Φαντασίωση στα φοιτητικά μου χρόνια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Γούσταρε τους άνδρες που δεν μπορούσαν να έχουν πολλές επιτυυχίες. Αναρωτιόταν για το τι μπορούν να δώσουν αυτοί οι άνδρες, μέχρι που έμαθε από πρώτο χέρι.

Η ιστορία:

Καλησπέρα σας, με λένε Εύη. Από μικρή έχω μια φαντασίωση που κάποιες στιγμές στην ζωή μου την έχω πραγματοποιήσει. Είναι λίγο περίεργη. Η φαντασίωση μου είναι να πηγαίνω με άνδρες που κανονικά δε θα κοιτούσε ποτέ μια κοπέλα σαν κι έμενα και εννοώ ότι είμαι μια αρκετά όμορφη κοπέλα 1.72, 62 κιλά, καστανό σπαστό μακρύ μαλλί με γλυκό πρόσωπο, στήθος όχι μεγάλο αλλά στητό και αρκετά σφιχτό και γυμνασμένο κορμί.

Πάντα μου την έπεφταν οι ωραίοι του τμήματος, ακόμα από το σχολειό έως και τη σχολή τα είχα με τον πιο ωραίο και γενικά με άντρες που μετρούσαν. Με λίγα λόγια είμαι μια εντυπωσιακή κοπέλα που δεν έχω αφήσει ασυγκίνητο κανέναν άντρα, ακόμα και οι παντρεμένοι στο γραφείο με κοιτούν με λάγνο ύφος. Δεν ξέρω για πιο λόγο, πάντα κοιτούσα παιδιά που έμεναν στην αφάνεια, που δεν τους έδινε καμία κοπέλα σημασία. Πάντα είχα απορία για το τι ήταν ικανοί αυτοί οι άντρες.

Θα σας πω για την ιστορία που έγινε στα φοιτητικά μου χρόνια σε μια επαρχιακή πόλη. Σαν φοιτήτρια πάντα προκαλούσα όταν έβγαινα έξω, ντυνόμουν προκλητικά με σέξι φορεματάκια, κολλητά τζιν ή μεγάλα ανοιχτό ντεκολτέ. Τα τελευταία 2 έτη τα είχα με τον ωραίο της σχολής, τον Κώστα, μεγάλη ψωνάρα δε λέω, αλλά άλλωστε και εγώ ήμουν μια.

Ο Κώστας συγκατοικούσε με έναν παιδί εντελώς αντίθετο με αυτόν, το Γιάννη, ο όποιος αντικειμενικά ήταν κάτω του μετρίου σε εμφάνιση, με αρκετά παχάκια, αλλά ωραίο και γλυκό χαμόγελο. Το καλό ήταν ότι είχε κοπέλα, μια επίσης μέτρια έως άσχημη σε εμφάνιση κοπέλα που δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό της. Μετά από κάποιο διάστημα είχα αρχίσει να σκάφτομαι την φαντασίωση μου και να την εκπληρώνω με τον Γιάννη, όσες φορές κοιμόμουν στον Κώστα και κάναμε ερώτα, φρόντιζα να κάνω όσο πιο πολύ θόρυβο γίνετε για να τον καυλώνω.

Ένα βράδυ, νωρίς τα χαράματα, μετά από έξοδο και σεξ με τον Κώστα τον βρήκα στην κουζίνα να καπνίζει. Φορούσα μόνο μια μακρυμάνικη μπλούζα του Κώστα από πάνω και τα μπουτάκια μου ήταν σε πλήρη θεά. Τον είδα που με την μια καρφώθηκε πάνω τους. Εγώ σα να μην συμβαίνει τίποτα τον χαιρέτησα και έβαλα ένα ποτήρι νερό, φροντίζοντας να τεντωθώ ώστε να πάρω ένα από τα ποτήρια που βρισκόταν στο πάνω ράφι και έτσι να ανασηκωθεί η μπλούζα εμφανίζοντας στον Γιάννη σε πλήρη θεά το κωλαράκι μου φορώντας μόνο ένα στριγκάκι. Ο Γιάννης τα είχε παίξει του είπα καληνύχτα χαμογελώντας πονηρά και έφυγα.

Τους επόμενους μήνες φρόντιζα όταν βγαίναμε σα ζευγάρια να ντύνομαι όσο πιο προκλητικά και σέξι γίνετε και να βρίσκω τα αστεία του Γιάννη πιο καλά από το συνηθισμένο. Ο Κώστας δεν είχε καταλάβει τίποτα, η κοπέλα του Γιάννη όμως κάτι είχε αρχίσει να υποψιάζεται και ο Γιάννης σαν ντροπαλό παιδάκι δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Μετά από αρκετό διάστημα στην διάρκεια της εξεταστικής μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου. Ήξερα ότι με τον Κώστα σε λίγες εβδομάδες θα χωριζόμασταν για πάντα όποτε τα έπαιξα όλα για όλα. Ήξερα ότι ο Γιάννης ήταν ένας κάλος φοιτητής και ζήτησα την βοήθεια του μέσω του Κώστα για τα μαθηματικά της σχολής μας. Ο Κώστας φυσικά δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα έτσι φρόντισα να πάω για μάθημα μια ημέρα που ο Κώστας θα έλειπε για μάθημα στη σχολή για τα ιδιαίτερα μου με τον Γιάννη.

Πήγα ντυμένη εντελώς προκλητικά φορώντας μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ και μια κοντή φουστίτσα προφασιζόμενη ότι μετά θα έβγαινα. Ο Γιάννης φορούσε φόρμες.

Κάτσαμε στο γραφείο και άρχισε ο καημένος να κάνει μάθημα, εγώ στις σκέψεις μου χανόμουν. Σκεφτόμουν ότι ένας άντρας σαν τον Γιάννη ποτέ δε θα μπορούσε να πηδήξει μια κοπέλα σαν κ έμενα και τρελαινόμουν. Ανέλαβα παιχνίδι στη μέση του μαθήματος πήγα και μας έβαλα 2 ποτήρια βότκα.

•    Τι κάνεις;… είπε ο Γιάννης.

•    Βαρέθηκα ρε Γιαννάκη μου… είπα με ναζί, έλα να χαλαρώσουμε λίγο να βγω και με κέφι μετά και όχι με μαθηματικά στο κεφάλι μου.

Ο Γιάννης γέλασε και ήπιε το ποτό. Έβαλα κατευθείαν και δεύτερο.

•    Είσαι πολύ έξυπνος ρε Γιάννη, του είπα κοιτώντας τον στα μάτια.

•    Έλα ρε Εύη σιγά.

Πλέον είχα βάλει και μουσική και είχαμε αρχίσει να χαλαρώνουμε. Άρχισα να κάνω χαζά νάζια και να του λέω ποσό καλό παιδί είναι και ότι τον ευχαριστώ πολύ για τα μαθήματα τα όποια μου κάνει. Ο καημένος ο Γιάννη κοκκίνιζε από ντροπή και αισθανόταν άβολα. Στη συνεχεία πήγα την συζήτηση στο σεξουαλικό.

•    Γιάννη έχω απορία. Τόσα χρόνια που κάνουμε σεξ με των Κώστα μας ακούς;

Ο Γιάννης άρχισε να κοκκινίζει πιο πολύ.

•    Ε… να μωρέ τώρα όχι και πολύ.

•    Ε τι όχι και πολύ ρε Γιάννη αφού είμαι σίγουρη ότι μας έχεις ακούσει.

•    Ε ok , σας έχω ακούσει ναι…

Είχα αρχίσει να φτιάχνομαι. Έκατσα προκλητικά σταυροπόδι ακουμπώντας τον και καλά κατά λάθος και άρχισα να τον ρωτάω για την σχέση του και ότι ποτέ δεν τους είχαμε ακούσει να κάνουν ερώτα. Μου απάντησε με σκυφτό το κεφάλι ότι η κοπέλα του ήταν πολύ ξενέρωτη όσο αφορά το σεξουαλικό κομμάτι.

•    Όχι ρε Γιαννάκη κρίμα…

και έσκυψα προς το μέρος του χαϊδεύοντας το μαλλάκι του…

•    Ξέρεις δεν είναι όλες οι κοπέλες έτσι.

•    Σίγουρα αλλά αυτές δε πρόκειται να με κοιτάξουν.

•    Αλήθεια για το μάθημα δε μου είπες πως θα ξεπληρώσω.

•    Έλα ρε Εύη, ξεχνά το φίλοι είμαστε.

Παίρνοντας πολύ σοβαρό ύφος…

•    Με βλέπεις σα φίλη;

•    Ε πως αλλιώς;

Σηκώνομαι όρθια και πηγαίνω από πάνω του, του χαϊδεύω το μαλλάκι ανοίγω τα πόδια μου και κάθομαι πάνω στην μέση του κολλώντας το στήθος μου στο πρόσωπο του,

•    Ξέρεις μπορώ να σε κάνω να περάσεις πολύ καλά σήμερα.

Η φούστα μου είχε ανέβει μέχρι την μέση και ο Γιάννης είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα. Του χαμογέλασα.

•    Βαλε τα χεριά σου πάνω μου…

και τον φίλησα στο στόμα, ήταν σα να φιλούσα άγαλμα δε κουνιόταν, αλλά από κάτω τον ένιωθα ότι είχε καυλώσει για τα καλά. Του έπιασα τα χεριά με τα δικά μου και του τα έβαλα πάνω στο κωλαράκι μου ενώ είχα αρχίσει να κουνιέμαι πάνω στην καυλωμένη του πούτσα. Έβγαλα το μπλουζάκι μου και έμεινα με το σουτιέν, έμεινε με ανοιχτό το στόμα, φορούσα σουτιέν με μαύρη δαντέλα εκείνο το βράδυ και του πίεσα το κεφάλι μέσα τους άρχισε να με φιλάει. Στη συνέχεια βύθισα την γλωσσά μου μέσα στο στοματάκι του μετακίνησα τα χεριά του στο στήθος μου. Με χούφτωνε με μανία.

Του έβγαλα την μπλούζα, είδα ένα στήθος μέσα στην τρίχα είναι η αλήθεια και με πολλά παραπάνω κιλά αλλά το ήξερα αυτό. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε για αρκετή ώρα. Έβλεπα ότι δεν έπαιρνε καμία πρωτοβουλία και έπρεπε να τα κάνω όλα μονή μου κατέβασα αργά-αργά την φούστα μπροστά του και έβγαλα το σουτιέν μένοντας μόνο με ένα πολύ μικρό στριγκ, του κατέβασα την φόρμα και τον είδα που είχε καυλώσει για τα καλά. Του χαμογέλασα.

•    Τι είναι αυτό Γιαννάκη;

Τον χάιδεψα με το χέρι μου πάνω από το μποξεράκι και στη συνεχεία σηκώθηκα και τον έβαλα να μου γλύψει τις ρώγες. Τρελάθηκε, ρουφούσε πολύ δυνατά πονώντας με.

•    Κάτσε βρε καυλιάρη, θα μου αφήσεις σημάδια.

Σαν να ψάρωσε εκεί ο Γιαννάκης…

•    Κοίτα Εύη ίσως αυτό δεν είναι σωστό, έχουμε και οι δυο σχέση.

Απάντησα περνώντας απογοητευμένη φατσούλα.

•    Δηλαδή δεν σ αρέσω Γιάννη;

•    Τι λες ρε Εύη, πλακά μου κάνεις; Ξέρεις πόσες φορές την έχω παίξει για σένα; Απλά ποτέ δε πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικά κάτι μεταξύ μας.

Με τα λόγια του κόντευε να με τρελάνει. Ακριβώς ότι ήθελα να ακούσω. Τον κοιτώ στα μάτια και το χέρι μου αρχίζει να χαϊδεύει την πούτσα του.

•    Γιάννη εγώ το θέλω, σε λίγο καιρό θα χωριστούμε για πάντα ας έχουμε να θυμόμαστε και κάτι τι λες;
Έσκυψε και με φίλησε. Γονάτισα μπροστά του, του κατέβασα το μποξεράκι και άρχισα να του χαϊδεύω την ψωλή, πλησίασα το πρόσωπο μου και άρχισα να την γλύφω σαν παγωτό από πάνω έως κάτω. Τα χείλη μου άρχισαν να αγκαλιάζουν το πουτσοκέφαλο. Ο Γιάννης είχε τρελαθεί, είχε κλείσει τα μάτια και στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα. Άρχισα να τον ρουφάω δυνατά, τον έβγαλα έξω και τον έτριβα στις ρώγες μου.

•    Σου κάνει η Μαρία τέτοιο τσιμπούκι μωρό μου;

•    Όχι τι λες τώρα, καμία σχέση. Ίσα-ίσα μια φορά με έχει γλύψει λίγο. Είσαι απίστευτη, δεν το πιστεύω.

Βάζω στο στόμα μου τα αρχίδια του Γιάννη και άρχισα να τα πιπιλάω και να τα ρουφάω πονώντας τον λίγο. Είχε φτάσει στο αμήν στη συνεχεία σηκώθηκα μπροστά του και πέταξα το στρίνγκ μου μπροστά του. Έμεινε άφωνος στη θεά από το μουνάκι μου. Μόλις πριν λίγες ώρες το είχα ξυρίσει. Άνοιξα τα πόδια μου και έκατσα πάνω του φέρνοντας του στο στόμα του τις ρώγες μου. Έκατσα πάνω του τον ένιωσα μέσα μου. Ήταν μοναδική η αίσθηση. Άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά ενώ αυτός πέρασε το ένα του χέρι στο κώλο μου χουφτώνοντας τον και με το άλλο χέρι κρατούσε το βυζάκι μου μέσα στην παλάμη του.

Μετά από λίγο έγειρα το κορμί μου προς τα πίσω και με το χέρι μου άρχισα να παίζω την κλειτορίδα μου και δεν άργησα να τελειώσω με απίστευτους σπασμούς , πιο πολύ παραδομένη στην καύλα της φαντασίωσης μου. Ύστερα από δευτερόλεπτα ακλούθησε και ο Γιάννης τελειώνοντας μέσα μου βγάζοντας έναν μεγάλο και βαθύ αναστεναγμό. Ξαπλώσαμε για λίγο στο κρεβάτι του. Στη συνέχεια πήρα ένα παγερό βλέμμα και αναχώρησα για το club που με περίμενε η παρέα και ο Κώστας.

Στον Γιάννη φεύγοντας είπα.

•    Καταλαβαίνεις ότι αυτό δε πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ…

Και έφυγα. Το ίδιο βράδυ έκανα ίσως το πιο άγριο σεξ με τον Κώστα και με τις φωνές μου ξεσήκωσα την πολυκατοικία. Πολύ θα ήθελα να ήξερα τη σκεφτόταν ο Γιάννης.

Ελπίζω να σας άρεσε λίγο η ιστορία μου πρώτη φορά γράφω … κάντε και κανένα σχόλιο αν θέλετε.

(Copyright protected OW ref: 58899)