Βράδυ Παρασκευής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα συνηθισμένο βράδυ Παρασκευής για το ζευγάρι της ιστορίας μας. Ή μήπως όχι και τόσο συνηθισμένο;

Η ιστορία:

Κάποιοι άνθρωποι έχουν τις συνήθειες τους. Για τον Λουκά και την Κάτια ήταν το να βλέπουν ταινία κάθε παρασκευή βράδυ. Κάθε Παρασκευή την άραζαν, έβαζαν το DVD που είχαν διαλέξει και περνούσαν το βράδυ τους. Έτσι και αυτό το βράδυ έκαναν ακριβώς το ίδιο.


Όλα άρχισαν όπως συνήθως. Ήταν καθισμένοι στον καναπέ κι εκείνος την κρατούσε αγκαλιά από τη μέση, σφιγμένη πάνω του. Κάποια στιγμή τα δάχτυλα του άρχισαν να χαϊδεύουν την παλάμη της και όταν έφτασε στο εσωτερικό του καρπού της, εκείνη χαμογελώντας του είπε πως γαργαλιέται. Με το άλλο του χέρι συνέχισε να κάνει κύκλους μπροστά από τη μασχάλη της, εκεί όπου το στήθος της ενώνονταν με το χέρι της. Η Κάτια ανασήκωσε το χέρι της σαν να τον προσκαλούσε να συνεχίσει και ταυτόχρονα ο Λουκάς κατέβασε το χέρι του από τη μέση της στο κωλαράκι της. Η Κάτια πέρασε το χέρι της κάτω από το πουκάμισο του, τον γρατζούνισε απαλά με τα νύχια της και τον κοίταξε. Ο Λουκάς δεν πήρε το βλέμμα του από την ταινία.

Συνέχισαν να παρακολουθούν το έργο και όταν είχε φτάσει περίπου στη μέση, η Κάτια άρχισε να του χαϊδεύει το μπούτι πάνω από το τεντωμένο ύφασμα του τζιν. Κατέβασε το χέρι της πίσω από το γόνατο του και το ανέβασε ξανά στο εσωτερικό του μηρού του. Ξαφνικά ο Λουκάς άπλωσε το χέρι του και έσφιξε δυνατά το μέσα μέρος από το μπούτι της. Η Κάτια αναστέναξε και ασυναίσθητα άνοιξε τα πόδια της. Ανέβασε κι άλλο το χέρι του μέχρι που έφτασε στο μουνί της και άρχισε να το τρίβει πάνω από το τζιν. Το ίδιο έκανε και η Κάτια. Χούφτωσε την σκληρή του πούτσα πάνω από το παντελόνι και άρχισε να την τρίβει σε όλο της το μήκος. Άκουγε την ανάσα του να βαραίνει και τον έγλειψε στο λαιμό. Ο Λουκάς ανέβασε το χέρι του από το μουνί της και άρχισε να μαλάζει τα βυζιά της. Δεν μπορούσαν να περιμένουν να τελειώσει η ταινία.

Ο Λουκάς είχε περάσει το χέρι του μέσα από το πουκάμισο της, είχε παραμερίσει το σουτιέν και χούφτωνε το βυζί της με δύναμη τσιμπώντας και τις ρώγες της που είχαν καυλώσει και είχαν σκληρύνει σαν πέτρα. Του έγλειφε το λαιμό και ανέβαινε ως το αφτί του προκαλώντας του ρίγη και καύλα.

Η ταινία τελείωνε μα κανένας δεν νοιάζονταν. Είχαν και οι δυο πάψει να παρακολουθούν εδώ και ώρα. Την ξάπλωσε στον καναπέ, της ξεκούμπωσε τα κουμπιά και είχε βυθίσει το πρόσωπο του στα βυζιά της. Εκείνη του χάιδευε τα μαλλιά τραβώντας τον πάνω της. Ξάπλωσε πάνω της ανοίγοντας της τα πόδια ώστε να μπορεί να τρίβει την πούτσα του πάνω στο μουνί της.

Χούφτωσε με τα χέρια της τον κώλο του και τον τράβηξε πάνω της ελπίζοντας πως η καύλα της θα βρει ανακούφιση πάνω από τα ρούχα. Τα χέρια της έτρεμαν από την καύλα όταν ο Λουκάς ξεκούμπωσε τη ζώνη και κατέβασε το παντελόνι του χαμηλότερα και έφερε την πούτσα του κοντά στο πρόσωπο της. Μπροστά στα μάτια της είχε την απόδειξη του πόσο πολύ την ήθελε.

Άρχισε να τη γλείφει σε όλο της το μήκος. Πήρε το πουτσοκέφαλο στο στόμα της και κοιτάζοντας τον στα μάτια το έβαλε σιγά-σιγά μέσα μέχρι που ακούμπησε το πίσω μέρος του λαιμού της. Το τράβηξε πιο έξω, κράτησε το πουτσοκέφαλο στο στόμα της και με το χέρι άρχισε να του τον παίζει. Ο Λουκάς της ξεκούμπωσε το παντελόνι το κατέβασε μαζί με το εσώρουχο όσο μπορούσε κι εκείνη ανασήκωσε το ένα πόδι ελευθερώνοντας το από τα ρούχα. Ο Λουκάς έσκυψε και άρχισε να τη γλείφει στο ύψος του αφαλού.

•    Σε παρακαλώ…

Γρύλισε η Κάτια ανοίγοντας τα μουνόχειλα με τα δάχτυλα της. Ο Λουκάς χαμογέλασε. Κατέβηκε χαμηλότερα φιλώντας το εσωτερικό των μηρών της μέχρι πολύ ψηλά, χωρίς όμως να αγγίζει με τη γλώσσα του το μουνί της. Κάθε φορά που ο Λουκάς ανέβαινε, η Κάτια προσπαθούσε να οδηγήσει την κλειτορίδα της στο στόμα του αλλά μάταια. Τελικά μετά από κανένα πεντάλεπτο, που της φάνηκε αιώνας, ένοιωσε τη γλώσσα του να διαγράφει το σχήμα του μουνιού της και να ρουφά την κλειτορίδα της. Της έβαλε δάχτυλο.

•    Είσαι τόσο μούσκεμα…

της είπε με το πρόσωπο πραγματικά μούσκεμα από τα υγρά της.

•    Ένα δάχτυλο όμως δεν φτάνει…

Συμπλήρωσε βάζοντας και το δεύτερο δάχτυλο μέσα της, καθώς εκείνη προσπαθούσε να κατέβει χαμηλότερα για να μπουν τα δάχτυλα του ακόμα πιο βαθιά.

•    Θέλεις κι άλλο;

Τη ρώτησε.

•    Θέλω την πούτσα σου μωρό μου, δωσ’ τη μου. Μη με βασανίζεις άλλο…

Έχωσε την πούτσα του μέσα της και χούφτωσε δυνατά τα κωλομέρια της.

•    Γάμα με δυνατά ψωλαρά μου…

μούγκριζε δαγκώνοντας τα χείλη της και σηκώνοντας τα χέρια της έσπρωχνε το μπράτσο του καναπέ για να κάνει πιο έντονο το γαμήσι που έτρωγε. Ένοιωθε να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό. Άρχισε να χύνει φωνάζοντας πόσο καλά τη γαμάει ο γαμιάς της, πόσο πουτάνα είναι και πως μόνο αυτό της αξίζει γιατί είναι γαμιόλα.

Ο Λουκάς δεν είχε χύσει. Τη γύρισε απότομα και της τον έχωσε ξανά με όλη του τη δύναμη κρατώντας τη από τη μέση. Εκείνη κατέβασε το χέρι της και μαλάκιζε την κλειτορίδα της. Τη γαμούσε απίστευτα δυνατά. Έχυσαν μαζί, εκείνη δεύτερη φορά παίζοντας με το μουνί της και ο Λουκάς μέσα της καθώς το μουνί της ανοιγόκλεινε και του άρμεγε την πούτσα.

Πεθαμένοι έπεσαν στον καναπέ προσπαθώντας να συνέλθουν.

•    Ποιο έργο να δούμε αύριο;

σχολίασε ο Λουκάς στο αυτί της μετά από λίγο χαμογελώντας.

(Copyright protected OW ref: 55616)