Παρτούζαμε τη Βουλγάρα φοιτήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Παρτούζα χωρίς πολλές πολλές κουβέντες και μαλακιούλες. Το μουνί ήθελε γαμήσι και οι φίλοι δεν το άφησαν παραπονεμένο.

Η ιστορία:

Βάζω και εγώ το λιθαράκι μου στο γεμάτο ωραίες ιστορίες site, αφηγούμενος μια πραγματική ιστορία του περσινού καλοκαιριού.

Ήταν Παρασκευή Ιούνη, πρώτη μέρα τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Δεν είχα κανονίσει να φύγω εκτός Αθήνας και έτσι συμφωνούμε με ένα φιλαράκι μου, τον Κώστα, να βγούμε για ποτάκι κέντρο. Μου είπε πως θα δοκίμαζε να φέρει και μια γκόμενα που είχε γνωρίσει και γαμήσει πρόσφατα. Δεν έδωσα σημασία γιατί ο Κώστας τα λέει συχνά πυκνά αυτά χωρίς να έχει προκύψει ποτέ κάτι ιδιαίτερο. Η γκόμενα ήταν πλούσια Βουλγάρα φοιτήτρια στην Αθήνα, απ' όσο μου είχε πει.

Φτάνει το βράδυ, βρισκόμαστε σε μια χαλαρή για Παρασκευή βραδιά - ελέω τριημέρου. Ο Κώστας μου είπε πως η Βουλγάρα θα έρθει να μας βρει και με παρότρυνε να ετοιμάζομαι για παρτούζα. Δεν έδωσα σημασία, απλά περίμενα.

Σκάει μύτη η γκόμενα, 22 χρονών πιπίνι, αρκετά ψηλή και λεπτή, ωραίο προσωπάκι, μεγάλο βυζί. Φορούσε κοντό σορτσάκι και τα μπουτάκια της αξιοθαύμαστα. Βαθμολογία 7/10, κάτι που μάλλον με αποθάρρυνε. Δεν πίστεψα πως μια τέτοια γκόμενα θα έκανε παρτούζα την πρώτη νύχτα, αλλά δεν είχαμε και κάτι να χάσουμε.

Ξοδέψαμε ένα δίωρο σε cocktails και σφηνάκια με μαλακο-συζητήσεις στα αγγλικά. Το μαρκάρισμα άρχισε να γίνεται λίγο πιο στενό, την είχαμε βάλει στη μέση και την ανεβάζαμε. Πάνω στο δίωρο η γκόμενα άρχισε να γλείφεται με τον Κώστα, στον οποίο βεβαίως είχε μεγαλύτερη οικειότητα μιας και την είχε γαμήσει πρόσφατα. Εγώ διακριτικά από δίπλα σε στάση αναμονής και σιγά-σιγά καύλας.

Συνεννοούμαστε διακριτικά με τον Κώστα να φύγουμε και να της προτείνουμε να πάμε σπίτι μου εκεί δίπλα. Έδειξε δεκτική, και στο δρόμο ψιλο-χαμουρευόταν με τον φίλο μου. Όλα έδειχναν ότι πήγαινε σαν το πρόβατο στη σφαγή, παρόλα αυτά εγώ αρνιόμουν να το πιστέψω, μιας και δεν μου είχε ξανα-τύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Σκέφτηκα πως απλά δεν είχα κάτι να χάσω, το πολύ-πολύ να κρατήσω λίγο φανάρι ή να του άφηνα το σπίτι να γαμήσει και να επέστρεφα αργότερα.

Μπαίνουμε σπίτι, βάζουμε ποτάκι και μουσική. Η γκόμενα γούσταρε να γαμηθεί και δεν είχε ενδοιασμούς. Μόλις ο φίλος μου πήγε τουαλέτα, με κοιτάει με ναζιάρικο βλέμμα και σκύβει να με φιλήσει. Αυτό ήταν. Η νύχτα είχε γίνει μέρα.

Αρχίζουμε το χαμούρεμα και τα χαϊδέματα. Βγαίνει ο Κώστας από την τουαλέτα χαμογελώντας με αυτό που βλέπει. Κατευθείαν τον βγάζει έξω και η γκόμενα αρχίζει να μας τσιμπουκώνει εναλλάξ.

Αν εξαιρέσεις τον κώλο που πεισματικά δεν έδωσε την πήραμε με κάθε δυνατό τρόπο μέχρι τα ξημερώματα. Η γκόμενα ήταν αχόρταγη και σίγουρα μας άκουγε όλη η πολυκατοικία. Μέσα στη σούρα και στην έκσταση της παρτούζας αποκοιμηθήκαμε, εγώ αγκαλιά με τη γκόμενα και ο Κώστας στο σαλόνι. Το πρωί σηκώθηκα με ξυπνητήρι να πάω δουλειά. Η γκόμενα χαμογελώντας μου χάϊδευε τα αρχίδια. Δεν χάνω ευκαιρία και ρίχνουμε ένα γρήγορο χωρίς να πούμε καν καλημέρα. Ο φίλος μου ακόμα κοιμόταν παραδίπλα..

Μετά από κάνα δίωρο τον σήκωσα να τη διώξει και να καθαρίσει τις καπότες και τα ενοχοποιητικά, γιατί θα ερχόταν η κοπέλα μου.

Την γκόμενα την ξαναπήραμε αργότερα βάζοντας τρίτο και τέταρτο στην παρέα. Πλέον έχει επιστρέψει Βουλγαρία. Σίγουρα θα το παίζει αθώα κυρία, χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.

(Copyright protected OW ref: 56828)