Ο δάσκαλος οδήγησης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη 6 χρόνια όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη.

Η ιστορία:

Γεια σας κι από μένα. Με λένε Μαριλένα και είμαι 27 χρονών. Είμαι γύρω στο 1.65, μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, κανονική στο βάρος, με πιασίματα και πλούσιο στήθος.

Τα τελευταία καλοκαίρια των φοιτητικών μου χρόνων έμενα πάνω, δεν γύριζα πίσω όπως κάνουν όλοι οι φοιτητές. Μάλιστα είχα βρει και μια δουλειά σ’ ένα καλοκαιρινό μπαράκι στη Χαλκιδική και περνούσα πάρα πολύ ωραία. Το καλοκαίρι του 3ου προς 4ο έτος, αποφάσισα να βγάλω και το δίπλωμα οδήγησης. Από γνωστούς που ρώτησα δεξιά και αριστερά, μου σύστησαν ένα δάσκαλο οδήγησης στη Θεσσαλονίκη, το Στέφανο.

Με το που μπήκα στη σχολή και είδα τον άντρα που καθόταν πίσω από το γραφείο έπαθα μεγάλη ζημιά. Γύρω στα 35, ωραίο σώμα κι όχι υπερβολικά γυμνασμένο, πολύ ωραίο πρόσωπο, μελαχρινός, με έντονα ζυγωματικά και διαπεραστικό βλέμμα, το οποίο με το που το έστρεψε πάνω μου ένιωσα να κομπλάρω. Σχεδόν ξέχασα γιατί είχα πάει εκεί. Ανυπομονούσα να έρθει το πρώτο μάθημα, και μετά, κάθε μέρα που θα είχα μάθημα. Προσπαθούσα να μην τον κοιτάω πολύ για να μην καρφώνομαι (πράγμα δύσκολο, καθώς ήταν πολύ ωραίος), αλλά παρατήρησα ότι κι αυτός μου έδινε ιδιαίτερη σημασία σε σχέση με τους υπόλοιπους στο τμήμα. Κάνα δυο φορές τον είχα πιάσει να κοιτάει το στήθος μου όπως ερχόταν από πάνω μου για να δει πώς τα πάω. Πολλές φορές τον φαντασιωνόμουν τα βράδια και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ καν όμως αυτό που θα συνέβαινε μετά.

Όταν ξεκίνησαν τα πρακτικά μαθήματα, ήμασταν πλέον οι δυο μας στο αυτοκίνητο και αρχίσαμε να μιλάμε πάρα πολύ, ήταν πολύ cool τύπος. Γνωριστήκαμε καλύτερα και λέγαμε και τα προσωπικά μας. Εγώ τότε έβγαινα με ένα παιδί, όχι τίποτα σοβαρό όμως, αλλά και ο Στέφανος ήταν αρραβωνιασμένος με μια κοπέλα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να είναι γεμάτος υπονοούμενα και μυστήριο έτσι εγώ κάθε μέρα γυρνούσα σπίτι μου υπερβολικά καυλωμένη. Κάθε φορά που με άγγιζε για να μου δείξει κάτι τρελαινόμουν και προσπαθούσα να κρατάω το τιμόνι για να μην του επιτεθώ. Τον σκεφτόμουν διαρκώς. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω σεξ μαζί του, όμως κόλλαγα στο ότι ήταν αρραβωνιασμένος. Από αυτά που μου έλεγε κάποιες φορές ή τον τρόπο μου με κοίταζε, καταλάβαινα ότι κι εκείνος με σκεφτόταν έτσι, τον έβλεπα που έσφιγγε τις γροθιές του όταν τον άγγιζα. Το θέμα πλέον ήταν ποιος θα το έπαιρνε απόφαση να κάνει κίνηση πρώτος.

Είναι πρωί και έχουμε μάθημα. Πάντα πήγαινα προσεγμένη στα μαθήματα, αλλά τώρα έχω φροντίσει να ντυθώ ιδιαίτερα προκλητικά, τονίζοντας το πλούσιο στήθος μου, ενώ από το τζιν σορτσάκι μου φαίνεται καθαρά το λάστιχο από το μαύρο, μικροσκοπικό στριγκάκι μου. Μπαίνω στο αυτοκίνητο και βλέπω το Στέφανο να με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και να προσπαθεί με δυσκολία να εστιάσει στο πρόσωπο και όχι στο στήθος μου. Τον έχω ανάψει για τα καλά αλλά το παίζω αδιάφορη και τον ρωτάω τι του συνέβη και γιατί είναι τόσο περίεργος σήμερα.

•    Δεν έχω κάτι μια χαρά είμαι. Είσαι πολύ όμορφη σήμερα.

•    Σ’ ευχαριστώ αλλά τι εννοείς; Άλλες φορές δεν είμαι;…

του λέω και του χαμογελάω πονηρά. Μου χαμογελάει κι εκείνος και χωρίς να με κοιτάξει μου λέει…

•    Δεν είπα το αντίθετο. Βάλε μπρος. Σήμερα θα πάμε από κάπου αλλού, να δούμε πιο πολύ θάλασσα. Έχω καλή διάθεση.

Δεν του απάντησα, απλά έκανα ό,τι μου είπε. Πάντα με τρέλαινε ο τόνος του όταν μου έλεγε τι να κάνω. Πήγαμε προς Κρήνη. Στο δρόμο δε μιλούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε να στρίψω. Καταλήξαμε σ’ ένα σημείο απόμερο, ένα μικρό κομμάτι παραλίας που δεξιά κι αριστερά είχε βράχια και μπροστά θάλασσα. Άπλωσε το χέρι του, έσβησε το αυτοκίνητο και με κοίταξε. Έπειτα ανοίγει την πόρτα, στέκεται μπροστά από το αυτοκίνητο και κοιτάει τη θάλασσα. Κάνω κι εγώ το ίδιο, αλλά προχωράω μερικά βήματα μπροστά, σταυρώνω τα χέρια μου, γυρνάω και του χαμογελάω.

Τότε με πλησιάζει κι αρχίζει να μου χαϊδεύει τρυφερά το πρόσωπο, τα χείλη ενώ εγώ τρέμω από αμηχανία και καύλα. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε με πάθος. Οι ανάσες μας μαρτυρούν το πόσο πολύ θέλουμε εκείνη τη στιγμή ο ένας τον άλλο, σχεδόν δεν αντέχουμε. Λες και το μαρτυρικό φιλί μας καθυστερεί από αυτό που… προφανώς και αυτός αλλά πόσο μάλλον εγώ, περιμένουμε τόσο καιρό.

Το χέρι του γλίστρησε από το πρόσωπό μου στο λαιμό μου κι έπειτα στο στήθος μου. Αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και να προχωράει προς τα κάτω. Καθώς μου γλείφει τις ρόγες που είχαν σκληρύνει, το χέρι του χαϊδεύει ήδη το μουνάκι μου πάνω απ’ το σορτσάκι ενώ με το άλλο χέρι μου πιάνει τον κώλο και με σφίγγει πάνω του. Εγώ του τρίβω τον πούτσο ο οποίος είχε γίνει πέτρα. Είμαι μούσκεμα και όταν το αντιλαμβάνεται με κοιτάει στα μάτια και μου λέει…

•    Το θέλω όσο εσύ κι ακόμα περισσότερο. Μωρό μου αυτή τη στιγμή την περίμενα πολύ καιρό. Σε θέλω…

Με γλείφει στο λαιμό, στο στήθος και καταλήγει στη σχισμή μου κάνοντάς μου το καλύτερο γλειφομούνι που μου είχαν κάνει ποτέ. Κουνάω τη λεκάνη μου με ρυθμό ακολουθώντας τη γλώσσα του και ξαφνικά το κορμί μου τεντώνεται, νιώθω να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και τελειώνω στο στόμα του βγάζοντας μια κραυγή ενώ αυτός πίνει με μανία όλα τα υγρά μου. Με το που τελειώνω σηκώνεται και αρχίζει να με φιλάει παθιασμένα και να τρίβεται πάνω μου. Χωρίς να το καταλάβουμε είχαμε βρεθεί πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Τα δάχτυλά μου μπλέκονται στα μαλλιά του. Τον γυρνάω να έχει εκείνος πλάτη στο αυτοκίνητο και κατεβαίνω να του πάρω πίπα. Το καυλί του ήταν μεγάλο και χοντρό. Αρχίζω να τον γλείφω αργά στη βάση κι έπειτα στο κεφαλάκι ενώ τον κοιτάω στα μάτια. Παίρνω όλο τον πούτσο του στο στόμα μου κι αρχίζω να τον ρουφάω και να τον γλύφω ταυτόχρονα, ενώ με το άλλο χέρι μου έπαιζα με τ’ αρχίδια του. Για πολλή ώρα του έπαιρνα πίπα και θα συνέχιζα αν δεν καταλάβαινα ότι ήταν έτοιμος να τελειώσει. Πήγε να βγει από το στόμα μου, αλλά εγώ έβαλα την πούτσα του ακόμα πιο βαθιά και κατάπια το καυτό του σπέρμα. Μου τράβαγε τα μαλλιά και αναστέναζε. Με σηκώνει, με τραβάει κοντά του και με φιλάει, ενώ τα χέρια του χαϊδεύουν όλο μου το κορμί. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Καθίσαμε αγκαλιά στην παραλία και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Τον χάιδευα στο στέρνο, στους μηρούς, τον φίλαγα στο λαιμό, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είχε μόλις συμβεί.

Εκείνος έπαιζε με τις ρόγες μου, με φιλούσε στο πίσω μέρος του λαιμού. Με είχε ξανακαυλώσει εννοείται και μου έλεγε πόσο τον είχα τρελάνει. Βρεθήκαμε ξαπλωμένοι στην άμμο με εμένα πάνω του να τρίβομαι ρυθμικά πάνω στον πούτσο του που είχε ξανακαυλώσει. Τα χέρια του ήταν στη μέση μου. Σκύβω από πάνω του και του λέω…

•    Σε θέλω μέσα μου.

Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Με γύρισε και βρέθηκε από πάνω μου. Μου έβγαλε το σορτσάκι σε χρόνο μηδέν κι έκανε στο πλάι το στριγκάκι μου. Άρχισε να τρίβει την πούτσα του πάνω στο υγρό μου μουνάκι και με μια κίνηση μπήκε μέσα μου. Με γάμαγε αργά στην αρχή, πιο γρήγορα στη συνέχεια. Ταυτόχρονα με φιλούσε με πάθος στο στόμα και στο λαιμό και χούφτωνε σαν τρελός τα βυζιά μου. Η κλειτορίδα μου τριβόταν στην περιοχή πάνω από τον πούτσο του και είχα τον έναν οργασμό μετά τον άλλο. Σφιγγόμουν πάνω του ενώ με τα πόδια μου τον έσπρωχνα για να μπει όλο και πιο μέσα μου και όταν τελείωνα και έτρεμα μου έλεγε…

•    Χύσε.. Χύσε για μένα κοριτσάκι μου. Θέλω να νιώσω τα υγρά σου στ’ αρχίδια μου.

Κι αυτός δεν άργησε και πολύ. Άρχισε να φωνάζει…

•    Χύνω πουτανάκι μου χύνω…

και με δυο κινήσεις άδειασε το καυτό του σπέρμα μέσα μου. Κι ενώ είναι ακόμα μέσα μου τον νιώθω να μεγαλώνει και πάλι. Έπαθα σοκ! Πάει κάτι να μου πει αλλά του κλείνω επιτακτικά το στόμα και του λέω…

•    Τώρα θα σε πηδήξω εγώ.

Αυτό τον καύλωσε ακόμα περισσότερο και άρχισε να κουνιέται και να θέλει να μπει μέσα μου αλλά τον διέταξα να μην κουνιέται. Ανέβηκα πάνω του και έκατσα αμέσως στον πούτσο του μην αντέχοντας άλλο από την καύλα. Ήμουν μούσκεμα πάλι και γλίστρησε μέσα μου με μεγάλη ευκολία. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω στο σκληρό του καυλί και να ουρλιάζω, ενώ αυτός είχε κλειστά τα μάτια και απολάμβανε τις κινήσεις μου. Τον φιλούσα στο λαιμό και του ψιθύριζα στο αφτί ότι τον θέλω πολύ και ότι δε χορταίνω την πούτσα του και θέλω να με γαμάει συνέχεια. Εκείνη τη φορά τελειώσαμε ταυτόχρονα και οι δύο με σπασμούς. Κάθισε οκλαδόν ενώ ήταν ακόμα μέσα μου και μ’ αγκάλιασε σφιχτά, ενώ προσπαθούσαμε να ανακτήσουμε την αναπνοή μας.

Η ώρα είχε περάσει και αφού ντυθήκαμε μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουμε. Στη διαδρομή άναψε τσιγάρο και μου χάιδευε απαλά το μπούτι. Με το Στέφανο συνεχίσαμε να πηδιόμαστε μέχρι και που πήρα το πτυχίο μου. Δεν χώρισε την αρραβωνιαστικιά του, για κάποιο διάστημα μόνο ήταν σε διάσταση. Τότε ήταν που πηδιόμασταν για μέρες χωρίς να σταματάμε σχεδόν καθόλου. Τώρα εγώ ζω στην Αθήνα. Εκείνος είναι ακόμα Θεσσαλονίκη, παντρεμένος αλλά πριν παντρευτεί και λίγες φορές αφότου παντρεύτηκε, όποτε ανέβαινε Αθήνα μόνος του βρισκόμασταν και θυμόμασταν τα παλιά, με κάθε φορά να είναι καλύτερη απ’ την προηγούμενη.

(Copyright protected OW ref: 60637)