Διψασμένη στο τρένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θα έχετε φυσικά ακούσει την κλασική αντρική έκφραση ότι όλα τα μουνιά είναι ίδια. Μερικοί αδαείς άντρες κοιτούν απορημένοι στο άκουσμα αυτής τη πρότασης γιατί γι’ αυτούς ένα μουνί δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τρύπα ανάμεσα στα μπούτια μιας γυναίκας.

Και γι’ αυτούς τι διαφορά μπορεί να έχει μια τρύπα από μια άλλη τρύπα; Καμία. Υπάρχουν βέβαια και οι περισσότερο ειδικοί. Αυτοί που μπορούν να σου αναφέρουν διαφορές στο χρώμα, το μέγεθος της κλειτορίδας και των χειλιών καθώς και τη στενότητα της μουνότρυπας. Πάλι καλά που δεν είναι όπως οι προηγούμενοι που βάζουν όλα τα μουνιά στο ίδιο τσουβάλι. Και τέλος υπάρχουν και οι έμπειροι. Οι εκλεκτικοί. Αυτοί που μπορούν να σου μιλήσουν με τις ώρες για τις διαφορές μιας γυναικείας τρυπούλας.

Το άρωμα της, τη γεύση των υγρών της, την ευαισθησία της κλειτορίδας της κι ένα σωρό μικρολεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά. Για να πω την αλήθεια, εγώ εκτός από το δικό μου μουνάκι δεν έχω δει άλλο. Έτσι δεν έχω γνώμη αλλά και διάθεση ν’ ασχοληθώ μ’ αυτό το θέμα. Εκείνο όμως που εδώ και αρκετό καιρό με προβληματίζει είναι τα αντρικά γεννητικά όργανα.

Όπως ακριβώς τα μουνάκια έτσι και οι ψωλές δεν είναι ίδιες μεταξύ τους. Στην αρχή μέτραγα κι εγώ τις διαφορές επιφανειακά. Πόσο μήκος έχει ένας πούτσος, αν είναι παχύς ή λεπτός και φυσικά αν είναι σκληρός ή μαλακός. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα κάνει ομαδικό έρωτα κι έτσι μέχρι σήμερα δεν είχα τη δυνατότητα να βάλω δυο καυλιά το ένα δίπλα στο άλλο και να αρχίσω τις συγκρίσεις. Πάντα βαθμολογούσα τον πούτσο του εκάστοτε εραστή μου μ’ αυτούς των πρώην γαμιάδων μου. Τελευταία όμως είχα αυτή την επιθυμία. Να κρατήσω στα χέρια μου δυο πούτσους την ίδια στιγμή και να αρχίσω τις συγκρίσεις. Μάλιστα το ενδιαφέρον μου φούντωσε όταν διάβασα στο site σας ότι τα ψωλοχύματα έχουν τελείως διαφορετική γεύση μεταξύ τους.

Και καλά το ψωλόχυμα του αγοριού μου μπορούσα ανά πάσα στιγμή να το γευτώ. Του έπαιρνα ένα τσιμπούκι και γέμιζα το στόμα μου με το παχύρρευστο υγρό του. Άντε όμως να θυμηθείς τι γεύση είχαν τα χύσια των προηγούμενων. Όποτε έκανα τέτοιες σκέψεις αισθανόμουν το σώμα μου να ξυπνάει. Ήταν εμφανές ότι αυτό το παιχνίδι των "γεύσεων’’ με αναστάτωνε. Αποφάσισα λοιπόν να το παίξω σε πρώτη ευκαιρία έστω και για μια και μοναδική φορά. Και η ευκαιρία αυτή μου δόθηκε πριν μια εβδομάδα Ο Τάκης, το παιδί που εδώ κι ένα χρόνο έχω δεσμό και που όπως πάνε τα πράγματα θα επισημοποιηθεί, εργάζεται σαν δάσκαλος σ’ ένα Δημοτικό σχολείο της Λάρισας.

Εγώ μένω με τους γονείς μου στο Βόλο. Έτσι κάθε Παρασκευή απόγευμα παίρνω το τρένο και πηγαίνω να τον βρω. Περνάμε μαζί το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα πρωί είμαι πίσω στο Βόλο. Έτσι κι αυτή την Παρασκευή βρέθηκα πάνω στο τρένο με προορισμό τη Λάρισα. Ήμουν σ’ ένα κουπέ και προσπαθούσα να λύσω ένα σταυρόλεξο για να περάσει η ώρα. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκαν στο μικροσκοπικό δωματιάκι τρεις νεαροί. Γέλια, φωνές, φασαρία που μ’ έκαναν να ενοχληθώ.

Κάθισαν κι οι τρεις απέναντί μου ενώ εγώ συνέχισα να λύνω το σταυρόλεξο. Δεν τους έδωσα σημασία, ούτε καν σήκωσα τα μάτια μου από το περιοδικό αλλά ήμουν σίγουρη πως τα μάτια τους ήταν καρφωμένα πάνω μου. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου. Ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι έκαναν αυτό το τόσο αντρικό σπορ. Μ’ έγδυναν με τα μάτια τους. Με τη φαντασία μου προσπάθησα να πάω στη θέση τους. Αναρωτήθηκα πώς με φανταζόταν ο καθένας τους. Πώς αλήθεια ‘έβλεπε’ το στήθος μου, τα μπούτια μου και κυρίως το μουνάκι μου. Ο καθένας και διαφορετικά.

Την ίδια στιγμή στο μυαλό μου ήρθε η δική του ερωτική περιοχή. Αναρωτήθηκα πώς να ήταν οι ψωλές τους, τ’ αρχίδια τους και τέλος το ψωλόχυμα τους. Ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί μου. Ασυναίσθητα τα μπούτια μου άνοιξαν. Με την άκρη του ματιού μου τους είδα να σκουντάει ο ένας τον άλλον. Ήμουν βέβαιη πως το λευκό μου κιλοτάκι ήταν ορατό από τη θέση που βρίσκονταν. Έπειτα η φούστα μου όχι μόνο ήταν κοντή αλλά έτσι όπως κάθισα απρόσεχτα είχε ανασηκωθεί αρκετά.

Ακούμπησα το περιοδικό στο κάθισμα κι έκλεισα τα μάτια. Στο μυαλό μου σχημάτισα την εικόνα τους όπως εγώ την ήθελα. Τρεις νεανικές ψωλές καθισμένες απέναντί μου ν’ απειλούν το μουνάκι μου. Και μόνο σ’ αυτή τη σκέψη αισθάνθηκα ένα ρυάκι από τους χυμούς μου να διασχίζει αργά, βασανιστικά την τρυπούλα μου.

-    «Θέλετε βοήθεια;»

Άνοιξα τα μάτια. Κοίταξα απορημένη.

-    «Θέλετε βοήθεια στο σταυρόλεξο;», ξαναρώτησε ένας από τους νεαρούς. «Μπορώ να έχω το περιοδικό;»

Χωρίς ν’ απαντήσω έπιασα το περιοδικό και το πρότεινα προς το μέρος του. Το μολύβι που ήταν ανάμεσα στις σελίδες του κύλησε στο πάτωμα. Γονάτισε και το σήκωσε. Η άκρη του μολυβιού ακούμπησε στο πόδι μου. Ξεκινώντας από χαμηλά διέσχισε όλο το μήκος του και κατέληξε να τρίβει τα μπούτια μου. Ήμουν έτοιμη να του δώσω ένα δυνατό χαστούκι για το θράσος του, αλλά το κορμί μου είχε μουδιάσει. Τα δάχτυλά του άρχισαν να χαϊδεύουν τα μπούτια μου και να καταλήγουν στο υγραμένο μου κιλοτάκι. Βαριανάσαινα.

Ήθελα σαν τρελή να γαμηθώ και με τους τρεις αυτούς θρασείς νεαρούς. Το μυαλό μου πήγε στον Τάκη. Πάγωσα. Δεν τον είχα απατήσει ποτέ και δεν είχα σκοπό να το κάνω. Κι όμως. Το κορμί μου λαχταρούσε αυτά τα τρία νεανικά πλάσματα.

Τώρα τα χέρια του είχαν ανασηκώσει το μπλουζάκι μου και τα δάχτυλά του πίεζαν με δύναμη τις ορθωμένες μου ρώγες. Βογκούσα από καύλα. Ήμουν έτοιμη να πετάξω από πάνω μου τα ελάχιστα ρούχα που φορούσα και να προσφέρω τις τρυπούλες μου σ’ αυτά τα άγουρα παιδιά. Συγκρατήθηκα. Βρήκα τη δύναμη να βγάλω τα χέρια του από τα στήθη μου. Με κοίταξε παραπονεμένα.

-    «Ξέρεις», του ψιθύρισα. «Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν μπορώ. Καταλαβαίνεις».

Ο νεαρός έπεσε βαρύς στο κάθισμα του. Κάτι μουρμούρισε. Και οι τρεις νεαροί βαριανάσαιναν και τα πρόσωπά τους είχαν γίνει κατακόκκινα από την καύλα. Τους λυπήθηκα, όπως λυπήθηκα και τον εαυτό μου γιατί έχανα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω την πιο τρελή μου φαντασίωση. Πήρα μια βαθιά ανάσα προσπαθώντας να ηρεμήσω. Έσκυψα να μαζέψω το περιοδικό.

Το βλέμμα μου έπεσε ανάμεσα στα πόδια τους. Είχαν και οι τρεις υπερβολικό φούσκωμα. Δεν άντεξα άλλο να υποφέρω. Γονάτισα και άρχισα να τους κατεβάζω τα φερμουάρ από τα παντελόνια τους. Με κοιτούσαν ακίνητοι. Έβγαλα τις ψωλές τους έξω. Τις κοιτούσα αχόρταγα. Είχα απέναντί μου τρία καυλωμένα παλούκια.

Πλησίασα το πρόσωπό μου στο πρώτο. Το άγγιξα και το μύρισα. Ήταν υπέροχο. Μακρύ, λεπτό γεμάτο από φλεβίτσες μ’ ένα πουτσοκέφαλο κατακόκκινο που έτρεμε σε κάθε μου άγγιγμα. Τ’ αρχίδια του σκληρά σαν δυο μεγάλα αυγά τρεμόπαιζαν μέσα στο σακουλάκι τους. Έγλειψα μερικές φορές το πουτσοκέφαλο του και πλησίασα τον δεύτερο.

Ένα κοντόχοντρο παλούκι που ήμουν σίγουρη πως θα έκανε οποιαδήποτε μουνότρυπα να υποφέρει από το πάχος του. Στην άκρη του ένα τεράστιο πουτσοκέφαλο σαν μανιτάρι σπαρταρούσε σε κάθε άγγιγμα της γλώσσας μου, ενώ τ’ αρχίδια του είχαν μαζευτεί και χαθεί κάτω από τη βάση της ψωλής του. Άφησα για λίγο κι αυτόν τον πούτσο και ασχολήθηκα με τον τρίτο και τελευταίο.

Ήταν ένα υπέροχο δημιούργημα της φύσης. Ένα κοντάρι τεράστιο που όμοιο του δεν είχα ξαναδεί. Δεν χόρταινα να το γλείφω και να το τραγανίζω απαλά με τα δόντια μου. Ο νεαρός βογκούσε και τίναζε το κορμί του προς το μέρος μου. Πλέον δεν μπορούσαμε να κάνουμε πίσω. Είχαμε καυλώσει και οι τέσσερις υπερβολικά. Έγλειφα μια - μια τις ψωλές τους ξεκινώντας από τη βάση τους και καταλήγοντας μέχρι την άκρη του πουτσοκέφαλου τους, προσπαθώντας με τη γλώσσα μου ν’ ανοίξω τις μικροσκοπικές τους τρυπούλες.

Κάθε τόσο βύθιζα τα καυλιά τους στο στόμα μου και τύλιγα τα χείλη μου σφιχτά γύρω από το κοντάρι τους κάνοντάς τους να τρέμουν και να ουρλιάζουν από καύλα. Δεν παρέλειπα φυσικά να ρουφήξω ένα - ένα τ’ αρχίδια τους χαρίζοντας τους κύματα ηδονής. Τα χείλη μου είχαν γεμίσει από σάλια, προερωτικά υγρά και μικρές μπουκλίτσες από τις πουτσότριχες τους. Κάθε τόσο με την παλάμη μου τα καθάριζα και συνέχιζα να τους κάνω τσιμπούκια που σίγουρα ούτε στα όνειρά τους δεν είχαν φανταστεί. Το τέλος πλησίαζε όπως πλησίαζε και το τέλος του ταξιδιού. Ένας υπάλληλος φώναξε στους επιβάτες να ετοιμάζονται γιατί το τρένο έμπαινε στη Λάρισα. Ενέτεινα τις προσπάθειές μου.

Το αποτέλεσμα ήρθε σύντομα. Μια - μια ψωλή άδειαζε το σπέρμα της μέσα στο καυτό μου στόμα. Δεν χόρταινα να ρουφάω και να καταπίνω το ζεστό πλούσιο ψωλόχυμα τους. Το στομάχι μου γέμισε από το παχύρρευστο υγρό τους. Το τρένο σταμάτησε απότομα. Άρπαξα το σακβουαγιάζ μου και πετάχτηκα έξω από το κουπέ αφήνοντας τους τρεις νεαρούς να προσπαθούν να ντυθούν. Κατέβηκα και με το βλέμμα έψαχνα τον Τάκη. Ήταν εκεί. Με περίμενε όπως πάντα με λαχτάρα. Έπεσα στην αγκαλιά του. Τα χείλη μας ενώθηκαν σ ‘ ένα καυτό ερωτικό φιλί. Με κοίταξε παράξενα.

-    «Τι έφαγες;», με ρώτησε. «Το στόμα σου κολλάει».

Δεν απάντησα. Με τη γλώσσα μου μάζεψα και τις τελευταίες σταγόνες από το υπέροχο κοκτέιλ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")