Με γάμησε ένας παίδαρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι καύλες της μεγάλες και το πάρτι ήταν ένας καλός τόπος για να βρει τον τρόπο να τις τιθασεύσει.

Η ιστορία:

Γεια σας, είμαι η Ιωάννα, είμαι 19 και είμαι μόνη από τις λίγες στιγμές στη ζωή μου. Είμαι κανονική σε ύψος, με μακριά μαύρα μαλλιά, μελιά μάτια, πολύ πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στητό στήθος και έναν ολοστρόγγυλο κώλο. Γενικά τραβώ τα βλέμματα των αντρών από όπου περάσω.

Μια μέρα, αποφάσισα να πάω σε ένα πάρτι μιας γνωστής μου από τη σχολή. Ετοιμάστηκα, έβαλα ένα καυτό φόρεμα με ένα φερμουάρ από το στήθος έως λίγο πιο κάτω από το μουνί μου. Φόρεσα ένα στρινγκάκι που μου έκανε το κώλο τρέλα, έβαλα και τις 13ποντες γόβες μου και πήγα. Μόλις έφτασα ένιωσα πολλά μάτια να με τρυπούν. Είχα καυλώσει απίστευτα και έτσι είπα εκείνη τη μέρα να παίξω. Άρχισα να πίνω και να χορεύω με διάφορους παρτενέρ. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι χόρευα με ένα μανάρι 2 μέτρα. Είχα σηκώσει το κεφάλι για να μπορώ να τον βλέπω. Είχε γενάκια και από ότι φαινόταν από την εφαρμοστή του μπλούζα, ήταν πολύ γυμνασμένος.

-    Γιατί με κοιτάς έτσι, έχω κάτι;… μου λέει.

-    Όχι τίποτα αλλά νομίζω ότι ζαλίζομαι.

-    Θες να βγούμε έξω;

-    Ναι σε παρακαλώ…

Βγαίνουμε έξω στο μπαλκόνι και βλέπουμε εκεί διάφορα ζευγαράκια να μπαλαμουτιάζονται. Άρχισα τάχα ότι ζαλίζομαι και όλο κατά λάθος έπεφτα πάνω του. Από ότι μου είπε τον έλεγαν Τάσο και με βοήθησε να συνέλκω. Μπήκαμε ξανά μέσα και συνεχίσαμε να χορεύουμε. Τόσο κοντά που με το ζόρι δεν ακουμπούσαν τα χείλη μας. Με κρατούσε με κείνα τα τεράστια χεριά. Εγώ έλειωνα. Τον ήθελα. Του λέω ότι πάω στο μπάνιο και του κλείνω το μάτι. Μετά από δυο παιδιά ήταν και εκείνος στο μπάνιο και με είχε στημένη στον τοίχο.

Κρατούσε τους μικρούς μου καρπούς στα τεράστια του χέρια και δεν με άφηνε να κουνηθώ. Είχε σκύψει αρκετά για να με φτάνει και έτσι σκέφτηκα για να μην τον κουράζω από τώρα, έβγαλα τις γόβες και ανέβηκα στο καπάκι της τουαλέτας. Τώρα εγώ ήμουν πιο ψηλή αλλά δεν με ένοιαζε. Εκείνο το γλωσσόφιλο ήταν απίστευτο. Δεν τελείωνε. Φιλούσε υπέροχα ο άτιμος. Έτσι όπως ήμασταν, όρχησε σιγά-σιγά να κατεβάζει το φερμουάρ μου και μου έβγαλε το φόρεμα και το πέταξε κάτω. Του έβγαλα κι εγώ το μπλουζάκι και το παντελόνι και εκεί που δεν το περίμενα, με μια κίνηση μου σκίζει το στρινγκ και του βγάζω το σλιπάκι. Βλέπω ένα πούτσο 22 πόντους. Έπαθα πλάκα. Ήταν και χοντρός και εκείνη τη στιγμή, κάθεται στο καπάκι και με κατεβάζει.

Με βάζει να κάτσω πάνω στον πούτσο του και εγώ έδεσα τα πόδια μου πίσω από την πλάτη του. Με πήγαινε γρήγορα. Νόμιζα ότι θα χύσω από την πρώτη στιγμή. Κραυγές δυνατές έβγαιναν από το στόμα μου. Του έγδερνα την πλάτη με τα νύχια μου και τελικά έχυσα. Έχυνα ακατάπαυστα. Σε κάποια φάση σταματά, μένει μέσα μου και έχυσε μέσα μου. Βγήκε από μέσα μου, μπήκαμε στη ντουζιέρα που είχε το σπίτι και πλυθήκαμε μετά φύγαμε μαζί και πήγαμε σπίτι του.

Τα υπόλοιπα γαμήσια ήταν καλύτερα αλλά σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 61065)