Την πήρα μπροστά στην αδελφή της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η έξοδος της αδελφής της, είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί στο σπίτι τους, πράγμα που οδήγησε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Η ιστορία:

Ετοιμαζόμασταν να πέσουμε για ύπνο με τη γυναίκα μου, όταν πήρε τηλέφωνο η αδελφή της. Ήταν κοντά στο σπίτι μας, είχε πιει πολύ και δεν μπορούσε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι της. Επιπλέον δεν είχε χρήματα για ταξί. Η γυναίκα μου προθυμοποιήθηκε να τη φιλοξενήσουμε, στον καναπέ του σπιτιού μας.

Σε 5 λεπτά χτύπησε το κουδούνι και εμφανίστηκε η κουνιάδα μου... κουδούνι από το ποτό, μέσα σε ένα από αυτά τα στενά μίνι φουστανάκια χωρίς τιράντες που με δυσκολία κράταγε τα τεράστια βυζιά της μέσα και έφτανε μέχρι λίγο κάτω από... τη ζώνη.

Αποσύρθηκα στο δωμάτιο και η γυναίκα έμεινε να την βολέψει στο καναπέ. Με το που ξάπλωσε η γυναίκα μου, πέρασε το χέρι της μέσα στο σλιπάκι μου και άρχισε να με χαϊδεύει.

-    Θα ξυπνήσουμε την αδελφή σου, της είπα σιγά.

-    Αυτή δεν θα ξύπναγε τώρα ακόμα και αν το κάναμε στην διπλανή πολυθρόνα, μου είπε καυλιάρικα.

Άρχισε να μου τον παίζει με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο μου μάλαζε τα αρχίδια. Σηκώθηκα όρθιος, την σήκωσα στα χέρια. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και έκατσε πάνω στον πούτσο μου. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά, ρυθμικά, αφήνοντας μικρές κραυγές.

-    Πιο σιγά, θα μας ακούσει…

είπα για να πάρω δεύτερη φορά την ίδια απάντηση.

-    Δεν θα ξύπναγε ακόμα και αν με γάμαγες στη διπλανή πολυθρόνα.

Όπως την είχα λοιπόν πάνω μου, άνοιξα την πόρτα του δωματίου και την πήγα στο σαλόνι.

-    Τι κάνεις;…

ψιθύρισε καυλιάρικα, ξαφνιασμένα, αλλά χωρίς να σταματήσει να ανεβοκατεβαίνει αργά.

-    Θα δοκιμάσω τη θεωρία σου, της απάντησα.

Την κατέβασα και την έβαλα να σκύψει πάνω στην πλάτη της πολυθρόνας έτσι ώστε να βλέπει την αδελφή της. Πήγα από πίσω και της τον έχωσα αργά και βαθιά στο μουνάκι της. Άφησε έναν αναστεναγμό. Βγήκα λίγο και καρφώθηκα μέσα της. Άφησε μια κραυγούλα. Η αδελφή της έδειχνε να κοιμάται.

-    Σε γαμάω μπροστά της. Κοίτα την όταν σε γαμάω…

άρχισα να τη γαμάω αργά, και εκείνη αρχικά δειλά μετά σαν να είμαστε μόνοι μας έβγαζε μικρές κραυγούλες.

-    Κοίτα… Οι ρώγες της αδελφούλας σου καύλωσαν, της είπα. Μάλλον ονειρεύεται... Αυτή κοιμάται και ονειρεύεται και εσύ γαμιέσαι μπροστά της…

Έπιασα το στήθος της γυναίκας μου και της έτριψα τις ρόγες. Μούγκρισε δυνατά από καύλα.

-    Σε φτιάχνει να σε γαμάω κάτω από τη μύτη της, ε;

-    Όταν ήμασταν μικρές, τα βράδια, τριβόταν στο απέναντι κρεβάτι την ώρα που νόμιζε ότι κοιμόμασταν. Όταν ήμασταν φοιτήτριες εγώ διάβαζα και αυτή στο διπλανό δωμάτιο γαμιόταν και ούρλιαζε. Τώρα τουλάχιστον που κοιμάται σίγουρα θέλω να της κάνω το ίδιο.

Δε πρόλαβε να τελειώσει τη φράση της και η κουνιάδα μου τέντωσε χέρια και πόδια κάνοντας το στενό φορεματάκι της να μαζευτεί, αφήνοντας τα τεράστια βυζιά της ακάλυπτα και το κόκκινο στρινγκάκι της να κάνει την εμφάνιση του χαμηλά. Πάγωσα. Λέω τώρα μας πιάσανε, τώρα θα σηκωθεί, τώρα...

-    Ακόμα και στον ύπνο της ονειρεύεται ότι γαμιέται… είπε η γυναίκα μου. Γιατί σταμάτησες; Γάμα με…

Την έριξα στα τέσσερα στο πάτωμα πρόσωπο με πρόσωπο με την ημίγυμνη αδελφούλα της. Άρχισα να τη πηδάω πάλι, αυτή τη φορά κάνοντας επίτηδες θόρυβο.

-    Καύλωσες ε; Κοίτα να δεις τι τσούλα που είναι...

Πήρα το ένα χέρι της γυναίκας μου και το ακούμπησα στο στήθος της κοιμισμένης αδελφής της. Εκείνη άρχισε απαλά να χαϊδεύει τη θηλή της, ενώ το άλλο χέρι της το έβαλε ανάμεσα στα πόδια της και το έσφιξε. Εγώ βλέποντας αυτό είχα γίνει πύραυλος. Κουνιόμουν γρήγορα, δυνατά και πλέον μίλαγα φωναχτά.

-    Μουνάκι μου, σε γαμάω μπροστά στην τσουλίτσα την αδελφούλα σου... Παίρνεις την εκδίκηση σου τώρα ε; Αλλά αυτή τη φορά εσύ θα ευχαριστηθείς γαμήσι…

Τα υγρά της γυναίκας μου πλέον, έτρεχαν ποτάμι ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισε να φωνάζει και να χύνει. Η αδελφή της δίπλα συνέχιζε να τρίβεται στον ίδιο ρυθμό.

-    Σταμάτα, με διέταξε η γυναίκα μου.

Τραβήχτηκε, σηκώθηκε και με έπιασε από τον πούτσο. Με τράβηξε και με έφερε δίπλα στην αδελφή της. Γονάτισε μπροστά μου.

-    Τώρα θέλω να σου πάρω πίπα μπροστά της, και μάλιστα θα με βοηθήσει να σε κάνω να χύσεις…

και λέγοντα αυτά πήρε το χέρι της κουνιάδας μου και το έβαλε στην πούτσα μου. Εκείνη μηχανικά την έσφιξε στη παλάμη της. Η γυναίκα μου άρχισε να μου πιπιλάει το πουτσοκέφαλο. Η κουνιάδα μου κατέβαζε την όρθια πουτσα μου στο στόμα της γυναίκας μου, ενώ παράλληλα έσφιγγε το χέρι της στο μουνάκι της.

-    θα χύσω, είπα σιγά.

-    Φτάνει…

είπε η γυναίκα μου και τραβήχτηκε.

Τράβηξε το χέρι της αδελφής της από πάνω μου και εκείνη μέσα στον ύπνο της το έφερε ξανά στο στήθος της.

-    Είπαμε, να πάρω εγώ την εκδίκηση μου, να κάνω τη φαντασίωση μου, όχι όμως και να χύσεις εσύ μπροστά στην αδελφή μου. Μετά το θεωρείς δίκαιο εσύ να τελειώνεις και εγώ συνήθως να μένω έτσι; Για μια φορά θα γίνει το αντίθετο…

και αφήνοντας με στα κρύα του λουτρού, καυλωμένο μπροστά στην αδελφή της, έφυγε. Σαν να μην έφτανε αυτό, η αδελφή της μουγκρίζοντας δυνατά τελείωσε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Γύρισα την πλάτη μου και πήγα στο μπάνιο. Άνοιξα το κρύο νερό και προσπάθησα να συνέλκω. Τα αρχίδια μου πρησμένα, είχαν γίνει τεράστια και πονούσαν. Πήγα πάλι στο δωμάτιο. Η κουνιάδα μου είχε μεταφερθεί στο κρεβάτι μας, καθισμένη οκλαδόν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.

-    Η Αδελφή μου είχε εφιάλτη και της είπα ότι θα κοιμηθούμε μαζί.

-    Κι εγώ;… ρώτησα με προσμονή.

-    Στον καναπέ αγάπη μου… στον καναπέ!

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 61277)