Τηλεφωνικό σεξ

Δημοσιεύθηκε από snns2121
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Πάντα του άρεσε το τηλεφωνικό σεξ και κυρίως με μεγαλύτερες κυρίες. Και ας μην συναντιόνταν ποτέ...

Η ιστορία:

Καλησπέρα. Είμαι ο Στέλιος 39 χρονών και ομολογώ ότι έχω περάσει αρκετές ώρες μπροστά από το laptop μου διαβάζοντας ιστορίες και παίζοντας με τον πούτσο μου. Όπως σας είπα είμαι 39, 1.75 μελαχροινός, πράσινα μάτια κάπως εύσωμος και η ζωή μου κυλούσε φυσιολογικά μέχρι που ανακάλυψα αυτό το βίτσιο μου.

Δικτυωμένος λοιπόν στο xstream και ψάχνοντας πάντα για μεγαλύτερες γυναίκες, βρίσκω μία κυρία 52 χρονών, αρκετά εύσωμη με τεράστιες βυζάρες αλλά όχι αρκετά εμφανίσιμη. Φυσικά ούτε που με πείραζε αυτό. Έτσι δεν έχασα την ευκαιρία και της έστειλα μήνυμα. Ήταν μεσημεράκι. Βράδυ ξανανοίγω το laptop και βλέπω ότι η κυρία είχε απαντήσει. Μου έστειλε το mail της (τότε επιτρέπονταν) και μου είπε ότι θα προτιμούσε να μιλάμε από εκεί. Έτσι και εγώ λοιπόν δεν έχασα ευκαιρία και της έστειλα αμέσως μήνυμα. Εκείνη μου απάντησε ότι είναι χήρα, είχε 3 παιδιά τα 2 παντρεμένα και το μόνο βίτσιο της ήταν να το κάνει τηλεφωνικά.

Αποκλείεται, δεν γίνονται αυτά… σκέφτηκα. Αμέσως μου στέλνει mail και μου ζητάει αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Αμέσως πήρα το κινητό μου, γδύθηκα και άρχισα να βγάζω μπροστά από τον καθρέφτη μου, όλο μου το σώμα. Βέβαια να σας πω την αμαρτία μου, είχα κάποιες αμφιβολίες γιατί με τα όσα ακούγονται στο διαδίκτυο κρατούσα πάντα τις επιφυλάξεις. Της έστειλα λοιπόν τις φωτογραφίες και αμέσως της είπα να μου στείλει κι εκείνη ότι μπορούσε.

Πέρασαν 3 μέρες χωρίς απάντηση και είπα από μέσα μου... μαλακίες. Ένα απόγευμα λοιπόν παίρνω mail και βλέπω μήνυμα από κάποια Κατερίνα (το όνομα είναι εννοείται ψεύτικο). Ανοίγω το mail και τι να δω. Την Κα Κατερίνα σε 4 πόζες άκρως αποκαλυπτικές με την τριχωτή μουνάρα της, την κοιλάρα της και τις ατελείωτες βυζάρες της. Από κάτω το κινητό της και μου έγραφε…

•    Το βράδυ κατά τις 23:30 τηλεφωνικό ραντεβού.

Εγώ πάντα επιφυλακτικός, μέχρι να καταλάβω ότι όντως δεν ήταν φάρσα. Την παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και το σηκώνει μία βραχνή φωνή, καβλιάρικη.

•    Έλα αγόρι μου, μου λέει.

•    Καλησπέρα της απαντώ. Νίκος.

•    Κατερίνα μου λέει…

και αμέσως μπαίνει στο ψητό...

•    Αυτά θα λέμε τώρα αγόρι μου;

Τότε κατάλαβα ότι το κορίτσι ήταν έτοιμο.

•    Τι φοράς καύλα μου και που είσαι τώρα;… τη ρώτησα.

•    Είμαι καθισμένη στον καναπέ και φοράω μόνο μια ρομπίτσα.

•    Μισό λεπτό να γδυθώ κι εγώ…

και μου απαντάει αμέσως…

•    θέλω να ακούσω τον πούτσο σου να χτηπάει στην κοιλίτσα σου.

Το έκανα αμέσως και άκουσα να χτυπάει τα κωλομέρια της δυνατά και να φωνάζει.

•    Μωρό μου, με έχεις καυλώσει. Θέλω να τραβήξεις μία γρήγορη μαλακία για πάρτη μου και να φωνάζεις δυνατά έτσι ώστε να σε ακούσει όλη η γειτονιά.

Άρχισα να τον παίζω αμέσως για κανένα πεντάλεπτο και άκουγα κι εκείνη να μαλακίζεται. Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για 15 μέρες μέχρι που μου σύστησε και άλλες φίλες της.

Συνέχεια σε επόμενη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 55954)