Μαύρη πανδαισία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Διαβάζω αρκετό καιρό τις επιστολές των αναγνωστών και θεώρησα καλό να μοιραστώ μαζί τους και μία δική μου εμπειρία που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια.

Η ιστορία:

Με τον άντρα μου είχαμε (και εξακολουθούμε να έχουμε) τόσο καλές σχέσεις όσο λίγα ζευγάρια. Μπορεί τώρα να μην είμαστε τόσο ενεργοί ερωτικά, αλλά πάντα βρίσκουμε κάτι κατά καιρούς για να ανανεώνουμε την σχέση μας. Τον τελευταίο καιρό όμως έχω έντονη ερωτική διάθεση. Τυχαία ανακάλυψα την ιστοσελίδα σας και επειδή διαβάζω τις ιστορίες που συχνά με ερεθίζουν, αποφάσισα να σας περιγράψω την πρώτη και μοναδική εξωσυζυγική σχέση την οποία και ποτέ κανείς δεν έμαθε.

Από έφηβη είχα ερωτικό απωθημένο να έχω έναν μαύρο εραστή. Κάποια περιοδικό που είχε κρυμμένο ο μεγαλύτερος αδερφός μου με μαύρους επιβήτορες και ξανθιές, στάθηκε η αφορμή να αυνανίζομαι με την φαντασίωση ότι έκανα έρωτα με προικισμένο μαύρο από νεαρή ηλικία. Με τον καιρό και φυσικά μετά τον γάμο μου... ξεχάστηκε αυτή η διάθεση. Εκείνη την εποχή (περίπου 10 χρόνια πριν) για την οποία και αναφέρομαι (τότε ήμουν 28-29), στο διπλανό διαμέρισμα, ήρθαν δύο αλλοδαποί από την Αφρική. Δεν επρόκειτο για λαθρομετανάστες όπως τώρα συμβαίνει. Ο πρώτος (Α), 35αρης περίπου, ήταν μέλος διπλωματικής αποστολής της χώρας του και επειδή είχε τελειώσει το Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα γνώριζε τη γλώσσα μας άριστα. Ο δεύτερος (Β), 20αρης περίπου ήταν σπουδαστής σε Ελληνική στρατιωτική σχολή. Καταγόταν από την ίδια χώρα με τον προηγούμενο και ήταν γνωστοί οικογενειακά. Αυτός εμφανιζόταν με την στολή του μόνο τα Σ/Κ όποτε είχε έξοδο. Και οι δύο ανήκαν στην ανώτερη κοινωνική τάξη της χώρας τους. Δεν είχαν τα έντονα νέγρικα χαρακτηριστικά (πλατιά μύτη και φουσκωμένα χείλια). Ο μεν (Α) ήταν μετρίου ύψους με λίγα περισσότερα κιλά χωρίς όμως να τον πει κανείς χοντρό, αλλά ο (Β) ήταν πιο σκουρόχρωμος από τον φίλο του, ξερακιανός ψηλότερος και φαινόταν γυμνασμένος χωρίς γραμμάριο περιττού λίπους. Και οι δύο είχαν μεγάλα φωτεινά και εκφραστικά μάτια. Είχαν μόλις λίγους μήνες που βρίσκονταν δίπλα μας. Επειδή υπήρχε πρόβλεψη από τον κατασκευαστή μελλοντικά να ενωθούν τα δύο διαμερίσματα (ρετιρέ), το διαχωριστικό της βεράντας μας ήταν στενό-κοντό και πολλές φορές χαιρετιόμασταν ενώ πίναμε τον καφέ μας κλπ.

Εκείνο το καλοκαίρι είχα γυρίσει με το αυτοκίνητο μόνη μου από τις διακοπές στα πεθερικά μου. Τον άντρα μου θα τον έφερνε με τα παιδιά ο αδερφός του δύο ημέρες αργότερα. Είχα πλύνει τα αμέτρητα ρούχα των διακοπών και ενώ τα άπλωνα στην βεράντα έσπασε το σκοινί. Προσπάθησα να το δέσω, αλλά δεν μπορούσα, οπότε ο (Α) που με παρακολουθούσε, προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει. Πήδηξε εύκολα το διαχωριστικό και το έδεσε. Τον ευχαρίστησα και συνέχισα. Η παρουσία του όμως, η επαφή με το σώμα του (φορούσε μόνο μία βερμούδα) και η αποχή από το sex για περισσότερο από δύο εβδομάδες λόγω συγκατοίκησης 15 ατόμων-συγγενών σε ένα σπίτι, μου δημιούργησε κάποια είδους αναστάτωση, ανατριχίλα. Παλιές σκέψεις και απωθημένα ξαφνικά ήρθαν στο μυαλό μου. Χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, έτσι απλά, βγήκα αργότερα στην βεράντα και του πρότεινα να του κάνω το βράδυ το τραπέζι καθώς είχα μαγειρέψει σχετικά μεγάλη ποσότητα φαγητού για ένα μόνο άτομο. Δέχθηκε μόνο που υπήρχε και ο (Β) που είχε έξοδο. Φυσικά θα ήταν και εκείνος καλεσμένος. Στις λίγες ώρες που έμεναν, έπρεπε να τελειώσω το μαγείρεμα και να περιποιηθώ τον εαυτό μου από την παραμέληση των διακοπών. Αφού ετοίμασα ένα σχετικά απλό δείπνο έκανα ένα περιποιημένο αφρόλουτρο, ξύρισα πόδια κλπ. Φόρεσα ένα απλό καλοκαιρινό φόρεμα με μάλλον μεγάλο ντεκολτέ και δεν φόρεσα τίποτα από κάτω (όπως συνηθίζω όταν είμαι σπίτι).

Εμφανίστηκαν την καθορισμένη ώρα με ένα μπουκάλι παγωμένο λευκό κρασί και ένα σακουλάκι με αρωματικό καφέ της πατρίδας τους. Ήσαν και οι δύο ντυμένοι με ακριβά σπορ ρούχα, αληθινοί Εγγλέζοι gentlemen σε μαύρη έκδοση. Υπήρχε οικειότητα μεταξύ μας αλλά αισθανόμουν να υπάρχει και μια αδιόρατη ερωτική ατμόσφαιρα. Ο τρόπος που μου μιλούσαν, που με κοίταζαν (τους έπιανα να καρφώνονται στο πλούσιο μπούστο μου), με έκαναν να αισθάνομαι αυτή την γνωστή, γλυκιά ερωτική ατμόσφαιρα, (το κρασί δρα αφροδισιακά επάνω μου όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις). Όταν ήρθε η ώρα του καφέ, ανέβηκα στο σκαμνί για να κατεβάσω την παροπλισμένη καφετιέρα. Ο (Α) ήρθε και με συγκράτησε από πίσω βάζοντας το χέρι του χαμηλά χουφτώνοντας τον κώλο μου. Πρέπει να κατάλαβε ότι δεν φόραγα τίποτα από κάτω από το φόρεμά μου από το βλέμμα όλο νόημα που μου έριξε. Εάν προχωρούσε πιο κάτω θα διαπίστωνε ότι ήμουν ήδη υγρή.

Στο σαλόνι καθίσαμε οι δύο μας στον καναπέ με τον (Β) στην πολυθρόνα απέναντί μας. Μιλήσαμε για την χώρα τους, τις δουλειές τους στην Ελλάδα κλπ. Η συζήτηση το έφερε και για τους ανθρώπους και μου μίλησαν για τις εμπειρίες τους με τους Έλληνες. Ο (Α) είχε σπουδάσει στην Ελλάδα και μιλούσε πολύ καλά την γλώσσα μας. Αγαπούσε τους Έλληνες που τους εύρισκε φιλικούς και τις Ελληνίδες θηλυκές. Ο (Β) έμενε τον περισσότερο χρόνο εσώκλειστος στην σχολή καταλάβαινε τα πάντα αλλά δεν μιλούσε ακόμα καλά. Οι συμμαθητές του στην σχολή του είχαν βγάλει παρατσούκλι «το μαύρο μουλάρι». Όταν αναρωτήθηκα γιατί του κόλλησαν αυτήν την ταμπέλα τότε ο (Α) χαμογελώντας πονηρά έβαλε το χέρι του χαμηλά στο παντελόνι του και διαγράφηκε ένα μεγάλο εξόγκωμα. Έμεινα προς στιγμή αποσβολωμένη με την χειρονομία του αλλά δεν αντέδρασα. Εκείνος βρήκε αφορμή την αμηχανία μου, μου πήρε το χέρι και με έβαλε να τον αισθανθώ. “Γι’ αυτόν τον λόγο”, είπε. Παίρνοντας θάρρος που δεν τράβηξα αμέσως το χέρι μου, πιάνοντας τον καρπό μου άρχισε να τον χαϊδεύει με το χέρι μου. Έμεινα κάγκελο, δεν αντέδρασα. Ήταν όντως τεράστιο. Από εκείνη την στιγμή τα πράγματα εξελίχθηκαν απίστευτα γρήγορα. Άφησε το χέρι μου, σηκώθηκε όρθιος μπροστά μου και με αποφασιστική γρήγορη κίνηση κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού και τον έβγαλε έξω. Ήταν μισο-ερεθισμένο, καμπυλωμένο προς τα κάτω, μεγαλύτερο από 20 πόντους ανάγλυφο από χοντρές φλέβες και χοντρό όσο ένα μπουκάλι red bull με μεγάλη μαύρη τριχωτή σακούλα που έκρυβε τα αρχίδια του. Έμεινα ακίνητη μη αντιδρώντας κοιτώντας τον πότε στα μάτια και πότε τον εξοπλισμό του. Έπιασε το χέρι μου και με έβαλε να του τον πιάσω και μου κούνησε το χέρι για τον παίξω. Η αίσθηση του δέρματος ήταν μεταξένια. Όσο τον έπαιζα τόσο και σηκωνόταν και μεγάλωνε σε μήκος. Πήρε και το άλλο χέρι μου και με έβαλε να του πιάσω τα αρχίδια. “Κοίτα πόσο μεγάλα και ζεστά είναι” μου είπε. Όσο τον έπαιζα αυτός βρήκε ευκαιρία και μου έβαζε χέρι πάνω από το φόρεμά μου. Με δική μου πλέον βοήθεια έμεινα γυμνή από την μέση και πάνω και συνεχίζαμε, εγώ να τον παίζω και αυτός να τσιμπάει με δύναμη τις ρώγες μου στέλνοντας ανατριχίλα σε όλο μου το σώμα. Ο πούτσος του είχε πλέον σκληρύνει αρκετά, στεκόταν ίσα μπροστά. Με σταμάτησε, γονάτισε μπροστά μου, μου άνοιξε τα πόδια σηκώνοντας το φόρεμά μου. «Κοίτα δεν φοράει βρακί» φώναξε θριαμβευτικά βάζοντας αρχικά ένα και ακολούθως περισσότερα δάκτυλα στο μουσκεμένο μουνί μου. Ρίγη ευχαρίστησης με κατέκλυσαν.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου είχε μείνει εντελώς γυμνός και ασυναίσθητα άπλωσα το χέρι να τον ξαναπιάσω. “Θέλω να με πάρεις στο στόμα σου σαν λευκή πουτάνα που καυλώνει με μαύρους πούτσους, μη φοβάσαι είμαι καθαρός”, είπε διαβάζοντας την σκέψη μου για πιθανές ασθένειες κλπ. Έχετε δει πως κάνει ο πνιγμένος να πάρει ανάσα; Έτσι τον πήρα στο στόμα μου. Η αίσθηση του μεταξένιου δέρματός του, τέλεια. Με το άλλο χέρι του χούφτωνα τα αρχίδια που είχαν το μέγεθος του καρυδιού χωρίς υπερβολή. Είχε αρχίσει να ερεθίζεται πολύ και έπιασε το κεφάλι μου και μου γαμούσε το στόμα. Ήταν αδύνατο να τον πάρω όλον και είχα αρχίσει να δακρύζω και να τον απωθώ. Έψαξε το παντελόνι του και φόρεσε ένα διαφανές προφυλακτικό. “Θα σου ξεσκίσω το μουνάκι με τον μαύρο πούτσο μου πόρνη, έτσι δεν σ’ αρέσει;”, φώναξε. Μούγκρισα για αποδοχή και ετοιμάστηκα. Γονάτισε, το έπαιξε λίγο στην είσοδο και μπήκε μέσα μου τραβώντας με από την λεκάνη. Δεν μπορώ να περιγράψω την ολοκλήρωση, την καύλα που ένοιωθα. Ενώ δεν είμαι ομιλητική τον παρότρυνα να με γαμήσει πιο σκληρά. Δεν ήταν δυνατόν να μπει όλος μέσα μου. Ένοιωθα ότι πίεζε την μήτρα μου και άνοιγε τον στενό μου κόλπο σε απίθανες διαστάσεις (λόγω καισαρικών είμαι στενή). Με τα χέρια μου τσίμπαγα τις θηλές μου και είχα έναν συνεχόμενο οργασμό. Δεν ξεκολλούσα τα μάτια μου από τον μαύρο εργαλείο που χωνόταν βαθιά μέσα μου. Δεν άντεξε και αυτός πολύ και με δύο τρεις βαθιές διεισδύσεις ακόμα, έχυσε και έπεσε επάνω μου. Αποκαμωμένοι καθίσαμε δίπλα, δίπλα γυμνοί με το φόρεμά μου τυλιγμένο γύρω από την μέση μου και αυτός δίπλα μου με μισοπεσμένο το εργαλείο του και με μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος εγκλωβισμένη στο προφυλακτικό.

Σηκωθήκαμε και απαλλάχτηκα από το τσαλακωμένο μου φόρεμα. Εντελώς γυμνή τον οδήγησα στο λουτρό για να καθαριστεί. Ο (Α) πηγαίνοντας στο μπάνιο κάτι είπε στον φίλο του στην γλώσσα τους. Φόρεσα μόνο μια ρόμπα και γύρισα στο σαλόνι μαζί με τον (Α) και με την κανάτα του καφέ. Ο (Β) τώρα καθόταν στον διπλό καναπέ γυμνός από την μέση και κάτω. “Να το μαύρο μουλάρι”, μου είπε ο (Α) δικαιολογώντας τον χαρακτηρισμό που του είχαν δώσει οι συμμαθητές του στην σχολή και κάθισε μόνος του απέναντί μας. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Όπως ήταν καθισμένος έφτανε σχεδόν στο μέσο του μηρού! Ήταν ντροπαλός και δεν έκανε κάποια κίνηση. Εγώ είχα αποσβολωθεί κοιτάζοντάς τον αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσα να δείχνω ήρεμη. Πίναμε τον καφέ με τον (Β) δίπλα μου αμίλητο και τον (Α) να με ευχαριστεί και να με κολακεύει για το σώμα μου και το ερωτικό ταμπεραμέντο μου. Του είπα πως πάντα είχα φετίχ με το μαύρο σώμα αλλά δεν περίμενα να έχω και τέτοια ικανοποίηση από τον έρωτα μαζί του. Με αυταρέσκεια μου είπε πως ήμουν η τρίτη ελληνίδα με την οποία είχε κάνει έρωτα αλλά με καμία δεν είχε ευχαριστηθεί τόσο. “Εάν δεχτείς, θα είσαι η πρώτη λευκή με την οποία ο (Β) θα έχει κάνει έρωτα” μου είπε. Ντράπηκα λίγο είναι η αλήθεια να παίξω τον ρόλο της λευκής πόρνης που θα ξεβγάλει τον (Β) αλλά μόνο και μόνο βλέποντάς τον είχα αρχίσει να ανάβω πάλι. Ζητούσα όμως μια αφορμή για να ξεκινήσει κάτι. Ο (Α) ήταν μαύρος αλλά ήταν σαν πιο σκουρόχρωμος άραβας. Αντιθέτως ο (Β) ήταν πιο μαύρος, παρ’ όλο που ήσαν από την ίδια περιοχή. Δειλά άπλωσε το χέρι του και με άγγιξε στο πόδι. Του πήρα τότε το χέρι και τον έβαλα να μου χαϊδέψει το στήθος πάνω από την ρόμπα. Έσπασαν τότε οι ντροπές του και σαν πεινασμένος έπεσε επάνω μου χαϊδεύοντας κάθε σημείο το σώματός μου δαγκώνοντας το στήθος μου ανοίγοντας την ρόμπα. Έπεσε πάνω μου σαν πεινασμένος και με φίλαγε και χούφτωνε όλο μου το σώμα. Εγώ προσπαθούσα έτσι όπως μου είχε ορμίσει να του το χουφτώσω. Σηκώθηκε όρθιος μπροστά μου προτάσσοντας το εργαλείο του που όσο περίσσευε από την παλάμη μου ήταν μεγαλύτερο από του άντρα μου, κατάμαυρο με το εσωτερικό του να κοκκινίζει και δεν ήταν εντελώς ερεθισμένο ακόμα. Ακολούθησα το ίδιο μοτίβο με τον (Α). Έβαλα λίγο, όσο μπορούσα στο στόμα μου και με το άλλο χέρι του μάλασσα τα αρχίδια. Ήταν ίσως λεπτότερο από του (Α) αλλά εάν του (Α) ήταν τουλάχιστον 20 πόντους, του (Β) ξεπέρναγε τους 25 πόντους. Μπόρεσα να κάνω τις συγκρίσεις γιατί του άντρα μου σε πλήρη στύση είναι καθαρό 16 πόντους. Με την σκέψη και μόνο ότι αυτό το εργαλείο σε λίγο θα με κάρφωνε είχα ήδη υγρανθεί. Ήταν πολύ ορμητικός και αφού φόρεσε και αυτός ένα προφυλακτικό με έβαλε να γονατίσω στο πάτωμα με το σώμα μου να ακουμπά στον καναπέ. Στάθηκε πίσω μου και για λίγο έπαιξε με τα δάκτυλά του με την υγρή και μισάνοικτη σχισμή μου. Τον παρακάλεσα να μην με ταλαιπωρεί και ότι τον θέλω μέσα μου. Με ορμή που χαρακτηρίζει ανικανοποίητο και ανυπόμονο άνθρωπο και σχεδόν με μία κίνηση προσπάθησε να μπει όλος μέσα μου. Αισθάνθηκα ένα έμβολο να τρυπάει τον κόλπο μου και να τερματίζει στην μήτρα μου. Μία ξαφνιασμένη κραυγή γεμάτη πόνο έφυγε από το στόμα μου. Τον παρακάλεσα να είναι λιγότερο βίαιος και συνέχισε με πηδάει σαν ατμομηχανή. Κάθε σπρώξιμο συνοδευόταν από ένα βογκητό μου. Όσο με πήδαγε με φρενήρη ρυθμό είχε βάλει ένα δάκτυλο στον κώλο μου. Σήκωσα λίγο την πλάτη μου και σκύβοντας μπόρεσα να δω τον πούτσο του που με ξέσκιζε και τα κατάμαυρα άτριχα αρχίδια του να ταλαντώνονται. Μετά από μόλις δύο τρία λεπτά είχα τον πρώτο από απανωτούς οργασμούς που μου έκοψαν την ανάσα. Αυτός μετά από ένα ακόμα δυνατό σπρώξιμο που μου έβγαλε και άλλον δυνατό βογκητό πόνου, τελείωσε και αυτός καταρρέοντας επάνω στην πλάτη μου.

Ο (Α) ήρθε και κάθισε δίπλα μας. Με χάιδεψε στο πρόσωπο και μου είπε πόσο πολύ με ευχαριστεί για την βραδιά. Ολοκληρωμένη μεν αλλά με είχαν πιάσει οι τύψεις και τον ρώτησα την γνώμη είχε πλέον για μένα. Με καθησύχασε και είπε πως ήμουν μια γυναίκα που ευχαριστήθηκε τον έρωτα και πως δεν θεωρεί ότι κάναμε κάτι πρόστυχο. Ήρεμα με χαιρετήσανε και φύγανε. Μετά από ένα καυτό μπάνιο κοιμήθηκα βαθιά.

Το πρωί με καλέσανε στο διαμέρισμά τους για καφέ αλλά τους ζήτησα να έρθουν αυτοί. Είχα βεβαιωθεί με τηλέφωνο στην πεθερά μου ότι οι δικοί μου δεν είχαν ακόμα ξυπνήσει και ήθελαν και ένα τρίωρο ταξίδι για να έρθουν. Τους υποδέχθηκα με την ρόμπα χωρίς να φοράω τίποτα από μέσα. Ήρθαν και οι δύο έτοιμοι, καυλωμένοι. Με γυμνώσανε, με ρίξανε στο διπλό κρεβάτι και είχα τον ένα στο στόμα όταν ο άλλος με πήδαγε αλλάζοντας συνεχώς θέση. Αυτή την φορά δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό. Με διαβεβαίωσαν ότι και οι δύο ήσαν απόλυτα υγιείς και τους έβαλα μία σπερματοκτόνα αλοιφή που συχνά χρησιμοποιούσα για να μην συλλάβω. Έκανα την πρώτη και μοναδική παρτούζα της ζωής μου. Βρέθηκα ανάμεσα σε δύο γυμνασμένα μαύρα σώματα με απίθανο εξοπλισμό και έβγαλα τον καλύτερο εαυτό μου να τους ικανοποιήσω.

Έβαλα κάτω τον (Α), κάθισα πάνω του και ένιωσα πάλι να ανοίγει ο κόλπος μου, ενώ ο (Β) ήρθε από πίσω και χρησιμοποιώντας την προηγούμενη κρέμα με πήρε από τον κώλο ταυτόχρονα. Δεν μπορούσα να τους χορτάσω με τίποτα. Κρατιόμουν να μην έρθω για να τους αισθάνομαι συνέχεια μέσα μου. Είχαν περισσότερη αντοχή μετά το προηγούμενο όργιο. Τελείωσαν έτσι μέσα μου ενώ έχυνα ασταμάτητα. Μαζί τους είχα τους πρώτους κολπικούς οργασμούς ενώ με τον άντρα μου είχα μόνο κλειτοριδικούς. Αφού ηρεμήσαμε και ήπιαμε τον καφέ μας γυμνοί ζητήσανε και δεύτερο γύρο. Επειδή όμως αισθανόμουν ολοκληρωμένη και από την προηγούμενη ένταση πόναγα πλέον παντού τους ζήτησα να τους τελειώσω με το στόμα. Τους πήρα και τους δύο ταυτόχρονα σαν να γυρίζαμε πορνό ταινία. Πρώτος ήρθε ο ανυπόμονος (Β) που μου γέμισε τον λαιμό και το στήθος με τα χύσια του. Ασχολήθηκα λίγο ακόμα με τον (Α) που μου ζήτησε να χύσει στο στόμα μου. Τον έπαιζε, τον έχωνε στο στόμα μου βαστώντας με από τα μαλλιά και με έχυσε στο ανοιχτό στόμα. Άπλωσε μετά με τον πούτσο του τα χύσια του σε όλο μου το πρόσωπο. Για να τον ευχαριστήσω παίζοντας τον ρόλο της καλής πουτάνας, άφησα λίγο να τρέξει από τα χείλη μου και τα κατάπια.

Το απόγευμα γύρισαν οι δικοί μου. Ενώ τα παιδιά βρισκόντουσαν στο δωμάτιό τους ο άντρας μου, μου την έπεσε στο μπάνιο. Τον ξεπέταξα πρόχειρα στα όρθια με μία πίπα και μάλιστα (ίσως από τύψεις) έκανα ακριβώς ό,τι και το πρωί με τον (Α). Το βράδυ κάναμε καυτό σεξ πάλι και με πήρε από παντού έχοντας πάλι δύο τουλάχιστον οργασμούς. Οι διπλανοί προσπάθησαν πάλι να με πλησιάσουν αλλά τους έδωσα να καταλάβουν ότι «το παιχνίδι τελείωσε». Φέρθηκαν σαν κύριοι και ποτέ πάλι δεν με ενόχλησαν μέχρι που μετά από ένα εξάμηνο περίπου μετακόμισαν.

(Copyright protected OW ref: 60497)