα, θα αργήσεις; Το έκλεισε η γυναικούλα σου. Μάλλον έρχεται τρέχοντας. Λώρη… πήγαινε κλείδωσε την πόρτα του δωματίου.

Η Λώρη σηκώθηκε από πάνω μου και πήγε στην πόρτα. Γύρισε το κλειδί και ξανάρθε.

-    Ο μαλάκας δε μου κάνει γλειφομούνι… είπε εκνευρισμένα.

-    Ξεκαβάλα μωρή, η σειρά μου… είπε στην κουνιάδα μου.

-    Κορίτσια μισό...

πήγα να πω αλλά με ένα πήδημα η Λώρη έπεσε πάνω στην πούτσα μου και άρχισε να χορεύει ξέφρενα αφήνοντας κραυγές κάβλας. Εκείνη την ώρα είδα το χερούλι της πόρτα να ανεβοκατεβαίνει νευρικά.

-    Ανοίξτε… τι κάνετε;

-    Θέλεις λεπτομέρειες;

Είπε γελώντας πρόστυχα η κουνιάδα μου.

-    Η Λώρη χοροπηδάει στην πούτσα του αντρούλη σου, κι εγώ θα τον βάλω να με γλύψει. Εσύ - είπε σε εμένα - γλείψε με, και γλείψε με σωστά γιατί...

Μου άρπαξε τα αρχίδια και τα έσφιξε κάνοντας με να αφήσω μια κραυγή πόνου.

-    Εντάξει, εντάξει… φώναξα.

Έξω από το δωμάτιο άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει.

-    Νίκο σταμάτα. Σταμάτα τώρα και άνοιξε τη πόρτα.

Δεν μπορούσα να μιλήσω καθώς η κουνιάδα μου με καβάλησε πάλι στο στόμα...

-    Γλείφε και κάνε καλή δουλειά, γιατί...

Η Λώρη έπιανε τα βυζιά της και έτριβε τις ρώγες της, συνεχίζοντας να κουνιέται πάνω μου. Από το ρυθμό της κατάλαβα ότι δεν θα αργούσε πολύ να τελειώσει, πράγμα που έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα παρασύροντας και εμένα να χύσω.

-    Αδελφούλα… η Λώρη μόλις έχυσε και μαζί της και ο αντρούλης σου! Κάνει καλό γλειφομούνι τελικά. Μην ανησυχείς θα τον γλείψω κι εγώ για να τον ξανασηκώσω.

Γύρισε σε στάση 69 και άρχισε να με γλείφει.

-    Έλα εδώ κι εσύ μωρή καγριολίτσα και γλείψε να τον σηκώσουμε πιο γρήγορα, είπε στη Λώρη. Ακούς αδελφούλα; Ο Αντρούλης σου μου γλύφει το μουνάκι και τον γλύφουμε μαζί με τη Λώρη.

Απ’ έξω οι φωνές δεν ακούγονταν πια. Η Πούτσα μου είχε γίνει πάλι κάγκελο όταν η κουνιάδα μου έσφιξε το μουνάκι της στο πρόσωπο μου...

-    Χύνω... χύνω… είπε και γέμισε με υγρά το πρόσωπο μου. Τώρα αδελφούλα θα τον κάνω και εγώ να χύσει τον άντρα σου. Άκου τον καθώς θα βογκάει.

Με καβάλησε πάλι. Το μουνί της το ένιωθα ξεχειλωμένο μουσκεμένο από τα χύσια της. Η Λώρη πεσμένη στα γόνατα χαϊδευόταν πάλι. Ήταν κάβλα να τις ακούς, πόσο μάλλον να τις βλέπεις. Θα ξαναέχυνα, το ένιωθα.

-    Θα χύσω…

είπα ξεψυχισμένα. Η κουνιάδα μου πετάχτηκε πάνω άξαφνα αφήνοντας με στα κρύα του λουτρού.

-    Αδελφούλα;

Είπε η κουνιάδα μου από μέσα περιπαικτικά. Ξεκλείδωσε την πόρτα αργά-αργά και άνοιξαν. Απ’ έξω στεκόταν η γυναίκα μου με ένα πολύ περίεργο-άγριο βλέμμα.

-    Είσαι μια τσούλα…

φώναξε η γυναίκα μου εκνευρισμένη. Έσπρωξε την αδελφή της και εκείνη έπεσε στο πάτωμα. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και με βρήκε όπως με άφησε δεμένο.

-    Δεν σε πιστεύω...

φώναξε η κουνιάδα μου. Εγώ είμαι τσούλα; Εσύ που χαϊδευόσουν όσο πηδούσαμε τον αντρούλη σου τί είσαι; Τώρα θα δεις. Την άρπαξε από πίσω και την ακινητοποίησε στο κρεβάτι.

-    Λώρη κράτα τη. Κράτα τη να με βλέπει να πηδάω τον αντρούλη της.

Η κουνιάδα μου με μια κίνηση με ξανακαβάλησε και άρχισε πάλι ένα αργό μαρτύριο. Η γυναίκα μου είχε μια έκφραση οργής. Λίγους πόντους από τα μάτια της η αδελφούλα της καβαλούσε με λύσσα την πούτσα μου.

-    Κοίτα με πως τον γαμάω. Κοίτα να μαθαίνεις. Εγώ θα γαμιέμαι για άλλη μια φορά και εσύ θα χαϊδεύεσαι... όπως πάντα.

Το πρόσωπο της γυναίκας μου είχε άρχισε πλέον να παίρνει μια έκφραση κάβλας. Πέρασε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να χαϊδεύεται.

-    Ωραία τσουλίτσα είσαι, φώναξε η Λώρη στη γυναίκα μου. Σου πηδάμε τον αντρούλη σου και εσύ καυλώνεις; Μήπως θα χύσεις κιόλας; Κοίτα τον λοιπόν να με γλύφει και χαϊδέψου όσο θες…

είπε και στάθηκε πάνω από το πρόσωπο μου με τα πόδια ανοικτά. Άρχισα να γλείφω πάλι. Αργά-αργά γύρω-γύρω από την κλειτορίδα, κατεβάζοντας τη γλώσσα μου μέχρι το μουνάκι της και πάλι πίσω και πάλι γύρω-γύρω. Πρώτη έχυσε η γυναίκα μου με ένα μουγκρητό, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έχυσε η Κουνιάδα μου φωνάζοντας. Το μουνάκι της Λώρη είχε φουσκώσει, η κλειτορίδα της είχε γίνει τεράστια.

-    Ξεκαβάλα,

είπε στη κουνιάδα μου η Λώρη και με την μία ήρθε από πάνω μου.

-    Κοίτα τον πούτσο του άντρα σου καθώς να τον βάζω μέσα στο μουνάκι μου, της είπε καυλιάρικα.

Πήρε τη πούτσα μου και την έτριψε πάνω στο μουνάκι της. Μετά με μια κίνηση έκατσε πάνω και άρχισε να χοροπηδάει. Με τα δύο της χέρια τώρα τσίμπαγε και έτριβε τις ρόγες της.

-    Ω... κάβλα... θα τον χύσω τον αντρούλη σου. Κοίτα με καθώς τον χύνω…

φώναξε η Λώρη και σήκωσε το κεφάλι της γυναίκας μου από τα μαλλιά αφήνοντας μια μακρόσυρτη φωνή. Το μουνί της άρχισε να συσπάται παρασέρνοντας τον πούτσο μου να τελειώσει κι αυτός μέσα της. Η Λώρη και η Κουνιάδα μου σηκώθηκαν καθαρίστηκαν και ντύθηκαν. Η γυναίκα μου είχε μείνει δίπλα μου ακίνητη κι εγώ είχα αρχίσει να συνέρχομαι από την κάβλα και να παγώνω. Είχαν περάσει 5 λεπτά όταν χτύπησε το κουδούνι.

-    Ανοίγω εγώ…

είπε η Κουνιάδα μου και με τη Λώρη πήγαν στο σαλόνι...

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 61627)