Belly Dancing

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο τρόπος για να ξεχρεώσει τη στολή χορού βρέθηκε. Το μόνο που είχε να κάνει είναι να κλείσει τα μάτια και να το απολαύσει.

Η ιστορία:

Ήμουνα πρωτοετής φοιτήτρια στην Ξάνθη. Τότε ήταν που ξεκίνησα μαθήματα Belly Dancing σε μία σχολή χορού. Μετά από δύο εβδομάδες μαθημάτων αποφάσισα να αγοράσω μία στολή χορού. Πήγα λοιπόν σε ένα μαγαζί που πουλούσε κλωστές και υφάσματα, αλλά και στολές για το είδος αυτό του χορού.

Το ήξερα αυτό το μαγαζί, γιατί είχα ξαναπάει για να πάρω μερικά κουμπιά. Ο ιδιοκτήτης του ήταν ένας ιδιαίτερα φιλικός μουσουλμάνος, γύρω στα 60-65. Μου μιλούσε ευγενικά και τα ελληνικά του ήταν πολύ καλά. Στην κουβέντα που ξεκινήσαμε του είπα ότι ήμουν φοιτήτρια και ότι ακόμα προσπαθώ να τακτοποιηθώ.

Καθώς μιλούσαμε διέκρινα κάποια πονηρά βλέμματα που με έφερναν σε δύσκολη θέση. Προσφέρθηκε, όμως, να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαστώ και μάλιστα μου έδωσε και τον αριθμό του κινητού του. Τον ευχαρίστησα και έφυγα συνεσταλμένα, καθώς από τον πίσω χώρο εμφανίστηκε μία κυρία μεγάλης ηλικίας, που υπέθεσα ότι ήταν η γυναίκα του.

Τη δεύτερη φορά, λοιπόν, που πήγα στο μαγαζί αυτό ήταν αργά το απόγευμα και ετοιμαζόταν να κλείσει. Ο ιδιοκτήτης του χαμογέλασε γλυκά μόλις με είδε, δείχνοντας ότι με θυμόταν. Του είπα τα νέα μου και αναφέρθηκα στα μαθήματα χορού που ξεκίνησα, εξηγώντας και τον λόγο της επίσκεψής μου στο μαγαζί του. Ενθουσιάστηκε με την ιδέα και άρχισε να μου εκθειάζει τον συγκεκριμένο χορό, δείχνοντάς μου ταυτόχρονα και τις στολές που διαθέτει. Από το σύνολο των στολών μου άρεσαν περισσότερο τρεις: μία άσπρη, μία μαύρη και μία κόκκινη. Ο κ. Αχμέτ μου είπε ότι καλύτερα να τις δοκιμάσω για να δούμε ποια μου πηγαίνει καλύτερα. Συμφώνησα και με οδήγησε στον πάνω όροφο.

Φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε έναν καναπέ και ένα προχειροφτιαγμένο δοκιμαστήριο. Ο κ. Αχμέτ μου έδωσε πρώτα την άσπρη στολή, γιατί, όπως είπε, ταιριάζει με τα μαύρα, μακριά μου μαλλιά. Την πήρα και μπήκα στο δοκιμαστήριο. Έβγαλα τα ρούχα μου εκτός από το μαύρο μου βρακάκι. Φόρεσα το κάτω μέρος, αλλά δεν μπορούσα να κουμπώσω το σουτιέν. Φώναξα τον κ. Αχμέτ να με βοηθήσει. Μου το κούμπωσε και μου ζήτησε να γυρίσω να με δει. Μου είπε ότι του άρεσε, καθώς κοιταζόμουν στον μικρό καθρέφτη που είχε έξω από το δοκιμαστήριο. Μου άρεσε κι εμένα, αλλά μου πρότεινε να φορέσω και τη μαύρη. Μπαίνω ξανά στο δοκιμαστήριο και βγάζω την άσπρη στολή. Ανοίγω λίγο την κουρτίνα και του τη δίνω. Προσπαθώ τώρα να φορέσω τη μαύρη. Βάζω τη φούστα και πριν προλάβω να βάλω το σουτιέν ο κ. Αχμέτ ανοίγει την κουρτίνα.

•    Έλα να σε βοηθήσω, λέει.

Εγώ ντράπηκα και σήκωσα το σουτιέν για να καλύψω το στήθος μου και γύρισα από την άλλη πλευρά. Με έπιασε από τη μέση και σιγά-σιγά ανέβασε τα χέρια του και μου κούμπωσε το σουτιέν.

•    Εντάξει είναι;… ρωτάει.

•    Νιώθω ένα τσίμπημα στο αριστερό μου στήθος...

Του απάντησα. Με το ένα του χέρι με πιάνει από το μπράτσο και βάζει απαλά το άλλο του χέρι μέσα στο σουτιέν. Εγώ αρχίζω να τρέμω και κλείνω δειλά τα μάτια.

•    Μη φοβάσαι μικρούλα, δε θα σε πονέσω, θα δεις, όλα θα πάνε καλά, μου λέει απαλά.

Σκάλισε κάτι στην εσωτερική πλευρά του σουτιέν κι έβγαλε το χέρι του από εκεί. Τώρα η αίσθηση ήταν πολύ καλύτερη. Τον ευχαρίστησα δειλά. Κοιτάζομαι και πάλι στον καθρέφτη.

•    Νομίζω ότι θα πάρω τη μαύρη. Πόσο κοστίζει; τον ρώτησα.

•    220 ευρώ, απαντάει.

•    Ω, δυστυχώς δεν έχω τόσα, λέω.

•    Τότε θα κάνουμε το εξής. θα σου κάνω κάποια έκπτωση αν μου κάνεις κι εσύ κάποια δωράκια, τον ακούω χάσκοντας από τη σαστιμάρα.

•    Εντάξει, είπα, γιατί την ήθελα πραγματικά αυτήν τη στολή...

Κάθεται και βολεύεται στον καναπέ. Τότε μου ζήτησε να του χορέψω βάζοντας ένα τσιφτετέλι που είχε αποθηκευμένο στο κινητό του και λέγοντας ότι θα μου χαρίσει 20 ευρώ αν το έκανα. Εγώ έκλεισα τα μάτια και άρχισα να κουνιέμαι λάγνα, αισθησιακά και βασανιστικά αργά. Μετά μου ζήτησε να μου πιάσει το στήθος για άλλα 20 ευρώ. Έκλεισα τα μάτια και συμφώνησα. Μου βγάζει το σουτιέν και αρχίζει να μου μαλάζει το στήθος, να μου τρίβει τις ρώγες, να με φιλάει και να με ρουφάει. Με τρέλαινε η σκέψη ότι ένας ηλικιωμένος, μουσουλμάνος και άγνωστος έχει πρόσβαση στο γυμνό μου στήθος.

•    Τι ωραία μεμεδάκια…

έλεγε. Και ξανά από την αρχή.

•    Θέλω τώρα να σου βγάλω τα υπόλοιπα. Άλλα 20 ευρώ. Καλά είναι; λέει.

•    Ναι, του απαντάω.

Μου βγάζει τη φούστα και το βρακάκι μου. Με κοιτάει χωρίς να λέει τίποτα.

•    Γύρνα και από την άλλη… λέει.

Υπακούω. Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή. Έχω κλειστά τα μάτια και συνεχίζω να τρέμω. Με χουφτώνει στην αρχή απαλά και μετά λίγο πιο έντονα. Μου ανοίγει τα πόδια με τα γόνατά του.

•    Σκύψε… με διατάζει.

Εγώ έχω κοκαλώσει.

•    Έλα, έλα, άλλα 20… με παροτρύνει.

Σκύβω διστακτικά. Με τα χέρια του με πιέζει προς τα κάτω για να σκύψω κι άλλο. Και να ‘μαι σκυμμένη, με τα πόδια ολάνοιχτα μπροστά στα μούτρα του. Αχ τι ντροπή.

•    20 ακόμα και σου βάζω δάχτυλο στο μουνί σου…

•    Εντάξει, απαντάω.

Με ακουμπάει εκεί κάτω με τα δάχτυλα. Είμαι υγρή. Μου χαϊδεύει, μου τρίβει τα μεγάλα και τα μικρά χείλη. Ανταποκρίνομαι…

•    Σου αρέσει ε…;

•    Μ… αποκρίνομαι.

Νιώθω ένα δάχτυλο να μπαινοβγαίνει μέσα στο μουνί μου. Είναι ένα χοντρό και κοντό δάχτυλο. Η αίσθηση με ανάβει για τα καλά… Μου βάζει και δεύτερο δάχτυλο μέσα στον κόλπο μου. Τα βάζει και τα βγάζει με μαεστρία, εμπειρία και ρυθμό. Με τρελαίνει πραγματικά. Μετά από λίγη ώρα με γυρνάει και με ξαπλώνει ανάσκελα στον καναπέ. Μου ανοίγει τα πόδια. Συνεχίζει να μου βάζει τα δύο του δάχτυλα μέσα στην τρυπούλα του μουνιού μου. Ταυτόχρονα, το άλλο του χέρι ταξιδεύει στην κοιλιά μου, στα στήθη μου, στα μπουτάκια μου και κυρίως στη μέσα πλευρά τους. Καταλήγει στο πλήρως αποτριχωμένο μου μουνάκι. Το χαϊδεύει με πάθος και μιλάει στη μητρική του γλώσσα. Δεν καταλαβαίνω αλλά ο τρόπος που τα λέει μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα ντροπής, ενοχής, πόθου, ηδονής και τρέλας.

•    Τώρα θα δοκιμάσω και τον κώλο σου με το δάχτυλό μου. 20 ευρώ…

•    Ναι…

λέω, χωρίς να καταλάβω ότι το είπα. Ξαπλωμένη όπως ήμουν, με βάζει να στηρίξω το βάρος των ποδιών μου στις φτέρνες μου και μου ανοίγει τα πόδια κι άλλο. Με τα δάχτυλά του και την παλάμη του νιώθω να μου τρίβει και να μου χαϊδεύει όλη την περιοχή από τη μουνότρυπα μέχρι την κωλοτρυπίδα μου, ξανά και ξανά. Νιώθω πολύ υγρή. Επικεντρώνεται στην πίσω μου τρυπούλα. Κάνει κύκλους με τα δάχτυλά του και με κάνει να χαλαρώσω και να θέλω να νιώσω το κοντό και χοντρό δάχτυλο του κ. Αχμέτ μέσα στο κωλαράκι μου. Δε με αφήνει να περιμένω για πολύ. Το νιώθω επιτέλους να μπαίνει λίγο μέσα μου. Ντρέπομαι. Αντιδρώ αντανακλαστικά και σφίγγομαι. Τραβιέμαι λίγο.

•    Έλα, έλα, 20 ευρώ, θυμήσου…

τον ακούω να μου λέει. Μου χαϊδεύει το στήθος, την κοιλιά. Ξαναπροσπαθώ. Τη θέλω τη στολή. Χαλαρώνω. Κάθομαι ήσυχη και ακούνητη. Τον περιμένω. Το δάχτυλό του στον πρωκτό μου. Το κουνάει και το βάζει σιγά-σιγά μέσα. Αναστενάζω, αλλά κάθομαι υπομονετικά. Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό, σκέφτομαι. Πάντα ήθελα να νιώσω το ερωτικό χάδι από έναν έμπειρο άντρα μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι η ευκαιρία μου. Ο κ. Αχμέτ στριφογυρίζει το δάχτυλό του στο κωλαράκι μου, το βάζει, το βγάζει και ξανά από την αρχή. Μουγκρίζει και συνεχίζει να μιλάει στα τούρκικα. Με ανάβει και δεν ξέρω γιατί. Υγραίνομαι περισσότερο. Είμαι στο έλεος αυτού του άγνωστου, γέρου, μουσουλμάνου άντρα. Έχω τρελαθεί! Τον ακούω να φτύνει και να βάζει και δεύτερο δάχτυλο από πίσω μου. Ταυτόχρονα, μου δαχτυλώνει και το μουνάκι. Μου λέει να γυρίσω στα τέσσερα. Τον ακούω, μην ξέροντας τι άλλο να κάνω. Μου χουφτώνει άπληστα τα στήθη, το μουνάκι και το κωλαράκι μου. Αρχίζω να κουνιέμαι με τον ρυθμό του. Με ξαναγυρίζει ανάσκελα.

•    Για άλλα 20 ευρώ θέλω να σου χώσω την πούτσα εδώ…

και μου δαχτυλώνει μεμιάς το μουνάκι.

•    Ναι…

του λέω ξέπνοα, αν και τρέμω. Βγάζει τα ρούχα του και φοράει ένα προφυλακτικό. Σκέφτομαι ότι ακόμα έχω την ευκαιρία να φύγω, αλλά θέλω τόσο πολύ αυτήν τη στολή. Μα τι μ’ έχει πιάσει; Θα κάτσω να πηδηχτώ σαν τσούλα για μία… Αχ…! Δεν κατάλαβα πότε ήρθε πάνω μου, μέσα μου, μέσα μου βαθιά, βαθιά και άγρια. Άρχισε να κουνιέται με λύσσα και ορμή. Δεν μπορώ να του ξεφύγω. Μούγκριζε, βογκούσε. Το πουλί του ήταν κοντό και χοντρούτσικο. Μετά από λίγο υγράνθηκα και πάλι. Μου άρεζε τόσο πολύ. Τα ξέχασα όλα. Ήμουν στον καναπέ του, στο έλεός του, με έκανε ό,τι ήθελε πραγματικά. Ένιωθα ότι είμαι το πουτανάκι του. Ήμουν το πουτανάκι του για μερικά ευρώ. Αλλά όσο το σκεφτόμουν αυτό, τόσο περισσότερο άναβα. Μου σηκώνει τα πόδια και τα βάζει στους ώμους του. Τώρα τον αισθανόμουν μέσα μου πιο βαθιά. Για πρώτη φορά τον παρατήρησα. Κοντοκουρεμένα καστανά μαλλιά, φαλάκρα στο κέντρο και ένα ύφος λάγνο, έκφυλο, περήφανο για την κατάκτησή του. Άραγε ήμουν η πρώτη μικρή με την οποία πήγαινε; Βγαίνει από μέσα μου. Κάθεται στον καναπέ και με τραβάει να καθίσω πάνω του, έχοντας την πλάτη μου στο στήθος του.

•    Κουνήσου, χοροπήδα… μου λέει.

Υπακούω. Μου αρέσει. Με το ένα του χέρι μου χουφτώνει και μου κρατάει δυνατά το μουνάκι. Το άλλο του χέρι μου πιάνει το κωλομέρι. Το βάζει πιο μέσα, στη χαράδρα του κώλου μου. Πάει να μου χώσει δάχτυλο στην πρωκτοτρυπούλα μου, τη γλυκιά μου πρωκτοτρυπουλίτσα... Σφίγγομαι και σταματάω να κουνιέμαι πάνω στο κοντόχοντρο και έμπειρο πουλί του.

•    Έλα, μη σταματάς, πριν σου χάρισα 20 ευρώ γι’ αυτήν εδώ την τρύπα, έλα λοιπόν, εμπρός…

λέει έντονα και επικριτικά. Προσπαθώ να χαλαρώσω και να ανοίξω τον εξωτερικό μου σφικτήρα. Ακούω να φτύνει και νιώθω το δάχτυλό του να ψάχνει και πάλι τον πρωκτό μου. Τον βρίσκει να τον περιμένει χαλαρωμένος. Νιώθω την υγρασία από τα σάλια του. Με επιδοκιμάζει για την υποδοχή που του επιφύλαξα. Χώνει τον αντίχειρά του μέσα μου και τον νιώθω να εξερευνά τις πτυχώσεις του πρωκτού μου. Με το άλλο του χέρι με πιάνει από τη μέση και με ανασηκώνει για να αρχίσω και κουνιέμαι και πάλι. Το κάνω πρόθυμα. Δάχτυλο στον κώλο και πούτσα στο μουνί, υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή; Μετά νιώθω δύο δάχτυλα. “Δύο δάχτυλα μου βάζει και με κάνει καμικάζι”. Με σπρώχνει να σηκωθώ και με ξαπλώνει και πάλι ανάσκελα στον καναπέ. Μου σηκώνει τα πόδια ψηλά και με χουφτώνει με μανία όπου βρίσκει εύκολη πρόσβαση.

•    Με άλλα 20 σε παίρνω απ’ τον κώλο, μου λέει.

Δεν προλαβαίνω να μιλήσω και νιώθω την πούτσα του να μου πιέζει τη σούφρα. Φτύνει τη χούφτα του αυτή τη φορά, τραβιέται λίγο πίσω και μου κολλάει τα σάλια στη χαράδρα του κώλου μου. Τον νιώθω να με ακουμπάει και να τρίβεται να μπει μέσα. Δεν τα καταφέρνει γι’ αυτό πιάνει το πουλί του με το χέρι του, για να το κρατάει σταθερό.

•    Έλα, θα σ’ αρέσει, άνοιξε, γρυλίζει.

Πόσο τον θέλω. Τον θέλω μέσα μου, στο κωλάντερό μου, να γνωρίσω το γνήσιο οθωμανικό. Και… σιγά-σιγά γλιστράει μέσα μου και με λιμάρει. Στην αρχή με λιμάρει σταθερά. Μετά χάνει τον έλεγχο. Μου δίνει την πούτσα του με ορμή. Ακούω τα μεγάλα του αρχίδια να μου σφαλιαρίζουν τα γαμημένα κωλομέρια. Χάνομαι… χάνω τον κόσμο. Στη στιγμή μου χώνει κι ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου…

•    Πλήρωσα γι’ αυτό και θα το χαρώ,

μου πετάει υποτιμητικά. Κι εκεί που χαλαρώνω, με διατάζει να γυρίσω μπρούμυτα. Υπακούω χωρίς δεύτερη σκέψη και ξαπλώνει πάνω μου ψάχνοντας τρύπα να καρφώσει. Βρίσκει εύκαιρο το μουνί μου και το εκπορθεί αλύπητα. Μετά πάει στον πρωκτό μου και χώνεται χωρίς να χάνει καιρό. Μέσα έξω, μέσα έξω και μετά στο μουνί. Μου το χώνει ανελέητα μια μπροστά και μια πίσω χωρίς σταματημό. Στο τέλος μπαίνει και μένει στο κωλί μου. Χώνεται βαθιά και τρίβεται. Σπρώχνει και τρίβεται συνεχώς, ώσπου φτάνω σε έναν απίστευτα δυνατό, βαθύ και μακρύ οργασμό. Χάνω τον κόσμο για λίγη ώρα. Τρέμω ασυγκράτητα. Με τραβάει από τη μέση και χωρίς να βγει από πίσω μου, με βάζει να σταθώ στα τέσσερα. Μου χουφτώνει τα μεμεδάκια και συνεχίζει το πισωκολλητό. Τα χέρια του με χουφτώνουν τώρα στους γοφούς. Στηρίζεται σε μένα και αρχίζει να χτυπιέται με μανία και λύσσα. Επιβραδύνει και με καρφώνει δυνατά και με αργό ρυθμό ώσπου τον ακούω που ολοκληρώνει μιλώντας στα τούρκικα. Με σφίγγει για λίγο. Βγαίνει από μέσα μου. Νιώθω ένα κενό από πίσω. Σηκώνεται, βγάζει το προφυλακτικό, το βάζει σε μια σακουλίτσα και ντύνεται. Μου λέει να ντυθώ κι εγώ. Τον ρωτάω τι θα γίνει τελικά με τη στολή.

•    Ακόμα δεν ξεπλήρωσες τη στολή, μου πετάει με ύφος.

•    Δηλαδή πρέπει να ξανάρθω; τον ρωτάω.

•    Φυσικά, δεν τελειώσαμε ακόμα, για την ακρίβεια μόλις αρχίσαμε,

τον ακούω με το στόμα ανοικτό και τις τρύπες μου φρεσκογαμημένες.

•    Μάλιστα κ. Αχμέτ. Ό,τι πείτε, του απαντάω με κατεβασμένο το βλέμμα και με τρεμάμενη φωνή.

•    Μπορείς να φύγεις τώρα. Σε περιμένω όμως και πάλι για να συνεχίσουμε, μου σφυρίζει και φεύγω παραπατώντας.

(Copyright protected OW ref: 60298)