Μια γεμάτη βραδιά στην Τούμπα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η όμορφη κατάληξη νυχτερινής εξόδου...

Η ιστορία:

Το πρώτο μας βράδυ μαζί. Δεν είχα φανταστεί τέτοια καύλα. Αυτός μελαχρινός με αρρενωπά χαρακτηριστικά και μεγάλο πούτσο, εγώ μελαχρινή και γεματούλα.

Γυρίσαμε μετά από ποτάκι στο σπίτι του, ελαφρά ζαλισμένη εγώ, αν και είχα πιει μόνο ένα. Λέμε να πιούμε ακόμη ένα και όσο αυτός βάζει τα ποτά, εγώ έβαλα κάτι πιο ανάλαφρο. Ένα διάφανο μαύρο νυχτικάκι και ένα μαύρο στρινγκάκι. Απαραίτητο αξεσουάρ… μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Μόλις με είδε ένιωσα το βλέμμα του να καίει όλο μου το κορμί και το μουνάκι μου υγρό και έτοιμο να τον δεχτεί. Καθόμαστε στον καναπέ και αρχίσαμε τα παθιασμένα φιλιά. Η γλώσσα του, αχόρταγα ζητούσε τη δίκη μου και με τα χείλη του με έτρωγε στο λαιμό και στο στήθος. Τα λίγα γένια του με ερέθιζαν τρελά. Έκαναν το κορμί μου να ανατριχιάζει κι έμενα να καυλώνω τόσο, μα τόσο πολύ, που ένιωθα ήδη το εσώρουχο μου μούσκεμα.

Η μεγάλη απόλαυση ήταν όταν άρχισε να φιλάει τα ποδαράκια μου... πάνω από τις γόβες στην αρχή και μετά μου τις έβγαλε να γευτεί τα δαχτυλάκια και να παίξει με την καμάρα τους. Ένιωθα ζεστασιά και υγρασία, μια απίστευτη αίσθηση πραγματικά. Έτρωγε τα ποδαράκια μου και με κοιτούσε. Εγώ άνοιξα τα πόδια μου και έπαιζα με το μουνάκι μου.

Η συνέχεια στην κουζίνα. Αυτός καθισμένος στον πάγκο κι εγώ να του παίρνω πίπα. Η γλώσσα μου να παίζει με το κεφαλάκι και μετά όλον μέσα μέχρι να τον νιώθω να με πνίγει. Έπαιρνα ένα, ένα τα αρχίδια του στο στόμα μου και τα τραβούσα απαλά. Τα σκέπτομαι και ήδη έχω αναστατωθεί. Η σειρά μου να ανέβω στον πάγκο. Μου κάνει στην άκρη το στρινγκάκι και μπαίνει μέσα μου. Ένιωθα να λιώνω. Προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά που μου είχε ανάψει άλλα μάταια… η καύλα μου ήταν απερίγραπτη.

Σειρά είχε η κρεβατοκάμαρα. Με πήρε άγρια στα 4 μπροστά στον καθρέφτη, με έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να με σκίζει άγρια. Είχα τελειώσει ήδη μια φορά όταν έφερε μια σακούλα με παιχνιδάκια. Έβγαλε ένα ζευγάρι χειροπέδες και έδεσε τα χέρια μου πίσω από τα γόνατα μου. Συνέχισε να με σκίζει έτσι. Εγώ απολάμβανα να τον νιώθω να μπαινοβγαίνει μέσα μου σκληρός, να με γεμίζει, να με αδειάζει και να με ξαναγεμίζει.

Από την σακούλα έβγαλε έναν μαύρο δονητή και λιπαντικό, Λίπανε καλά την πίσω τρυπούλα μου, πρώτα με την γλωσσίτσα του και μετά με το λιπαντικό. Έβαλε και μερικά δαχτυλάκια. Κάπου εκεί είχα αρχίσει να χάνομαι. Μου έβγαλε τις χειροπέδες και με γύρισε στα 4. Ο δονητής σφηνωμένος στο κωλαράκι και ο πούτσος του στο μουνί μου, βαθειά στον πάτο, να με σκίζει και να μου τραβά τα μαλλιά. Ήμουν σε έκσταση! Ένιωθα γεμάτες και τις δυο μου τρύπες και τελείωνα ξανά και ξανά. Ο πούτσος του μούσκεμα από τα υγρά μου.

Κάπως έτσι τελειώσαμε και οι δυο. Είναι θολές οι μνήμες. Απίστευτο γαμήσι! Ξέρω ότι θα τη διαβάσει την ιστορία και περιμένω και τη δίκη του.

Το επόμενο πρωί οι ρόλοι άλλαξαν λίγο. Ίσως σε κάποια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 58065)