Τρίο ΜFM - η πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι παντρεμένος εδώ και πέντε χρόνια, αλλά με τη γυναίκα μου ζούμε μαζί την τελευταία δεκαετία. Οι φαντασιώσεις μου ήταν πάντα ζωηρές και προσπαθούσα διακριτικά να τις "περάσω" στη σύντροφο μου. Μετά το γάμο, δεν ξέρω γιατί, άρχισα να σκέφτομαι έντονα την πραγματοποίηση τους κι έτσι κατά τη διάρκεια του σεξ άρχισα να της περιγράφω διάφορες εικόνες που είχα στο μυαλό μου. Παρατήρησα λοιπόν ότι αντιδρούσε πολύ θετικά όταν της μιλούσα για γαμήσια με ένα άλλο άντρα.

Κάποια στιγμή λοιπόν αποφάσισα να το συζητήσω σοβαρά. Την πέτυχα λοιπόν στην κατάλληλη διάθεση και το τόλμησα. Δεν αντέδρασε αρνητικά όπως σε κάποιες άλλες περιπτώσεις και μου είπε ότι απ' όλες τις φαντασιώσεις μας εκείνη είναι που της αρέσει περισσότερο κι αν δεν είχα πρόβλημα θα ήθελε να προσπαθήσουμε. Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Το να την δω να γαμιέται μ' έναν άλλο άντρα κυριαρχούσε στο μυαλό μου εδώ και χρόνια.

Ήταν λοιπόν ο πρώτος καιρός που ανακάλυπτα το Internet και τα "καλά" του. Γράφτηκα λοιπόν σ' ένα sex-site γνωριμιών, έφτιαξα κι ένα προφίλ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και περίμενα. Τα αποτελέσματα όμως με απογοήτευσαν, πολλοί συλλέκτες φωτογραφιών και ψωλές χωρίς όνομα και πρόσωπο. Τα πρώτα αποτελέσματα όμως τα έδωσε ένα ελληνικό site που είχε φτιάξει προφίλ εκείνη ως female και όχι ως couple χωρίς ποτέ να δηλώνει μόνη ή δεσμευμένη. Εκεί περνούσε πολλές ώρες κάνοντας chat κι ανταλλάσσοντας e-mails. Μέσω του messenger άρχισε να συνομιλεί με πολλούς αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που της έκαναν καλή εντύπωση.

Ώσπου ένας από αυτούς σε ένα chat πήγε τη συζήτηση σε πιο πονηρό επίπεδο. Για να μην πολυλογώ άρχισε να της αρέσει αυτό που παιζόταν. Το προχώρησε, άρχισε να του στέλνει φωτογραφίες, τον έφτιαξε και κάποια στιγμή εκείνος σύνδεσε την κάμερα του. Σε λίγα λεπτά εκείνη του έγραφε βρωμόλογα κι εκείνος είχε γδυθεί και έπαιζε την πούτσα του στην κάμερα. Είχε καυλώσει πολύ, την έβλεπα αναψοκοκκινισμένη και της χάιδευα το μουνί το οποίο έσταζε στην κυριολεξία. Της άρεσε πολύ αυτό που έβλεπε, ο τύπος είχε πολύ ωραίο σώμα και η ψωλή του ήταν χορταστική και όταν εκείνος έχυσε πάνω στην κοιλιά του εκείνη μούσκεψε τα δάχτυλα μου από το μουνόχυμα της.

Το επόμενο βήμα ήταν να αγοράσω κάμερα και να την συνδέσω. Ο υπολογιστής είναι σε ένα μικρό δωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι ακριβώς από πίσω του. Είχα λοιπόν στο μυαλό μου έτοιμο ένα σκηνικό με εκείνη να μαλακίζεται στο κρεβάτι έχοντας την κάμερα στραμμένη πάνω της. Εκείνο το βράδυ συνδέθηκε ξανά. Ο άλλος ήταν εκεί. Η συζήτηση εξελίχθηκε γρηγορότερα, και οι δυο έγιναν πιο τολμηροί, εκείνος άνοιξε την κάμερα του και γδύθηκε. Τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, η δική μας κάμερα. Την είδε να κάθεται στον υπολογιστή με τα εσώρουχα μόνο και η πούτσα του έγινε κάγκελο. Άρχισε να τον ανάβει φανερώνοντας του λίγο τις ρώγες της, δείχνοντας του το στρινγκάκι της. Είχε ανάψει… την κοιτούσα προσεκτικά για να μην φανώ στην κάμερα και ήξερα πως ήθελε να γαμηθεί εκείνη τη στιγμή.

Άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της και σύντομα μετακινήθηκε στο κρεβάτι στρέφοντας την κάμερα προς τα εκεί. Έβγαλε τα εσώρουχα της και ξεκίνησε να μαλακίζεται βλέποντας τον άλλο να κάνει το ίδιο στην οθόνη απέναντι της. Εγώ όρθιος στην άκρη του κρεβατιού απολάμβανα το θέαμα παίζοντας το καυλί μου. Σε λίγα λεπτά είχαν χύσει και οι δυο τους. Έκλεισαν τις κάμερες και χωρίς να χάσω ευκαιρία πήγα κοντά της και άδειασα τ' αρχίδια μου στα γυμνά της βυζιά.

Μετά από λίγες ημέρες αντάλλαξαν και κινητά ενώ εγώ άρχισα να "πιέζω" να υπάρξει συνάντηση, με την προοπτική ότι θα αποκαλυφθεί και η ύπαρξη μου και η επιθυμία για ένα τρίο. Το ραντεβού κανονίστηκε, επέλεξα λοιπόν τα ρούχα που θα φορούσε, μια κοντή φουστίτσα κι ένα ημιδιαφανές πουκάμισο και τα πιο σέξι εσώρουχα που διέθετε η συλλογή της. Πριν ντυθεί την γάμησα για λίγο κι ένιωσα το μουνί της πανέτοιμο. Το γεγονός ότι δεν έχυσε θα την κρατούσε καυλωμένη μέχρι το ραντεβού.

Έφυγε κι έμεινα μόνος με τις φαντασιώσεις μου, πλάθοντας εικόνες και σενάρια. Σκεφτόμουν ότι κάποιος άλλο θα την γάμαγε και τρελαινόμουν από την καύλα. Την φανταζόμουν να βάζει τη χοντρή ψωλή του άλλου στο στόμα και τ' αρχίδια μου μάζευαν έτοιμα να χύσουν. Μέχρι να έλθει μαλακιζόμουν χωρίς διάλεμιμα.

Χτύπησε το κουδούνι και σηκώθηκα ν' ανοίξω. Μόλις με είδε με φίλησε και μου έδωσε στο χέρι το βρακάκι της που ήταν βρεγμένο και είχε πάνω του στίγματα από τα χύσια του άλλου. Δεν κρατήθηκα, την τράβηξα στην κρεβατοκάμαρα και την γάμησα απαιτώντας να μου διηγείται με λεπτομέρεια ότι ακριβώς έκανε με τον άλλο.

Μου είπε ότι πήγαν στην αρχή για ένα ποτό για να σπάσει ο πάγος, πόσο γοητευτικός ήταν ο άλλος άντρας και πόσο της άρεσε ο τρόπος που της μιλούσε. Στη συνέχεια μου περιέγραψε το πως όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να πάνε σπίτι του εκείνος την φίλησε στο στόμα και στο λαιμό και πόσο καύλωσε όταν έβαλε το χέρι της πάνω από το παντελόνι του και ένιωσε την ψωλή του σκληρή σαν πέτρα. Μου είπε πως σ' όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι του της χάιδευε τους μηρούς κι εκείνη το καυλί. Ήθελα να χύσω αλλά κρατιόμουν μέχρι να ακούσω όλη την ιστορία.

Η περιγραφή της για το τι έγινε σπίτι του ήταν ακόμα πιο γλαφυρή. Είχαν κι οι δύο καυλώσει τόσο μέσα στο αμάξι που δεν περίμεναν καλά-καλά να μπουν σπίτι. Έγδυσε ο ένας τον άλλο και έπεσαν στον καναπέ που ήταν δίπλα στην είσοδο. Της έγλυψε το μουνί ρουφώντας το σαν τρελός κι εκείνη τον φιλοδώρησε χύνοντας για πρώτη φορά. Στη συνέχεια τον πήρε εκείνη στο στόμα της. Με καύλωσε η περιγραφή της για την ψωλάρα του όπως την έλεγε, ήταν μακριά, χοντρή και γεμάτη φλέβες με ένα μυτερό πουτσοκέφαλο, κάτι που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Μου είπε πως της άρεσε η μυρωδιά του και το ότι είχε ξυρίσει τα αρχίδια του. Προσπάθησε να τον πάρει όλο μέσα και μετά βίας το κατάφερε, αλλά αυτό την καύλωσε υπερβολικά, πρώτη φορά δοκίμαζε τέτοια ψωλάρα. Μου είπε πως πήρε πρωτοβουλία και έκατσε πάνω του αμέσως μετά και πως τον καβάλησε παίρνοντας το καυλί του μέχρι τ' αρχίδια. Της έγλυψε τις ρώγες κι έτριψε το πρόσωπο του στις βυζάρες της, μετά την έστησε στα τέσσερα και τη γάμησε γρήγορα μέχρι που περιέλουσε την πλάτη της με το ψωλόχυμα του.

Όση ώρα την έπαιρνε στα τέσσερα εκείνη μαλάκιζε το πρησμένο μουνί της χύνοντας τον για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά. Ντύθηκαν και επέστρεψαν στο αυτοκίνητο για την επιστροφή. Όταν έφτασαν εκεί που η γυναίκα μου είχε παρκάρει την κοίταξε, την φίλησε με πάθος και της είπε ότι εκείνος είχε τελειώσει μια μόνο φορά ενώ εκείνη δύο και πως έπρεπε να διορθωθεί αυτή η αδικία. Με μιας ξεκούμπωσε το παντελόνι του κι έβγαλε το όρθιο καυλί του έξω. Εκείνη με λαχτάρα τον πήρε στο στόμα της κι άρχισε ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο μέσα σε αυτοκίνητο κι αισθανόταν σαν καυλωμένη πουτάνα. Λίγο πριν τον κάνει να χύσει έβγαλε το βρακάκι της, σκούπισε το μουνί της που έσταζε και τον έπαιξε μέχρι να αδειάσει πάνω στην μαύρη του δαντέλα.

Ακούγοντας αυτό το τελευταίο κι έχοντας μπροστά μου την εικόνα από τα χύσια τους πάνω στο στρινγκάκι της, βγήκα από μέσα της ανέβηκα στο πρόσωπο της και την έχυσα στα μούτρα. Ίσως υποσυνείδητα να το θεωρούσα τιμωρία για το ότι πηδήχτηκε με κάποιον άλλο. Σημασία έχει ότι ήμουν πολύ καυλωμένος και ότι την έλουσα σε κάθε γωνία του προσώπου της. Εκείνο το βράδυ την ξαναγάμησα, αυτή τη φορά από τον κώλο...

Οι ηλεκτρονικές συναντήσεις τους συνεχίστηκαν αλλά μόλις έγινε αναφορά σε εμένα και το τρίο εκείνος ξενέρωσε κι έτσι η επαφή κόπηκε.

Τον επόμενο καιρό ξαναπροσπαθήσαμε. Γνώρισε ένα άλλο τύπο, βγήκε μαζί του χαμουρεύτηκαν στο αυτοκίνητο του, του πήρε τσιμπούκι την γάμησε με τα δάχτυλα και αυτό ήταν όλο. Δεν της άρεσε και σταμάτησε το πράγμα εκεί.

Για τους επόμενους μήνες έπαψε να ασχολείται, όμως εγώ δεν μπορούσα να το αφήσω πίσω μου. Ήταν καρφωμένο στο μυαλό μου και δεν έβγαινε από εκεί. Μια μέρα πήρα ένα μήνυμα σε ένα από τα sites που εξερευνούσα από ένα παιδί από μια κοντινή μας περιοχή. Πήρα το θάρρος και της το έδειξα. Τον βρήκε ωραίο. Το θετικό ήταν ότι εκείνος από την αρχή ήξερε ότι ήμασταν δύο. Στο site υπήρχαν φωτογραφίες και τον δυο μας και οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες, οπότε όλα ξεκινούσαν σωστά. Αντάλλαξαν mails και φωτογραφίες. Μίλησαν στο Messenger κι έδειχναν κι οι δύο ενθουσιασμένοι. Αυτή την φορά δεν υπήρξε cyber sex. Κανονίσαμε ραντεβού και πήγαμε για καφέ.

Εκείνος οδήγησε μιάμιση ώρα για να έλθει από την περιοχή του και να μας συναντήσει, κάτι που σήμαινε ότι ήταν αποφασισμένος. Η συνάντηση πήγε καταπληκτικά! Βρήκαμε κοινά ενδιαφέροντα και από κοντά της άρεσε περισσότερο απ' ότι στις φωτογραφίες. Υπήρξε χημεία μεταξύ τους αυτόματα. Φεύγοντας της ζήτησε να την φέρει σπίτι εκείνος με το αυτοκίνητο κι όχι εγώ, αν δεν υπήρχε πρόβλημα βέβαια. Είπε ναι χωρίς κανένα δισταγμό. Εγώ έφτασα λίγο νωρίτερα, πάρκαρα και περίμενα. Έφτασαν αλλά δεν κατέβηκε αμέσως από το αυτοκίνητο. Προσπαθούσα να φανταστώ τι γινόταν. Μετά από λίγο ήλθε, μου είπε ότι φιλήθηκαν, έβαλε το χέρι της πάνω από το καυλί του και το ένιωσε "έτοιμο". Όλα ήταν καλά.

Οι συνομιλίες μέσω mails και κινητού γίνονταν όλο και πιο θερμές και σύντομα κανόνισαν να έρθει ξανά. Λόγω δουλειάς μπορούσε μεσημέρι κάτι που ήταν εμπόδιο για εμένα. Έδωσα όμως την "άδεια" μου να βρεθούν οι δυο τους. Εκείνο το μεσημέρι στη δουλειά πέρασε βασανιστικά. Το καυλί μου ασφυκτιούσε μέσα στα ρούχα μου και το μυαλό μου έκανε πάρτι.

Το απόγευμα που γύρισα τη βρήκα γυμνή στο κρεβάτι να με περιμένει. Μύριζε "γαμήσι". Γδύθηκα και άρχισα να ακούω την περιγραφή. Μου είπε ότι δεν χρειάστηκε καν να σπάσει ο πάγος κι ότι ήταν κι οι δύο έτοιμοι. Ότι γαμήθηκαν δύο φορές σε μια μεγάλη ποικιλία στάσεων. Ότι η πούτσα του ήταν μεγάλη κι ότι την πόνεσε αρχικά, αλλά η καύλα της ήταν τόση που γρήγορα συνήθισε. Μου είπε ότι την έχυσε στα βυζιά μετά από ένα γρήγορο "ισπανικό" για πρώτη φορά κι ότι εκείνη έχυσε με τρία από τα δάχτυλα του στη μουνότρυπα της. Η επιστροφή στη δράση ήταν ταχεία και οι δύο δεν ξεκαύλωσαν από το πρώτο χύσιμο και ξεκίνησαν πάλι. Την πήρε στα τέσσερα και ένιωσε να σκίζεται το μουνί της στα δύο από την πελώρια πούτσα του. Τον ρούφηξε από τα αρχίδια μέχρι το παπάρι (αυτό μου το έδειξε στην ψηφιακή μας φωτογραφική μηχανή). Άλλωστε τους το είχα ζητήσει σαν χάρη αφού δεν θα ήμουν εκεί να μπορέσω να πάρω λίγο μάτι έστω κι έτσι.

Είδα λοιπόν το στόμα της να ανοίγει για να χωρέσει την κατά πολύ μεγαλύτερη από τη δικιά μου ψωλή. Έχυσαν δεύτερη φορά με εκείνον να γεμίζει το προφυλακτικό του κι εκείνη να του το βρέχει με τους χυμούς της. Προσπαθούσα να κρατηθώ αλλά μάταια, όταν μου είπε ότι αν της ζητούσε να την γαμήσει από τον κώλο θα του καθόταν χωρίς αναστολή, γέμισα την ξεχειλωμένη, από την ξένη ψωλή, μουνάρα της με σπέρμα.

Τις επόμενες ημέρες γαμιόμασταν με αυτή τη διήγηση και με περιγραφές ερωτικών συμπλεγμάτων με εμάς να τη γαμάμε σε κάθε πιθανή στάση. Αυτό δεν άργησε να γίνει. Το επόμενο ραντεβού ήταν Σάββατο. Όλοι μας μπορούσαμε. Το πρωί που ξυπνήσαμε της έκανα κλύσμα για να καθαρίσει το κωλάντερο της και της ξύρισα τις μουνότριχες τελείως. Φόρεσε ζαρτιέρες με μαύρες κάλτσες και αποκαλυπτικά εσώρουχα. Βάφτηκε κι έβαλε μια πολύ κοντή φούστα. Ο επισκέπτης μας ήλθε στην ώρα του. Η τηλεόραση έδειχνε μια τσόντα που είχα διαλέξει με περιεχόμενο ανάλογο αυτού που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Κάτσαμε στο σαλόνι ήπιαμε ένα ποτό και χαλαρώσαμε. Η γυναίκα μου συμπεριφέρονταν πιο άνετα απ' ότι εγώ, αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό με βάση ότι είχε προηγηθεί. Ανυπομονούσα και τους ζήτησα να μου δείξουν τι έκαναν όταν εγώ έλειπα. Τότε η γυναίκα μου που καθόταν στον καναπέ δίπλα στον επισκέπτη μας, τον άρπαξε και άρχισε ένα βαθύ φιλί. Η γλώσσα της περιστρέφονταν γύρω από τη δική του με τρόπο που δεν είχε ξαναφιλήσει εμένα τουλάχιστον. Άρχισαν να χαϊδεύονται. Το χέρι του πήγε στο στήθος της και το στόμα του στο αυτί της. Εκείνη προσπαθούσε να ξεκουμπώσει το τζιν του. Σε δευτερόλεπτα είχε απελευθερώσει μια τεράστια πούτσα τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος, η οποία παλλόταν μέσα στην παλάμη της γυναίκας μου. Εκείνη είχε σηκώσει τη φούστα της για να μπορούν τα χέρια του να ασχοληθούν με το μουνί της. Βογκούσαν κι οι δύο.

Αυτό που έβλεπα κι άκουγα με είχε τρελάνει. Δεν άργησα να γδυθώ. Καθόμουν σε μια πολυθρόνα απέναντι τους κι έπαιζα το καυλί μου κοιτώντας τη γυναίκα μου να χαμουρεύεται μ' έναν ξένο. Τώρα είχε μείνει με τις κάλτσες και το σουτιέν. Ο επισκέπτης μας με το ένα χέρι τρόμπαρε την πούτσα του και με το άλλο γάμαγε την τρύπα της γυναίκας μου προσπαθώντας να χωρέσει μέσα του όσο περισσότερα δάχτυλα μπορούσε. Η μουνάρα της ήταν ολοκόκκινη όπως ακριβώς και το πουτσοκέφαλο του. Σηκώθηκε από τον καναπέ και μου ζήτησε να κάτσω δίπλα στον άλλο. Γονάτισε μπροστά μας και άρχισε να μας γλύφει εναλλάξ. Όσο έγλυφε τον ένα έπαιζε με το καυλί του άλλου. Μπορούσα να δω από πολύ κοντά το στοματάκι της να ανοίγει για να πάρει μέσα του όλο το μήκος της ξένης ψωλής. Προσπαθούσε να τον καταπιεί… τα μάτια της είχαν δακρύσει και το στόμα της έτρεχε σάλιο. Είχε μετατραπεί σε πουτάνα σαν κι αυτές που πρωταγωνιστούν σε πορνό ταινίες.

Μας σήκωσε όρθιους δίπλα - δίπλα και άρπαξε πάλι τις ψωλές μας. Άρχισε να μας τσιμπουκώνει ταυτόχρονα. Η πούτσα μου ακουμπούσε πάνω στα 23-24cm της ξένης ψωλής και φαινόταν μικροσκοπική. Δεν με ένοιαζε την έχωνα μέσα στο στόμα της γυναίκας μου θέλοντας να της το σκίσω. Μας πιπίλαγε και ρουφούσε τα αρχίδια μας, έτριβε τις δύο ψωλές στο πρόσωπο της κι έδειχνε να το απολαμβάνει. Όταν ήθελε να πάρει ανάσα, μας έπαιζε με τα χέρια της μέχρι να μπορέσει να μας ξαναχώσει στο ορθάνοιχτο στόμα της. Την γαμήσαμε εναλλάξ πάνω στον καναπέ. Τα χέρια μας όση ώρα γαμούσε ο άλλος, είχαν πάρει φωτιά πάνω στις πούτσες μας. Όταν η στάση το επέτρεπε της τον δίναμε και στο στόμα κι εκείνη πεινασμένη για πούτσο τον έπαιρνε με ευχαρίστηση. Τα χέρια της ήταν διαρκώς απασχολημένα, έπαιζε με τα καυλιά μας, τράβαγε τ' αρχίδια μας, μαλάκιζε το αχόρταγο μουνί της.

Έβαλε τον άλλο να κάτσει στον καναπέ και τον καβάλησε. Αυτός έπιασε τα κωλομάγουλα της και την ανεβοκατέβαζε στην πούτσα του. Τον καβαλούσε με λύσσα. Εγώ από πίσω, έβλεπα το μουνί της να γεμίζει από την ψωλή και την κωλοτρυπίδα της ν' ανοίγει. Αυτός ο κώλος ήταν έτοιμος για γαμήσι. Όση ώρα ήταν απασχολημένοι σε αυτή τη στάση έφερα ένα λιπαντικό από το υπνοδωμάτιο. Πήρα το θάρρος κι έβαλα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της, είχε χαλαρώσει για τα καλά. Την ρώτησα αν θα ήθελε να της κάνει ο άλλος αυτό που μου είχε πει στις διηγήσεις της και απάντησε μόνο αν το ήθελα εγώ. Τότε χωρίς να χάσω χρόνο γύρισα προς τον άλλο και του είπα πως θα ήθελα να τον δω να σκίζει τον κώλο της γυναίκας μου. Δεν περίμενα ότι θα έλεγα ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο.

Την σήκωσε και την έβαλε να ξαπλώσει στον καναπέ. Του έδωσα το λιπαντικό και το άπλωσε πάνω στο καυλί του. Με το άλλο του χέρι έβαλε λίγο στην κωλοτρυπίδα της και την έτριψε με ένα και μετά με δύο δάχτυλα τα οποία δεν άργησε να τα βυθίσει μέσα της. Η πουτάνα μου γούσταρε. Σήκωσε τα πόδια της ψηλά και του ζήτησε να μπει μέσα της, όλος. Το επόμενο δεκαπεντάλεπτο παρακολουθούσα με τεράστια πούτσα να ανοίγει το κωλάντερο της γυναίκας μου σε κάθε στάση. Σταμάτησε γιατί κινδύνεψε να χύσει και μου ζήτησε να συνεχίσω αντί γι' αυτόν. Μπήκα μέσα της. Ο κώλος της ήταν τώρα πιο ανοιχτός από το μουνί της. Όποτε έβγαινα από μέσα του παρέμενε ανοιχτός. Μου άρεσε το θέαμα, τόσο που τον έφτυσα για να δω το σάλιο μου να χάνεται μέσα του.

Ο άλλος είχε ξαπλώσει στην πολυθρόνα και ξεκουραζόταν. Η ψωλή του όμως εξακολουθούσε να είναι όρθια και σκληρή. Η γυναίκα μου έμοιαζε τώρα με φτηνή ξεσκισμένη πόρνη. Το κραγιόν της είχε ξεβάψει από τα τσιμπούκια, οι κάλτσες της είχαν σκιστεί, το μουνί της ήταν ολοκόκκινο και ο κώλος της έχασκε στάζοντας από τα σάλια μου και το λιπαντικό. Φοβερό θέαμα!

Δεν αντέχαμε άλλο… ζήτησα από τον άλλο να την χύσει. Την βάλαμε κι έκατσε στην άκρη του καναπέ. Έβαλε το δεξί της χέρι στην κλειτορίδα της κι άρχισε να την παίζει. Στήθηκε μπροστά της, κι άρχισε να μαλακίζεται κι αυτός. Έτριψε για μια ακόμα φορά την ψωλάρα του στη μούρη της κι εκτόξευσε το φορτίο του πάνω της. Βλέποντας αυτό, κινήθηκα προς τα εκεί και συμπλήρωσα με σπέρμα ότι κενό υπήρχε στο πρόσωπο της. Η πουτάνα έχυνε μαζί μας ανοίγοντας το στόμα της κι αρπάζοντας με τη γλώσσα της όσο ψωλόχυμα μπορούσε.

Το αποτέλεσμα ευχαρίστησε όλους μας. Από τότε βρισκόμαστε συχνά. Που και που τους επιτρέπω να γαμιούνται όταν εγώ δεν μπορώ λόγω δουλειάς. Οι τρύπες της φιλοξενούν τις ψωλές μας μια-μια η και τις δύο μαζί ταυτόχρονα, εκπλήττοντάς μας με την χωρητικότητά τους...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")