Οι πρώτες μας διακοπές.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Αν οι διακοπές ενός ζευγαριού ξεκινάνε με τόση καύλα, είναι σίγουρο πως θα είναι αξέχαστες.

Η ιστορία:

Με την Μ. γνωριζόμασταν από φοιτητές, ωστόσο "αργήσαμε" να ενωθούμε και να προκαλέσουμε εκρηκτικές ερωτικές καταστάσεις. Έχω μοιραστεί μαζί σας το πως βρεθήκαμε ερωτικά σε προηγούμενη αφήγηση.

Οι πρώτες μας διακοπές θα τις περιέγραφε η φράση "ζωώδης κατάσταση". Λες και για χρόνια είχαμε γεμίσει ντεπόζιτα από ορμόνες και περιμέναμε να βρεθούμε. Εκείνη πρόσφατα απαλλαγμένη από ένα κακό γάμο, εγώ ταλαιπωρημένος από μια σχέση με δυσάρεστο τέλος ξεσπάσαμε ερωτικά και με τον πιο εκδηλωτικό τρόπο.

Αποφασίσαμε να πάμε προς νότια Πελοπόννησο και όπου μας βγάλει δίχως κρατήσεις κλπ. Στη μισή διαδρομή οδηγούσα με το ένα χέρι έχοντας το άλλο μέσα στο μουνάκι της, ενώ την υπόλοιπη μισή την απολάμβανα να μαλακίζεται μέσα στο αυτοκίνητο μου. Για περίπου 5 χιλιόμετρα δεν φορούσε τίποτα από πάνω αφήνοντας τα μικρά αλλά στητά και καυλιάρικα στήθη της σε κοινή θέα. Βέβαια με την ταχύτητα που πηγαίναμε μάλλον δεν μας έβλεπε και κανείς αλλά η φάση ήταν τέλεια και τη συνιστώ.

Κάναμε και την κλασσική στάση σε πάρκινγκ της Ε.Ο. όπου με καβάλησε και τελείωσε φωνάζοντας δυνατά δίχως λογαριάζοντας τίποτα. Εγώ είχα δει ένα φορτηγό που πάρκαρε και μας έβλεπε, χωρίς εκείνη να το βλέπει γιατί είχε την πλάτη της προς το τιμόνι. Όταν τελείωσε και κάθισε στη θέση του συνοδηγού κοιτάχτηκαν στα μάτια και δε βιάστηκε να ντυθεί, ενώ μου χαμογέλασε πονηρά, υπονοώντας πως την άφησα έκθετη στα μάτια άλλου.

Της είχα πει πως ήθελα να κάνουμε κάποια στιγμή τρίο και όταν το ξεστόμισα με... πέρασε γενεές δεκατέσσερις. Ωστόσο σε κείνη τη φάση στο πάρκινγκ έβλεπα την πραγματική Μ. δίχως εκείνη την υπερβολική αντίδραση για ένα ερωτικό σύμπλεγμα. Για μερικά δευτερόλεπτα μείναμε να κοιταζόμαστε πότε μεταξύ μας και πότε με τον φορτηγατζή. Κατάλαβε πως δεν είχε χορτάσει. Τότε της έβαλα δυο δάχτυλα στο μουνάκι και της έγλειφα τη ρόγα, αφήνοντας την να κάνει παιχνίδι με τα μάτια με το φορτηγατζή. Σε όλη τη φάση της έλεγα αν γούσταρε που την κοιτάει και που την παίζει για πάρτη της και καύλωνε τρελά.

Ξαφνικά μου λέει πως κατεβαίνει ο φορτηγατζής και έρχεται προς το μέρος μας. Φοβήθηκα λίγο γιατί σήμερα δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς. Ωστόσο δεν νομίζω ότι κινδυνεύαμε από ένα νεαρό παιδί που ερχόταν προς τα μας με το χέρι να τρομπάρει την πούτσα του.

Δεν της άφησα περιθώρια και δεν νομίζω ότι ήθελε. Άνοιξα το παράθυρο και αυτός συνέχιζε να την παίζει σε απόσταση λίγων εκατοστών, απολαμβάνοντας πλέον και το μουνάκι της. Έβγαλε το χέρι της από το παράθυρο και άρχισε να του την παίζει. Αυτό ήταν.

Tην έβαλα με τα γόνατα στο κάθισμα και την φόρμαρα από πίσω. Δεν ήταν και το πιο άνετο αλλά η καύλα ήταν πρωτόγνωρη. Με τον τρόπο που την έβαλα να κάτσει μπορούσε να βγάλει το κεφάλι από το παράθυρο. Δεν έβλεπα και πολλά λόγω θέσης. Κατάλαβα ότι του την έγλειψε λίγο. Την ρώτησα αν της αρέσει και η απάντηση μ... μου έδωσε να καταλάβω.

Άρχισε να τον τσιμπουκώνει με τη μία. Μέσα σε 5λεπτά χύσαμε και οι τρεις. Τα συναισθήματα μου ήταν λίγο ανάμικτα μετά το τέλος του ερωτικού παροξυσμού, αλλά κατάλαβα πως είναι τόσο δυνατές οι στιγμές του σεξ που υπερνικούν τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί άλλο να σκέφτεσαι το τρίο και άλλο να το κάνεις.

Πάντως αν το δοκιμάσεις μια φορά, νομίζω πως το θες όλο και περισσότερο. Της άφησα ένα παράπονο, πως την επόμενη φορά θα είναι με γυναίκα και μου απάντησε πως θα γίνει μόνο αν είμαι καλό παιδί.

Οι διακοπές δεν είχαν αρχίσει ακόμη...

(Copyright protected OW ref: 58021)