Η φίλη της γυναίκας μου (3ο Μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ακόμα μεγαλύτερο το σχήμα με δύο ακόμα άνδρες στην ερωτική παρέα και με αποκαλύψεις που οδήγησαν σε μη αναμενόμενες εξελίξεις.

Η ιστορία:

Έτσι και έγινε λοιπόν, μιας και η Μαρία τελικά έφερε την επόμενη μέρα στο σπίτι, το συνάδελφο της το Νίκο. Ένας μεγαλύτερος από εμάς δέκα χρόνια περίπου αλλά με πολύ καλό πόστο στην εταιρεία που δούλευε η γυναίκα μου, και πρόσφατα χωρισμένος.

Καθώς πίναμε το ποτάκι μας, η Δέσποινα και η Μαρία πέταξαν από πάνω τους τα σουτιέν που φορούσαν και έμειναν μόνο με τα στρινγκάκια, τα οποία ήταν κυριολεκτικά μούσκεμα. Ο Νίκος μου είπε πως είμαι τυχερός που έχω τη Μαρία για γυναίκα, και πως τα γαμήσια που κάνει μαζί της τον αναστατώνουν και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε με τη σύζυγο του. Εγώ έμεινα κάγκελο, δεν πίστευα στα αυτιά μου και όταν ρώτησε τι Μαρία "τι μαλακίες λέει αυτός;", αυτή μου απάντησε…

•    Αγάπη μου είσαι υπέροχος γαμιάς αλλά η πούτσα του Νίκου δεν παίζεται, την έχω μέσα μου κάθε μέρα, και αν θυμάσαι την Κυριακή που έπρεπε να φύγω από το σπίτι και να πάω επειγόντως στη δουλειά και εσύ έμεινες με την Δέσποινα, ο Νίκος ήταν αυτός που με περίμενε και με γάμησαν άγρια μαζί με τον κολλητό του. Αφού ξέρεις αγάπη μου, μου αρέσουν τα γαμήσια και οι μεγάλες ψωλές. Τρελαίνομαι στην ιδέα να είμαι η πουτάνα του γραφείου και όλοι να θέλουν να με γαμάνε.
Τότε πετάγεται η Δέσποινα και λέει στο Νίκο…

•    Για να δούμε ρε φίλε την ψωλή σου…

και αυτός την πέταξε έξω. Πράγματι ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μου κατά πέντε πόντους και πιο χοντρή. Κοιτά να δεις μου λέει πως θα ξεσκίσω μπροστά στα μάτια σου το πουτανάκι τη γυναίκα σου. Με μία κίνηση της έβγαλε το εσώρουχο και άρχισε να τη γαμάει άγρια, ενώ αυτή ούρλιαζε από την καύλα και του έλεγε να την ξεσκίσει. Η πούτσα μου κόντευε να σκίσει το παντελόνι. Γύρισε τη Μαρία στα τέσσερα και της τον έχωσε βαθιά στην κωλάρα της, λέγοντάς μου…

•    Σου αρέσει μαλάκα, είδες τι πουτανάκι είναι η γυναίκα σου, έτσι τη γαμάω κάθε μέρα στη δουλειά, και της αρέσει. Την τελευταία φορά είχε ένα πούτσο στον κώλο και έναν στο μουνί. Τα γαμήσια της κυκλοφορούν και στο ιντερνέτ

μου είπε. Ο τύπος δεν άντεξε και έχυσε το σπέρμα του στον κώλο της Μαρίας.  Οι δύο τους πέσανε στο πάτωμα για να πάρουν ανάσες, όταν του είπα του Νίκου να καλέσει τον κολλητό του εδώ για να δω πως τη γάμαγαν την πουτάνα στο γραφείο. Έτσι και έκανε. Μέχρι να έρθει όμως, ήταν σειρά μου να γαμήσω τη φίλη της γυναίκας μου. Το Δεσποινάκι του έκανε ένα ωραίο τσιμπούκι και αμέσως κάθισε πάνω στο καυλί του, πρέπει να της είχε φτάσει μέχρι τη μήτρα. Πόναγε, μούγκριζε αλλά και το ευχαριστιόταν ταυτόχρονα, λέγοντας πως πάντα ένα τέτοιο καυλί ονειρευόταν μέσα της. Η γυναίκα μου ακόμη καυλωμένη από το θέαμα, αρχίζει να γλύφει ξανά τον πούτσο του Νίκου, για τον φέρει σε στύση. Περίμενε της λέει αυτός, να έρθει και ο άλλος, να δεις τι θα πάθεις.

Ξάπλωσα τη Δέσποινα στον καναπέ και της γάμαγα με λύσσα το μουνί της που είχε πάρει φωτιά.

•    Θέλω να χύσεις μέσα μου γαμιά μου…

μου είπε, πράγμα που έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν βγήκα από μέσα της η γυναίκα μου, μου είπε πως δεν έχει ξαναδεί έτσι την πούτσα μου, και πως θέλει να τη γαμήσω και εγώ. Της απάντησα να περιμένει.

Το κουδούνι χτύπησε, ο Μάκης, ο κολλητός του Νίκου, βλέποντας το θέαμα μου λέει.

•    Θα περάσεις καλά απόψε μαλάκα, κάτσε στον καναπέ και απόλαυσε το γυναικάκι σου να το γαμάνε δύο πούτσες.

•    Εμπρός, του είπα, άντε να σας δω.

Τη γάμαγαν εναλλάξ άγρια, της έσκιζαν τον κώλο και το μουνί. Η πουτάνα το απολάμβανε, το έβλεπα στα μάτια της. Έπαιρνε τις πούτσες τους στο στόμα και τις έγλυφε με μεγάλη μαεστρία.

Εγώ καύλωσα ξανά, ο Μάκης είπε στο Νίκο…

•    κοίτα ρε του αρέσει του μαλάκα να του πηδάνε μπροστά του τη γυναίκα.

Η Δέσποινα σηκώθηκε και ήρθε και μου έκανε ένα φοβερό τσιμπούκι. Δεν έχασε την ευκαιρία να νιώσει το καυλί μου ξανά. Την έστησα στα τέσσερα δίπλα σε αυτούς και την γάμαγα στο μουνί.

•    Είδατε μαλάκες τους είπα, εγώ γαμάω καλύτερο μουνάκι από εσάς.

Η Δέσποινα έχυνε ασταμάτητα και δεν άργησα λόγω και του διπλανού θεάματος να χύσω και πάλι μέσα στο μουνάκι της. Τη σήκωσα, της έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα και της είπα, πως θα χωρίσω την πουτάνα τη γυναίκα μου και πως θέλω να κάνω σχέση μαζί της. Τρελάθηκε από τη χαρά της, με φίλησε με πάθος και με μία κίνηση με σήκωσε από το χέρι, και με μία στην κρεβατοκάμαρα ώσπου με ένα καταπληκτικό τσιμπούκι με έστειλε στα ουράνια. Περιττό να πως τα χύσια μου τα πήρε όλα στο στοματάκι της.

Την άλλη ημέρα, έφυγα με τη Δέσποινα πρωί-πρωί, αφήνοντας μόλις ένα σημείωμα στη γυναίκα μου και δεν ξαναγύρισα ποτέ. Πήρε αυτό που της άξιζε και τώρα μάλιστα σαν ελεύθερη μπορεί να γαμιέται άνετα με όποιον θέλει. Λίγους μήνες αργότερα, η Δέσποινα μου είπε πως ήταν έγκυος και δεν αργήσαμε να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας.

(Copyright protected OW ref: 65180)