Το ζευγάρι και ο άγνωστος

Δημοσιεύθηκε από beloslina
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το απωθημένο του εκπληρώθηκε και το πρώτο ραντεβού με το ζευγάρι για ξέσκισμα και πήγε πολύ καλά. Η γυναίκα του ζευγαριού ήταν γεννημένη για να γαμιέται...

Η ιστορία:

Απωθημένο μου ήταν να κάνω σεξ με μια παντρεμένη. Γνώρισα εδώ ένα ζευγάρι που ασχολιόταν με ανταλλαγή συντρόφων. Αποφασίσαμε να συναντηθούμε έπειτα από μερικά μηνύματα που ανταλλάξαμε. Το ραντεβού είχε δοθεί σε ξενοδοχείο. Μόλις έφτανα εκεί θα τους έπαιρνα Τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για τον αριθμό του δωματίου.

Μόλις έφτασε η ώρα τους τηλεφώνησα και μου είπαν να καθυστερήσω λίγο. Επίσης μου είπαν ότι θα είναι και ένας φίλος τους μαζί και συμφώνησα. Μετά από λίγο ανέβηκα στο δωμάτιο και μου άνοιξε η Ά. Φαινόταν ταλαιπωρημένη από την κούραση και το ξενύχτι.

Στις φωτογραφίες φαινόταν πολύ ωραία. Δούλευε ως μοντέλο σε μεγάλη εταιρεία. Ήταν ψηλή γυναίκα στα 40, αδύνατη με μικρό στήθος και απίστευτο κώλο. Φορούσε ζαρτιέρες και μια πολύ κοντή φούστα και από πάνω μόνο το σουτιέν. Το πρόσωπό της γλυκό και είχε γαλανά μάτια και πολύ ωραία χείλη. Καλώς ήρθες μου είπε και με φίλησε στο στόμα. Στο δωμάτιο ήταν ο άντρας της ο Ρ. Κοντούλης εύθυμος και χαμογελαστός. Φορούσε το σλιπ του και ένα άσπρο φανελάκι. Χαιρετιστήκαμε και μου γνώρισαν ένα φίλο τους Πολωνό. Ούτε που θυμάμαι το όνομά του.

Ήταν η πρώτη του φορά που έπαιρνε μέρος σε ένα τέτοιο σκηνικό. Φαινόταν ότι είχε τρακ. Φορούσε ακόμα το κουστούμι του και έπινε μπύρα μαζί με το ζευγάρι. Αφού έβγαλα το μπουφάν μου πρόσφεραν μια μπύρα για να μπω στο κλίμα. Η Ά. ξάπλωσε στο κρεβάτι και όλοι μαζί συνομιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων για να σπάσει ο πάγος. Μας είπαν ότι κάνουν ανταλλαγές εδώ και αρκετά χρόνια και μας εξιστόρησαν μερικές εμπειρίες που είχαν. Εμείς ακούγαμε με προσοχή και είπαμε κάποια περιστατικά που μας είχαν συμβεί αλλά δεν πλησίαζαν καν ούτε στο ελάχιστο τις ιστορίες που είχαν. Αυτοί θα μπορούσαν άνετα να γράψουν βιβλίο με τις εμπειρίες τους και να γίνει best seller.

Αφού τελειώσαμε τα ποτά μας η Ά. σηκώθηκε και μας πρόσταξε να ετοιμαστούμε σιγά-σιγά.. Γδυθήκαμε και αρχίσαμε να τη χαϊδεύουμε. Ο Ρ. μας είπε να κάνουμε ότι θέλουμε. Του άρεσε να βλέπει και παρατηρούσε κάθε μας κίνηση. Ο Πολωνός άρχισε και χάιδευε την Ά. και εγώ της μάλαζα τον κώλο και το στήθος. Έχεις δυνατά χέρια μου λέει. Πρέπει να κάνεις καλό μασάζ. Της είπα αν θέλει να ξαπλώσει και να έχει 4 χέρια πάνω της να την πασπατεύουν αλλά εκείνη προτίμησε να είναι γονατιστή και εμείς τριγύρω της. Φέραμε τις ψωλές μας κοντά στο πρόσωπό της και άρχισε τις πίπες. Ρουφούσε όποια έβρισκε και με τα χέρια της έπαιζε τις άλλες δύο. Μετά από λίγο ο Ρ. πήγε από πίσω της και άνοιξε τον κώλο της και μου έκανε νόημα να μπω από κάτω αν θέλω να την γλείψω. Χώθηκα από κάτω της σαν υδραυλικός και εκείνη συνέχισε να πιπώνει τον Πολωνό. Άρχισα και τις έκανα γλειφομούνι. Ένιωθα τα υγρά της να στάζουν. Ήταν μούσκεμα. Άρχισε να βογκάει και έδειχνε ότι το απολάμβανε και με το παραπάνω. Ο πούτσος μου είχε ήδη γίνει πέτρα και ήθελα να την ξεσκίσω. Ο Ρ. μας παρατηρούσε σαν σκηνοθέτης που γυρνούσε τσόντα και μας είπε είστε έτοιμοι. Φορέστε προφυλακτικά και πάμε…

Την έβαλε στο κρεβάτι, χώθηκε από κάτω ο Πολωνός και εκείνη έκατσε πάνω του. Εγώ στάθηκα όρθιος και της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα. Ο Ρ. την έπαιζε και στριφογύριζε τριγύρω μας παρατηρώντας την κάθε μας κίνηση. Μόλις κατάλαβε ότι κόντευα να χύσω μου λέει έλα να την τον βάλεις στον κώλο. Πήγα από πίσω της και προσπάθησα να βάλω τον πούτσο μου στο κωλαράκι της το οποίο το είχε περιποιηθεί με βαζελίνη ο Ρ. Με παρακάλεσε να το κάνω αργά για να το απολαύσει. Μπήκα σιγά-σιγά και εκείνη άρχισε να βογκάει από ηδονή.

Ο Πολωνός ήταν λίγο αγχωμένος καθώς την γαμούσαμε και ακουμπούσαν τα αρχίδια μας. Μετά από λίγο του έπεσε και τη θέση του πήρα εγώ και από τον κώλο την γαμούσε ο Ρ. Ο Πολωνός έκατσε λίγο παραπέρα και την έπαιζε. Εκείνη είχε κλείσει τα μάτια της και παραμιλούσε. Βογκούσε, έχυνε και έβριζε να την ξεσκίσουμε. Μετά από λίγο πιάστηκα και ήθελα να αλλάξουμε στάση. Εκείνη στήθηκε στα 4 και άρχισε να την γαμάει πάλι ο Πολωνός. Εγώ πήγα και την τον έδωσα μικρόφωνο. Ήταν πολύ καυλιάρα. Η γυναίκα είχε γεννηθεί για να γαμιέται. Ο Ρ. είχε εκστασιαστεί. Να τη χύσετε στο σώμα. Της αρέσει πολύ. Αφού ο Πολωνός είχε ανεβάσει στροφές και την άνοιγε το μουνί, εγώ δεν έχασα ευκαιρία και έβαλα λίγη βαζελίνη στο κωλαράκι της και τις είχαμε ανοίξει και τις δύο τρύπες. Ο Ρ. γούσταρε πολύ και δεν σταμάτησε να την παίζει. η Ά. γύρισε και ξάπλωσε έχοντας τα πόδια της ανοιχτά και μας έδειχνε το κατακόκκινο μουνί της. Το έπαιζε και περίμενε να την χύσουμε.

Προτείναμε στο Ρ. να την γαμήσει και να την παίζουμε εμείς αυτή την φορά όπως και έκανε. Σάλιωσε λίγο το κωλαράκι της και την τον έβαλε ενώ εμείς της κρατούσαμε τα πόδια και την παίζαμε. Εγώ έπειτα από 5 λεπτά έστησα το καβλί μου στο πρόσωπό της και την γέμισα με σπέρμα. Τα τελευταία άρχισε να τα γλείφει και ο Ρ. είχε τρελαθεί…

•    Ναι… στο στόμα... ρούφα τα όλα… είναι τέλεια.

Άφησα το καβλί μου για λίγα λεπτά στο στόμα της και μετά πήγα στο μπάνιο. Όταν επέστρεψα ο Ρ. της γαμούσε ακόμα τον κώλο και ο Πολωνός ετοίμαζε να την χύσει στα μπούτια. Ναι… ναι έλεγε και άδειασε πάνω της. Μετά από λίγο ο άντρας της γέμισε τον κώλο με σπέρμα και ξαπλώσαμε αποτελειωμένοι όλοι στο κρεβάτι. Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση και ελπίζω να ξαναγίνει σύντομα. Με τον Πολωνό τελικά συστηθήκαμε όταν φύγαμε από το δωμάτιο.

Η ιστορία είναι αληθινή.

(Copyright protected OW ref: 56273)