Παρτούζα με άγνωστο ζευγάρι

Δημοσιεύθηκε από giorgos43
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαστε με τη γυναίκα μου τη Χριστίνα σε μια ερημική παραλία ενός μικρού νησιού και φυσικά κάνουμε γυμνισμό. Η Χριστίνα είναι πολύ όμορφη, ξανθιά, με υπέροχο σώμα, ψηλή, με πλούσιες καμπύλες.

Η ιστορία:

Εδώ και καιρό έχουμε αρχίσει να βάζουμε και άλλους στο παιχνίδι, άντρες και γυναίκες, συνήθως μόνους τους για να εμπλουτίσουμε τη σεξουαλική μας ζωή μετά από τόσα χρόνια γάμου. Αυτή τη φορά είχε έρθει η ώρα να το κάνουμε με ένα άλλο ζευγάρι. Είχαμε κάτσει στην άκρη της μικρής παραλίας και ήμασταν μόνοι μέχρι που εμφανίσθηκε κι ένα άλλο ζευγάρι, μάλλον ξένοι, οι οποίοι αφού μας χαιρέτησαν, έβγαλαν κι αυτοί τα ρούχα τους και κάθισαν στην άλλη άκρη.

Ήταν και οι δύο τους ωραία παιδιά, ψηλά, με γυμνασμένα κορμιά. Η κοπέλα, ξανθιά, αδύνατη, με γυμνασμένα πόδια, σφικτό κωλαράκι και μικρό στητό στήθος. Αρχίσαμε και οι δύο να καυλώνουμε, αλλά δεν ξέραμε πως να προχωρήσουμε, όταν τη λύση την έδωσε το άλλο ζευγάρι. Μόλις είχαν βγει από τη θάλασσα και είχαν ξαπλώσει, όταν η κοπέλα κάτι είπε στον φίλο της, γύρισε μας κοίταξε χαμογελώντας (είχαν βέβαια καταλάβει ότι είχαμε καρφωθεί) και άρχισε να του χαϊδεύει τον πούτσο και τ' αρχίδια. Όση ώρα τον έπαιζε, μας κοίταζε χαμογελώντας προκλητικά. Γρήγορα, ο τύπος έγινε πέτρα και άρχισε να την χουφτώνει κι αυτός.

Στην αρχή της χάιδευε τα κωλομέρια και μετά άρχισε να της τρίβει τα μουνόχειλα και να της βάζει δάκτυλο στο μουνί της. Εγώ βέβαια είχα καυλώσει αφόρητα, ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο κι ένοιωθα τη Χριστίνα να βράζει. Η τύπισσα μας έριξε ένα τελευταίο βλέμμα. Φάνηκε ικανοποιημένη από την καύλα μου. Βλέπετε η απόσταση ήταν μικρή και φαινόντουσαν όλα πεντακάθαρα. Έσκυψε και άρχισε να τσιμπουκώνει τον τύπο. Αμέσως και η δικιά μου, λες και περίμενε το σύνθημα άρχισε να μου τον ρουφάει με λύσσα.

Σε λίγο ήμουνα έτοιμος να τη χύσω, επειδή όμως είχα άλλα σχέδια, την τράβηξα από το μαλλί, σηκώθηκα, και χωρίς να ρωτήσω, πήγα στο άλλο ζευγάρι και άρχισα να γλείφω το μουνί της γκόμενας έτσι όπως ήτανε στημένη στα τέσσερα και τσιμπούκωνε τον δικό της. Δεν το περίμενε, τινάχτηκε λίγο, αλλά δεν τραβήχτηκε. Όταν το κατάλαβε ο δικός της, σηκώθηκε και πήγε στη δικιά μου που έπαιζε το μουνί της. Την έστησε με μια κίνηση στα τέσσερα, της άνοιξε τα κωλομέρια και άρχισε να κτυπάει πάνω τους τον πούτσο του. Αυτό την τρέλανε τελείως και άρχισε να βογκάει. Σε λίγο, χωρίς άλλη κουβέντα, άρχισε να της τρίβει το πουτσοκέφαλο πάνω στα μουνόχειλα της και με μια κίνηση της τον κάρφωσε στη μούνα της, βαθιά κι απότομα. Βόγκηξε η πουτάνα και άρχισε ν γαμιέται σαν τρελή. Ο τύπος την έσφιγγε δυνατά από τα κωλομέρια και της έχωνε χαστούκια στα κωλομάγουλα.

Η δικιά του στο μεταξύ με είχε τρελάνει στο τσιμπούκι. Αφού της έριξα μερικά πουτσοσκάμπιλα και μερικά κανονικά χαστούκια στο πρόσωπο, πήγα από πίσω της, την έπιασα απ' το μαλλί, και της τον κάρφωσα βαθιά μέσα της με την μία. Την γαμούσα δυνατά και γρήγορα, την έβριζα και της έχωνα χαστούκια στα κωλομάγουλα. Δεν άντεξα για πολύ, βγήκα από μέσα της, της τον έχωσα στο στόμα και άρχισα να τη χύνω αναγκάζοντας την όπως της κράταγα το κεφάλι να τα καταπιεί. Σε λίγο ήρθε και η ώρα του τύπου. Βγήκε από το μουνί της, ήρθε μπροστά στη Χριστίνα και όπως τον έπαιζε άρχισε να της τα ρίχνει στην μάπα. Άλλο που δεν ήθελε η δικιά μου, μόλις τελείωσε το χύσιμο, του πήρε τον πούτσο και άρχισε πάλι να τον γλείφει για να μαζέψει και τα υπόλοιπα χύσια του. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 61525)