Εγώ και ο πρώην μου μπροστά στον άντρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι συμβαίνει όταν η ανάμνηση του πάθους παύει να είναι ανάμνηση και μάλιστα μπροστά στα μάτια του συζύγου;

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Λία και είμαι 39 ετών. Παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια με τον Κώστα και έχουμε ένα παιδί. Με τον Κώστα τον τελευταίο καιρό είχαμε βαλτώσει λίγο ερωτικά, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια μας είχαμε κάνει ό,τι φανταζόμασταν.

Πριν περίπου ένα μήνα χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο λόγω κάποιου πόνου που είχα. Εκεί έπεσα πάνω στον πρώην μου, τον Σωτήρη ο οποίος είναι γιατρός. Ταράχτηκα τόσο, που ο Κώστας το κατάλαβε αμέσως. Φυσικά δεν είπε τίποτα και μπήκα μέσα να με εξετάσει. Γδύθηκα μπροστά του και φυσικά το μυαλό μου γύρισε λίγα χρόνια πίσω, τότε που βγάζαμε τα μάτια μας. Mου έγλυφε τόσο ωραία τα βυζιά μου. Χωρίς να το θέλω οι ρώγες μου σκλήρυναν, οι αναπνοή μου έγινε πιο έντονη, κοκκίνισα. Ο Σωτήρης φυσικά το κατάλαβε αλλά δεν έκανε τίποτα περίεργο. Έφυγα και γύρισα στο σπίτι. Ο Κώστας με ρώτησε και του εξήγησα ποιος ήταν ο γιατρός. Τις επόμενες μέρες, μου ξέφευγαν αναφορές σ’ αυτόν, έλεγα πως άλλαξε, πως τα κατάφερε με την ιατρική, πως έγινε πιο αρρενωπός. Ο Κώστας δεν μιλούσε παρά μόνο καθόταν σκεπτικός και κάποιες φορές χαμογελούσε ελαφρά.

Μια Παρασκευή μετά από 20 περίπου μέρες, πήγαμε το παιδί στη γιαγιά του για να μείνει το τριήμερο. Ο Κώστας μόλις μπήκαμε στο σπίτι, με πιάνει αγκαλιά, με ρίχνει στον καναπέ και αρχίζει να μου βγάζει τα ρούχα. Δεν είχα πολύ διάθεση αλλά ο Κώστας δεν άκουγε κουβέντα. Μόλις άρχισε να με γλείφει στα βυζιά και να ερεθίζομαι, μου είπε…

•    Σήμερα θα πάρουμε τηλέφωνο τον γιατρό για να έρθει και θέλω να σε δω να πηδιέσαι μαζί του, όπως το έκανες τότε.

Έπεσα από τα σύννεφα. Ποτέ δεν είχαμε κάνει τέτοια κουβέντα και με ξάφνιασε. Συνέχισε αμέριμνος να με γλύφει και να μου βάζει δάχτυλο στο μουνάκι μου που πλέον είχε γίνει μούσκεμα. Αναστέναξα, σαν να συμφώνησα και συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσουμε με ένα υπέροχο πήδημα, που φυσικά φανταζόμουν πως το έκανα με τον Σωτήρη.

Μπήκα στο μπάνιο και ο Κώστας ήδη τον είχε πάρει τηλέφωνο και κανόνισαν σε δύο ώρες να είναι στο σπίτι μας. Δεν του άφησε υπονοούμενα για το τι θα ακολουθήσει. Έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα, έβαλα στενά ρούχα σαφώς προκλητικά και περίμενα με την καρδιά μου να κοντεύει να σπάσει. Ήρθε ο Σωτήρης, ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου για να με εξετάσει και ο Κώστας καθόταν σε μια γωνία και κοιτούσε. Μόλις τελείωσε, είπε ο Κώστας.

•    Πάντως καλά κρατιέται η Λία και μετά από τόσα χρόνια ε;
•    Όντως, απάντησε ο Σωτήρης. Δεν μεγαλώσαμε και τόσο άλλωστε. Πάντα ήταν πολύ ωραία γυναίκα.
•    Γιατί δεν την χαϊδεύεις λίγο όπως το κάνατε τότε;…

είπε ο Κώστας και τότε σαν έτοιμος από ώρα ο Σωτήρης, πιάνει τα βυζιά μου και αρχίζει να τα χαϊδεύει παίζοντας με τα δύο του δάχτυλα τις θηλές μου που είχαν γίνει σαν πέτρα. Άρχισε να τις γλύφει, έγειρα το κεφάλι μου προς τα πίσω και απολάμβανα τη στιγμή. Ο Κώστας την έβγαλε έξω και την έπαιζε και φυσικά αυτό το σκηνικό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Ο Σωτήρης μου έκανε μούσκεμα τα βυζιά, το λαιμό και πλέον μου έβγαζε το παντελόνι. Τον σταμάτησα και του ζήτησα να πάμε στη κρεβατοκάμαρα. Μόλις πήγαμε μείναμε γυμνοί και ο Σωτήρης έπεσε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με γλύφει με εκείνη την υπέροχη γλώσσα που μόνο αυτός είχε. Ο Κώστας είχε αποφασίσει να μη συμμετέχει. Με έγλυφε σαν να μην υπήρχε αύριο. Τραβούσε τα ζουμιά μου μέσα στο στόμα του και η γλώσσα του ακουγόταν να μαστιγώνει την τρύπα μου. Έπιασα το κεφάλι του, τον έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και έπιασα τον υπέροχό του πούτσο. Άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα μέσα με τόση προσοχή, σαν να τον ευχαριστούσα για αυτό που ζούσα. Βογκούσε σαν πρωτάρης όταν του έγλυφα τα αρχίδια και τα πήγαινα πάνω-κάτω με τη γλώσσα μου. Του το χάιδευα σαν να ήταν μικρό αρκουδάκι. Άρχισε να βαριανασαίνει κι άλλο και κατάλαβα πως χύνει. Θυμόμουν πόσο του άρεσε να τα πίνω μετά από μια πίπα και φυσικά περίμενα να το ξανακάνω. Το στόμα μου γέμισε από τους χυμούς του ενώ αυτός έτρεμε και το κορμί του από κάτω μου τρανταζόταν από σπασμούς. Τα ήπια όλα και τον άφησα λίγο να ξεκουραστεί.

Πήγα στον Κώστα που καθόταν με τον πούτσο απ’ έξω να τον παίζει και του το πήρα στο στόμα. Σε ένα λεπτό είχε χύσει κι αυτός. Τα ήπια όλα και πάλι. Ένοιωθα σαν βασίλισσα του κόσμου. Είχα δύο υπέροχες πούτσες να τσιμπουκώνω και ακόμα ήμουν στην αρχή.

Ξαναγύρισα στον Σωτήρη, έπεσα δίπλα του και άρχισα πάλι να του χαϊδεύω τα μπαλάκια του, ενώ αυτός με χούφτωνε όπου έβρισκε. Του σηκώθηκε, είδα τον Κώστα να ανάβει και πάλι, οπότε πήρα μπρος. Γονάτισα στα τέσσερα, όπως αρέσει και στους δύο, και του έκανα νόημα να έρθει. Σηκώθηκε δίπλα μου, μου χάιδεψε λίγο τα κωλομέρια, λίγο τα μαλλιά, έπιασε τα βυζιά μου που κρέμονταν και με μια απλή και γρήγορη κίνηση, μπήκε μέσα μου. Ακούστηκαν τρεις δυνατοί αναστεναγμοί, ένας από τον καθένα μας. Όλοι ήμασταν χαμένοι από την κάβλα, κανείς δεν μιλούσε, μόνο απολαμβάναμε, ο καθένας από το πόστο του. Άρχισε να με χτυπάει δυνατά από πίσω, ακούγοντας τα κορμιά μας να συγκρούονται, ήμουν σε άλλο κόσμο. Ο Κώστας την έπαιζε δυνατά, ο Σωτήρης έπεσε πάνω στην πλάτη μου και συνέχισε να με τρυπάει. Χωρίς προειδοποίηση, βγήκε από μέσα μου και απότομα μπήκε στο κωλαράκι μου. Τι πόνος! Τι ηδονή!

Δεν ξέρω πόσο δυνατά φώναξα, ξέρω πως ο Κώστας έχυνε, ο Σωτήρης μούγκριζε, εγώ ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα. Μπαινόβγαινε μέσα μου σαν μηχανή. Ένοιωθα το κάθε του εκατοστό μέσα μου, θυμόμουν τα γαμήσια που είχαμε κάνει τότε και σκεφτόμουν πως ήθελα και τους δύο μαζί. Συνέχιζε να με χτυπάει από πίσω, μουρμουρίζοντας λόγια που δεν καταλάβαινα αλλά δεν με ενδιέφεραν κιόλας. Με ξάπλωσε μπρούμυτα, έπεσε πάνω μου με όλο του το σώμα και ξαναμπήκε από πίσω μου, κάνοντάς με να δαγκώνω το μαξιλάρι για να μην ακουστώ σε όλη την πόλη. Με έσκιζε αλύπητα, ο Κώστας με κοιτούσε με ένα βλέμμα αφασίας και κάβλας.

Ο Σωτήρης ήταν έτοιμος να χύσει πάλι. Τον πήρα και πάλι στο στόμα και υπομονετικά περίμενα τους χυμούς του να μου ξανάρθουν. Ακούστηκε ένα δυνατό βογκητό και το στόμα μου γέμισε πάλι με σπέρμα. Τι υπέροχο!

Ξαπλώσαμε δίπλα-δίπλα χωρίς να μιλάμε. Σηκώθηκε, ντύθηκε και είπε πως πρέπει να φύγει. Έφυγε και με τον Κώστα ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Μου ζήτησε να μην αλλάξω τα σεντόνια σήμερα για να τον μυρίζω και να κοιμηθώ καλύτερα. Την επόμενη μέρα μου είπε πως είχε κρύψει την κάμερα και τα κατέγραψε όλα.

Από τότε βλέπουμε την ταινία αυτή και ξεκινάμε ένα καλό γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 56706)