Το Ριτάκι μου

Δημοσιεύθηκε από Agiannos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Λέγε, λέγε το κοπέλι... κάνει το Ριτάκι και θέλει.

Η ιστορία:

Το Ριτάκι το είχα γνωρίσει στην δουλειά. Γλυκιά κοπελίτσα. Ξανθούλα με τέλειες αναλογίες. Επιτέλους μετά από εβδομάδες ψησίματος εχθές την έψησα να βγούμε. Με είχε ανάψει από την αρχή η γλυκούλα μου.

Φορούσε ένα εφαρμοστό τζινάκι και μια ροζ μπλούζα με ντεκολτέ. Μιλούσαμε πολύ ώρα ενώ εγώ της χάιδευα το χέρι και της έλεγα γλυκόλογα, εκείνη έκανε πως δεν τα άκουγε. Σε κάποια φάση φύγαμε και εκεί την έπεισα να την συνοδεύσω μέχρι το σπίτι της.

Στην αρχή δεν ήθελε, αλλά εγώ την έπιασα από την μεσούλα, της έδωσα ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και εκείνη χαμογέλασε συγκαταβατικά. για λίγο δεν μιλούσαμε ώσπου φτάσαμε σπίτι της.

- Εδώ είναι το σπίτι μου.

- Ωραία ομορφούλα μου.

- Λοιπόν ευχαριστώ για όλα, πέρασα πολύ όμορφα.

Τότε της έδωσα δυο φιλάκια στα μάγουλα.

- Τώρα τι θα κάνεις; Θες να ανέβω πάνω;

- Ε, ρε συ... ας’ το καλύτερα

Εκείνη την ώρα άνοιξε την πόρτα, την φίλησα στο στόμα και μπήκα μαζί της στην πολυκατοικία. Εκείνη ξαφνιάστηκε

- Μη φοβάσαι. Δεν θα γίνει τίποτα που δεν θέλεις.

Δεν απάντησε οπότε της όρμησα πάλι και αυτή τη φορά την πήρα αγκαλιά και την έβαλα πάνω σε ένα τραπεζάκι που υπήρχε στο ισόγειο. Μου είχε παραδοθεί. Χάιδευα το στήθος της ενώ το άλλο μου χέρι γλίστρησε μέσα από το παντελονάκι και το βρακί της.

Σε λίγο ανταποκρίθηκε και εκείνη και με χάιδεψε. Τότε ξεκούμπωσα το παντελόνι και την οδήγησα σε ένα υπογειάκι που είχε η πολυκατοικία. Κατέβασα το παντελόνι και το μποξεράκι και την κοίταξα στα μάτια.

- Γδύσου

- Τι... όχι δεν... σε παρακαλώ...

- Έλα μωράκι μου αφού το θες.

Με τα πολλά μου γδύθηκε και είδα το μαύρο βρακί της το οποίο και έσκισα. Την ξάπλωσα κάτω και της άνοιξα τα πόδια και τότε εκείνη γέλασε ντροπαλά και γύρισε το κεφαλάκι της προς τον τοίχο.

- Είμαι ο άντρας σου της είπα…

και το καυλί μου χώθηκε στο μουνάκι της εκείνη αναστέναξε και για να μην φωνάξει και μας ακούσουν της ζήτησα να της κλείσω το στόμα και εκείνη δέχτηκε.

Αισθανόμουν ο απόλυτος επιβήτορας. Είχα από κάτω μου ένα κορμάκι σαν χέλι ενώ το προσωπάκι της ήταν μόνο ματάρες καθώς της είχα κλείσει το στόμα με το χέρι μου. Της φιλούσα το στήθος και όταν τελείωσα της ζήτησα να την χύσω στα μαλλιά.

Εκείνη το αρνήθηκε αλλά ήταν ήδη αργά δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο την έκρηξη μέσα μου. Εκείνης δεν της άρεσε αλλά κι εγώ ένιωσα κάπως άσχημα (αν και η εικόνα με τα μαλλιά της γεμάτα από το χύσι μου ήταν το κάτι άλλο).

Ντυθήκαμε. Αγκαλιαστήκαμε, τη φίλησα και της έριξα μερικές σφαλιάρες στον κώλο γεγονός που της άρεσε. Έτσι αποχαιρετιστήκαμε.

Αχ Ριτάκι, αχ...

(Copyright protected OW ref: 60462)