Η γυναίκα μου η πουτάνα

Δημοσιεύθηκε από giorgos43
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ζευγάρι της ιστορίας μας θα βγει για ποτό και θα καταλήξει σε ερωτικές περιπτύξεις με κάποιον άγνωστο...

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι. Όπως σας έχω πει και σε προηγούμενες ιστορίες, με τη γυναίκα μου τη Χριστίνα είμαστε πολύ αγαπημένοι αν και πολλά χρόνια παντρεμένοι. Το μυστικό είναι η ελευθερία που έχουμε μεταξύ μας και η ποικιλία στη σχέση μας.

Εδώ και καιρό έχουμε βάλει και άλλους στο κρεβάτι μας, είτε άντρες ή γυναίκες μόνους τους είτε και ζευγάρια. Η τελευταία ιστορία έγινε πρόσφατα, ένα βράδυ που είχαμε βγει για ποτό.

Στο μπαρ που είχαμε πάει και αφού είχε περάσει αρκετά η ώρα και είχαμε πιει αρκετά ποτά και οι δύο μας, κατάλαβα ότι το πουτανάκι η γυναίκα μου γούσταρε έναν τύπο που καθόταν στη μπάρα και έπινε με τους γύρω του χωρίς όμως να συνοδεύεται από γυναίκα.

•    Τον γουστάρεις; τη ρωτάω.
•    Ναι, πολύ μου απαντάει εκείνη.
•    Τότε μην χάνεις χρόνο, της λέω, ξεκίνα το παιχνίδι.

Αφού πήρε την έγκριση, σηκώθηκε και τον πλησίασε στη μπάρα. Πιάσανε κουβέντα και μετά από λίγο κατάλαβα από τις ματιές που μου ρίχνανε ότι μιλάγανε για μένα. Κάποια στιγμή, σηκωθήκανε και ήρθανε στο τραπέζι. Κάτσαμε για λίγο όλοι μαζί συζητώντας χαλαρά, όταν γυρνάει και μου λέει η πουτανίτσα μου…

•    Επειδή έχουμε πιει, προσφέρθηκε ο Τάκης να μας πάει σπίτι με το αυτοκίνητο του. Άλλωστε μένει σχετικά κοντά μας.

Αμέσως κατάλαβα ότι η καριόλα είχε καταστρώσει το σχέδιο της και φυσικά συμφώνησα. Μόλις φτάσαμε στο αμάξι και άνοιξε ο Τάκης, γυρνάει και μου λέει το μωρό μου.

•    Να κάτσω εγώ μπροστά, επειδή πίσω ζαλίζομαι.

Συμφώνησα φυσικά, έχοντας καταλάβει το παιχνίδι της. Μόλις ξεκινήσαμε, ζήτησε από τον Τάκη να βάλει απαλή μουσική και να οδηγεί αργά γιατί ζαλίζεται. Σε λίγο την βλέπω να σηκώνει σιγά-σιγά το φόρεμα της και να αρχίζει να χαϊδεύει το μουνί της. Ο Τάκης, αν και περίμενε κάτι σχετικό, φάνηκε αμήχανος και άρχισε να μου ρίχνει ματιές. Όταν του έκανα νόημα ότι όλα εντάξει, χαλάρωσε και έβαλε απαλά το χέρι του στο μουνί της. Σε λίγο η πουτάνα άρχισε να βογκάει και άπλωσε το χέρι της στο παντελόνι του Τάκη χαϊδεύοντας του τον πούτσο.

Όταν έμεινε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, του άνοιξε το φερμουάρ, του έβγαλε έξω τον πούτσο και άρχισε να τον παίζει. Ο Τάκης είχε αρχίσει να ζορίζεται και αυτή του ψιθύρισε…

•    Συνέχισε να οδηγείς, μην σταματάς.

Μετά από κάμποση ώρα παίξιμο και αφού του είχε γίνει πέτρα, του λέει να σταματήσει στο πλάι, λύνει τη ζώνη ασφαλείας, σκύβει επάνω στον πούτσο του και αρχίζει να τον πιπώνει. Στην αρχή του έγλυφε απαλά το κεφαλάκι με την γλώσσα, μετά το χτύπαγε με μαεστρία πάνω στα χειλάκια της και στο τέλος άρχισε να τον ρουφάει στο στόμα της, αρχικά μόνο το κεφάλι και σιγά-σιγά όλο τον πούτσο τον ρούφαγε βαθιά μέσα της.

Εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα, τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα αργά για να μην χύσω αμέσως. Ο Τάκης είχε πάθει την πλάκα του, βόγκαγε από καύλα και ηδονή και άρχισε να την βρίζει…

•    Έτσι πουτανάκι, ρούφα μου τον πούτσο, πιο βαθιά, όλον μέσα καριόλα…

και άλλα παρόμοια. Κάποια στιγμή, η πουτάνα μου, τον βγάζει από το στόμα της και αρχίζει να ρίχνει μόνη της πουτσοσκάμπιλα. Αυτό τον αποτελείωσε τον Τάκη. Την άρπαξε από τα μαλλιά και της τον έχωσε με δύναμη βαθιά στο στόμα, τόσο βαθιά που κόντεψε να την πνίξει.

Κρατώντας της με βία το κεφάλι από το μαλλί, άρχισε να της γαμάει με λύσσα το στόμα ενώ την έβριζε…

•    Ήθελες πούτσο πουτάνα, φά’ τον τώρα γαμιόλα, τσουλάκι, παλιοβρώμα, μαλακισμένη…

και σε λίγο που ήταν έτοιμος να την χύσει…

•    Σου ‘ρχονται μωρή πουτάνα, ετοιμάσου να τα πάρεις καριόλα,

και την έχυσε στο στόμα. Το μωρό μου τα κατάπιε όλα και μετά του έγλυψε και τον πούτσο για να μαζέψει τα υπόλοιπα χύσια. Γύρισε, με κοίταξε και τότε έχυσα κι εγώ.

(Copyright protected OW ref: 55329)