Η νοσοκόμα του ΚΑΠΗ

Δημοσιεύθηκε από pantelis2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόδεση: Συνεργάτες, συνεργάτες αλλά και ο πήδουλος, πήδουλος όταν δίνεται η ευκαιρία. Άσχημα είναι;

Η ιστορία:

Ονομάζομαι Πάνος και τώρα είμαι 40 ετών. Η ιστορία που γράφω είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη το 2008, όταν εργαζόμουν σε ένα ΚΑΠΗ ως επιστημονικό προσωπικό. Στο ίδιο χώρο εργάζονταν και η Χαρά, μια νοσοκόμα η οποία και ήταν αρραβωνιασμένη τότε, αφού μετά χώρισε.


Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα θα ήταν πολύ καυλιάρα και λάτρης της ψωλής. Η Χαρά ήταν τότε 30 ετών και εγώ 34.

Το ΚΑΠΗ λειτουργούσε από το πρωί στις 8 έως το μεσημέρι στη 1 και μετά το απόγευμα από τις 5 έως τις 8. Η Χαρά επειδή ήταν από μακριά και δεν είχε μεταφορικό μέσω έμενε το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ. Πολλά μεσημέρια καθόμουν και της έκανα παρέα με κύριο σκοπό πάντα, να καταφέρω να την ρίξω και να γευτώ το μουνάκι της. Στην αρχή αντιδρούσε αλλά την έβλεπα ότι δεν ήταν αρνητική, όταν πιάναμε συζητήσεις αναφορικά με το σεξ. Έτσι προσπαθούσα πάντα να φέρνω την συζήτηση γύρω από τέτοια θέματα.

Μια μέρα την είδα στεναχωρημένη και σε ερώτηση μου, απάντησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην σχέση της. Έκατσα και την άκουγα, πράγμα που αρέσει στις γυναίκες. Αφού έβγαλε όσα την φόρτιζαν άρχισα να της λέω ότι πάντα υπάρχει περιθώριο για νέα αρχή και κάτι παρόμοια. Με τα πολλά πήγαινα συνέχεια όλο και πιο δίπλα της και άρχισα να την χαϊδεύω στο κεφάλι και γύρω από το λαιμό. Έβλεπα ότι δεν αντιδρούσε και συνέχισα. Άρχισα να απλώνω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και σιγά-σιγά έφτασα να της τρίβω την μουνάρα της έξω από ένα κολάν που φορούσε. Η καύλα ήταν φοβερή. Ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται και έπρεπε οπωσδήποτε να γαμήσω. Η Χαρά άρχισε να διώχνει τις αναστολές που είχε και όχι μόνο έγινε δεκτική στα χάδια μου, αλλά το χέρι της άρχισε να αγγίζει την ψωλή μου που είχε γίνει πέτρα.

Θυμάμαι σαν τώρα όταν μου είπε…

•    μωρό μου είμαι μούσκεμα.

Την σήκωσα και την πήγα στο Ιατρείο που είχε ο χώρος και την ξάπλωσα στο κρεβάτι εξέτασης. Αφού βγάλαμε τα περιττά, με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα αυτό που τόσο καιρό φανταζόμουν. Ένα μουνάκι περιποιημένο και φρεσκοξυρισμένο, γεμάτο χυμούς και όλο καύλα. Άρχισα να της κάνω γλειφομούνι στη μουνάρα της, θέλοντας να γευτώ όσο το δυνατόν πιο έντονα τους χυμούς της. Στη συνέχεια ξαπλωμένη όπως ήταν και εγώ όρθιος, άρχισε να μου παίρνει ένα φανταστικό τσιμπούκι ρουφώντας όλη την ψωλή μέχρι τον πάτο της. Να σημειώσω ότι ο πούτσος μου είναι φυσιολογικός και απορώ αλήθεια πως όσοι γράφουν εδω λένε ότι την έχουν 22, 25, η και 30 πόντους. Αν είναι δυνατόν. Όχι εγώ την έχω μόνο 17 εκατοστά και είμαι ικανοποιημένος.

Ας πάμε όμως πάλι στην ιστορία μας. Αφού μου έγλειψε τον πούτσο με μαεστρία πήρε τα αρχίδια στο στόμα της και φέρνοντας την γλώσσα της στροφές με ανέβασε στον έβδομο ουρανό. Έτσι όπως ήταν στο κρεβάτι του ασθενούς της σήκωσα τα πόδια και έσπρωξα το έμβολο μου στην μουνάρα της. Ήταν ζεστή και καυλωμένη. Άρχισε να κουνιέται πάνω στον πούτσο με τέτοια μαεστρία που νόμιζα ότι θα χύσω αμέσως. Την γύρισα στα τέσσερα και μπήκα από πίσω στην μούνα της, σφυροκοπώντας δυνατά, ενώ παράλληλα της έριχνα σφαλιάρες στα κωλομάγουλα.

Η Χαρά άρχισε να ουρλιάζει από καύλα και να χύνει ποτάμια υγρής καύλας πάνω στον πούτσο μου. Σειρά είχε ο κώλος, τον οποίο αφού σάλιωσα μπήκα μέσα με ορμή πράγμα που έκανε την Χαρά να βγάλει μια κραυγή. Την χτυπούσα δυνατά και τα αρχίδια μου έβρισκαν στα πρησμένα της μουνόχειλα. Βάζοντας το χέρι από κάτω μου έπιανε τα αρχίδια και τα έτριβε πάνω στην μουνάρα της και προσπαθώντας να τα βάλει μέσα. Μετά από κάνα τέταρτο έντονου ξεσκίσματος έχυσα πάνω στις βυζάρες της και της ζήτησα να μου τον γυαλίσει πράγμα που έκανε.

Η ώρα είχε πάει 5 και έπρεπε να ανοίξουμε το ΚΑΠΗ. Σηκωθήκαμε βιαστικά και αφού ντυθήκαμε είπαμε ότι αυτό θα συνεχιστεί αφού και οι δύο δεν είχαμε χορτάσει ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 55194)