Πραγματοποίηση φαντασίωσης

Δημοσιεύθηκε από johnny65
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Αποφάσισα και εγώ να σας γράψω μία από τις περιπέτειες μας η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η ιστορία:

Λοιπόν η γυναίκα μου είναι κοντούλα αλλά το σωματάκι της είναι σε καλή κατάσταση, δύο βυζάκια πορτοκαλάκια, το μουνάκι καραφλό, με μία ρίγα μόνο στη μέση και το κωλαράκι στητό και ωραίο.

Στο κρεβάτι είναι Βεζούβιος και κάποια περίοδο είχαμε αρχίσει να βάζουμε στην φαντασία μας ότι έκανε έρωτα και με άλλον ένα εκτός από μένα. Πάντα της έλεγα και της το λέω βέβαια ότι κάθε φαντασίωση της μπορώ να την κάνω πραγματικότητα. Έτσι μου κόλλησε στο μυαλό να βρω έναν ωραίο τύπο να την δει γυμνή για αρχή.

Μία μέρα στην δουλειά έρχεται ένας καινούργιος τύπος, ωραίος γύρω στα 28, σωματώδης, ψηλός, γενικά ωραίο παιδί θα το έλεγες. Με τον καιρό ήρθαμε πιο κοντά και για να μην πολυλογώ, αφού του είχα δείξει μερικές φώτο από το κινητό μου με το μουνάκι της γυναικούλας μου, αποφάσισα να του κάνω πρόταση να έρθει για καφεδάκι σπίτι.

Έτσι και έγινε. Το ίδιο Σαββάτο, σηκωθήκαμε και πίναμε καφεδάκι όταν χτυπά το κουδούνι και εμφανίζεται ο Π. Τον καλωσορίζω και ξεκινώ να του φτιάξω ένα καφέ. Καθόμαστε στην τραπεζαρία και μιλάμε και οι τρεις περί ανέμων και υδάτων, μόνο που η γυναίκα μου καθόταν στα πόδια μου. Δειλά-δειλά, άρχισα να την χαϊδεύω στην πλάτη με χέρια μου έτρεμαν, λίγο από κομπλάρισμα, λίγο από καύλα.

Της χάιδευα στην αρχή την πλάτη, αλλά σιγά-σιγά κατέβηκα στο μουνάκι που είχε αρχίσει να υγραίνει έπαιζα με την κλειτορίδα έβαζα το δάκτυλο μέσα στην τρυπούλα της και αυτή το απολάμβανε η πουτανίτσα. Εγώ νόμιζα ότι θα φάω σφαλιάρα. Ο Π. που τα έβλεπε όλα αυτά είχε γουρλώσει τα μάτια και πιστεύω ότι ο πούτσος του θα είχε γίνει πέτρα με τα πολλά είχα αρχίσει να της χαϊδεύω τα βυζάκια και αυτή προσπαθούσε μετά βίας να συνεχίσει την συζήτηση με τον Π. μέχρι που της σήκωσα την μπλούζα και συνέχισα να τα χαϊδεύω μπροστά του, όταν κατάλαβα ότι δεν πήγαινε άλλο της λέω πήγαινε φόρα τη μάσκα.

Χωρίς να φέρει αντίρρηση πήγε στο δωμάτιο και γύρισε με την μάσκα. Της τη φόρεσα και έκανα νόημα στον Π. να με βοηθήσει. Εγώ της χάιδευα από πίσω τα βυζάκια, της τραβούσα τις ρώγες που είχαν γίνει πέτρα και ο Π. της έβγαλε τη φόρμα και άρχισε να της χαϊδεύει το μουνί πάνω από το μαύρο κυλοτάκι, το οποίο δεν έμεινε πάνω της για πολύ. Της το έβγαλε και άρχισε να της γλύφει την κλειτορίδα έχοντας δύο δάκτυλα στο ήδη ανοιχτό μουνί της πουτάνας μου που βογκούσε σαν τρελή από καύλα.

Την καθίσαμε στον καναπέ, βγάλαμε και οι δύο τις πούτσες έξω και τις δώσαμε δώρο στο μωρό μου που άρχισε να τις παίζει σαν τρελή.

-    Θέλω να σου πάρω πίπα μωρό μου, μου λέει, αλλά δεν ξέρω ποια είναι.

-    Έτσι και αλλιώς πουτανάκι μου θα τις ρουφήξεις και τις δύο.

Περιττό να σας πω τι τσιμπούκι μας έκανε. Βέβαια άρχισε λάθος (;) γιατί πρώτα έβαλε στο στόμα την πούτσα του Π. και άρχισε να του ρουφάει σαν τρελή το πουτσοκέφαλο την έχωνε όλη μέσα στο στόμα σαν να ήθελε ο λάρυγγας της να τον αισθανθεί. Ο Π. δεν άργησε να χύσει φωνάζοντας. Μετά ήρθε η σειρά μου να την χύσω στη μούρη. Χάιδευε το πρόσωπό της με τα δάκτυλα και άλειφε τα βυζιά της με τα χύσια λες και ήθελε να τα δροσίσει από την κάψα. Σηκωθήκαμε όλοι και αφού πλυθήκαμε ευχαρίστησα τον Π. Η συμβολή του στην καύλα της γυναίκας μου ήταν πολύτιμη. Κάποια στιγμή θα το επαναλάβουμε σίγουρα όχι με τον ίδιο όμως να υπάρχει και εναλλαγή.

 

(Copyright protected OW ref: 61370)