Στην παραλία

Δημοσιεύθηκε από sexaholic
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν το μυαλό έχει κέφια μπορεί και γεννάει όμορφες ιστορίες όπως αυτή.

Η ιστορία:

Ξύπνησα την ώρα που ο ήλιος άρχιζε να φέρει το φως της ημέρας στον κόσμο μας. Ένιωσα αμέσως την παρουσία σου και τη ζεστασιά σου, καθώς τα γυμνά κορμιά μας πιεζόταν μεταξύ τους για να προστατευτούν από το απαλό αεράκι του ωκεανού. Έβαλα το πρόσωπό μου πιο κοντά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, και εισέπνευσα βαθιά. Το μαγικό άρωμα των υπέροχων ξανθών μαλλιών και ο λεπτός λαιμός σου με γέμισε με ευτυχία που ποτέ δεν είχα ξαναζήσει.

Κούρνιασες ικανοποιημένη στην αγκαλιά μου και φίλησα τρυφερά το πίσω μέρος του λαιμού σου. Μπορούσα να αισθανθώ τα χέρια σου να τραβάνε τα δικά μου για να σε σφίξω πιο δυνατά, και ένιωσα την ανάσα σου βαθιά, στη συνέχεια, το σώμα σου λικνίστηκε πάνω στη γύμνια μου. Ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να σ' ακούσω να γουργουρίζεις, σαν μία ικανοποιημένη γατούλα που κάθεται πάνω σε μια μαξιλάρα στον απογευματινό ήλιο. Ο ύπνος στην ερημική παραλία ήταν τόσο ήρεμος, καθώς άκουγα το ρυθμικό παφλασμό των κυμάτων. Προσπάθησα να μην σκέφτομαι πολύ βαθιά, θα ήθελα απλώς να επικεντρωθώ στην ομορφιά της στιγμής. Ήξερα καλά, πως δεν υπήρχε άντρας στη γη πιο ευτυχισμένος από ό, τι ήμουν.

Το δάχτυλο μου σε άγγιξε από τον ώμο έως την παλάμη. Το σώμα σου ανατρίχιασε, τράβηξες το χέρι σου πιο κοντά στο σώμα σου. Συνέχισα το ταξίδι μου, σε άγγιξα στα πλευρά σου, βυθίστηκα στη λεπτή μέση σου, πάνω από το γοφό σου, και κάτω στο πόδι σου, πραγματικά, επικίνδυνες καμπύλες. Το χέρι μου κάλυψε το ωραίο σου κωλαράκι, και το έσφιξα ελαφρά. Εσύ ταράχτηκες μόλις η στύση μου πίεσε το πίσω μέρος σου, ανάμεσα στο σφιχτό κωλαράκι σου.

Ο ήλιος συνέχιζε να φέρνει περισσότερο φως της ημέρας, ενώ οι γλάροι πετούσαν ξεφωνίζοντας και κλαίγοντας από πάνω μας. Δεν είχες ξυπνήσει για τα καλά ακόμη, αλλά μπορούσα να αισθανθώ το σώμα σου να πιέζει το δικό μου. Τα σχολαστικά δάχτυλα μου επιβεβαίωσαν ότι ήσουν ήδη υγρή, πράγμα το οποίο δεν με εξέπληξε. Έδειχνες να είσαι πάντα έτοιμη να κάνουμε έρωτα, ακόμη και στον ύπνο σου. Οι παλμοί στα γεννητικά μου όργανα έγιναν ακόμη πιο έντονοι με την αναμονή, και απαλά μπήκα μέσα σου από πίσω. Πίεσα αργά αλλά αποφασιστικά, έσπρωξα και μπήκα βαθιά μέσα σου ενώ χάιδευα το κορμί σου, απαλά και σταθερά.

Άφησες ένα μαλακό βογγητό, καθώς ξυπνούσες, κούνησες το κεφάλι σου και ψιθύρισες "όχι". Τραβήχτηκες μακριά μου, απομακρύνθηκες, αμέσως αναρωτήθηκα…

•    σε πόνεσα;. Σε ενόχλησε που σε εκμεταλλεύτηκα στον ύπνο σου, ή θα έπρεπε να σ' έχω ρωτήσει πρώτα;

•    Τίποτα από αυτά, απάντησες.

Γύρισες το καλοσχηματισμένο σώμα σου με το πρόσωπο σου προς τα μένα, και με τα μεγάλα καστανοπράσινα μάτια σου κοίταξες κατευθείαν τα δικά μου, με φίλησες στα χείλη με τόσο πάθος που πήρες την αναπνοή μου. Ακόμα αγκαλιασμένοι, με έσπρωξες και ανέβηκες πάνω μου, φιλώντας με, με τόσο πάθος.

Είχαμε κιόλας ιδρώσει και ανασαίναμε βαριά. Προσπάθησα πάλι να μπω μέσα σου, αλλά αντιστάθηκες. Και πάλι, με κυρίεψε η αμφιβολία, αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Σύρθηκες πάνω στο σώμα μου, ακινητοποίησες τα χέρια μου με τα πόδια σου, άρπαξες τα μαλλιά μου με τα δύο σου χέρια. Αιφνιδιάστηκα από επιθετικότητα σου, αλλά μου άρεσε. Στη συνέχεια, σύρθηκες πιο πάνω μου, και έφερες το περιποιημένο μουνάκι σου στο στόμα μου. Ενστικτωδώς, η γλώσσα μου έπιασε αμέσως δουλειά, και σκέφτηκα ότι έκανα καλά, καθώς ασυγκράτητοι αναστεναγμοί έφταναν στα αυτιά μου και πίεζες ακόμη πιο δυνατά στο πρόσωπό μου. Σύντομα, λικνιζόσουν ξέφρενα επάνω μου, περίμενα τον οργασμό σου από στιγμή προς στιγμή, αλλά ξαφνικά σταμάτησες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, και αναρωτιόμουν γιατί το έκανες.

Ελευθέρωσες τα χέρια μου και σηκώθηκες από πάνω μου ακαριαία. Ενώ ξαναέβρισκα την αναπνοή μου σε είδα να στέκεσαι με τα πόδια σου ανοιχτά πάνω από το κεφάλι μου. Με κοίταξες στα μάτια, το βλέμμα μου χάθηκε μέσα στο δικό σου, για μερικά δευτερόλεπτα σταμάτησε ο χρόνος, ταξίδευα. Κατέβηκες και πάλι χαμηλά και πιο πίσω, οκλαδόν πάνω στο πρόσωπό μου, τότε, επιδέξια προσγειώθηκες στο στόμα μου. Αυτή τη φορά οδήγησες τη γλώσσα μου στην ερεθισμένη σου κλειτορίδα, την οποία έγλειψα, ρούφηξα και περιποιήθηκα κατάλληλα, στέλνοντας κύματα ηδονής στο κορμί σου. Παίρνοντας θάρρος πίεσες το υγρό μουνί σου στο στόμα μου, και η γλώσσα μου βυθίστηκε βαθιά μέσα σου, ένιωθα τη θέρμη του κορμιού σου και τα ερωτικά σου υγρά να κυλάνε στη γλώσσα μου, το σώμα σου ριγούσε και τινάχτηκες από πάνω μου. Στη συνέχεια, γλίστρησες λίγο προς τα εμπρός, η γλώσσα μου συνάντησε τη γλυκιά τρυπούλα από το κωλαράκι σου και άρχισα να σε γλείφω εκεί, με απότομες γρήγορες κινήσεις βύθιζα την άκρη της γλώσσας μου μέσα-έξω. Ξεφώνησες, και έσπρωξες δύο δάχτυλα στο παλλόμενο από την ηδονή μουνί σου, εγώ ήμουν ευχαριστημένος όλο χαμόγελο, στην αίσθηση του οργασμού σου, νιώθοντας το κορμί σου να συσπάται, να τινάζεται και να εκτοξεύει τους χυμούς του στο πρόσωπό μου. Διήρκεσε πολύ, και ήμουν ενθουσιασμένος που ένιωσα από τόσο κοντά αυτόν τον χωρίς ντροπή αισθησιασμό σου.

Σιγά-σιγά κατέβηκες από το πρόσωπό μου, και ξάπλωσες επάνω μου, για άλλη μια φορά σε κράτησα στοργικά στην αγκαλιά μου, μέχρι να ηρεμήσεις και να επανέλθει η κανονική αναπνοή σου. Με φίλησες απαλά, γλείφοντας το στόμα μου με τη γλώσσα σου, γεύτηκες το γλυκό νέκταρ σου που είχε πλημμυρήσει το πρόσωπό μου. Αλλά, εγώ δεν μπορούσα πλέον να αγνοήσω τη στύση που ένιωθα ανάμεσα στα πόδια μου. Νιώθοντας αυτό, κόλλησες την πλάτη σου πάνω μου, πίεσα σταθερά, ανοίγοντας με τον πούτσο μου σε πλήρη στύση το καλά λαδωμένο από τους χυμούς του έρωτα σου μουνάκι σου και διείσδυσα μέσα σου.


Τέλεια αίσθηση. Το καλύτερο συναίσθημα για κάθε ανθρώπινο ον που θα μπορούσε ποτέ να ζήσει. Μετά ανασηκώθηκες και με καβάλησες με μια αποφασιστική κίνηση, και εγώ θαύμαζα τον τρόπο που με γαμούσες. Το χυμώδες, σφιχτό κορμί σου ανεβοκατέβαινε πάνω και κάτω, τα μακριά ξανθά μαλλιά σου ανέμιζαν στον αέρα του ωκεανού, και με τα χέρια σου χάιδευες τα στητά στήθη σου, ήταν σχεδόν πάρα πολύ όμορφα να ζω όλα αυτά... να ζω αυτή τη στιγμή. Σε κράτησα επάνω όσο καλύτερα μπορούσα, σφίγγοντας το σφριγηλό σου κώλο στα χέρια μου, ενώ εσύ συνέχιζες να αυξάνεις το ρυθμό. Τη στιγμή που φτάναμε και οι δυο ταυτόχρονα στην απόλυτη ηδονή, κατάφερες να φέρεις τα πόδια σου πίσω από την πλάτη μου και τα γόνατα σου χώθηκαν στην άμμο από τις δυνατές κινήσεις σου, με αποτέλεσμα να μπω βαθιά μέσα σου, τόσο που ένα βογγητό βγήκε από τα χείλη σου. Όχι δεν μου παραπονέθηκες ότι δεν σου άρεσε κάθε άλλο.

Στο τέλος εξαντλημένοι, έγειρες πάνω μου, και σε τύλιξα στα χέρια μου, μείναμε εκεί αγκαλιασμένοι χωρίς να μιλάμε, μόνο κοιταζόμασταν στα μάτια. Τι σημασία είχαν οι λέξεις άλλωστε;

(Copyright protected OW ref: 61275)