Εκτός ελέγχου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος. Την είχε πάρει βέβαια ολόκληρη η εταιρία αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τον φίλο μας.

Η ιστορία:

Ήταν ζαλισμένος. Στο σημείο που η πραγματικότητα δεν μου έκανε καμία αίσθηση, όπως για παράδειγμα το να βλέπεις τη φωτογραφία της μάνας σου και να αναρωτιέσαι ποια είναι.

Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση θα καταλάβετε πως ένοιωσε όταν κοίταξε και την είδε σκυμμένη πάνω στο τραπέζι με το στρινγκάκι της κατεβασμένο στους αστραγάλους και τη φούστα της σηκωμένη γύρω από τη μέση της. Το βλέμμα του καρφώθηκε στον κώλο της. Τα παχιά μουνόχειλα της εξείχαν. Το μόνο που σκέφτηκε εκείνη την ώρα ήταν να ορμήσει και να τη φάει, αρχίζοντας από τα πόδια της μέχρι πάνω.

Η πούτσα του είχε γίνει σκληρή σαν πέτρα και τέντωνε το ύφασμα της φόρμας του. Κοίταξε πάνω από τον δεξί της ώμο και του έριξε ένα πονηρό χαμόγελο.

Είχε ακούσει ιστορίες γι’ αυτή στη δουλειά όπως για κάποιον που την είδε να γαμιέται με ένα τεχνικό στην αίθουσα συνεδριάσεων, ή για μια άλλη φορά που την έπιασαν να τσιμπουκώνει τον Γρηγόρη στο λογιστήριο. Πριν περάσουν πέντε δευτερόλεπτα, ήταν ακριβώς από πίσω της απλώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο στην υγρή σχισμή του μουνιού της. Το δέρμα της ήταν λείο και μπορούσε να νοιώσει τη ζέστη που έβγαινε από την τρύπα της ακόμα και πριν το βυθίσει μέσα.

Άρχισε σιγά-σιγά να βάζει και να βγάζει το δάχτυλο του στο μουνί της και όταν το έβγαζε ακολουθούσε τη σχισμή της μέχρι την κλειτορίδα και το κουνούσε κυκλικά γύρω της κοιτάζοντας τη που τέντωνε την πλάτη της σε κάθε άγγιγμα του. Την άκουγε να αναστενάζει σιγά καθώς δάγκωνε το κάτω χείλος της από την καύλα. Τράβηξε το χέρι του και χρησιμοποιώντας και το άλλο της άνοιγε τα μουνόχειλα τσιμπώντας και τρίβοντας τα.

Την πίεσε χαμηλά στην πλάτη ώσπου να ακουμπήσουν οι αγκώνες της στο τραπέζι. Στέκονταν πίσω της κι εκείνη ανασήκωσε το πόδι της να βγει από το κιλοτάκι που ήταν στους αστραγάλους της και άνοιξε τα πόδια της διάπλατα. Γονάτισε πίσω της και η κωλότρυπα της ήρθε τρεις πόντους από το πρόσωπο του. Άρπαξε τα κωλομέρια της και τα άνοιξε βυθίζοντας τη γλώσσα του μέσα. Το δέρμα της ανατρίχιασε… της άρεσε. Ένοιωθε τα πόδια της να τρέμουν και άκουγε τα νύχια της να γρατζουνίζουν το τραπέζι.

Εκείνος από τη μεριά του φαντασιώνονταν πάντα μια καυλιάρα γυναίκα που θα χύνει τόσο πολύ, ώστε να του κάνει μούσκεμα το πρόσωπο και να τρέξουν τα χύσια της στο στήθος του. Αυτό θα ήθελε να του συμβεί τώρα αλλά ο χρόνος του ήταν περιορισμένος και το άγχος του μεγάλο μην ανοίξει η πόρτα και μπει κανένας συνάδελφος.

Δεν έχασε καν χρόνο με τη ζώνη του. Απλά κατέβασε το φερμουάρ και τράβηξε την καυλωμένη πούτσα του έξω. Την ακούμπησε στο μουνί της και με το πρώτο σπρώξιμο γλίστρησε εύκολα μέσα της. Το μουνί της έσταζε και κάποια από τα υγρά της είχαν ήδη αρχίσει να κυλάνε στο αριστερό της μπούτι. Άπλωσε το χέρι το και τα μάζεψε για να τα φέρει στο στόμα του. Πάντα γούσταρε να γλείφει μουνιά και να ρουφάει τα ζουμιά τους.

Της τράβηξε πάλι τα κωλομέρια και έχωσε όλο τον αντίχειρα του στην κωλότρυπα της. Εκείνη μούγκρισε. Δεν την είχε γαμήσει κανείς ποτέ έτσι και φαίνονταν να το απολαμβάνει. Έσκυψε ακόμα πιο μπροστά μέχρι που τα βυζιά της χύθηκαν στο τραπέζι. Εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά και ο αντίχειρας του άρχισε να εξερευνά την κωλότρυπα της πιο άγρια. Ένοιωθε πως ήταν κοντά στο να τη γεμίσει με τα χύσια του. Ξαφνικά ένοιωσε το μουνί της να σφίγγει και εκείνος αφέθηκε, αδειάζοντας το παχύ του χύσι μέσα της.

Όταν άνοιξε ξανά τα μάτια του εκείνη είχε καρφωμένα τα νύχια της στα κωλομάγουλα της τραβώντας τα για να τα κρατά όσο πιο ανοιχτά γίνονταν.

Γύρισε ανάσκελα πάνω στο τραπέζι κοιτάζοντας τον αθώα σαν μαθητριούλα που δεν είχε ιδέα για το τι ήταν αυτό που συνέβη. Σήκωσε τα πόδια της και ανέβασε το στρινγκάκι της, κατέβηκε από το τραπέζι, κατέβασε τη φούστα και την μπλούζα της και έφυγε χωρίς να πει τίποτα απολύτως.

Εκείνος συνέχισε να χαζεύει τον κώλο της καθώς έφευγε. Αυτό το μουνί είναι θάνατος! Αλλά πάλι… γιατί να τον νοιάζει; Μήπως ένοιαζε εκείνη; Απλά την ξεμούνιασε.

(Copyright protected OW ref: 55485)