Πως γάμησα την καθηγήτρια μου

Δημοσιεύθηκε από bugara1
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η μαλακία για την καθηγήτρια πήγαινε σύννεφο χωρίς να ξέρει πως κι εκείνη το έπνιγε το κουνέλι...

Η ιστορία:

Γεια σας.

Είμαι ο Δημήτρης και είμαι δεκαοχτώ χρονών. Είμαι μέτριου ύψους και αρκετά γυμνασμένος. Εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ήρθε αυτή η καθηγήτρια στο σχολείο μας την ποθώ και θέλω την ξεσκίσω. Ας μπω λοιπόν στο ψητό.

Τη λένε Νίκη και είναι γύρω στα 35. Έχει μέτριο βυζί αλλά έναν τέλειο στρουμπουλό κώλο. Είναι μαυρομάλλα με σκούρα μάτια. Η Νίκη διδάσκει Αρχαία στην τάξη μου και είναι φανερό πως μόλις γυρνά στον πίνακα, τα μάτια όλων των αγοριών είναι καρφωμένα στην κωλάρα της. Και αυτή όμως φροντίζει ώστε το ντύσιμο της να τονίζει αυτόν τον υπέροχο κώλο.

Είχα χύσει αμέτρητες φορές για χάρη της και ήθελα τόσο πολύ να την γαμήσω. Έτσι πριν λίγες μέρες αφού είχε τελειώσει το σχολείο την ακολούθησα κρυφά προς το αυτοκίνητο της. Όταν έφτασε, έσκυψε για να ψάξει κάτι στο αυτοκίνητο της. Το θέαμα ήταν απερίγραπτο και δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Άρχισα να την παίζω. Είχα καυλώσει τέρμα. Μετά από λίγο, η Νίκη βρήκε αυτό που έψαχνε και πήγε να γυρίσει προς την μεριά μου. Είχα σχεδόν χύσει και δεν μπόρεσα να σταματήσω. Την τελευταία στιγμή βάζω την πούτσα μου μέσα και κάνω πως κοιτώ αλλού. Τότε με βλέπει και τάχα τρομαγμένη μου λέει. “Αχ τι κάνεις εδώ Δημήτρη, με κατατρόμαξες”.

Ήμουν τόσο αμήχανος που για δικαιολογία της είπα πως χάθηκα ή κάτι τέτοιο. Εκείνη με ρωτά αν θέλω να με πετάξει κάπου και για να μην τα πολυλογώ καταλήξαμε στο σπίτι της να πίνουμε καφέ. Για άλλη μια φορά η Νίκη σκύβει και αφήνει σε ελεύθερη θέα την κωλάρα της. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Έβγαλα το κινητό για να τραβήξω μία φώτο. Τότε γυρνάει απότομα και με βλέπει. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Οι λέξεις δεν έβγαιναν από το στόμα μου. Τότε, προς μεγάλη μου έκπληξη μου λέει…

•    Μην ντρέπεσαι Δημητράκη. Αφού θες να βγάλεις τον κώλο μου φώτο, κάντο.

και συνεχίζει λέγοντας…

•    μήπως θες να με γαμήσεις κιόλας;

Ταυτόχρονα πλησιάζει και ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έβγαλε τον πούτσο έξω και άρχισε να με πιπώνει. Ήταν απερίγραπτα τέλειο. Εγώ παίρνοντας θάρρος την έπιασα από το κεφάλι ενώ αυτή με πίπωνα. Μετά από λίγο η πούτσα μου είχε γίνει πύραυλος. Ήθελα τόσο πολύ να την γαμήσω. Της κατέβασα βίαια το κολλάν που φορούσε και έπειτα το κυλοτάκι. Έχωσα την πούτσα μου στο υγρό μουνάκι της με φόρα. Αυτή άρχισε να φωνάζει από τον πόνο και την καύλα.

Παίρνοντας κι άλλο θάρρος της λέω…

•    Σε γαμάω μωρή πουτάνα σου αρέσει.

Αφού τη γάμησα για αρκετή ώρα από το μουνί άρπαξα την κωλάρα της και πήγα να χώσω μέσα τον πούτσο μου. Αυτή όμως αντιστάθηκε λέγοντας μου πως είναι παρθένα από τον κώλο και πως δεν ήθελε. Εγώ όμως δεν την άκουγα. Άρπαξα την κωλάρα της βίαια και έχωσα με φόρα την πούτσα μου. Αυτή ούρλιαξε από τον πόνο ενώ εγώ συνέχισα να την γαμώ με δύναμη λέγοντας της πόσο πουτάνα είναι και τέτοια.

Όταν κατάλαβα πως έφτανε η στιγμή να χύσω, της λέω…

•    πιάσε μου μωρή τον πούτσο για να σε χύσω στην μάπα.

Αυτή υπάκουσε σιωπηλά και άρχισε να μου τον παίζει με δύναμη. Τότε μια μεγάλη ποσότητα από χύσι πετάχτηκε στο στόμα της. Τα ήπιε με ευχαρίστηση.

(Copyright protected OW ref: 59043)