Η καυλιάρα γειτόνισσα της Βούλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας παίδες. Έχω να πω ότι εκεί έξω γίνεται του καραξεσκίσματος το κάγκελο. Το λέω αυτό γιατί βλέπω πολλές παντρεμένες πάνω από σαράντα που οι άντρες τους δεν τις ξεσκίζουν όπως θέλουν και πάνε αλλού αυτές, πολύ καλό για μας.

Λοιπόν με την καυλιάρα παρουσιάστρια Βούλα (φυσικά τα ονόματα είναι αλλαγμένα) με τρώει σχεδόν κάθε μέρα. Είναι από τις λίγες που με κάνουν να περνάω καλά, δηλαδή να κάνω το ντουζάκι μου και να έρχεται να με τσιμπουκώνει ή το καλύτερο όταν ξυπνάμε το πρωί να σου δίνει όλες τις τρύπες της και μετά να πηγαίνεις για δουλειά.

Κάποια μέρα έφυγε για δουλειά η Βούλα, πρωί - πρωί. Σηκώθηκα, έκανα καφεδάκι και άραξα. Σε κάποια φάση χτύπησε το κουδούνι. Εγώ ήμουν γυμνός με το εργαλείο να κρέμεται. Πήγα να βάλω γρήγορα μια φόρμα και πήγα να ανοίξω και βλέπω μια κυρία γύρω στα πενήντα όλα τα λεφτά. Χάζεψα. 1.70, ξανθιά, με μαλλί μπούκλες μέχρι το ντεκολτέ στο μπλουζάκι της που με το ζόρι κρατούσαν τις βυζάρες της, γύρω στα 60 κιλά με κάτι τσιμπουκόχειλα τέλεια. Μου λέει:

-    «Είμαι η γειτόνισσα από δίπλα. Θα ήθελα την κυρία Βούλα».

Της είπα ότι λείπει και έφυγε. Κλείνω την πόρτα και την κοιτάω από το ματάκι και τρελαίνομαι. Την βλέπω να ποτίζει τις γλάστρες τονίζοντας την κωλάρα της και αφήνοντας σε θέα τις βυζάρες της. Καύλωσα. Κατέβασα την φόρμα μου και άρχισα να παίζω το εργαλείο μου. Σε κάποια φάση μπήκε μέσα. Εγώ είχα φουντώσει. Μετά από λίγο ήρθε η Βούλα… Δεν πρόλαβε να αφήσει την τσάντα της και την άρπαξα από το χέρι, την έβαλα να γονατίσει και έβγαλα τη φόρμα. Το εργαλείο μου ήρθε στα μούτρα της. Γέλασε και μου λέει:

-    «Τι έγινε και φούντωσες έτσι;»

-    «Σβήσε την καύλα μου και θα σου πω μεγάλε. Να κάτσω στον καναπέ».

Άρχισε να με τσιμπουκώνει κι απ' την καύλα μου έχυσα αμέσως. Σηκώνεται και άρχισε να ξεντύνεται. Έβγαλε τις βυζάρες της στη φόρα και τρελάθηκα! Μου λέει:

-    «Όλη μέρα σκεφτόμουνα πότε θα τελειώσω να χαρώ την πουτσάρα σου!»

Εγώ σκεφτόμουνα την γειτόνισσα. Άραξα και άφησα την κυρία Βούλα να με ξεσκίσει κατευθείαν. Σάλιωσε την κωλάρα της και έβαλε το εργαλείο μου μέσα. Γαμιόταν σαν τρελή. Σε κάποια φάση την έπιασα από τα μπούτια και της τα άνοιξα όσο πήγαινε και της ξέσκιζα την τρύπα της. Μ' έβριζε και ψιλοφώναζε. Την σήκωσα και άρχισα να την ξεσκίζω στα όρθια. Εκεί άρχισε να τρελαίνεται.

Σε κάποια φάση χτυπάει το κουδούνι. Παγώσαμε. Την άφησα κάτω και πήγα στο μπάνιο. Αυτή πήγε να βάλει ένα μπουρνούζι και πήγε να ανοίξει την πόρτα. Ήταν η καυλιάρα γειτόνισσα.

-    «Καλώς την Κούλα!», είπε η δικιά μου. Πέρασε μέσα».

Κλείνει την πόρτα και λέει η κυρία Κούλα:

-    «Μήπως ενοχλώ; Άκουσα φωνές και ήρθα να δω αν είσαι καλά».

Η δικιά μου της έδειξε τα ρούχα της που τα είχε βάλει κάτω από το σεντονάκι του καναπέ και την πήρε γραμμή καθότι φίλες. Κατευθείαν έφυγε έρχεται η δικιά μου μέσα, πετάει το μπουρνούζι και μου λέει:

-    «Μας άκουσαν από δίπλα. Εντάξει, η Κούλα είναι φίλη μου και χωρισμένη χρόνια. Τώρα έχει καιρό να γαμηθεί. Αν θέλεις να κανονίσω τίποτα. Εμείς τα μοιραζόμαστε τα καλά…»

-    «Πήγαινε φέρτην τώρα. Από το πρωί μ’ έχει τρελάνει!», της λέω.

Πήγαμε στο σαλόνι και την πήρε τηλέφωνο. Μετά από δέκα λεπτά ήρθε. Εγώ ήμουν στον καναπέ με το εργαλείο να κρέμεται, η δικιά μου με το μπουρνούζι και η κυρία Κούλα με μια ρόμπα. Λέει η Κούλα:

-    «Έβαλα τα καλά για να τον έχουμε συνέχεια όρθιο!»

Γέλασε η δικιά μου και της λέει:

-    «Έλα να δεις τι πουτσάρα τρώω!»

Ήρθε και τότε εγώ σηκώνομαι. Η Κούλα τρελάθηκε. Κοιτάει την άλλη και λέει:

-    «Τώρα κατάλαβα γιατί τσίριζες…»

Βγάζει την ρόμπα και παθαίνω ζημιά. Πιο τέλειο σώμα σε πενηντάρα δεν έχω δει! Οι βυζάρες της σαν πεπόνια σκληρά και όρθια, η κωλάρα της τα ίδια. Τρελάθηκα! Με βάλανε να κάτσω και άρχισαν να με τσιμπουκώνουν. Εγώ δεν μπορούσα να αφήσω τα χέρια μου από τις βυζάρες της. Την σήκωσα και την έβαλα να κάτσει στην πλάτη του καναπέ για να την γλείψω ενώ η Βούλα συνέχισε να με τσιμπουκώνει. Σε κάποια φάση την κατεβάζω και την βάζω στον καναπέ και της ανοίγω τα πόδια. Πιάνει η Βούλα το εργαλείο μου και της τον βάζει σιγά - σιγά. Αυτή άρχισε να δαγκώνεται.. Αφού γέμισε υγρά, άρχισα να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Η Βούλα έφτυνε το εργαλείο μου και η άλλη χτυπιόταν. Τώρα ήθελα κώλο.

Άφησα την κυρία Κούλα και άρπαξα την άλλη. Την έβαλα στον καναπέ και της άνοιξα τα πόδια, της έφτυσα την κωλάρα της και άρχισα να την σκίζω. Της έπιασα και τις βυζάρες της και πήγαινα σαν τρελός. Σε κάποια φάση έβλεπα την κυρία Κούλα να τρίβει την κωλάρα της. Άφησα την δικιά μου και την άρπαξα. Ξάπλωσα στο χαλί και σήκωσα το εργαλείο μου. Αφού το έφτυσε άρχισε να το βάζει σιγά - σιγά στην κωλάρα της. Άρχισε να γαμιέται σαν τρελή. Η άλλη έβαλε την μουνάρα της στο στόμα μου. Όλοι μέσα στην καύλα. Μια χούφτωνα τις βυζάρες της  μιας, μια της άλλης. Τις σήκωσα και τις έβαλα να γονατίσουν δίπλα - δίπλα να σκίσω τις κωλάρες τους.

Έσκιζα την μια και την άλλη την γαμούσα με το χέρι. Πήγαινα εναλλάξ. Οι τρύπες τους είχαν ανοίξει για τα καλά. Ήμουν έτοιμος να χύσω… έκατσα στον καναπέ κι αυτές οι γαμιόλες ήρθαν να πάρουν τα υγρά μου. Τα κατάπιαν όλα και άρχισαν να μου καθαρίζουν το εργαλείο. Έκατσαν και γελούσαν και παράλληλα μου χάιδευαν το εργαλείο κι εγώ τις βυζάρες τους. Από τότε μια πάω στην μια και μια στην άλλη, και καμιά φορά όλοι μαζί!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")