Μια από τις περιπέτειες μου στην Επαρχία

Δημοσιεύθηκε από Bull
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Γνωριμίες μέσω internet έκανε ο φίλος μας στις πόλεις που θα επισκέπτονταν για επαγγελματικούς λόγους. Διαβάστε τι έγινε με μια από αυτές τις γνωριμίες σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Η ιστορία:

Η ιστορία αυτή αφορά μια από τις περιπέτειες μου η οποία κατέληξε και στο πρώτο μου τρίο. Τότε ταξίδευα αρκετά συχνά ανά την Ελλάδα. Συχνά - πυκνά και αρκετές φορές με επιτυχία, γνώριζα διάφορες γυναίκες μέσω internet σε πόλεις τις οποίες επισκεπτόμουν.

Έτσι γνώρισα και τη Βούλα. Η Βούλα ήταν 45χρονών, χωρισμένη, κι έμενε σε μια πόλη της Νοτίου Ελλάδος που επισκεπτόμουν κάθε δύο μήνες περίπου. Τα είχε με έναν παντρεμένο εκείνη την εποχή, ο οποίος όμως μάλλον δεν σκόπευε να χωρίσει. Αφού τα λέγαμε αρκετό καιρό και είχα μάθει αρκετές λεπτομέρειες για την ζωή της, αλλά είχα φροντίσει να προχωρήσουμε και σε πιο αποκαλυπτικές συζητήσεις, της είπα ότι σε μερικές μέρες θα πήγαινα στη πόλη της κι ότι ήρθε η ώρα να τα πούμε κι από κοντά. Συμφώνησε λέγοντας μου: "μόνο για έναν καφέ". Φυσικά η απάντηση μου ήταν: "θα δούμε…".

Βρεθήκαμε κατά τις 8:30μμ κι αφού είχα τελειώσει τα επαγγελματικά ραντεβού μου. Ήταν όπως μου είχε περιγράψει. Μια συνηθισμένη γυναίκα,  ύψος 1.60 - 1.65, με κάποια κιλά παραπάνω (άντε να ήταν 70 – 75κιλά, όχι περισσότερο), συμπαθητική φάτσα, αλλά με αρκετά μεγάλο στήθος. Τα λέγαμε σε ένα καφέ – μπαράκι, ήπιαμε δυο ποτά κι η ώρα είχε πάει 10μμ. Τότε την ρώτησα.

•    Τι κάνουμε τώρα;

•    Δεν ξέρω. Εσύ τι λες;… μου απάντησε.

•    Εγώ λέω να πάμε στο ξενοδοχείο μου…

της είπα ελπίζοντας ότι η κουβέντα είχε πάει καλά. Ακόμα θυμάμαι το ύφος και το χαμόγελό της όταν μου είπε…

•    Συμφωνώ κι εγώ.

Περιττό να σας πω ότι σε 10’ είχαμε φτάσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μόλις μπήκαμε κι αφού ήρθαν τα ποτά που είχαμε παραγγείλει, χάζευε κι άρχισε να λέει για το δωμάτιο. Πήγα από πίσω της, την έπιασα από τη μέση και της ψιθύρισα…

•    καλό είναι το δωμάτιο αλλά το κρεβάτι είναι κορυφαίο.

Γύρισε μου χαμογέλασε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Σε 5’ τα ρούχα είχαν φύγει, τα χέρια μας χάιδευαν τα επίμαχα σημεία του άλλου. Οι βυζάρες της, αν και λίγο πεσμένες, ήταν μεγαλύτερες από ότι είχα φανταστεί, με δύο τεράστιες ρώγες. Κάθισε στο κρεβάτι και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα. Πραγματικά ήξερε τι έκανε. Τον ρούφαγε, τον έγλειφε σαν επαγγελματίας. Που και που σταμάταγε και μου έλεγε "τι ωραίος πούτσος είναι αυτός" κλπ ανεβάζοντας μου τη καύλα στα ουράνια. Η πουτάνα μάλλον ήθελε να με κάνει να χύσω, αλλά δεν είχα τέτοια επιθυμία. Τραβήχτηκα και λέγοντας της "η σειρά σου τώρα" την έσπρωξα πίσω και γονάτισα βάζοντας το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Τα χείλη του μουνιού της ήταν τα πιο μεγάλα που είχα ξανασυναντήσει. Έπεσα στη κυριολεξία με τα μούτρα! Τα δάγκωνα, τα φίλαγα, έπαιζα με τη κλειτορίδα της, τη γαμούσα με τη γλώσσα και σκεφτόμουνα "πουτάνα τώρα θα χύσεις… και μετά θα σε σκίσω". Κι έτσι κι έγινε.

Σύντομα μου πίεσε το κεφάλι στη μουνάρα της και την άκουσα να φωνάζει "χύνω, χύνω… χύνω η πουτάνα χύνω…". Μόλις άρχισε να χαλαρώνει, σηκώθηκα πήγα από πάνω της ακουμπώντας το πούτσο μου στη κοιλιά της και της έδωσα ένα φιλί.

•    Καιρό είχα να χύσω έτσι μωρό μου, μου είπε.

•    Και που είσαι ακόμη, της απάντησα καθώς γλίστραγα το πούτσο μου στο μουνί της.

•    Σίγα σιγά είσαι και μεγάλος… μου είπε.

Μπήκα με τη μία χωρίς να υπακούσω στην επιθυμία της. Το αχ… που ακούστηκε ήταν περισσότερο καύλα και λιγότερο πόνος. Άρχισα να την καρφώνω δυνατά. Η καύλα από τον οργασμό της δεν είχε διαλυθεί. Σήκωνε τα πόδια στον αέρα δίνοντας μου καλύτερο στόχο και φώναζε να την γαμήσω δυνατά. Αυτό ακριβώς έκανα. Τη γαμούσα αλύπητα κι η πουτάνα το ευχαριστιόταν. Καλώς ή κακώς δεν μπορούσα να αντέξω πολύ. Σύντομα τραβήχτηκα και της πέταξα τα χύσια μου στις βυζάρες της. Η Βούλα τα έπαιρνε και πασάλειβε τις βυζάρες της παντού. Ξέπνοος έπεσα πάνω της και φιληθήκαμε.

•    Την επόμενη φορά τα θέλω μέσα μου, μου είπε κι έμεινα για μερικά δευτερόλεπτα αποσβολωμένος.

•    Θα δείξει σε μερικά λεπτά, της απάντησα τελικά.

Αλλά αυτό θα σας το πω άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 59004)