Φίλοι φίλοι... καριοφίλι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που είχε συναντήσει τους παιδικούς της φίλους. Μαζί με τα χρόνια που πέρασαν, άλλαξαν και τα παιχνίδια...

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι απολύτως αληθινή.

Λέγομαι Κατερίνα και είμαι καστανόξανθη, με μπλε ματιά και αρκετά καλό σώμα, 1.74 και 63 κιλά.

Για αρχή, είμαι μεγάλη λάτρης της ιστοσελίδας αυτής. Εδω και δυο χρόνια, κάθε βράδυ απολαμβάνω το διάβασμα μερικών ιστοριών. Εκείνο το βράδυ πριν από 4 χρόνια που η μητέρα μου, μου ανακοινώσε πως έρχονται οι παιδικοί μου φίλοι από την Τσεχία που είχα να δω γύρω στα 3 χρόνια, από όταν μετακόμισαν στο εξωτερικό.

Τα παιδιά αυτά τα ξέρω από το νηπιαγωγείο, πράγμα που σημαίνει πως είμαστε δεμένοι όσο τίποτα άλλο, αφού μεγαλώσαμε μαζί από μωρά. Ο μεγαλύτερος είναι ο Νίκος που σήμερα είναι 23 σαν εμένα και η μικρή του αδελφή είναι η Σίλια που είναι 2 χρόνια μικρότερη μας. Φυσικά, μετά από τόσα χρόνια τους νιώθω σαν αδέλφια μου παρά σαν φίλους, οπότε είμαστε πολύ άνετοι μεταξύ μας.

Όταν έφτασαν στην Αθήνα, πήγαμε να τους υποδεχτούμε στο αεροδρόμιο ώστε να τους οδηγήσουμε σπίτι μας όπου θα έμεναν για μερικές ημέρες. Όταν αντίκρισα το Νίκο έπαθα σοκ από το πόσο ομόρφυνε και ψήλωσε από την τελευταία φορά που τον είδα. Χαιρετηθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε όλοι και πήραμε το δρόμο για το σπίτι.

Οι μέρες περνούσαν πολύ γρήγορα και ευχάριστα και ένιωθα πως με τον Νίκο είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ένα βράδυ η μανάδες μας βγήκαν για θέατρο και η Σίλια αποφάσισε να πάει μαζί τους. Εμείς δεν πολύ-γουστάραμε και γι’ αυτό κάτσαμε σπίτι μόνοι.

Βάλαμε από λίγο ουισκάκι και κάτσαμε στο μπαλκόνι να κάνουμε τσιγάρο. Τα ουισκάκια έγιναν 2 και 3 και 4 και πολλά ακόμα, μέχρι που θυμάμαι ότι ζαλιζόμουν τόσο που γελούσα με ότι έλεγε. Αυτός βέβαια, σαν καλός φώλος, με πήγε στον καναπέ να συνέλθω και μου έκανε έναν καφέ. Εγώ αρνήθηκα να πιω και έκατσε δίπλα μου προσπαθώντας να με κάνει να πιω κάτι. Έστω μια γουλιά νερό. Κατά λάθος χτύπησα το ποτήρι και το νερό χύθηκε πάνω στο άσπρο μπλουζάκι μου και φάνηκαν όλα, δεν φορούσα σουτιέν λόγω της οικειότητας που ανέφερα.

Οι ρογίτσες μου είχαν γίνει κάγκελο και ο Νίκος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από πάνω τους. Είδα τον πούτσο του να σκληραίνει και να μεγαλώνει μέσα από το παντελόνι του και φυσικά δεν έχασα ευκαιρία. Άρχισα να τον χαϊδεύω, μέχρι που έσπρωξε το χέρι μου λέγοντας πόσο λάθος είναι όλο αυτό. Του είπα καληνύχτα και ανέβηκα στο δωμάτιο μου όπου άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου και να τραβάω τις ρώγες μου.

Μετά από 5 λεπτά τον είδα που κρυφοκοιτούσε από την μισάνοιχτη πόρτα και έπαιζε το καυλί του. Αυτό με άναψε τόσο πολύ, που απολάμβανα να χαϊδεύομαι ενώ ξέρω ότι με βλέπει και άρχισα να βογκάω από απόλαυση.

Δεν άργησε πολύ και ορμώντας στο δωμάτιο, μου ανοίγει το μουνί και τον βάζει όλο μέσα με μια κίνηση, αρχίζοντας να με γαμάει σαν τρελός. Πονούσα και φώναζα και αυτός μου έδινε σφαλιάρες για να σκάσω. Είχα χύσει δυο φορές και πήγαινα για τρίτη.

Του πήρα πίπα μέχρι που έχυσε πάνω στα βυζιά μου. Αυτό συνεχίστηκε για 1-2 ώρες ακόμα μέχρι που γύρισαν οι μανάδες μας και το παίξαμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, λέγοντας ότι ήπιαμε λίγο και είδαμε μια ταινία.

Το γόμησε συνεχίστηκε για 4 μέρες ακόμα μέχρι που ήρθε η ώρα να γυρίσουν στην Τσεχία. Φέτος το καλοκαίρι έμαθα πως θα έρθουν πάλι, οπότε ανυπομονώ να δω τον Νίκο να με ξεσκίζει όπως παλιά.

(Copyright protected OW ref: 58346)