Όνειρο που έγινε πραγματικότητα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν στο sex υπάρχει συναίσθημα, το μέρος δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Στο γραφείο του λοιπόν αυτή τη φορά...

Η ιστορία:

Λοιπόν ξανά μαζί σας. Η πρώτη ιστορία που σας έστειλα ήταν και η πρώτη φορά με την κύρια που η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα. Έχουν περάσει ήδη 8 μήνες που είμαστε μαζί και εξακολουθούμε να κάνουμε ερώτα που κάθε φορά γίνεται και καλύτερος. Δενόμαστε ολοένα και περισσότερο θα έλεγα και πλέον είμαστε σε ένα άλλο επίπεδο μεταξύ μας.

Σήμερα θα σας διηγηθώ αυτό που έγινε πριν από λίγη ώρα. Την περίμενα μετά τις 9 μμ στο γραφείο μου όπου και θα συναντιόμαστε γιατί δεν είχε και πολύ ώρα στη διάθεση της. Η αναμονή μέχρι να έρθει σήμερα ήταν ευχάριστη και ήρεμη από την πλευρά μου. Ήρθε κάπου στις 10. Όταν άνοιξα την πόρτα την πήρα στην αγκαλιά μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

Το παθός ήταν μεγάλο και η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ερωτική. Φιλιόμασταν όρθιοι σαν να ήταν η τελευταία φορά. Τη φιλούσα και τις έβγαζα ένα-ένα τα ρούχα. Μείναμε γυμνοί. Εδώ να σημειώσω ότι είναι περίπου 50 κιλά, με ένα σώμα τέλειο, με δυο υπέροχα μικρά στήθη και ένα φανταστικό κώλο. Την πήρα αγκαλιά, όρθιοι πάντα και μπήκα μέσα της. Ήταν υπέροχα όπως πάντα. Πέρασα τα χέρια μου κάτω από τα πόδια της πιάνοντας την από τον κώλο και κουνιόμασταν σε αυτό το ρυθμό τρελά. Ήταν τέλειο.

Χωρίς να βγω από μέσα της, την ακούμπησα στο γραφείο μου και συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα. Η καύλα στα ουράνια. Τη γαμούσα και έλιωνα όπως και αυτή. Την πήρα πάλι αγκαλιά και συνεχίσαμε στην πολυθρόνα μου. Εγώ καθιστός και αυτή από πάνω μου. Είναι η τέλεια στάση να είναι από πάνω μου, να την κρατώ αγκαλιά και να μπαινοβγαίνω μέσα της χωρίς σταματημό.

Θυμάμαι την κάθε στιγμή, μόνο που δεν μπορώ να την αποτυπώσω τόσο καλά, άλλα αυτό που θα σας πω είναι ότι ήταν ένα τέλειο γαμήσι. Ένας τέλειος έρωτας. Δεν θυμάμαι πόση ώρα κάναμε έρωτα, βεβαίως με διάφορα ερωτόλογα αλλά και πρόστυχα, ώσπου ήρθε η στιγμή να τελειώσει. Μόλις μου είπε χύνω, σχεδόν αμέσως τέλειωσα κι εγώ. Πλυθήκαμε και καθίσαμε να πιούμε το ουίσκι μας ημίγυμνοι.

Μιλούσαμε για διάφορα, φιλιόμασταν και χάιδευε ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. Δεν άργησε να έρθει και η δεύτερη φορά. Φορούσαμε εσώρουχο και οι δυο και ένα μπλουζάκι. Την πήρα αγκαλιά πάνω στην πολυθρόνα, έκανα στην άκρη το στρινγκάκι, κατέβασα και εγώ λίγο το εσώρουχο και μπήκα μέσα της. Μείναμε για λίγο χωρίς να κουνιόμαστε. Μόνο φιλιόμασταν με πολύ πάθος.

Κάναμε έρωτα και σιγά-σιγά απελευθερωνόμασταν από τα λίγα ρούχα μας. Η κοπελιά μου τα έδωσε όλα για μια ακόμη φορά. Κουνιόμασταν σε τρελούς ρυθμούς χωρίς σταματημό.

Τα χέρια μου χάιδευαν όλο το κορμί της και το στόμα μου δεν σταμάτησε στιγμή να την φιλάει παντού. Η αίσθηση του υπέροχου μουνιού της να αγκαλιάζει τον πούτσο μου, ήταν τέλεια. Είναι από τις στιγμές που λες ότι αξίζει να ζεις και ενώ συνεχίζαμε να κάνουμε έρωτα μου ζήτησε να συνεχίσω σ’ αυτό το ρυθμό μέχρι που έχυσε και μαζί της κι εγώ.

Μετά από αυτό, πλυθήκαμε, ντυθήκαμε και φύγαμε γιατί η ώρα είχε πάει 12 και έπρεπε να γυρίσει σπίτι της. Όπως πάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο μέχρι να φτάσουμε στα σπίτια μας, γιατί όπως καταλαβαίνετε, περισσότερο μιλάμε από το τηλέφωνο, πάρα όταν είμαστε μαζί διότι δεν προλαβαίνουμε να μιλήσουμε. Κάνουμε μόνο έρωτα.

Παιδιά μην αφήνετε τα όνειρα σας στη μέση. Παλέψτε γι’ αυτά γιατί δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να κερδίσετε.

Κοπελιά μου αυτό που νιώθεις στο κορμί σου τώρα, είναι τα χέρια μου να σε Κρατάνε αγκαλιά και το υγρό στο λαιμό σου είναι τα χείλη μου που σε φυλάνε.

Ανατρίχιασες;

(Copyright protected OW ref: 58910)