Μια υπάκουη σκλάβα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα ήθελα κι εγώ να σας διηγηθώ ένα από τα πολλά συμβάντα που έχουν γίνει στο χώρο του bdsm στον οποίο ανήκω εδώ και μερικά χρόνια. Λίγα λόγια για μας. Είμαστε ένα ζευγάρι σε ελεύθερη σχέση, 35 ετών εγώ str8, 1.75, 75 κιλά, γυμνασμένο σώμα. Καστανά μαλλιά 1.64, 52 κιλά, βυζί τέλειο, σώμα τέλειο κώλο η Νάνσυ (σκλάβα).

Μου αρέσει να έχω μια σκλάβα ανάμεσα στα πόδια μου έτοιμη να εκτέλεση κάθε μου επιθυμία η οποία είναι και διαταγή. Θα σας διηγηθώ μια εκπαίδευση της που έγινε πριν μια βδομάδα.

Την περίμενα σπίτι μου κι όπως πάντα έβλεπα τηλεόραση. Ήρθε, άνοιξε μόνη της και έκατσε κοντά μου. Μου ζήτησε σήμερα να είμαι πολύ αυστηρός μαζί της. Πάντα η τιμωρία της άρχιζε με το να της δένω χέρια πόδια και να την γυρνάω προς τον τοίχο πάντα γυμνή. Της έβαζα μια εφημερίδα στα πόδια και μόνο αν τα υγρά της έφταναν την εφημερίδα τότε άρχιζα να ασχολούμαι μαζί της.

Μόλις λοιπόν υγράνθηκε αρκετά την έπιασα από τα μαλλιά και την πήγα σε ένα ιατρικό τραπεζάκι στο οποίο την δένω πάντα, σαν αυτά που έχουν οι γυναικολόγοι. Πήρα δυο μανταλάκια, ένα για κάθε ρώγα της κι ένα μανταλάκι μεγάλο με το οποίο της έπιανα τα μουνόχειλα. Της έδεσα τα μάτια και την άφησα εκεί να περιμένει.

Αφού της ετοίμασα την νέα της έκπληξη γύρισα πάλι κοντά της. Άρχισα να την χαϊδεύω με κάτι αρκετά γνωστό της. Ένα μαστίγιο με εννιά ουρές και μπίλιες στην άκρη. Το παιχνίδι μας μόλις άρχιζε… Ξεκίνησα να την χτυπάω ελαφρά σε όλο της το σώμα χωρίς να ακουμπάω μουνί, κώλο και βυζιά. Άρχισαν να πονάνε τα μανταλάκια και με παρακαλούσε να τα βγάλω αλλά μάταια…

Αφού την ετοίμασα πήγα πάλι μέσα και έφερα δυο παγκάκια. Ένα έβαλα στην σούφρα της και ένα στο μουνί της. Σε λίγο ήρθε και η έκπληξη που σας έλεγα. Χτύπησε το κουδούνι και πήγα να ανοίξω. Ήταν ένας φίλος ο οποίος όσο καιρό είμαι στο χώρο έρχεται και τιμωρεί όταν του ζητήσω της σκλάβες μου. Είναι ένας αρκετά όμορφος νεαρός με μια αρκετά μεγάλη και χοντρή πούτσα.

Ξέχασα να σας πω ότι εγώ δεν έχω καμιά τεράστια πούτσα… απλά μια μέτρια 17 πόντους αλλά είναι αρκετά χοντρή με τεράστιο κεφαλάκι. Αρκετά χοντρό για να μην μπορεί μια κοπέλα να περπατήσει δυο - τρεις μέρες αν με πάρει στην σούφρα της. Στο θέμα μας…

Μόλις την είδε έτοιμη και στημένη τον έβγαλε έξω και της τον πήγε στο στόμα. Εκεί κατάλαβα τι την περίμενε πάλι σήμερα. Όπως του έκανε πίπα παίρνει ένα δάχτυλο και της βάζει στο κώλο με δύναμη. Είχε μια βδομάδα να ξεκωλιαστεί η σκλάβα μου. Δεν περίμενε και πολύ… της βγάζω το μαντίλι. γιατί με τρελαίνει να βλέπω τον πόνο στα μάτια της σκλάβας μου.. και του λέω να την πάρει.

Έβλεπα τον Πάρη να την καρφώνει από τον κώλο και από τα μάτια της έβλεπα ότι ένιωθε κάθε πόντο του να την σκίζει. Αφού τον έβαλε όλον μέσα της άρχισε να την καρφώνει. Πήγα πίσω της και άρχισα να την μαστιγώνω και να την χτυπάω με δύναμη στο ίδιο σημείο στα κωλομέρια… έτσι πονάει πιο πολύ.

Την έπαιρνε κανένα εικοσάλεπτο και όταν ήρθε η ώρα να χύσει, πάντα χύνει στο πάτωμα. Αυτή είναι και η αμοιβή της. Να τα πάρει από το πάτωμα. Ντύθηκε ο Πάρης και έφυγε. Μόνο γι’ αυτό έρχεται. Το μουνάκι της σκλάβας μου δεν το έχει γευτεί κανείς τιμωρός της μέχρι σήμερα.

Αφού καθάρισε τα πλακάκια την έλυσα και την έβαλα να γυρίσει στα τέσσερα. Μου αρέσει να βλέπω τι έχει πάθει ο κώλος της. Της έβαλα μια τάπα στον κώλο και της είπα να ντυθεί. Έπρεπε να βγει να πάρει γλυκά χωρίς σουτιέν και κιλότα μόνο με το κοντό φουστανάκι της. Όσο θα έλειπε θα της ετοίμαζα την επόμενη τιμωρία. Με τρελαίνει να την δένω κρεμώντας την από ψηλά πατώντας μόνο στις μύτες και να την μαστιγώνω.

Ετοίμασα το μονόζυγο τοίχου. Εκεί την κρεμάω μόλις γύρισε κατάλαβε. Γδύθηκε σήκωσε τα χέρια ψηλά και την έδεσα πατώντας μόνο στις μύτες. Της τράβηξα την τάπα δυνατά και είδα ότι την είχε λερώσει. Έπρεπε να τιμωρηθεί. Πήρα το μαστίγιο και της έδωσα 25 βουρδουλιές σε κάθε κωλομάγουλο και σε κάθε βυζί. Σήμερα θα της έκανα κάτι καινούργιο. Θα της μαστίγωνα το μουνί με τριαντάφυλλο.

Στην αρχή πόνεσε από τα αγκάθια αλλά μετά συνήθισε και παρακαλούσε να το σέρνω πιο δυνατά στα χειλάκια της (όσοι έχουν ασχοληθεί με ρόλους Αφέντη - σκλάβας θα ξέρουν ότι πιο πολύ καυλώνεις να τιμωρείς παρά να γαμάς την σκλάβα. Αυτό είναι το τελευταίο που ζητά ένας Αφέντης από μια σκλάβα του). Μετά και από αυτό το παιχνίδι ήρθε η ώρα του τελευταίου και πιο αγαπημένου μου παιχνιδιού μας…

Την έλυσα την πήρα και την πήγα στην αγαπημένη μας γωνία του σπιτιού. Εκεί της δένω τα χέρια την δένω πάνω σε έναν πάσαλο, με τα χέρια μέσα από τον πάσαλο, και την βάζω να ακουμπήσει την πλάτη της στον τοίχο. Οπότε βρίσκεται σε βαθύ κάθισμα με τα χέρια δεμένα πίσω της. Τοποθετώ ένα μπουκάλι ουίσκι, συνήθως από κάτω της στο πάτωμα, με αποτέλεσμα όσο κουράζεται να καρφώνεται και πιο βαθιά στο μπουκάλι μέχρι να το φτάσει στον πάτο του μουνιού της. Εδώ να σας πω ότι είχα στα χέρια μου σκλάβα η οποία τα έκανε αυτό με τον κώλο της σε μπουκάλι Τζόνι.

Εγώ βάζω ποτάκι και βλέπω τηλεόραση. Κάθε φορά που ακούω βογγητά γυρνάω και την βλέπω καρφωμένη όλο και πιο πολύ πάνω στο μπουκάλι. Όσο πιο γρήγορα καρφωθεί τόσο πιο γρήγορα θα έρθει να κουρνιάσει στα πόδια μου. Αν δεν πάρει όλο το μπουκάλι δεν την λύνω όσο και αν παρακαλέσει. Όταν πάρει όλο το μπουκάλι μέσα της την λύνω την ευχαριστώ για ότι μου πρόσφερε πάλι σήμερα και αρχίζουμε ένα τρυφερό και ερωτικό παιχνίδι. Αυτή είναι η αμοιβή της.

Αφέντης Χάρης

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")