Με το 16χρονο γειτονάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στις μεγάλες του κάβλες το κορίτσι αλλά και ο νεαρός που... από κάπου έπρεπε να μάθει.

Η ιστορία:

Χαιρετώ όλη την παρέα του XStream. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πραγματική και, αν και μερικές φορές ντρέπομαι λίγο που τη σκέφτομαι, πάντα καυλώνω αφάνταστα και μόνο στη σκέψη.

Λοιπόν, όλα άρχισαν πριν από 4 χρόνια όταν στα 18 μου πήγα να σπουδάσω στην Αθήνα. Κολλητά στο διαμέρισμά μου ζούσε μια οικογένεια με έναν γιο. Οι γονείς ωραίοι τύποι και πολύ κομπλέ σε όλα τους. Ο μικρός ήταν τότε 12 χρονών. Πήγαινε πρώτη γυμνασίου. Όχι μην ανησυχείτε δεν το αποπλάνησα τότε το μωράκι, δεν έχουμε και τάσεις παιδεραστίας. Απλώς επειδή εμένα μου αρέσουν πολύ οι μπεμπέ φατσούλες, μου βγάζουν μεγάλη καύλα, τον είχα συμπαθήσει αυτόν τον μικρό από την πρώτη στιγμή, γιατί ομολογουμένως ήταν και κουκλάκι. Αυτός με το που με είδε ήταν μέσα στα χαμόγελα, όπως άλλωστε θα ήταν κάθε αγόρι σε αυτή την ηλικία με μία κοπέλα που τον περνά 6 χρόνια.

Περνούσε έτσι ο καιρός και με τον Αλέξη είχαμε πολύ καλή σχέση. Επειδή τα μπαλκόνια μας ήταν μεγάλα με θέα καθόμασταν και οι δύο πολύ έξω και έτσι τα λέγαμε συχνά. Οι συζητήσεις μας φυσικά κυμαίνονταν σε θέματα τύπου πώς τα πας στο σχολείο και έπειτα, όταν απόκτησα κάποια οικειότητα, τον ρωτούσα τι παίζει με τα κοριτσάκια και αυτός κοκκίνιζε. Συνήθισα να κάθομαι στο μπαλκόνι τους καλοκαιρινούς μήνες με κοντά κολλητά μπλουζάκια και κοντές φουστίτσες ή σορτς. Τον μικρό τον έβλεπα φούντωνε όταν με έβλεπε, καθώς η καύλα του στο παντελόνι έβγαζε μάτι. Δώσε στο αγοράκι χαρά, έλεγα εγώ, να έχει καλό λόγο να την παίξει όταν μπει μέσα. Γιατί είπαμε μπορεί να ήταν μικρός για σεξ, αλλά μια χαρά θα τραβούσε μαλακίες. Και εγώ άλλωστε έπαιζα το μουνάκι μου από πολύ μικρότερη ηλικία. Αυτός τρελαινόταν κάθε φορά.. Τον είχα πιάσει να με κρυφοκοιτάζει πίσω από τις γλάστρες και να χαϊδεύεται συν του ότι έλειπαν πυκνά συχνά βρακάκια μου από την απλώστρα που τα άπλωνα.

Να μην τα πολυλογώ τα χρόνια κυλούσαν εγώ έφτασα τέταρτο έτος, 22 χρονών, και αυτός δευτέρα λυκείου, στα 16. Είχε γίνει πλέον μαναράκι. Το μωράκι μου ήταν ψηλός, πάνω από 1.80, μελαχρινός με καστανά ματάκια. Έκανε και πόλο από μικρός οπότε καταλαβαίνεται τι σώμα είχε. Επειδή προφανώς θα ήταν ο ωραίος του σχολείου ήταν και λίγο μαγκάκι, κάπνιζε κρυφά στη βεράντα τα βράδια και όλο κυκλοφορούσε μετά τον Μάιο χωρίς μπλούζες.

Μια μέρα που λέτε είχα βγει να ποτίσω στα γρήγορα τα λουλουδάκια μου με ένα κοντό φορεματάκι χωρίς σουτιέν. Οι ρώγες μου έβγαζαν μάτι, κάτι που είναι συνηθισμένο για μένα ακόμα και όταν δεν είμαι καυλωμένη. Με το που αγγίζει κάτι τις ρώγες μου αμέσως σκληραίνουν. Φορούσα και άσπρο κολλητό, καταλαβαίνετε. Εκεί που πότιζα βλέπω τον μικρό με ένα τσιγάρο στο χέρι να με κοιτάζει.

•    Το ξέρουν οι γονείς σου ότι καπνίζεις;… του είπα κοροϊδευτικά.

Ήταν το παιχνιδάκι μας, εγώ να του την λέω και καλά επειδή ήταν μικρός και αυτός να το παίζει άνετος.

•    Οι γονείς μου πήγαν στο χωριό για το Σαββατοκύριακο, οπότε δεν θα το μάθουν. Εκτός και αν τους το πεις εσύ,… λέει γελώντας.

•    Μπορεί, είπα, αν είσαι κακό παιδάκι.

Με κοιτούσε με μία τόσο καυλωμένη φάτσα. Νόμισα ότι θα την βγάλει μπροστά μου να την παίξει. Και τότε κατάλαβα επίσημα ότι με τον μικρό δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα. Την έκανα για μέσα γιατί ένιωθα το μουνάκι μου να στάξει έτσι που τον έβλεπα. Αυτό το πράγμα να είναι ο άλλος τόσο καυλωμένος και ταυτόχρονα να έχει τέτοιο μουτράκι απαλό, χωρίς τρίχες καν με είχε τρελάνει. Μπήκα μέσα και έχυσα για πάρτη του. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Από τη μία έτριβα τη μια μου ρώγα και από την άλλη έβαζα δάχτυλα με μανία. Ωστόσο, κατάλαβα ότι αν δεν φάω πούτσο δεν θα ηρεμήσω. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και του είπα να έρθει από το σπίτι.

Όταν χτύπησε το κουδούνι είχα το χέρι μου στο μουνάκι μου. Πήγα να ανοίξω βογκώντας με το χέρι μέσα από το βρακάκι μου και τη μια μου ρώγα απ’ έξω. Με το που με βλέπει ο Μάριος γυαλίζει το μάτι του,

•    γι' αυτό μου είπες να έρθω αμέσως πουτανάκι μου, δεν κρατιέσαι;

•    ναι,…

του λέω εγώ, και με παίρνει επιτόπου. Είχα να κάνω σεξ αρκετές μέρες με είχε καυλώσει και ο μικρός και, όπως καταλαβαίνετε, δεν έλεγα να ηρεμήσω. Αρχίζουμε το μπαλαμούτι για το δεύτερο γύρο και πιάνω με το μάτι ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή. Σίγουρα μας άκουγε, σκέφτηκα, και άρχισα να βογκάω πιο δυνατά. Έκλεισα τα μάτια μου και φαντάστηκα ότι ήταν δίπλα και την έπαιζε για μένα. Τρελαινόμουν. Πάνω στο πήδημα παίρνουν τον δικό μου τηλέφωνο και πρέπει να φύγει. Θεέ μου, λέω, έτσι με τιμωρείς γιατί καυλώνω με το ανήλικο;

Φεύγει που λέτε ο Μάριος. Η ώρα είχε πάει τέσσερις. Στην Αθήνα έβραζε ο τόπος όλα τα παράθυρα ανοιχτά. Ήμουν καυλωμένη αλλά και πολύ κουρασμένη. Θα κάνω ένα κρύο ντους, σκέφτηκα, μετά ένα τσιγαράκι στο μπαλκόνι και θα την πέσω. Και το πολύ-πολύ να τραβήξω μια μαλακία στο κρεβάτι. Έκανα το ντους, έβαλα έλα άσπρο μπουστάκι και μία κοντή φουστίτσα που έχω για τον ύπνο και βγήκα για τσιγάρο στη βεράντα. Από δίπλα δεν ακουγόταν τίποτα, το δωμάτιο σκοτεινό, λέω θα κοιμήθηκε ο μικρός. Καλύτερα γιατί αν τον έβλεπα έτσι που ήμουν θα τον έβαζα κάτω να τον πηδάω ως το πρωί και δεν είναι σωστό.

Εκεί που έκανα το τσιγάρο μου και κοιτούσα τα αστέρια ακούω μια φωνούλα…

•    Δεν κοιμάσαι Τζινάκι;

Γυρνάω και βλέπω τον μικρό με μια κοντή αθλητική βερμούδα και από πάνω τίποτα.

•    Ε, όχι ακόμα. Ψέλλισα.. Εσύ δεν ξάπλωσες; Είδα κλειστό φως.

•    Έβλεπα ταινία και σε άκουσα και είπα να βγω.

Σίγουρα τσόντα, σκέφτηκα. Άρα ήμασταν και οι δυο στην ίδια μοίρα.

•    Τι λέει ρε Τζινάκι θα κεράσεις κανένα κρασί; Εσύ είσαι η μεγάλη και όλο χυμούς πίνεις και εγώ αν και μικρός είμαι δυνατός στο ποτό.

Αχ, αυτές οι μαγκιές του λυκείου, λέω και χαμογελάω. Σκέψεις πέρασαν αστραπιαία από το κεφάλι μου. Αν έρθει να τα πιούμε δεν ήξερα αν θα μπορέσω να αντισταθώ. Από την άλλη δεν είναι και μωρό ούτε και παρθένος (το είχα καταλάβει από υπονοούμενα και η αλήθεια είναι ότι θα παραήταν άνετος για παρθένος). Επιπλέον, σε λίγους μήνες θα τελείωνα τη σχολή και θα έφευγα, οπότε, και μαλακία να γινόταν δεν θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα για λίγους μήνες.

•    Έλα, του λέω.

Πηδάει με μιας το κάγκελο και έρχεται δίπλα στη καρέκλα.

•    Πάω να φέρω ρακί. Εδώ δεν πίνουμε ξενέρωτο κρασί.

Χαμογελάει αυτός. Πάω μέσα και με βλέπω στο καθρέφτη. Οι ρώγες μου τσίτα. Λέω να βάλω σουτιέν, αλλά μετά σκέφτομαι ας τον τρελάνω τελείως απόψε. Θα ζαλιστεί και από την ρακί, θα γίνει πύραυλος ο μικρός. Πάω έξω και αρχίζουμε να πίνουμε το ένα σφηνάκι πάνω στο άλλο. Αυτός προσπαθούσε να είναι σοβαρός, αλλά δεν άντεχε και όλο κοιτούσε πότε τις ρώγες μου και πότε το μουνάκι μου. Κάπνιζε το ένα τσιγάρο πάνω στο άλλο για να κρύψει την αμηχανία του. Μάλλον γιατί για πρώτη φορά πίστεψε ότι όντως θα γίνει κάτι με εμάς. Καλά τα υπονοούμενα, αλλά στην πράξη τι γίνεται. Ήταν και 16, μην το ξεχνάμε.

Είχαμε κάνει και οι δυο κεφάλι. Εγώ είχα καυλώσει τρελά. Κοιτάω διακριτικά τον πούτσο του και ήταν κάγκελο. Τότε γέρνω λίγο προς τα πίσω και βγάζω έξω τη μια μου ρώγα και αρχίζω να χαϊδεύομαι. Έτριβα τη ρώγα μου και άρχισα να αναστενάζω. Σιγά-σιγά σηκώνω το κεφάλι μου να κόψω αντιδράσεις. Ο μικρός δεν επικοινωνούσε, ήταν αλλού. Είχε μείνει ακίνητος και κοιτούσε με ένα βλέμμα που η λέξη καύλα είναι λίγο να το χαρακτηρίσει. Είχε μισάνοιχτο στόμα και στραβοκατάπινε. Ίσα-ίσα ανέπνεε. Μην πάθει και κανένα εγκεφαλικό.

•    Μικρό μου…

του λέω συνεχίζοντας να χαϊδεύω τις ρώγες μου,

•    καλύτερα να πάει ο καθένας σπίτι του. Θέλω να παίξω το μουνάκι μου.

Και λέγοντάς τα αυτά άνοιξα τα πόδια μου να δει το μουνάκι μου.

•    Αν μείνουμε εδώ θα σε πηδήξω και είσαι μωράκι ακόμα, του είπα με την πιο πουτανόφατσα που έχω.

Τότε παίρνει ο μικρός μπρος και λέει…

•    Ποιος είναι μωρό ρε; Έχω ξανα-γαμήσει.

•    Ε, τότε να μην ανησυχώ, ότι θα σε αποπλανήσω.

Σηκώνομαι με μιας και κάθομαι πάνω του. Τριβόμουν στον πούτσο του που ήταν τεράστιος. Ευτυχώς το μπαλκόνι μου κοιτούσε σε ανοιχτό χώρο και δεν θα μας έβλεπε κανείς.

•    Κουκλί μου δεν ξέρεις πόσο με καυλώνεις, του λέω. Από όταν ήσουν μικρούλης όταν πρωτογνωριστήκαμε και ντρεπόσουν. Και τώρα που είσαι μανάρι.

•    Εγώ σε γουστάρω εδώ και χρόνια, μου λέει. Έχω τραβήξει μαλακίες παντού για πάρτη σου. Όταν σε βλέπω κυκλοφορείς χωρίς σουτιέν με τις ρώγες σου πέτρα έχω χύσει χωρίς να με αγγίξω καν.

Έτσι που μου τα λέει αυτά, σηκώνομαι, κατεβάζω το σορτς στα γόνατα, παραμερίζω το στριγκάκι μου και τον χώνω μέσα. Σε ένα λεπτό είχε χύσει. Είχε τρελαθεί. Πάνω στις ορμές του το παιδί. Δεν με χάλασε καθόλου, ίσα-ίσα γούσταρα που τον καυλώνω τόσο. Άρχισα να χαϊδεύομαι και να τον κοιτάω στα μάτια καυλωμένα. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και πάλι κάγκελο. Αυτές είναι ηλικίες! Όχι σαν τους τριαντάρηδες που μέχρι να τους σηκωθεί ξανά... τέλος πάντων.

•    Σε θέλω από πάνω μου… του λέω.

Με πιάνει από τον κώλο μου και πάμε στο κρεβάτι. Εκεί με πετάει και μπαίνει μέσα μου μουγκρίζοντας σαν το ζώο. Με πηδούσε μέχρι που ξημέρωσε και το πήρα αγκαλιά το μωράκι μου να το κοιμίσω.

Από την περιπέτειά μου με τον μικρό επιβεβαιώνεται τελικά ότι τα σεξ κάποιοι το ΄χουν και κάποιοι όχι. Φυσικά και βελτιώνεται, αλλά η εμπειρία μου (και είναι μεγάλη) μου έχει δείξει πως αν το λέει η καρδούλα σου και στα 16 γαμάς και δέρνεις, ενώ αν δεν το λέει… ας το καλύτερα. Για αυτό τον λόγο έχω πάψει πλέον να κοιτάω ηλικίες.

(Copyright protected OW ref: 56926)