Πίπα και αντίο

Δημοσιεύθηκε από Foititis89
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μάθημα πίπας στη φίλη του δίνει ο Άκης, ώστε το κορίτσι να πάει προετοιμασμένο στο γκόμενο της.

Η ιστορία:

Είμαι ο Άκης, φοιτητής στα 24 και ξαναγράφω μια ιστορία που συνέβη πριν 2 βδομάδες.

Μου τηλεφώνησε και ζήτησε να συναντηθούμε οπωσδήποτε. Ήταν φίλη μου εδώ και πολλά χρόνια και δεν μπορούσα να της χαλάσω το χατήρι, παρόλο που εκείνες τις ημέρες είχα τρεξίματα και ήμουν στην τσίτα και ψαχνόμουν γενικότερα... Αν και επέμενα να μου πει από το τηλέφωνο τον λόγο που θελε να βρεθούμε επειγόντως, δεν είπε λέξη.

Το μόνο σχετικό που ανέφερε ήταν το ¨πρέπει να σε δω, γιατί θα με χωρίσει¨, εννοώντας τον γκόμενο, που είχε ψαρέψει σ’ ένα μπαρ, πριν ένα χρόνο περίπου και μια τα χώριζαν μια τα έβρισκαν πάλι και πάει λέγοντας.

Η φίλη μου πέρα από πολύ ωραία γυναίκα, ήταν και πολύ καυλιάρα γυναίκα. Χόρευε, έκανε χρόνια μαθήματα κλασικό χορό, είχε υπέροχα μακριά πόδια και ήθελες να την γαμήσεις, περπατούσε και ήθελες να την γαμήσεις, στεκόταν και ήθελες να την γαμήσεις, σε κοιτούσε και έψαχνες να δεις αν έχεις καπότες μαζί σου, σε κοίταγε στα μάτια και χανόσουν στο βλέμμα των ποδιών της. Όπως όλοι, έτσι κι εγώ ήθελα να την γαμήσω και όταν δεν είχε γκόμενο, ξεκαυλώναμε παρέα. Αλλά μόνο αθώα πράγματα, ποτέ σεξ ή τσιμπούκια. Με την Σοφία ας την πούμε, κάναμε καταπληκτική παρέα και μια φορά είχαμε δοκιμάσει παρτούζα αλλά μόνο βυζομαλακία κάναμε οι δυο μας.

Βέβαια η Σοφία μετά από μια τραυματική εμπειρία με τον γκόμενο που συζητάμε τώρα απέκτησε ένα ελάττωμα και δεν έπαιρνε πια πίπα. Φιλούσε κι έγλυφε παντού, ακόμη και στην κωλοτρυπίδα, πράγμα σπάνιο για γυναίκα, όμως όσο κι αν τριγύριζε τον πούτσο με φιλιά και γλειψίματα, δεν τον έβαζε στο στόμα της για τσιμπούκι. Με δονητή δεν είχε πρόβλημα, αλλά το μόνιμο παράπονο όποτε συζητάγαμε με αυτήν και τον γκόμενο της ήταν αυτό που δεν έβαζε τον πούτσο του στο στόμα της. Αυτό το θέμα το είχαμε συζητήσει και ξανασυζητήσει πολλές φορές. Η απάντηση στο ερώτημα “Μα, γιατί δεν μπορείς να κάνεις πίπα;”, ήταν πάντα η ίδια… “Δεν μπορώ ρε μαλάκα, νομίζω πως θα ξεράσω!”

Κάποιες φορές και ιδίως όταν δεν είχα σχέση όπως τώρα μου πέρναγε η σκέψη να ζητήσω από την Σοφία να προχωρήσουμε σε μια σχέση, αλλά μόλις σκεφτόμουν την φιλία μας και το ενδεχόμενο να τα σπάσουμε και να την χάσω για πάντα ξεκαύλωνα με την ιδέα. Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Ακόμα σκεφτόμουν ότι και να τα φτιάχναμε δεν θα μου έπαιρνε τσιμπούκι και με χάλαγε η ιδέα και μόνο. Είναι από τις μεγαλύτερες ηδονές μου, να βλέπω τον πούτσο μου να εξαφανίζεται μέσα σ’ ένα ζεστό στοματάκι, αργά - αργά στην αρχή και όλο και πιο γρήγορα στη συνέχεια και λίγο πριν από το χύσιμο, να βγάζω έξω το καυλί μου και να τα φτύνω πάνω σε μια γλώσσα, που ξεπροβάλλει μέσα από ένα ορθάνοικτο στόμα. Ή έστω να τα χύνω με καπότα βαθιά στο λαρύγγι γιατί πολλές δεν τα πίνουν πια.

Το απόγευμα Παρασκευής λοιπόν και νωρίτερα απ ότι είχαμε συμφωνήσει, η Σοφία χτύπαγε το κουδούνι μου. Ήμουν όμως στο μπάνιο, μόλις είχα σκουπιστεί και μ’ έβρισκε με το ξυράφι στο χέρι καθώς μετά από καιρό αποφάσισα να ξυριστώ κόντρα. Φωνάζοντας μέσα από το μπάνιο, περίμενα να ακούσω τη φωνή του επισκέπτη μου, αφού δεν ήμουν σίγουρος πως θα είναι η Σοφία. Περίμενα και τον ντελιβερά να φέρει το φαΐ και τον άντρα της αδερφής μου που θα ερχόταν να πάρει ένα pc. Βγήκα όπως ήμουν γυμνός με μια πετσέτα στη και άνοιξα. Δεν περίμενα την Σοφία γιατί ήταν λίγο νωρίς γι αυτή την ώρα που είχε πει. Με την Σοφία δεν είχα κόλλημα να εμφανιστώ μπροστά της γυμνός, ακόμη και τελείως γυμνός, αφού όπως έγραψα, είχαμε δει ο ένας τον άλλο και είχαμε κάνει πολλές φορές παιχνίδια και ξεκάβλωμα.

•    "Στάσου να τελειώσω το ξύρισμα κι έρχομαι" της είπα.

•    "Αν έρθει ο ντελιβεράς άνοιξε και πλήρωσε με τα λεφτά που είναι στο τασάκι στο τραπέζι. Κάνε και καφέ άμα θες" είπα και γύρισα στο μπάνιο.

Περίμενε στο σαλόνι και έφτιαξε καφέ.

•    "Μην αργείς θέλω να σου μιλήσω" μου είπε με έντονο και αγωνιώδη τόνο φωνής.

•    "Έφτασα" της είπα.

Επέστρεψα στο μπάνιο για να τελειώσω με το ξύρισμα κι η Σοφία άνοιξε καπάκι στον πιτσαδόρο που ήρθε και μετά κατευθύνθηκε στην κουζίνα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν έριξε ούτε μια ματιά σε μένα! Και στον πούτσο μου που ήταν φουσκωμένος και φαινόταν από την πετσέτα.

Όταν τελείωσα με το ξύρισμα, έβαλα μια φόρμα από κάτω και βρήκα την Σοφία στο σαλόνι να πίνει το καφέ της και να έχει ετοιμάσει και για μένα. Χωρίς περιστροφές αναφέρθηκε απευθείας στο πρόβλημα της, που ήταν οι πίπες. Είχαμε συζητήσει πολλές φορές και ως φίλοι αλλά και γιατί είμαι τελειόφοιτος ιατρικής και έπαιρνε τη γνώμη μου. Η Σοφία δεν είναι από τις γυναίκες που ερωτεύονται εύκολα και σ αυτό μοιάζαμε. Αλλάζαμε πολύ συχνά κι οι δυο μας ερωτικούς συντρόφους ο καθένας όμως για διαφορετικούς λόγους. Εγώ τις περισσότερες φορές βαριόμουν εύκολα και η Σοφία επειδή έψαχνε τον τέλειο άντρα και γαμιά. Είχαμε δοκιμάσει πολλά, και αυτή να πάει με λεσβία, και εγώ να γαμήσω άντρα, και τρίο με άλλο αγόρι ή κορίτσι, αλλά μεταξύ μας να γαμηθούμε όχι.

Αυτή τη φορά όμως η Σοφία ήταν ερωτευμένη όμως ο Στέφανος (ο γκόμενος δηλαδή) της το είχε ξεκαθαρίσει… "ή αρχίζεις τις πίπες ή χωρίζουμε". Δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουσε η φίλη μου αυτή την ατάκα, αλλά συνήθως, δεν νοιαζόταν "δρόμο" έλεγε και τον έστελνε σπίτι του. Όμως μετά από λίγες μέρες τα ξανάβρισκαν. Στη συγκεκριμένη σχέση ξαναγύριζε πίσω. Κάτι τους τράβαγε. Και ήταν και από τις 2 μεριές. Όμως τώρα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, την είχε δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα και έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση. "Πίπα ή χωρισμός;"

Την προηγούμενη το βράδυ έριξαν γερό καβγά με αφορμή το θέμα και σαν σκώρος έτρωγε το μυαλό της αυτό το δίλημμα. Την απόφαση την είχε πάρει ήδη, από τη στιγμή που αποφάσισε να με επισκεφτεί και ήμουν σίγουρος πως αν κάποιος μπορούσε να διαβάσει το μυαλό της την ώρα, που την είχα απέναντί μου, θα έβλεπε με τεράστια, τρομαγμένα γράμματα τη λέξη ΠΙΠΑ. Μετά από την εξομολόγησή της και αφού μου είπε με το ν και με το σ το σκηνικό της προηγούμενης μέρας που αντί για την επέτειο των 13 μηνών έριξαν έναν ομηρικό καβγά που κατέληξε χωρίς σεξ, είχα καταλάβει γιατί ήρθε και ήθελε να με βρει: θα ήμουν ο πρώτος πούτσος μετά από 1 χρόνο που θα μπούκωνε το στοματάκι της. Ήθελε να δοκιμάσει σε μένα για να ξεπεράσει την τραυματική της εμπειρία όταν παίρνοντας τσιμπούκι στον Στέφανο, ξέρασε πάνω στην ψωλή του, και έκτοτε είχε την ιδέα πως κάθε φορά που θα μπει ψωλή στο στόμα της θα ξεράσει.

Αφού τελειώσαμε με τα θεωρητικά και φρόντισα να την χαλαρώσω, που ήταν δύσκολο και μου πήρε πολύ ώρα, γιατί πηγαινοέρχονταν στο σαλόνι πέρα δώθε σαν εκκρεμές απ το άγχος και την υπερένταση, και της έδώσα να καταλάβει, πως μια καλή πίπα μπορεί να καυλώσει εξίσου και τη γυναίκα, όσο και τον άντρα, και ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί αν σκέφτεται την κάβλα και αν αφεθεί στην ηδονή σκέφτηκα πως θα έπρεπε να περάσουμε στα πρακτικά. Όση ώρα μιλούσαμε για πίπες, καθόμασταν απέναντι, αυτή μαζεμένη, σχεδόν φοβισμένη στον καναπέ, μια να κάθεται και μια να σηκώνεται να κόβει βόλτες κι εγώ αραχτός με τα πόδια ανοικτά και φορώντας μόνο την φόρμα στην πολυθρόνα.

Τσιμπήσαμε λίγη πίτσα και ανεβήκαμε στο δωμάτιό μου εκεί που είχαμε κάνει πολλές αμαρτίες...

•    "Έλα εδώ κούκλα μου, έλα και θα δεις πως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα"…

της είπα μπαίνοντας στο δωμάτιο και κλείνοντας την πόρτα για να μην μπει κανείς. Δεν είπε λέξη, παρά μόνο με πλησίασε. Έκατσα στο πουφ και ενώ ερχόταν στο μέρος μου, χάϊδευα πάνω από την φόρμα που έκρυβε τον πούτσο μου και πέρασα το χέρι μου από πάνω του απαλά. Ήταν ακόμη χαλαρός, αλλά ελαφρώς φουσκωμένος από την πιπο-κουβέντα που είχαμε προηγουμένως και τον ένιωσα να χτυπάει σημάδι πως άρχισε κιόλας να παίρνει τα πάνω του.

Τον έπιασα με τις άκρες των δακτύλων και τον τίναξα πάνω κάτω μερικές φορές, σαν πινέλο. Πέταξα την φόρμα και απελευθερώθηκε, ενώ η Σοφία έβγαλε την μικροσκοπική της μπλούζα και πλέον φαίνονταν τα υπέροχα μικρά αλλά ολοστρόγγυλα βυζάκια της.

•    "Έλα μωρό μου και μη φοβάσαι δε δαγκώνει. Θέλει μόνο να του δώσεις ένα φιλάκι. Νομίζω πως του το χρωστάς μετά από τόσα χρόνια" της είπα και συνέχια να λέω… "δες τον δες πως σηκώνεται για να σε χαιρετίσει".

Πάλι δεν είπε κουβέντα η Σοφία. Ήρθε γονατιστή και κρατήθηκε από τα γόνατά μου. Ξεγυμνώθηκε τελείως, δεν την πίεζα και την άφησα με τον χρόνο της να ξεντυθεί.
Με κοίταγε στα μάτια. Σήκωσα τον πεσμένο πούτσο μου λίγο πιο ψηλά και τον κούνησα, όπως ένα παιχνίδι μπροστά σ’ ένα μωρό, στην προσπάθειά μου να τον κάνω πιο επιθυμητό.

•    "Έλα γλυκιά μου σκύψε να του δώσεις το φιλάκι, που του χρωστάς καύλα μου. Ένα φιλάκι είναι μόνο κι αυτό το έχεις ξανακάνει"… της είπα.

Δεν μίλαγε. Άκουγα το άγχος της στο έντονο χτυποκάρδι της. Έριξε το βλέμμα της στον πούτσο μου κι έσκυψε να τον φιλήσει. Ακούμπησε τα χείλη της πολύ απαλά στην άκρη από το πουτσοκέφαλο, που ήταν ακόμη μισο-κρυμμένο στο πετσάκι και το φίλησε τρυφερά. Σχεδόν δεν το ένιωσα.

•    "Δώσ’ του τώρα κι ένα ρουφηχτό φιλάκι για να του δείξεις πόσο αγαπάς το καυλί μου και χάιδεψέ τον λίγο και με την γλωσσίτσα σου, όσο τον φιλάς. Σκέψου ότι είναι ο Μητσάκος που σου έκανα δώρο"…

της είπα, εννοώντας τον δονητή που της είχα πάρει για να προσπαθήσει να ξεπεράσει το άγχος με την πίπα. Η Σοφία ήταν αρκετά υπάκουη κι αφού το είχε πάρει απόφαση να με πιπώσει απόψε, ήμουν σίγουρος πως αργά η γρήγορα θα τον έπαιρνε όλον μέσα. Από μέρους μου δεν ήθελα να την πιέσω κι επιπλέον μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, ήθελα να προχωράει αργά και να ανεβαίνει σταδιακά η κάβλα. Σίγουρα αυτή η πίπα θα ήταν πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μέχρι τώρα. Η όλη διαδικασία νομίζω πως έμοιαζε περισσότερο με πίπα στο μυαλό μου, παρά στο καβλί μου.

Από την μεριά της Σοφίας δεν μπορούσα να ξέρω τι σκεφτόταν την ώρα που ξεκινούσε την πρώτη της πίπα, αλλά έδειχνε πρόθυμη σε κάθε βήμα παραπέρα. Δεν την πίεζα σε καμιά περίπτωση. Μόνο κάποια στιγμή την σταμάτησα, όταν κάποιος ήρθε σπίτι και απλώς την άφησα λίγο και πήγα να δω ποιος είναι και να ενημερώσω ότι είναι η Σοφία σπίτι. Την ήξεραν όλοι, 2 δεκαετίας κάναμε παρέα και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι τρελά καυλωτικά παιχνίδια κάναμε, οπότε θα είχαμε απόλυτη ησυχία. Κλείδωσα βέβαια καλού κακού και την πόρτα και έβαλα λίγη μουσική στο pc ίσα - ίσα για να μας χαλαρώνει και να μην μας ακούσουν οι άλλοι και να μην ακουστούμε και εμείς. Γνωστό το κόλπο χρόνια τώρα.

Η Σοφία είχε ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι και με περίμενε. Την σήκωσα, έπιασα το χέρι της και το έφερα να χουφτώσει το καυλί μου, κάτι που σε άλλες συνθήκες θα το είχε κάνει από μόνη της, αλλά αυτή τη φορά δεν φαινόταν να παίρνει πρωτοβουλίες. Ξανακάθισα στο αγαπημένο μου πουφ και αυτή γονάτισε. Της έβαλα το χέρι να χουφτώνει τον πούτσο και τα αρχίδια μου. Ήθελα να νιώθει το αίμα που κυλούσε πιο έντονα στον πούτσο μου, καθώς με καύλωνε με το στόμα της. Για αρκετή ώρα δεν είπα λέξη, την άφησα να ρουφήξει τη μυρωδιά του πούτσου και των αρχιδιών. Αν δεν κάνω λάθος, όταν καυλώνω η περιοχή γύρω από τον πούτσο αποπνέει μια άλλη μυρωδιά, μια οσμή καύλας κι αυτή η μυρωδιά ήθελα να φτάσει βαθιά μέσα στο κεφάλι της και να τη νιώσει, να την αγαπήσει. Να ξυπνήσει τις αισθήσεις της και να ξεχαστεί. Ήξερα ότι αν έχυνα, και είχα μέρες να τραβήξω μαλακία, θα χάλαγε όλη η προσπάθεια και προσπαθούσα να κρατηθώ. Δεν ήθελα να χύσω και την άφηνα να το πάει λάου - λάου.

Περίπου ένα τέταρτο μείναμε σ αυτό το στάδιο και είχα την εντύπωση πως τα φιλιά της Σοφίας, ήταν πλέον πιο δυνατά και πως τα χείλη της αγκάλιαζαν πιο βαθιά το πουτσοκέφαλο. Και πρέπει να ήταν από δική της θέληση. Σαν να είχε αρχίσει να ξυπνάει το ένστικτο και η αρχέγονη φύση. Ώρα να πάμε πιο κάτω, πιο μέσα, πιο βαθιά, πιο έντονα σκέφτηκα.

•    "Είδες που δεν είναι δύσκολο; Σου αρέσει μωρό μου;"

τη ρώτησα και την έπιασα από το πηγούνι να συναντηθούν οι ματιές μας. Η Σοφία μούγκρισε σιγανά και καυλωτικά, που μου έδειχνε πως είναι σύμφωνη για το επόμενο βήμα. Την χάιδεψα με το έξω μέρος των χεριών στα μάγουλα και πέρασα τα δάχτυλα μου πάνω από τους κροτάφους της κι ανάμεσα στα μαλλιά της. Προχώρησα τις άκρες των δακτύλων μου χαμηλά, πίσω από τα αυτιά της, με τις παλάμες μου τώρα να ακουμπούν στους κροτάφους της. Την χούφτωσα απ το κεφάλι.

•    "Ως τώρα σε άφησα να παίζεις, νομίζω ήταν αρκετά. Ώρα να κολυμπήσεις στα βαθιά κι επειδή μόνη σου δεν βλέπω να προχωράς, λέω να σου γαμήσω λίγο το στόμα για να συνηθίσεις"…

της είπα σιγανά, σιγανά και με ερωτική φωνή για να δω πώς θα το πάρει κι άμα όντως ήταν έτοιμη. Σηκώθηκα όρθιος, κρατώντας την απ’ το κεφάλι συνεχώς. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί, αλλά δεν είχε φτάσει ακόμη τις τέρμα καύλες και στεκόταν οριζόντια. Τον έτριψα στα χείλη της Σοφίας, κρατώντας το κεφάλι της ακίνητο.

•    "Άνοιξε τώρα το στόμα σου να γευτείς πούτσο" της είπα.

Ο πούτσος μου είναι 17cm αλλά είναι αρκετά χοντρός και συνήθως τις δυσκολεύει. Άνοιξε αργά τα χείλη της κοιτώντας με στα μάτια. Ήμουν όρθιος κι αυτή στα γόνατα. Έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της που προχώρησε χωρίς αντίσταση. Μπαινόβγαινα αργά και σταδιακά της τον έχωνα και πιο βαθιά. Δεν ήθελα να την μπουκώσω, γιατί έβλεπα την αγωνία στο βλέμμα της, όπως με κοιτούσε γονατιστή. Πιστεύω πως κάθε φορά που της τον έχωνα θα φοβόταν δυο πράγματα μήπως της τον καρφώσω απότομα και μήπως ξεράσει. Εγώ φοβόμουν μόνο μην χύσω και αναθεμάτιζα από μέσα μου την ώρα και την στιγμή που δεν τράβηξα μια μαλακία όσο μπανιαριζόμουνα. Κι εγώ ήθελα να είναι η απόφαση της Σοφίας, η φορά που θα τον καταπιεί ολόκληρο. Και όλες οι κινήσεις να γίνονται από αυτήν, να λειτουργεί από μόνη της για να το ξεπεράσει. Έβγαλα τον πούτσο μου από το στόμα της και άραξα πάλι στο πουφ με τα χέρια πίσω από το κεφάλι μου και τα πόδια ανοιχτά.

•    "Φτάνει το γαμήσι τώρα πρέπει να αναλάβεις εσύ καθήκοντα και να μου κάνεις μια καλή πίπα, σαν καλή πουτανίτσα που είσαι. Θέλω να σε ακούσω να μου λες τι θέλεις να μου κάνεις. Έλα πες το και μη ντρέπεσαι. Ανέλαβε εσύ δράση και κάνει ότι γουστάρεις καυτό μου μωρό με τα λάγνο στοματάκι σου"…

της είπα και την είδα πλέον να έχει χαλαρώσει αρκετά.

•    "Με έχεις καυλώσει μαλάκα και κοντεύω να χύσω, αλλά πρώτα θα ρουφήξω όλο το καβλί σου και θέλω να σε δω να χύνεις μέσα μου και μόνο τότε θα τελειώσω κι εγώ. Θα κρατηθώ"…

μου απάντησε παίρνοντας πρωτοβουλίες. Όση ώρα της γαμούσα το στόμα, η Σοφία έπαιζε με το μουνάκι της και μάλλον από την ηδονή και το χαλάρωμα έφτασε γρήγορα λίγο πριν τον οργασμό.

•    "Έλα τώρα πουτανάκι και με τις καύλες που έχεις, είμαι σίγουρος θα ρουφήξεις κάθε πόντο από τον πούτσο μου. Πάρε βαθιά ανάσα κι άρχισε να κατεβαίνεις"…

της είπα με πιο άγριο ύφος σαν προσταγή και άκουσα την ανάσα της καθώς γέμιζε με αέρα τα πνευμόνια της κι αφού ξεφύσησε λίγο από την μύτη, ξεκίνησε να καταπίνει την ψωλάρα μου. Το κατέβαζε πόντο-πόντο και άνοιγε διάπλατα το στόμα της κάθε που έπαιρνε λίγο περισσότερο μέσα της. Λόγω πάχους δεν μπορούσε να το πάρει εύκολα και μου το είπε. Δεν την άφησα να ολοκληρώσει την φράση της και της ξαναέβαλα το στόμα στον πούτσαρό μου που είχε φτάσει σε πλήρη στύση για να συνεχίσει. Θανάσιμο σφάλμα θα ήταν να ανοίγαμε συζήτηση και να ξεκάβλωνε την κρίσιμη ώρα. Συνέχισα να την ενθαρρύνω.

•    "Έτσι μωρό μου! Τώρα είσαι καλή πουτάνα. Σε λίγο θα τον φας ολόκληρο και τότε θα με αφήσεις να σε δροσίσω με τα καυτά μου χύσια. Έλα κατάπινε κι άλλο θέλω να σε βλέπω να τον εξαφανίζεις μέσα στο στοματάκι σου. Θέλω να τον φας και να γουστάρεις. Σε λίγο μωρό μου θα φτάσεις και στα αρχίδια. Παίξε και με τις αρχιδάρες μου, ρούφα μια πούτσο και μια αρχίδια, να με ικανοποιήσεις παντού"…

της έλεγα και καθώς η Σοφία ρουφούσε όλο και βαθύτερα, έβλεπα τα μάτια της να πετάγονται και τις φλέβες γύρω από τον λαιμό της να φουσκώνουν, ενώ εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ. Αυτά ήταν σημάδια πως κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να τον πάρει όλον μέσα. Όμως είχε κάνει την αρχή και ήμουν σίγουρος πως θα έφτανε μέχρι τέλος.

Την έπιασα από τα μαλλιά και τράβηξα το κεφάλι της πίσω. Την ελευθέρωσα από τον πούτσο μου και σηκώθηκα όρθιος.

•    "Άντε κάτσε να πάρεις μια ανάσα και συνεχίζεις σε λίγο. Δεν είναι και για χόρταση"…

της είπα για να μην χύσω. Ήδη είχε γευτεί τα προσπερματικά υγρά ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να αρχίσω σαν ηφαίστειο να χύνω την καυτή μου λάβα στο λαρύγγι της αλλά δεν ήθελα εγώ και σίγουρα ούτε κι αυτή ήθελε αλλά δεν έπρεπε ακόμη. Την άφησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι και εγώ αφού ηρέμησα λίγο και μου έπεσε ο πούτσος πήγα στην κουζίνα για να πιω λίγο νερό και έφερα και σε κείνη λίγο για να δροσίσει το στόμα της και έφερα όση πίτσα είχε απομείνει να τσιμπήσουμε και κάτι... μετά.

•    "Πως σου φάνηκε πουτανάκι; Γουστάρεις; Θέλεις να δοκιμάσεις κι άλλο; Γουστάρεις της ψωλάρα μου που τόσα χρόνια δεν έχεις δοκιμάσει;"…

την ρώτησα μπαίνοντας στο δωμάτιο και κλειδώνοντας ξανά την πόρτα.

•    "Ναι πουτσαρά μου, θέλω να μου σκίσεις το στόμα με τον πούτσο σου και να χύσεις μέσα στο στόμα μου. Έχεις τον πιο γλυκό πούτσο που έχω δοκιμάσει"…

μου είπε νιαουρίζοντας... Τελικά όλες οι πουτάνες ίδιες είστε, σκέφτηκα από μέσα μου.

•    "Έλα εδώ να συνεχίσεις το έργο σου"…

την πρόσταξα και κάθισα όρθιος και αυτή στα γόνατα. Στεκόμουν όρθιος στην πόρτα. Άνοιξα τα πόδια μου και τέντωσα τα χέρια μου και την άφησα να μου βγάλει αυτή την φόρμα.

•    "Τώρα κάνεις παιχνίδι μόνη σου γλύφε γρήγορα και με δύναμη, χωρίς σταμάτημα. Θέλω να λιώσει το καβλί μου στο στόμα σου. Κατάλαβες;"
της είπα και πριν καλά - καλά προβάλει να κουνήσει το κεφάλι της καταφατικά της έπιασα το στόμα και της το οδήγησα πάνω στην πουτσάρα μου και χωρίς να το κλίσει το στοματάκι της ακούμπησε το κεφαλάκι του πούτσου μου και τότε απότομα το πήρε ΟΛΟ ΜΕΣΑ! Δεν το περίμενα! Με εξέπληξε! Είχε πλέον παραδοθεί στην ηδονή. Ηδονή - Σοφία σημειώσατε 1! Το κράτησε εκεί λίγη ώρα, μέχρι που μου φάνηκε, πως δε μπορούσε να ανασάνει και τότε το πέταξε έξω από το στόμα της. Στάθηκε λίγο και το κοίταξε και μετά με κοίταξε στα μάτια σαν να θελε μια επιβεβαίωση πως ότι έκανε μέχρι τώρα, το ‘κανε καλά. Τώρα δεν μιλούσε η λογική αλλά το υποσυνείδητο.

•    "Μια χαρά τα μας πουτανίτσα μου συνέχισε τώρα μέχρι που να χύσω και μη σταματάς σου είπα"…

και πήγα να της πιάσω το κεφάλι, αλλά με πρόλαβε η άτιμη! Έφτυσε όσο σάλιο είχε μαζέψει στο στόμα της από το γλείψιμο πάνω στο καβλί μου και μετά το χούφτωσε με το ένα χέρι. Ταυτόχρονα άρχισε πάλι το ρούφηγμα ενώ το άλλο της χέρι μου χούφτωνε τα κωλομάγουλα που ξέρει πόσο πολύ μου αρέσει και σε λίγο ξεκίνησε να με ρουφά γρήγορα και με δύναμη αν και άτσαλα κάποιες στιγμές και να μου βάζει δαχτυλάκι μέχρι που έφτασε και άγγιξε τον προστάτη μου και με τρέλανε. Συνέχισε το έργο της για το επόμενο τέταρτο, ίσως και 20λεπτο και μου δάγκωνε την βάση του πούτσου μου κάθε που ένιωθα και ένιωθε πως θα έχυνα, σταμάταγε για λίγο και ξανάρχιζε. Επαγγελματική δουλειά έκανε η καριόλα!

Προς το τέλος ρουφούσε με τόσο πάθος, που σχεδόν πονούσε ο πούτσος μου. Παράλληλα το δαχτυλάκι της είχε τρελάνει τον προστάτη μου και προσπαθούσα για να μην φωνάζω απ την κάβλα, αλλά μου έβγαιναν πολλές άναρθρες κραυγές. Τότε δεν άντεξα άλλο και χωρίς να πω κουβέντα άρχισα να την χύνω στο λαρύγγι βαθιά και έβαλα τα χέρια μου στο κεφάλι της από πίσω. την πίεζα με όλη μου τη δύναμη το κεφάλι έτσι που είχε πια καταπιεί όλο τον πούτσαρό μου μέχρι την βάση, οι πουτσότριχες είχαν μπει μέσα στα μάτια της και άρχισε να εκρήγνυται το ηφαίστειό μου και να νιώθει μια τεράστια έκρηξη από πολλά και πηχτά χύσια μέσα στο μπουκωμένο στόμα της κι ενώ περίμενα πως θα τα φτύσει, πως θα αντιδράσει, κάτι θα κάνει, εκείνη παραδόξως τα κατάπινε όλα. ΟΛΑ! Έχυνα πολύ και δεν είχα σταματημό. Δεν άφησε ούτε σταγόνα να πέσει έξω.

Όταν καθάρισε για τα καλά τον πούτσο μου και αφού έβγαλε και το δαχτυλάκι της απ το κωλαράκι μου και ο πούτσος μου είχε πλέον χαλαρώσει, μετά από τουλάχιστον κάνα 5λεπτο, έπειτα από την εκτόνωση, τον έβγαλε αργά από το στόμα της. Καθισμένη στα γόνατα δεν σηκώθηκε, έγειρε πίσω κι ακούμπησε της παλάμες της στο πάτωμα και με ρώτησε αν μου άρεσε.

•    "Σ άρεσε μωρό μου;"…

είπε κι έσκασε ένα χαμόγελο άλλο πράγμα.

•    "Ήσουν υπέροχη κουκλάρα μου. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο άλλος έχει λυσσάξει να τον τσιμπουκώσεις"…

της είπα και ενώ περίμενα να κάνει κίνηση και να με τσιμπουκώσει ξανά ή και να μου ζητήσει να της ξεσκίσω το υπέροχο ζουμερό μουνάκι της, που το είχαμε παραμελήσει, σηκώθηκε ντύθηκε γρήγορα, γρήγορα και αφού με αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί στο στόμα και ένα βαθύ ρουφηχτό δαγκωτό φιλί στο στήθος πάνω από την ρώγα κάνοντάς μου σημάδι που έμεινε για μέρες, μου είπε "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" που έβγαινε από τα βάθη της καρδιάς της και το Σοφάκι έφυγε να πάει στον Στέφανο.

Για πάρτη της τράβηξα 3 ακόμα μαλακίες εκείνο το βράδυ και σκεφτόμουν πώς θα τσιμπούκωνε τον Στέφανο.

 

(Copyright protected OW ref: 58543)