Καλοκαιρινές αμαρτίες

Δημοσιεύθηκε από τζενακι
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πέρσι το καλοκαίρι στο εξοχικό μου.

Η ιστορία:

Αρχικά να σας περιγράψω τον εαυτό μου. Είμαι γύρω στο 1.70, με μακριά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Έχω έντονες καμπύλες, που σύμφωνα με όσα μου λένε κολάζουν και άγιο, έχω μια στητή κωλάρα και ένα πλούσιο στήθος που πάντα φροντίζω να το αναδεικνύω.

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο στο εξοχικό μου στην Χαλκιδική, όπου είχα πάει μαζί με τον αδελφό μου, Γιάννη, την κοπέλα του, Μαρίνα και τον μούναρο κολλητό του Ορέστη, που πάντα ήταν μια φαντασίωση μου. Αρχικά όλα ήταν χαλαρά και η ατμόσφαιρα ήταν μονότονη, ώσπου ο αδελφός μου αποφάσισε να πάει για μπάνιο μαζί με τη Μαρίνα σε μια μακρινή ερημική παραλία. Κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του και δεν πρότεινα να τους ακολουθήσουμε. Είχα σκεφτεί πολλά για αυτό το απόγευμα άλλα ο Ορέστης, αλλάζοντας μου τα σχεδία, πήγε για ύπνο. Ξενέρωσα άσχημα, οπότε για να μου φύγει η κάβλα αποφάσισα να περάσω μόνη μου καλά.

Πήγα στο δωμάτιο μου ξεντύθηκα και με την πόρτα ανοιχτή στήθηκα μπροστά στον καθρέφτη για να έχω μια τέλεια θέα τη μουνάρας μου. Η σκέψη και μόνο ότι στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ένα 2μετρο μωρό με καύλωνε αφάνταστα. Άρχισα να παίζω μόνη, βγάζοντας δυνατά βογκητά, επίτηδες ώστε να με ακούσει. Τα κατάφερα. Τον άκουσα να σηκώνεται και να έρχεται στο δωμάτιο. Μπήκε μέσα και τότε τα είδα όλα. Ο ξανθός άγγελος με την σηκωμένη του ψωλάρα με πλησίασε και μου είπε:

-    Τι λέει μικρή; Καλοπερνάς και σε μένα δεν λες τίποτα;

Τα έχασα, αλλά δεν σταμάτησα να παίζω την υγρή πλέον μουνάρα μου. Του χαμογέλασα πονηρά, κατάλαβε τι ήθελα και πριν προλάβω να πω λέξη είχε χώσει τη μούρη του ανάμεσα στα πόδια μου.

-    Ρούφα με καλά καύλα μου, ρούφα τα υγρά μου που τρέχουν για πάρτη σου…

Μετά από κάνα τέταρτο απίστευτου γλειψίματος, με σήκωσε απότομα με έβαλε στα γόνατα και με διέταξε:

-    Αυτό θες ρε καργιολάκι. Παρ’ τον όλο στο στόμα σου, ρούφα πουτάνα…

Δεν με χάλασε, τώρα ήταν του χεριού μου και μπορούσα να τον κάνω ότι θέλω. Έτσι άρχισα να γλείφω τον 20ποντο πούτσο του με περίτεχνες κινήσεις. Πρώτα άρχισα να γλείφω και να τσιμπάω μαλακά τα αρχίδια του. Έβλεπα ότι τον τρέλαινε. Συνέχισα το γλείψιμο στο πουτσοκέφαλο και μετά προσπάθησα να τον βάλω όλο μέσα. Τα κατάφερα αν και νόμιζα πως θα με έπνιγε. Μετά από κανένα 10λεπτο δεν άντεξε:

-    Για σένα χύνω μωρή πουτάνα, πιες τα όλα…

Δεν έφερα αντίρρηση και κατάπια όλο το παχύρευστο ζεστό υγρό του, χωρίς να αφήσω σταγόνα. Χωρίς να το καταλάβω με είχε στήσει στα τέσσερα και μου έριχνε ελαφρές μπάτσες στα κωλομέρια. Με καύλωνε πολύ ο πούστης και το ήξερε. Πλέον δεν μπορούσα να του αρνηθώ τίποτα και όταν το κατάλαβε μου είπε:

-    Θα σου σκίσω όλες τις τρύπες, μαζί μου θα χάσεις όποια σου έχει μείνει.

Το μόνο που πρόλαβα να ξεφωνήσω, ήταν ένα βραχνό βογγητό πριν νιώσω το παλαμάρι του να μου σκίζει την κωλάρα.

-    Τι κωλάρα είναι αυτή μανάρι μου, θέλω να στη χύσω…

-    Γάμα με γαμιά μου πιο δυνατά, σκίσε μου τον πάτο…

Πονούσα αλλά δεν με ένοιαζε. Η καύλα που υπήρχε στην ατμόσφαιρα με αναστάτωνε και με έκανε να τα ξεχάσω όλα. Τον ήθελα μέσα όσο πιο βαθιά γινόταν. Συνέχισε το ξεπάτωμα για κανένα τέταρτο, όταν ξέπνοος έπεσε στο πάτωμα δίπλα μου. Πήγα από πάνω του και άρχισα να του κάνω ένα υπέροχο τσιμπούκι που τον ξανακαύλωσε στο λεπτό. Καταλήξαμε σε 69 όπου για αρκετή ώρα μου έγλειφε βίαια την υγρή μουνάρα και τρέμοντας από κάβλα τελειώσαμε ταυτόχρονα ο ένας στο στόμα του άλλου. Έπειτα από αυτό, καθίσαμε αγκαλιά μέχρι να ηρεμήσουμε και να ξαναβρούμε τις αναπνοές μας.

Μου πρότεινε να αρχίσουμε και άλλον γύρο, αλλά εκείνη τη στιγμή ακούσαμε τα κλειδιά στην πόρτα, ντυθήκαμε γρήγορα, αλλά μας πρόλαβε μισόγυμνους το άνοιγμα της πόρτας. Ήταν ο αδελφός μου με μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέα. Αυτό που έγινε δεν το φανταζόταν κανείς από τους δυο μας.

Ίσως σε κάποια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 61101)