Η φίλη της γυναίκας μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα γαμήσια με τη φίλη της γυναίκας του συνεχίζονται, αλλά τώρα με τη συμμετοχή της γυναίκας του.

Γεια σας και πάλι. Μετά το απίστευτο γαμήσι με την κολλητή της γυναίκας μου, τη Δέσποινα ήμουν άλλος άνθρωπος, ένιωθα πιο ανανεωμένος από ποτέ, τουλάχιστον από τη στιγμή που παντρεύτηκα.


Την επόμενη ημέρα ήμουν στο γραφείο και θα σχόλαγα αρκετά αργά. Η Δέσποινα ήταν συνεχώς στο μυαλό μου και η καύλα μου για αυτή ήταν μεγάλη. Περίμενα πως και πως το πότε θα ξαναγαμούσα το μουνάκι της. Της έστειλα μήνυμα τι κάνει και αυτή που έστειλε μία φώτο με το δονητή στο μουνάκι της, και μου έγραφε, πως ονειρεύεται το καυλί μου. Σηκώθηκα και τον έπαιξα ώσπου έχυσα.

Γυρνώντας σπίτι το βράδυ, καθίσαμε όλοι μας στον καναπέ και πίναμε το ποτάκι μας. Οι δύο τους φορούσαν τα μικροσκοπικά νυχτικά τους που με δυσκολία έκρυβαν τα εσώρουχά τους, ενώ η πούτσα μου με δυσκολία κρατιόταν μέσα στο σορτς. Η Δέσποινα που το είχε προσέξει, γέλασε, το έδειξε στη Μαρία και της είπε, πως μάλλον ο άνδρας σου έχει καύλες και σίγουρα θα ήθελε να σε γαμήσει. Έμεινα κάγκελο.

Της είπα πως έχει δίκιο, αλλά αυτό δεν μπορούσε να γίνει αφού είμαστε παρέα όλοι μαζί. Άλλωστε δεν θέλω και εσύ μετά να γαμηθείς με τους δονητές σου. Η Μαρία δεν ξαφνιάστηκε, αντίθετα γέλασε, προφανώς ήταν κάτι προσυνεννοημένο, και ήρθε αμέσως και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Μου το έγλυφε φανταστικά, ενώ εγώ κοίταζα τη Δέσποινα που τα πέταξε όλα και κάθισε στον καναπέ, μας κοιτούσε και χάιδευε με δύναμη το μουνάκι της.

Η γυναίκα μου έκατσε πάνω στο πούτσο μου και γαμιόταν τόσο άγρια, όπως ποτέ δεν την είχα ξαναδεί. Την καύλωνε μάλλον και η παρουσία της φίλης της, η οποία μούγκριζε από καύλα, ώσπου έχυσε πάνω μου. Τότε για καλή μου τύχη η Δέσποινα ρώτησε τη Μαρία, αν μπορούσε και αυτή να νιώσει τον πούτσο μου. Η Μαρία της είπε "ναι" και αμέσως έτρεξε πάνω μου. Μόνο που δεν την άφησα και την πέταξα στον καναπέ και της έχωσα το μουσκεμένο από τα χύσια της γυναίκας μου καυλί μέσα στη μουνάρα της. Έτρεμε από καύλα, ενώ η γυναίκα μου μας κοιτούσε. Κατάλαβε πως γούσταρα τη φίλη της αλλά δεν την ένοιαζε. Ο οργασμός της Δέσποινας ήταν τέτοιος που την θέση της στον καναπέ πήρε και πάλι η Μαρία.

Αυτή την φορά έκατσε στα τέσσερα και μου ζήτησε να της γαμήσω τον κώλο καθώς αυτή θα έγλυφε το μουνάκι της Δέσποινας. Την γαμούσα με απίστευτη ένταση, ενώ ο πόνος της γινόταν όλο και πιο γλυκός καθώς έπινε τα χύσια της Δέσποινας που δεν μπορούσε να συγκρατήσει την καύλα της. Σειρά σου τώρα λέω στη φίλη της. Μου είπε πως δεν ήθελε από πίσω αλλά να της γαμήσω στα τέσσερα το μουνί. Πρώτα της το έγλυψα λίγο εγώ και μετά λίγο η Μαρία, και όπως ήταν ανοικτό και καυλωμένο, της τον έχωνα βαθιά. Την πήδαγα για περίπου ένα τέταρτο καθώς η Μαρία με φιλούσε και μου έλεγε στα αυτί πόσο με αγαπάει. Δεν άντεξα όμως για πολύ, βγήκα και με μιας έριξα τα χύσια μου στα βυζιά των δύο αυτών καυλωμένων γυναικών. Ήταν τέλεια.

Αφού πήραμε δύο ανάσες, η Μαρία με ρώτησε αν μου άρεσε όλο αυτό και είπα πως θέλω να το ξανακάνουμε. Τότε πετάγεται η Δέσποινα και είπε όλο καύλα "Γαμάς υπέροχα, δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πάθος. Θέλω να με ξαναγαμήσεις, να είσαι μόνο δικός μου για εκείνη την ώρα". Και η γυναίκα μου;… απάντησα. Τότε πετάγεται η Μαρία και μου είπε "Μην ανησυχείς μωρό μου, θα φέρω έναν παιδαρά από τη δουλειά μου να με ξεσκίσει καθώς εσύ θα γαμάς τη φίλη μου. Μην αρνηθείς, εγώ το έκανα για σένα. Σειρά σου τώρα" είπε και γέλασε.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 58407)