Παρτούζα στην παραλία με τις συναδέλφους

Δημοσιεύθηκε από vang
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μια χαρά διακοπές είχαν περάσει στη Νάξο οι συνάδελφοι. Πέντε άνδρες και δύο γυναίκες... τι άλλο να περίμενε κανείς;

Η ιστορία:

Πριν 3 χρόνια περίπου, είχα πάει διακοπές στη Νάξο με μια παρέα συναδέλφους. Ήμασταν 5 άντρες και 2 γυναίκες, όλοι ελεύθεροι, εκτός από την Τίνα που ήταν παντρεμένη, αλλά ο άντρας της δεν ήταν μαζί.

Ένα απόγευμα, είχαμε ξεμείνει σε μια ερημική παραλία μόνο εμείς. Τα κορίτσια, η Τίνα και η Μαρίνα ήταν και οι δυο σε φοβερές φόρμες από εμφάνιση. Η Τίνα μελαχρινή, με σγουρό αφάνα μαλλί, μικρό και στητό βυζί και εκπληκτική κωλάρα με μαύρο στρίνγκ μαγιό. Η Μαρίνα καστανόξανθη, με μακρύ μαλλί σχεδόν μέχρι τη μέση, ωραίο στητό βυζί, κωλάρα και πρόσωπο για άγρια κόλπα.

Κάποια στιγμή, ένας από τους άντρες της παρέας, πρότεινε αφού ήμαστε μόνοι, να κάνουμε μπάνιο γυμνοί. Αμέσως οι άντρες έβγαλαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα. Τα κορίτσια το σκέφτηκαν λίγο αλλά τελικά τα έβγαλαν και αυτές και βούτηξαν. Περιττό να πω ότι με το που τις είδα γυμνές καύλωσα τρελά.

Η Τίνα είχε ξυρισμένο μουνάκι και η Μαρίνα πολύ περιποιημένο τριγωνάκι. Κάναμε το μπάνιο μας, βγήκαμε και την αράξαμε στην παράλια! Άρχισε τότε στον χαβαλέ μια συζήτηση για γαμήσια και κυρίως για παρτούζες! Η Τίνα έλεγε ότι πάντα σκέφτονταν πως θα ήταν να την γαμήσουν δυο άντρες μαζί, ενώ η Μαρίνα μας αποκάλυψε ότι την έχουν γαμήσει δυο άντρες μαζί. Της ζήτησα να μας πει λεπτομέρειες και άρχισε να διηγείται για το πως τους πίπωσε και τους δυο, πως την πήραν και πως έχυσε ο ένας στον κώλο και ο άλλος στο μουνί της.

Και οι πέντε πούτσες ήταν όρθιες και για πλάκα της λέω…

- Συνήθως βρε μωρό μου στις παρτούζες στις τσόντες χύνουν στο στόμα.

- Στο στόμα δεν γουστάρω, δεν τα πίνω, μόνο κώλο και πρόσωπο, απαντάει.

- Εγώ γουστάρω να τα καταπίνω, αλλά έχω καιρό να το κάνω, λέει η Τίνα.

- Ωραία, άρα τρεις θα χύσουμε την Μαρίνα και των άλλων δυο θα τα πιεις…

της απαντάω και την πλησιάζω κρατώντας το καβλί μου, γονατίζω και της το δίνω όπως ήταν ξαπλωμένη στο στόμα με δύναμη ενώ της παίζω το μουνάκι! Η Μαρίνα είναι ήδη στα γόνατα και ρουφάει τρεις πούτσες με λύσσα, ενώ ο πέμπτος της παρέας γλείφει το μουνάκι της Τίνας.

Έστησα την Τίνα στα τέσσερα και την κάρφωσα στο μουνί ενώ ρούφαγε ήδη ένα καβλί. Η Μαρίνα τον έπαιρνε ήδη και στο μουνί και στον κώλο, ενώ ο τρίτος της γαμούσε το στόμα χώνοντας το καβλί του μέχρι τα αρχίδια πνίγοντας την. Όποτε δεν πνίγονταν, ούρλιαζε σαν σκύλα…

- Γαμήστε με θέλω πούτσα, ξεσκίστε μου τον κώλο.

Την τράβαγαν από το μαλλί και της έριχναν χαστούκια στα κωλομέρια και τα βυζιά, ενώ της κάρφωναν μουνί και κώλο με ταχύτητα και δύναμη. Η Τίνα ήταν ήδη ξαπλωμένη πάνω στο καβλί μου, ενώ ο άλλως της κάρφωνε με δύναμη την κωλοτρυπίδα. Της έριχνα χαστουκάκια στην μάπα και ούρλιαζε από κάβλα…

- έτσι, έτσι θέλω… πούτσο και ξύλο.

- Θα σε στείλουμε ξεκωλιασμένη και χυμένη στον άντρα σου μωρό μου.

Μετά τις στήσαμε και τις δυο στα τέσσερα και αρχίσαμε να εναλλασσόμαστε στις κωλοτρυπίδες και στα στόματα τους.

- Θα νιώσετε και τους πέντε στο κωλάντερο σας καριόλες… τους φωναζαμε.

- Θέλω δυο καβλιά μαζί στην κωλάρα μου, φώναξε η Μαρίνα.

Την ξαπλώσαμε τότε ανάσκελα, της σηκώσαμε τα πόδια και με δυσκολία έχωσα εγώ και άλλος ένας τα καβλιά μας που ακούμπαγαν στο άντερο της. Ούρλιαζε από πόνο και κάβλα. Τέλος τις βάλαμε και τις δυο στα γόνατα και έγινε όπως τους είχα πει. Τρεις στη μάπα, δυο στο στόμα.

(Copyright protected OW ref: 65178)