Η μητέρα του αγοριού μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι καύλες της για τη μάνα του αγοριού της μένουν ανικανοποίητες, αλλά συνεχίζουν να λειτουργούν σαν καταλύτης για τις ερωτικές περιπτύξεις με το γιό.

Η ιστορία:

Η μητέρα του αγοριού μου, κα Στέλλα ήταν ανέκαθεν η μοναδική γυναίκα που με συγκίνησε με ερωτικό τρόπο. Θέλοντας και μη, έγινα θύμα των συναισθημάτων μου προς αυτήν, παρασύρθηκα σε έναν κρυφό, έμμονο έρωτα από την ημέρα που την αντίκρισα ημίγυμνη, πίσω απ' τη μισάνοιχτη πόρτα του υπνοδωματίου της.

Μάταια προσπάθησα να κρύψω το πάθος μου γι' αυτή. Κάθε φορά που βρισκόμουν μπροστά της, προδιδόμουν από την ένταση όσων ένιωθα. Ο Μιχάλης βέβαια εξακολουθούσε να μην υποψιάζεται τίποτα- ποιός θα μπορούσε άλλωστε; Όμως εκείνη ήξερε και έβλεπε. Το πονηρό ύφος της, οι αντιδράσεις της στις δικές μου προσεγγίσεις, μου έλεγαν ότι όχι απλώς καταλάβαινε, αλλά πιθανόν κολακευόταν από όλο αυτό. Κι ας ήταν εις βάρος του γιού της.

Το καλοκαίρι που ακολούθησε έβαλα μπροστά το σχέδιό μου για να την αποπλανήσω. (Άν και στην ουσία εκείνη με είχε αποπλανήσει πρώτη). Περνούσα τα απογεύματά μου στο σπίτι του Μιχάλη, όπου φυσικά φιλιόμασταν και κάναμε έρωτα σε κάθε γωνιά. Παρατηρούσα το καθημερινό πρόγραμμα και τις συνήθειες της κυρίας Στέλλας και έκανα ό,τι μπορούσα για να βρίσκομαι με τον Μιχάλη ή και μόνη μου, στο οπτικό της πεδίο. Όσο εκείνη καθόταν στον κήπο πίνοντας καφέ, ο Μιχάλης και εγώ στριμωχνόμασταν στην αποθήκη του κήπου και τα δίναμε όλα- δεν ξέρω αν εγώ ή εκείνος γουστάραμε πιο πολύ την ιδέα ότι εκείνη ίσως μας άκουγε ή μας έπαιρνε μάτι... Ο Μιχάλης δεν ήθελε και πολύ για να ανάψει. Απλώς κολλούσα επάνω του και αισθανόμουν τον πούτσο του να προσπαθεί απεγνωσμένα να διεισδύσει στον κόλπο μου, με το μαγιό μου να είναι ένα μικρό εμπόδιο.

Του έκανα διάφορα καψώνια, τον άναβα και τον άφηνα στα κρύα του λουτρού, έτσι για να τον βλέπει καυλωμένο η κα Στέλλα και να ζηλεύει την σχέση μου μαζί του. Σίγουρα με τον ξενέρωτο τον άντρα της δεν θα είχαν βιώσει ποτέ τέτοιο πάθος. Σίγουρα η ερωτική της ζωή θα ήταν χλιαρή, τόσα χρόνια μόνο με έναν άντρα. Μια γυναίκα που φορά λευκά εσώρουχα μέχρι τον αφαλό, οπωσδήποτε δεν θα είχε τις πιο περιπετειώδεις εμπειρίες στο κρεβάτι. Και δεν της άξιζε, γιατί στην ματιά της, στα καυλωτικά πράσινα μάτια της υπήρχε μια φλόγα.

Ένα απόγευμα, γυρίσαμε ως συνήθως στο σπίτι του Μιχάλη, μετά την βόλτα μας στην θάλασσα. Η κυρία Στέλλα ήταν στο σπίτι και έκανε δουλειές. Φορούσε όμως ένα φουστάνι λεπτό, που άφηνε τις καμπύλες και το κάπως μυώδες κορμί της να φαίνονται ανάγλυφα. Τα χυτά της στήθη με τις ρώγες, ο στρογγυλός της κώλος, τα υπέροχα λεπτά γόνατα της και οι γάμπες της. Ακόμα και οι αστράγαλοι της, τα δάχτυλα με τα βαμμένα κόκκινα νύχια... Ήταν αναψοκοκκινισμένη από την ζέστη και τις δουλειές, αλλά εγώ ήθελα να πιστεύω ότι η θερμοκρασία της είχε ανέβει από άλλο λόγο.

Όσο ο Μιχάλης ήταν στο μπάνιο και έκανε ντους, εγώ στο σαλόνι προσφέρθηκα να βοηθήσω την κα Στέλλα με τις δουλειές της. Απλά για να βλέπω τα επιδέξια χέρια της με τα μακριά δάχτυλα και τις άγριες γραμμές από τις φλέβες στους καρπούς της να κινούνται νευρικά- θα θελα να ήξερα τι θα μου έκαναν αυτά τα δυνατά δάχτυλα αν έπεφτα στα χέρια της. Πώς θα ήταν τα χέρια της πάνω στα στήθη μου, ή τα δικά μου πάνω στα δικά της. Πώς θα ήταν τα δάχτυλά της μέσα στο εσώρουχό μου ή τα δικά μου κάτω από το φόρεμά της. Απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια, το ξέρω ότι το έκανε επίτηδες. Πόσο απότομη ήταν!

Είπε ότι δεν χρειαζόταν βοήθεια στις δουλειές. Θυμωμένη για αυτή την αντίδρασή της, έφυγα τρέχοντας προς το μπάνιο, όπου ο Μιχάλης πλενόταν. Μπήκα μέσα και έκλεισα με θόρυβο την πόρτα. Ο Μιχάλης τα έχασε, ήταν γυμνός και ξαφνιασμένος. Ήταν όμως καυλωμένος και ο πούτσος του έτοιμος για όλα. Στήθηκα στην πόρτα και του έκανα νόημα, κατεβάζοντας το εσώρουχό μου. Ήρθε κατά πάνω μου και με έπιασε απ' τη μέση. Με σήκωσε όσο χρειαζόταν για να μπει μέσα μου. Ήμουν υγρή, σκεφτόμουν την κα Στέλλα και τα χέρια της και χάιδευα την κλειτορίδα μου ενώ ο Μιχάλης με γαμούσε. Με γύρισε ανάποδα για να μπει πιο βαθιά. Στηρίχτηκα στην πόρτα και άνοιξα τα πόδια μου όσο μπορούσα. Ο Μιχάλης έσφιγγε τα κωλομάγουλα μου και μπαινόβγαινε βίαια.

Σε κάθε διείσδυση χτυπούσα με δύναμη πάνω στην πόρτα με τους αγκώνες και τον ικέτευα να μην σταματήσει. Παράλληλα χούφτωνε τα στήθη, την μέση και την κλειτορίδα μου, κάνοντας κύκλους με τα δάχτυλά του. Έβγαλε τον πούτσο του μόνο για να χύσει πάνω στον κώλο μου. Μόλις χαλαρώσαμε, ο Μιχάλης με ρώτησε αν ήταν κανένας κοντά που θα μπορούσε να μας ακούσει. Βγήκαμε από το μπάνιο και οι δύο και κοιτάξαμε τριγύρω στα δωμάτια. Η κα Στέλλα δεν ήταν πια στο σαλόνι. Ήταν στο δωμάτιο της με την πόρτα κλειστή. Το τι έκανε εκεί, είναι δικό της θέμα.

(Copyright protected OW ref: 45008)